مباحث مرتبط با آزمون طراحی معماری

saraafsoon

عضو جدید
اره بابا نگران نباش فقط بگو این ستونات چطوریاست نمیفهمم انگار چندتا ستون جاگذاشتی یا من بلد نیستم؟شبنم جان توکه توکد سریعی از کارت یه کدبکش ببینیم چطورحل کردی.تازه از اول توضیح بده از همون اول چطور انقدر تمیز تمیز دراوردی ضخامت دیوارات انگارباکدکشیدی صاف صافه

sara azadi

عضو جدید
سلام دوستان آزمون چطور بود؟ البته می دونم که الان همتون خسته و داغونید . آزمون طراحی یکی از وحشتناک ترین تجربیات زندگیم بود امیدوارم همتون قبول شید و مجبور نباشید دوباره برید واسه این امتحان لعنتی!

arastee

عضو جدید
نگران نباش شبنم خانوم چون برگه اضافی که نکشیدی همه برگه ها هم آ3 بودن که از وسط تا شده بودن

پس نگران ناش انشالا قبولی
15 متر رمپ معلولین!آخ معلولین نیان تو ساختمون نمیشه!تا ساعت یک داشتم رمپ در می آوردم فقط پلانا رو کشیدم!اونم بدون جزییات!خیلی ناراحتم:(

art-s

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
غذای شما چی بود؟ ؛)) :))
کیک و آبمیوه که آب سیب بود. خوردم همون صبح. ناهار رو کا باز نکردم.آقای مراقب اومد گفت بخور سرد میشه.گشنه کار نکن.لبخند زدم.خواستم ساندویچ م رو بخورم .باز کردم یه گاز زدم سفت بود ولش کردم.ناهار اونا رو بازکردم خواستم یه قاشق بخورم که دونه برنج ریخت گوشه کاغذم.جمع ش کردم.دیگه هم به غذا فکر نکردم.که بیسکویت آوردن باز کردم چایی هم آوردن.چایی رو خوردم.
از آزمون که اومدم اینقدر ناراحت بودم به خاطر رمپ که اصلا حرف نمی زدم.:)) بعد تو ماشین ساندویچم رو خوردم دیدم به به چقدر خوشمزه بود اصلا هم سفت نبود.:)))
این بود خاطره من از آزمون طرح

shab khanoom

عضو جدید
اره بابا نگران نباش فقط بگو این ستونات چطوریاست نمیفهمم انگار چندتا ستون جاگذاشتی یا من بلد نیستم؟شبنم جان توکه توکد سریعی از کارت یه کدبکش ببینیم چطورحل کردی.تازه از اول توضیح بده از همون اول چطور انقدر تمیز تمیز دراوردی ضخامت دیوارات انگارباکدکشیدی صاف صافه

ستون هامو 20*25 گرفتم. آکس هام در قسمت باکس پله یکی اضافه شده. تیرریزی اش هم به صورت ذوزنقه ای میشه که فکر نکنم ایرادی داشته باشه

آخرین ویرایش:

دریای خشک

عضو جدید
آزمون طراحی معماری92

آزمون طراحی معماری92

من از کارم عکس گرفتم .چطوری باید بزارمش؟لطفا راهنماییم کنید. یه منظره عجیب که امروز تو سالن آزمون ما بود(دانشکده معماری خلیج فارس بوشهر)،چند تا پشته بزرگ آشغال کارگاه معماری بود،میزا کثیف و صندلیها خراب.واقعا در شان یک ایرانی نبود:cool:

art-s

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
یعنی اگه یکی بهم میگفت بخاطر نزاشتن رمپ حذف نمی شی. اینقدر ناراحت نمی شدم سرجلسه.تو حوزه هم تنها بودم هیچ کدوم از دوستام نبودم.
تمام هم که شد همه داشتن از درآوردن رمپ شون تعریف میکردن....

LIGHTARCH

عضو جدید
من که سه تا بیشتر نکشیدم : زیر زمین - همکف - اول بدون مبلمان و اندازه گذاری
مشاهده پیوست 184730مشاهده پیوست 184731
دستم خیلی کند بود باید دستی تمرین می کردم
کسی بارم بندی پلان ها یادش هست ؟؟؟

دقیقا مثل من :|
پلانتون هم شبیه پلان منه فقط من پله رو عمود بر طول کشیدم و سمت راست کشیدم ....
دسترسی معلولین رو هم نتونستم با رمپ حل کنم ، جک بالابر گذاشتم . اونم اسمشو اینجا شنیدم اصلن نمیدونم چی هست :D
آخه چه جوری هم رمپ پارکینگ بزاریم ، هم رمپ معلولین ، هم تجاری هم در ورودی ؟؟؟؟

monimemar

عضو جدید
رمپ معلول رو میشد به راحتی در کنار دیوار به موازات رمپ سواره به هرطولی که میخواستی حل کرد حتی تا 20 متر! با این ترفند میشد فروشگاه روهم 25 متر مربع داد و اصلا از مساحتش کم نکرد

holooooooo

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز

art-s

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
رمپ معلول رو میشد به راحتی در کنار دیوار به موازات رمپ سواره به هرطولی که میخواستی حل کرد حتی تا 20 متر! با این ترفند میشد فروشگاه روهم 25 متر مربع داد و اصلا از مساحتش کم نکرد

