ما نامرد بودیم و عراقیها مرد بودند!!!

tatu_lover1366

عضو جدید
من مینویسم خلیج عربی تو بخون خلیج فارس کاری که ایران 32 ساله میکنه.

لعنت به هرچی عرب و عرب نما و عرب دوست.
اگه شما فقط حرفشو میزنی،من حاضرم جای آمریکاییها اسلحه دستم بگیرم عرب بکشم
اما دلیل نمیشه غیرتمو شرفمو زیر پام بزارم
شما بودی جای مردمی که بقول شما کشته شدن که فقط از مملکت دفاع کنن
دست رو دست میزاشتی که یک عرب پست تر از سگ توی خونم ،پاشه بیادبه ناموس این مملکت تجاوز کنه و شما بشینی کنار خونت و تشویقشون کنی
منم حرفم اینه که اگه از عربها بدت می آد
دلیل نمیشه کار کسایی رو که بخاطر من و شما رفتن جونشونو دادن ،بی ارزش کنی

tatu_lover1366

عضو جدید
من مینویسم خلیج عربی تو بخون خلیج فارس کاری که ایران 32 ساله میکنه.

لعنت به هرچی عرب و عرب نما و عرب دوست.
تا خودمون ،واسه خودمون ارزش قائل نشیم
نمیشه از یک عده سوسمار خور انتظار احترام به خوذمون رو داشت

مهندس خوش فکر

عضو جدید
کاربر ممتاز
تا خودمون ،واسه خودمون ارزش قائل نشیم
نمیشه از یک عده سوسمار خور انتظار احترام به خوذمون رو داشت

جالبه که ما چه هزینه هایی برای دیدن سرزمین اینان نمی کنیم.....
این از ادب ایرانیان به دور می باشد که دیگران را با واژه های توهین امیز به استهزا بگیرند....:gol:

E.lahe

عضو جدید
کاربر ممتاز
italy.omid نمیخام جوابت رو مثل خودت بدم !
ولی دو تا عموهام یکیش استاد دانشگاه پرینستون بود و یکیش هم مهندس پرواز !!!
هر دو شهید شدند !

بفهم تو دهنت چی بلغور میکنی :exclaim::exclaim::exclaim:

مهندس خوش فکر

عضو جدید
کاربر ممتاز
فراموش نکن که دینت را از عربها گرفتی
همون امام حسین که میگی عرب بود پس خیلی به عرب ها بد گویی نکن دوست من.
بعدشم یک مشت کله خر و لات ولوت و دهاتی رفتند جبهه فکر کردی آدم درست حسابی می رفت اونجا .

ما یکتا پرست بودیم و به خدای واحد ایمان داشتیم ، حمله ی وحشیانه اعراب باعث تحمیل دین اسلام به مردم ایران شد.....

جبهه سرزمین ایستادگیست سرزمینی که هیچ کس امتیازی نسبت به دیگری ندارد تفاوت انسانها در ایمان انهاست...
ایرانیانی بالباسهای گوناگون زبان و گویش متفاوت جایگاه و شرایط متفاوت برای میهنشان ایران ماندند و جنگیدند و کشته شدند انان ستارگان امروز اسمان میهنند.....

چو ایران نباشد تن من مباد.......:gol:

مهندس خوش فکر

عضو جدید
کاربر ممتاز
هر دو شهید شدند !

شهادت شان گوارایشان باد..
درود بر ایمان مردانی که از سایه ها نمی هراسند....
امیدوارم افسوس من رو بخاطر نبود این دلاوران بپذیرید....:gol:

tatu_lover1366

عضو جدید
فراموش نکن که دینت را از عربها گرفتی
همون امام حسین که میگی عرب بود پس خیلی به عرب ها بد گویی نکن دوست من
ببین مهندس بحث عربها از ائمه جداس
واسه همین حیوانات دو پا پیامبر ظهور کرد که آدم شن ، بجا تشکرشون سره نوه شو بریدن
پس خواهشا سر این بحث باز نکن
بعدشم یک مشت کله خر و لات ولوت و دهاتی رفتند جبهه فکر کردی آدم درست حسابی می رفت اونجا
میدونی مشکلت کجاس؟
اینکه همه رو به یک چشم میبینی
وقتی میگم عرب شما همه رو به یک چشم میبینی و حالا هم که اینجوری میگی
حرفت تا حدودی درسته اونایی که رفتن همه دکتر و مهندس و قشر فرهیخته نبودن ولی امثال منو شما توشون زیاد بود

