دوست عزیز در هیچ نقشه ای در کتابهای مقررات پله بدون چشم پله وجود نداره شما دستورات بلند مرتبه سازی را اشتباه گرفتید همان 110 عرض مجاز و 240 که دوستمون گفت هم نشان دهنده است.
میگم یه کاری کنید.شما در نظر بگیرید این چشم پله رو.

دوست عزیز در هیچ نقشه ای در کتابهای مقررات پله بدون چشم پله وجود نداره شما دستورات بلند مرتبه سازی را اشتباه گرفتید همان 110 عرض مجاز و 240 که دوستمون گفت هم نشان دهنده است.
این پیشروی 2 متر در همه ی طبقات اعمال میشه؟
در این صورت حتی اگه همه ی طبقات هم نورگیری به مساحت 21 متر مربع داشته باشند، پیشروی طبقه همکف جبران نمیشه. در اینصورت چکار باید بکنیم؟
بله تو همه طبقات اعمال میشه.
شما پیشروی همکف رو جبران نمیکنید.پیشروی طبقات مسکونی رو جبران میکنید.
شما به اندازه 21 متر بیشتر دارید میسازید تو هر طبقه.همین مقدار رو جبران میکنید با نورگیر.مقدار اضافه شده همکف کم نمیشه.چون همکف جز تراکم نیست.
میگم یه کاری کنید.شما در نظر بگیرید این چشم پله رو.![]()
بله تو همه طبقات اعمال میشه.
شما پیشروی همکف رو جبران نمیکنید.پیشروی طبقات مسکونی رو جبران میکنید.
شما به اندازه 21 متر بیشتر دارید میسازید تو هر طبقه.همین مقدار رو جبران میکنید با نورگیر.مقدار اضافه شده همکف کم نمیشه.چون همکف جز تراکم نیست.
ایشالا !ایشالا فردا همه ی دوستانی که امتحان نظارت دارن تو امتحانشون موفق باشن همینطور من![]()
ایشالا فردا همه ی دوستانی که امتحان نظارت دارن تو امتحانشون موفق باشن همینطور من![]()
سلام.
اگه تو 60 درصد پیشروی روی ضلع طولی تون میتونید تو همکف پارکینگ تامین کنید که هیچی.
ولی اگه نمیتونید تامین کنید میتونید 2 متر علاوه بر اون 60 درصد هم پیشروی طولی داشته باشید.
حالا یه سوال پیش اینجا هست وقتی کا 2 متر بیشتر پیشروی کنیم قطعا مساحتمون(درصد سطح اشغال)از 60 درصد مساحت زمین بیشتر میشه.این مقدار اضافه رو که من حساب کردم 21 متره رو میشه با نورگیر کم کرد.اونطوری شما هم پارکینگتون رو تامین کردید و هم درصد سطح اشغال رو رعایت کردید.
اونی هم که گفته مساحت واحد هارو برای یه واحد پارکینگ در نظر بگیرید منظورش این بوده که طبقه سوم که تک واحدیه(چون دو واحدیاتون مساختش کمتر از 150 متره)رو کلا بنا نگیرید.این از جمله یک واحد در قسمت انتهایی (یعنی شمالی ملک)مشخصه.قسمت جنوبی اون واحد هم میشه حیاط روی بام.