این راه رو رفتم. اما تو ورودی و پارکینگ به مشکل خوردم

monimemar

عضو جدید
خیلی بامزه ای!این ازمون طراحی چه مسائل حاشه ای رو به دنبال داره!ببین فکر ادم به کجاها میره!
هر سال تکنولوژی اجرای این آزمون بالاتر میره!با وسایل جدیدتری روبرو میشیم.میزهای خودکار،جمع شو، تاشو،شیشه ای،از زیر نور بده، از بالا نور بده و .............

holooooooo

کاربر ممتاز
من فقط تونستم از پلان ززیرزمینم عکس بگیرم
البته فقط 2 تا از پلان هامو تونستم راپیدی کنما. بقیه اش مدادی بود

عزیزم رمپو نمیشه بلافاصاله از دم در داد، باید 2.5 متر فاصله داشته باشه بعد رمپ شروع بشه،.

آخرین ویرایش:

monimemar

عضو جدید
این راه رو رفتم. اما تو ورودی و پارکینگ به مشکل خوردم
ورودی پارکینگ با عرض 3.5 حل میشد و ورودی پیاده با 1.5 و در ادامه با پاگرد 1.5 در 1.5 حل میشه.توجه کنین که پاگرد معلول 1.5 در 1.5 هستش ولی عرض رمپش 1.2 هستش

holooooooo

کاربر ممتاز
کاری با شایعه نداشتم، 2 تا واحد 1 خوابه میخواست حدود 65 متر و 1 واحد 120 متریه 1 خوابه

برقيان

عضو جدید
دقیقا مثل من :|
پلانتون هم شبیه پلان منه فقط من پله رو عمود بر طول کشیدم و سمت راست کشیدم ....
دسترسی معلولین رو هم نتونستم با رمپ حل کنم ، جک بالابر گذاشتم . اونم اسمشو اینجا شنیدم اصلن نمیدونم چی هست :D
آخه چه جوری هم رمپ پارکینگ بزاریم ، هم رمپ معلولین ، هم تجاری هم در ورودی ؟؟؟؟
شما ٣ متر ابتداي رمپ رو در نظر نگرفته ايد. اگر اينجوري بود كه خيلي ساده بود واسه همه

برقيان

عضو جدید
ورودی پارکینگ با عرض 3.5 حل میشد و ورودی پیاده با 1.5 و در ادامه با پاگرد 1.5 در 1.5 حل میشه.توجه کنین که پاگرد معلول 1.5 در 1.5 هستش ولی عرض رمپش 1.2 هستش

مهندس و دوست عزيز من. تمام اين صحبت ها زماني درست هست كه شما با ٣ متر استپ رمپ ماشين هم در نظر گرفته باشيد. كه من بعيد ميدونم. ا
ضوابط ميگه حد اقل ٣ متر بايستي استپ رمپ داشته باشيد.

arezoo 101

عضو جدید
سلام . امروز یکی از دوستام اشتباه خیلی بدی کرده بود و اصلا حواسش نبوده که از حیاط دسترسی نداره و رمپ رو از تو حیاط داده.بیچاره خیلی ناراحت بود . به نظرتون به بقیه پلانهاش نمره میدن؟؟؟؟

monimemar

عضو جدید
خیلی بامزه ای!این ازمون طراحی چه مسائل حاشه ای رو به دنبال داره!ببین فکر ادم به کجاها میره!
هر سال تکنولوژی اجرای این آزمون بالاتر میره!با وسایل جدیدتری روبرو میشیم.میزهای خودکار،جمع شو، تاشو،شیشه ای،از زیر نور بده، از بالا نور بده و .............

مهندس و دوست عزيز من. تمام اين صحبت ها زماني درست هست كه شما با ٣ متر استپ رمپ ماشين هم در نظر گرفته باشيد. كه من بعيد ميدونم. ا
ضوابط ميگه حد اقل ٣ متر بايستي استپ رمپ داشته باشيد.
بله من دقیقا 3 متر ایست رمپ هم در نظر گرفتم! و من با شما موافقم سوال به این راحتی حل نمیشد! به همین خاطر برای حل پارکینگ در قسمت انتهایی باید اون رو با یک گردش کوچک به زیرزمین هدایت میکردید

hamed.robo

عضو جدید
منم دو واحدي زدم اما دوستمون به شكم انداخت .راستي چرا همه واحدها رو به عرض نصف كردن به طول كه از همه جهات بهتر بود پله هم بهتر بود وسط چسب رمپ ماشين باشه

آخرین ویرایش:

sepideh2727

عضو جدید
دوووستان چند سوال!
١-خونه جنوبي بود و هيچ جا ٢٤ متر نميشد كه نورگر بخواد! اگه نورگير نذاشته باشيم غلطه؟!!

٢- و اينكه اگه مقطع رو نرسيده باشيم و بقيه رو از نصفه بيشتر كار كرده باشيم اميد به قبولي هست؟
٣- نتيجه كي مياد؟؟:(((
٤- من اگه جك معلول ميذاشتم ديگه فروشگاه ٢٥ متر مربع نميشد!! به نظرتون بدون جك نمره رو نميگيرم؟؟؟؟

بالا