جالبه که ما چه هزینه هایی برای دیدن سرزمین اینان نمی کنیم.....
این از ادب ایرانیان به دور می باشد که دیگران را با واژه های توهین امیز به استهزا بگیرند....:gol:

تورو خدا نزنین از این حرفا که اصلا به این جماعت نمییاد
میگی نه
22 بهمن امسال برو تو راهپیمایی ها ببینی چطور به تقریبا 4/1 مردم دنیا توسط همین ایرانیای با ادب توهین میشه

هر دو شهید شدند !
امیدوارم که روحشون قرین رحمت الهی باشه

مهندس خوش فکر

عضو جدید
کاربر ممتاز
تورو خدا نزنین از این حرفا که اصلا به این جماعت نمییاد
میگی نه
22 بهمن امسال برو تو راهپیمایی ها ببینی چطور به تقریبا 4/1 مردم دنیا توسط همین ایرانیای با ادب توهین میشه

این از ویژگی ایرانیان است که به دیگران احترام بگذارند و به این اصل که تمام انسانها با هم برابر و برادرند ، البته استثنا همیشه وجود دارد ولی این کار شما را توجیه نمیکند......:gol:

tatu_lover1366

عضو جدید
نمیگم کارم خوب بوده
اما میگم کار من از همون استثناتیست که ایرانیهای با ادب اجازه انجامشو به خودشون میدم
من هیچ وقت عربها رو با ایرانیها برابر نمیدونم
و از این حیض یقین حاصل کنید که کاملا نژادپرست هستم

مهندس خوش فکر

عضو جدید
کاربر ممتاز
نمیگم کارم خوب بوده
اما میگم کار من از همون استثناتیست که ایرانیهای با ادب اجازه انجامشو به خودشون میدم
من هیچ وقت عربها رو با ایرانیها برابر نمیدونم
و از این حیض یقین حاصل کنید که کاملا نژادپرست هستم

البته که خوب نبوده ،انسانها بدون در نظر گرفتن رنگشان زبانشان و ادابشان همگی یک ریشه دارند و برای پیشرفت به یکدیگر احتیاج دارند.......
نژاد شما برتر نیست این ایمان شماست که میزان تفاوت شما باسایرین میباشد
اگر اینگونه باشد نژاد پرستی نازی ها ، اپارتاید هادر افریقا، رفتار امریکاییان در گذشته نسبت به سیاهان و سرخ پوستان نیز قابل توجیه است.......:gol:

بنی ادم اعضای یک پیکرند
که در افرینش زیک گوهرند
چو عضوی به درد اورد روزگار
دگر عضوها را نماند قرار........

مهندس خوش فکر

عضو جدید
کاربر ممتاز
:surprised::surprised:
تعجب میکنم چقدر به مزخرفات و حرفهای چرت وبی منطق این پسره (شریفی) جواب میدین و هرچی میگه نقل قول می کنین.
اگهدلیایلش منطقی بود + ادب تو کلامش خوب میشد تحملش کرد( پسره عقده ایه چرتو پرت میگه) از شما بعیده

واذا خاطبهم الجاهلون قالوا سلاما. :gol::gol::gol::gol::gol:

به امید اینکه شاید کمی منطقی تر و صحیح تر به مسایل نگاه کند.......:gol:

تاسف از این که ایشان همه ی مسایل رو به مسخره می گیرد و برای مقدسات و عقاید دیگران ارزشی قائل نیست........

tatu_lover1366

عضو جدید
مجبورم این نقل قول رو از ژان دلابرویه رو بکار ببرم که
بزرگترين مصيب وقتي است كه نه سواد كافي براي حرف زدن داشته باشيم
و نه شعوری براي خاموش ماندن

wasper

عضو جدید
هر دو شهید شدند !