مشاهده پیوست 184462
واقعا ممنون از توضیحات خوبت
یک سوال دیگه . اگه خود سوال محدوده ی اشغالی که مشخص کرده بود، 60% + 2 متر بود، باز هم نورگیرهامون باید حداقل 21 متر مربع مساحت داشته باشند؟
یعنی هیچ وقت همکف جزو اون تراکمی که میگن نیست؟ یعنی وقتی میگن 240% تراکم، با سطح اشغال 60 درصد میشه 4 طبقه روی همکف؟
با این حساب پس چرا در یکی از کارها (اسفند 89) که زمین شمالی بود و من به اندازه ی 2 متری که حیاط خلوت گذاشته بودم، در طول زمین پیشروی کردم، دوستان گفتند اشتباهه؟ فرقش با این چیه؟![]()
مرسی. ولی تکلیف 1متر پیشروی تو معبر 18 متری چی میشه؟ میتونیم کنسول بدیم؟
پس با این اوصاف ممنوعه؟!!! یعنی نباید چشم پله بذاریم؟و سوال دوم؟من شنیده بودم جدیدا پله باید نورمستقیم داشته باشه(ولی قبلا ما همیشه جایی که نور نداشت پله میذاشتیم) یعنی پنجره داشته باشه؟! همچین چیزی درسته؟ یعنی باید رعایتش کنیم؟
1-مبحث 4 صفحه 60 جدول نوشته تا 5 طبقه نورطبیعی برا راهپله الزامی نیست.2-اگر قرار باشه راهپله دودکش باشه چه با چشم پله و چه بدون چشم پله دود بالا میره چون تو فضای راهپله تمام طبقاط به هم مرتبط میشن.3-یه جایی دیگه بچه ها گفته بودن چشم پله نیازه برا عبور لوله آتش نشانی.کسی موسق تر میتونه پست بزاره؟اگه چشم پله ممنوع ما هم طرحمونویه جازدیم که نورازبغلا نمیتونه بگیره از سقفم دادیم نور نمیتونه پایین بره پس این راه پلمون تو طبقات نورنداشته باشه؟
کسی نبود بتونه موضوع رو حل کنه
سلام دوستان...
من ی پلان و برش از راه پله و آسانسور کشیدم از زیرزمین تا طبقات، اگه ممکنه ببینید ونظر بدید ممنون میشم.
http://upload.tehran98.com/img1/5bw0sizzge1mieuagjb.pdf
بچه ها برای من اصلن این فایلها باز نمیشن![]()
سلام دوستان.لطفا هرکی از جواب این سوالام مطمئنه جواب بده.مرسی.
1- پاگردی که وسط رمپ میزاریم(5*5)،کافیه یا باید حتما رمپ چرخشی ترسیم کنیم؟
2-طبق مبحث 4 ص56،پنجره فضاهای بهداشتی و آشپزخانه نباید به محفظه آفتابگیر باز شود.(متوجه نشدم،یعنی اگه واسه آشپزخانه نورگیر دادیم،پنجره نزاریم ؟)
3-حیاط خلوت در زمین های شمالی چندمتره؟
4-اگه 2طرف یک محل توقف دیوار باشد،عرضش حداقل 3متره. سوال: اگه دو محل توقف بین دو دیوار باشه،چی؟6متر؟
چه زمانی مجازیم پارکینگ مزاحم داشته باشیم؟
5-راه پله هم باید دربش به بیرون باز شود؟رفرنس بدید لطفا
در جزوه یکی از دوستان که در سایت قرار دادن،نوشته:
6-میتوانیم بلافاصله پس از در ورودی رمپ داشته باشیم.آیا مجازه؟
7-فاصله محل عبور ماشین در کنار راه پله،3متره و اگه در این فاصله رمپ داشتیم،3.5 متره.آیا درسته؟
ی سوال!تو مبحث 4 نوشته اگه آکس به آکس ستون 5 و فاصله ی باقیمونده 4.5 باشه 2 تا ماشین میتونه جا بگیره!اگه ستونامون فلزی باشه فرقی نمی کنه؟چون تو کتاب پیزی نگفته!
نه فرقی نمیکنه اسکلت چی باشه مهم اینه که داخل به داخل ستونها 4.5 باشه
وسایلی رو که می برید بگید لطفا. چک کنیم چیزی جا نمونه) مداد- کاغذ شطرنجی - شابلون - خط کش - تخته رسم دیگه؟
خسته نباشید...در مورد موضوع و طرح میشه توضیح بدید...من ک امسال تنها اجرا و نظارت میتونستم شرکت کنم...اما دوست دارم بدونم چی بوده...شماها چیکار کردید؟؟؟حدنساب قبولی چند باید بیارید؟؟؟خیلی طرح پیچیده خواسته بودن . یعنی این طراح سوال واقعا نمی دونم چی مشکلی داشت که این نو طرح رو خواسته بود . البته من همش رو کشیدم . ولی باز زیاد امیدوار نیستم .