یادت هست اون موقعی که ایشون به علی ع هر چی تو دهنش گفت.همین شما اومدی و بهش حق دادی و گفتی ازادی بیان هست و باید به عقاید دیگران احترام گذاشت؟؟:warn:

E.lahe

عضو جدید
کاربر ممتاز
یادت هست اون موقعی که ایشون به علی ع هر چی تو دهنش گفت.همین شما اومدی و بهش حق دادی و گفتی ازادی بیان هست و باید به عقاید دیگران احترام گذاشت؟؟:warn:
جناب وسپر تو که کلا با خودت قاطی داری !
کو ؟
کدوم تایپیک ؟
کدوم پست ؟ :exclaim:

italy.omid

اخراجی موقت
در ضمن من محبوب ترین فرد این باشگاه هستم میگی نه از قدیمیا بپرس چون این ای دی جدیده من هست من از قدیمی قدیمی قدیمیهای این باشگام.

مهندس خوش فکر

عضو جدید
کاربر ممتاز
من قصد بی احترامی و بی ادبی را نسبت به هیچ کدام از دوستان نداشتم ولی بسیاری از شما به دلیل نداشتن ، منطق ، ظرفیت قبول واقعیت هایی که حاکم بر دلیل و مدارک موجه بوده به بنده بدترین توهین هارا کردید حتی تا جایی که افراد خانواده را هم پیش کشیدید و به پدر ومادر که برای همه عزیز هستند توهین کردید ومن هم فقط به دفاع از خود پرداختم .
من از آقای فرزان باز کننده تاپیک پوزش می خواهم که بحث به اینجا کشید.

به نام خدای مهر افرین......
نمیدونم چرا گاهی اوقات ما فراموش میکنیم که تمامی ما هموطنیم و جدای از عقاید و باورهای گوناگونمون باید به یکدیگر احترام بگذاریم.
شما باید از تمام دوستان بخاطر توهین ها و بدگویی هایی که در مورد انها روا داشتید عذرخواهی بفرمایید....
من به دوستان پیشنهاد میکنم که دوستان دیگر هم از پاسخگویی اجتناب کنند تا از صحبتهای اولیه و هدف حضورمون در اینجا که تعامل هست دور نشویم
با سپاس.....:gol:

italy.omid

اخراجی موقت
به نام خدای مهر افرین......
نمیدونم چرا گاهی اوقات ما فراموش میکنیم که تمامی ما هموطنیم و جدای از عقاید و باورهای گوناگونمون باید به یکدیگر احترام بگذاریم.
شما باید از تمام دوستان بخاطر توهین ها و بدگویی هایی که در مورد انها روا داشتید عذرخواهی بفرمایید....
من به دوستان پیشنهاد میکنم که دوستان دیگر هم از پاسخگویی اجتناب کنند تا از صحبتهای اولیه و هدف حضورمون در اینجا که تعامل هست دور نشویم
با سپاس.....:gol:
من فقط نظرم را گفتم که دقیقاً واقعیت هم بود.
اگه خخالت میکشید که عذرخواهی کنید پیام خصوصی را برای همین گذاشتن.

tired_poet

عضو جدید
کاربر ممتاز
ایران فقط به لطف صلاح های آمریکا که شاه ایران در اختیار داشت موفق شد یه 8 سالی مقاومت کنه وگرنه ایرا پخی نبود.
البته اون موقع موسوی خداییش جنگا کنترل کرد.
اما در کل اگه ایران الان جنگی بکنه تو 8 روز نصفیش میره
این رو درست میگی.. اون موقع ایران یار غار آمریکا بود و جدیدترین سلاح های آمریکایی فقط در دست خودشون و ایران و اسراییل بود.. هواپیماهای f14 یه نمونش بودند.. در حالی که عراق میگ روسی داشت. اینم درست میگی که اگه الان ایران از طرف آمریکا (یا یه کشور در همون حد قدرت) مورد حمله واقع بشه، احتمالا مثل عراق تو 16 روز سقوزط میکنه.
اما علت پیروزی (تلمیحی) ایران فقط در اختیار داشتن سلاح های آمریکایی نبود.. عراق هم به نوع خودش سلاح های مدرنی داشت و حتی بیشتر از ما داشت، مثل بمب های شیمیایی و بیولوژیکی که ایران هرگز نداشت. من فکر میکنم علت پیروزی ایران عشق مردم اون زمان به حکومت و کشورشون بود.. عشق شدیدشون به امام بود که با یک اشاره انگشتش مردم فوج فوج میریختن توی جبهه. خمینی براشون مثل نماینده خدا روی زمین بود، دوستش داشتن.. نه.. عاشقش بودن. مردم حکومت و نظامی که خمینی رهبرش بود رو میپرستیدن و حاضر بودن جونشون رو براش بدن.. شاید یه تعداد آدم ناباب و ناصالح هم توی جبهه ها بودن (که حتما بود) اما این طبیعیه، جبهه هم بخشی از زمین بود، بهشت نبود که هیچ گناهکاری توش نباشه، اما واقعا اکثریت رزمنده ها کسانی بودن که با اعتقاد رفتن، باور داشتن که شهادت کلید بهشته و مهر خمینی دروازه بهشت. مثل ماجرای مریدان حسن صباح، با این تفاوت که خمینی مردم رو با رفتار و صحبتهاش متقاعد کرد.
اما این حرفت رو قبول دارم که الان ایران در صورت بروز جنگ، چد روزه سقوط میکنه. علتش هم جدایی دل مردم از نظام.. دیگه اون اکثریتی که عاشق نظام باشن و برای حفظش برن جون بدن وجود ندارن. نمیخوام سر این بحث کنم که تقصیره کیه، اما این واقعیتیه که ظاهرا بعضی ها انکارش میکنن.

reza_1364

مدیر بازنشسته
اگه قرار باشه بحث کنید بهتر نیست این بحث سازنده باشه؟؟؟

دور از توهین به خودتون و پدر و مادرتون؟

در شان یک مهندس کسی که درس خونده کسی که با ادمای کوچه بازاری فرق میکنه نیست که بدین صورت حرف بزنه

پست های بی ربط پاک شد

ddahmadss

عضو جدید
کاربر ممتاز
این رو درست میگی.. اون موقع ایران یار غار آمریکا بود و جدیدترین سلاح های آمریکایی فقط در دست خودشون و ایران و اسراییل بود.. هواپیماهای f14 یه نمونش بودند.. در حالی که عراق میگ روسی داشت. اینم درست میگی که اگه الان ایران از طرف آمریکا (یا یه کشور در همون حد قدرت) مورد حمله واقع بشه، احتمالا مثل عراق تو 16 روز سقوزط میکنه.
اما علت پیروزی (تلمیحی) ایران فقط در اختیار داشتن سلاح های آمریکایی نبود.. عراق هم به نوع خودش سلاح های مدرنی داشت و حتی بیشتر از ما داشت، مثل بمب های شیمیایی و بیولوژیکی که ایران هرگز نداشت. من فکر میکنم علت پیروزی ایران عشق مردم اون زمان به حکومت و کشورشون بود.. عشق شدیدشون به امام بود که با یک اشاره انگشتش مردم فوج فوج میریختن توی جبهه. خمینی براشون مثل نماینده خدا روی زمین بود، دوستش داشتن.. نه.. عاشقش بودن. مردم حکومت و نظامی که خمینی رهبرش بود رو میپرستیدن و حاضر بودن جونشون رو براش بدن.. شاید یه تعداد آدم ناباب و ناصالح هم توی جبهه ها بودن (که حتما بود) اما این طبیعیه، جبهه هم بخشی از زمین بود، بهشت نبود که هیچ گناهکاری توش نباشه، اما واقعا اکثریت رزمنده ها کسانی بودن که با اعتقاد رفتن، باور داشتن که شهادت کلید بهشته و مهر خمینی دروازه بهشت. مثل ماجرای مریدان حسن صباح، با این تفاوت که خمینی مردم رو با رفتار و صحبتهاش متقاعد کرد.
اما این حرفت رو قبول دارم که الان ایران در صورت بروز جنگ، چد روزه سقوط میکنه. علتش هم جدایی دل مردم از نظام.. دیگه اون اکثریتی که عاشق نظام باشن و برای حفظش برن جون بدن وجود ندارن. نمیخوام سر این بحث کنم که تقصیره کیه، اما این واقعیتیه که ظاهرا بعضی ها انکارش میکنن.

تاکتیک برادر من تاکتیک

جنگ افزار مدرن تاکتیک نیست بلکه تکنیکه

نبردهای مدرن آمریکا در برابر تاکتیک کم میاره

این همه رادارهای مدرن نیروی دریایی آمریکا نمیتونن که قایق های کوچیک رو ردیابی کنن این هم به خاطر سطح مقطع راداری کم قایقاست حالا فک کن یه لشکر 30 قایقی بخوان به یه ناو حمله کنن اون هم نه انتحاری بلکه با موشکهای کاملا ساده یا حتی خمپاره.

قدرت ایران رو نباید با افغانستان یا عراق مقایسه کرد.
بعدش هم هر انسانی برا مملکتش جون میده جنگ شد همه میرن اما مردمی که شما میگیو نمیدونم مگه ایرانی نباشن که به خاطر مملکتشون جون ندن.
منازعات سیاسی ربطی به جنگ نداره.

E.lahe

عضو جدید
کاربر ممتاز
تاکتیک برادر من تاکتیک

این همه رادارهای مدرن نیروی دریایی آمریکا نمیتونن که قایق های کوچیک رو ردیابی کنن این هم به خاطر سطح مقطع راداری کم قایقاست حالا فک کن یه لشکر 30 قایقی بخوان به یه ناو حمله کنن اون هم نه انتحاری بلکه با موشکهای کاملا ساده یا حتی خمپاره.

بعدش هم هر انسانی برا مملکتش جون میده جنگ شد همه میرن اما مردمی که شما میگیو نمیدونم مگه ایرانی نباشن که به خاطر مملکتشون جون ندن.
و البته موشکهای ضد کشتی ماسکیت که با سرعت زیادشون (فکر کنم حدود 3000 تا سرعتشونه) عملا غیر قابل منهدم هستند ! ایران از این موشکها به عنوان موشکهای ساحلی استفاده میکنه !! وزن 4 تنی این موشکها هم یکی از مهمترین عاملها برای نابودی اهدافش هست !
این موشک حتی بدون کلاهک نظامی هم قادره یه کشتی متوسط رو از وسط نصف کنه !
سه چهارتاش هم باهم میتونه یه ناو جنگی رو کامل منهرم کنه !
هفت هشت تا از این موشک اگر هم نتونه یه ناو هواپیمابر رو کامل منهدم کنه به طور مطلق اونو میتونه کاملا بی استفاده کنه !

واسه شرایط خلیج فارس هم (عمق و عرض کم ) زیردریائی کم صدای 877 و همچنین زیردریائیهای فوق سبک که با کمک کره شمالی بهش دست یافته ، میتونند کاملا موثر باشند !
توان بالای این تجهیزات نظامی همین چند مدت پیش توسط کره شمالی که ناو چئونان کره جنوبی رو غرق کرد نشون داده شد !

tatu_lover1366

عضو جدید
تاکتیک برادر من تاکتیک

منازعات سیاسی ربطی به جنگ نداره

کاملا با حرفتون موافقم
جنگ یک بحث حیثیتی و ناموسی هستش و اصلا ربطی به سیاست نداره
من نوعی حتی اگه مخالف نظام هم باشم بازم ارق (امیدوارم درست نوشته باشم:w07:)ملیم اجازه نمیده که بزارم یکی دیگه به کشورم حمله کنه و مطمئنا بعدش کشورو تکه تکه کنه
مطمئنا کسی دوست نداره برای رفتن به سایر نقاط کشور مثل کردستان ویزا بگیره:thumbsup:

آخرین ویرایش:

tired_poet

عضو جدید
کاربر ممتاز
تاکتیک برادر من تاکتیک

عزیزم نمیدونم کدوم وری هستی و توی چه دنیایی سیر میکنی.. اما من حاضر نیستم بخاطر چند تا تشکر ناقابل مجیز بگم.. حالا تو اگه دوست داری بگو..
تاکتیک برادر من تاکتیک!!! آره راست میگی!! اصلا حواسم نبود که ما از نظر علم نظامی گری و هنر جنگ از آمریکا برتریم.. آمریکا که نمیدونه تاکتیک چیه!! به اسمش دقت کن! از اسم اصیل فارسیش معلومه که ما تاکتیک رو اختراع کردیم! اونا تقلید میکنن.. الانم ما اینقدر نیروهای جنگی ماهر و کارآزموده داریم.. اینقدر کماندوهای دریایی داریم که بهترین تعلیمات رو دیدن، که آمریکا اگه بیاد حیرون میمونه که از کدوم طرف فرار کنه!
تاکتیک برادر من تاکتیک!!!! ای خدا آدم میمونه که چی بگه.. روز اول جنگ یه بمب الکترونیک (که سپاه پاسدارن نمیدونه با ط نوشته میشه یا ت) توی آسمون پایتخت منفجر میکنن و تمام تماس های راداری و بیسیمی و حتی تلفنی قطع میشه!!! که اگه هم نشه فرقی نمیکنه.. (همون کاری که روز اول جنگ عراق کردن و جبهه جنوب نمیتونست خبری برسونه.. کسی نمیدونست کجا تک زدن و کجا مقاومته) آره تو راست میگی.. تاکتیک برادر من تاکتیک!! آمریکا هم که نمیدونه تاکتیک چیه، باید بیاد توی فروم ما یاد بگبره.. فقط ایران بلده! ای کاش میگفتی ایمان برادر من ایمان! میگفتم راست میگی.. یا میگفتی غیرت! یا هر چیز دیگه ای که ما داریم و اونا ندارن.. اما میگی تاکتیک! اونوقت اینقدر ساده فکر میکنی که 30 تا قایق میرن و اسله میکشن و صدای کیشون کیشون بلند میشه و بعد همینجور آمریکاییه که میپره تو آب! دلیلش هم جالبه! قایق های ما کوچولو هستن و اونا تو رادار نمیبینن! حالا دیگه گور بابای دیده بان ماهواره ای که از خط ساحلی تا خود ناو رو لحظه به لحظه کنترل میکنه.. گور بابای قایق های گشتی که همیشه دارن اطراف ناو گشت میزنن (از همونا که یکیش از مرز ایران گذشت و گرفتنشون). و گور بابای گشت های هوایی شون.. اینا هیششششکدوم نیفهمن که! چون قایق های ما کوچیکن.. میرن جلو و کیشووون کیشووون.. و کار تمومه.. آره تو درست میگی.. تاکتیک برادر من تاکتیک!! همینه..
حق با توئه.. چون اطلاعات تاکتیکیت خیلی بالاست.. من عذر میخوام.
موفق باشی و خدانگهدار:gol:

آخرین ویرایش:

jovhar

عضو جدید
کاربر ممتاز
و البته موشکهای ضد کشتی ماسکیت که با سرعت زیادشون (فکر کنم حدود 3000 تا سرعتشونه) عملا غیر قابل منهدم هستند ! ایران از این موشکها به عنوان موشکهای ساحلی استفاده میکنه !! وزن 4 تنی این موشکها هم یکی از مهمترین عاملها برای نابودی اهدافش هست !
این موشک حتی بدون کلاهک نظامی هم قادره یه کشتی متوسط رو از وسط نصف کنه !
سه چهارتاش هم باهم میتونه یه ناو جنگی رو کامل منهرم کنه !
هفت هشت تا از این موشک اگر هم نتونه یه ناو هواپیمابر رو کامل منهدم کنه به طور مطلق اونو میتونه کاملا بی استفاده کنه !

واسه شرایط خلیج فارس هم (عمق و عرض کم ) زیردریائی کم صدای 877 و همچنین زیردریائیهای فوق سبک که با کمک کره شمالی بهش دست یافته ، میتونند کاملا موثر باشند !
توان بالای این تجهیزات نظامی همین چند مدت پیش توسط کره شمالی که ناو چئونان کره جنوبی رو غرق کرد نشون داده شد !

اوهوم بابا اطلاعات دان :surprised::surprised::surprised::surprised::surprised:
ناو
ماسکیت
موشک
زیردریایی
کم صدا
3000
4تن
:surprised::surprised::eek:

ddahmadss

عضو جدید
کاربر ممتاز
عزیزم نمیدونم کدوم وری هستی و توی چه دنیایی سیر میکنی.. اما من حاضر نیستم بخاطر چند تا تشکر ناقابل مجیز بگم.. حالا تو اگه دوست داری بگو..
تاکتیک برادر من تاکتیک!!! آره راست میگی!! اصلا حواسم نبود که ما از نظر علم نظامی گری و هنر جنگ از آمریکا برتریم.. آمریکا که نمیدونه تاکتیک چیه!! به اسمش دقت کن! از اسم اصیل فارسیش معلومه که ما تاکتیک رو اختراع کردیم! اونا تقلید میکنن.. الانم ما اینقدر نیروهای جنگی ماهر و کارآزموده داریم.. اینقدر کماندوهای دریایی داریم که بهترین تعلیمات رو دیدن، که آمریکا اگه بیاد حیرون میمونه که از کدوم طرف فرار کنه!
تاکتیک برادر من تاکتیک!!!! ای خدا آدم میمونه که چی بگه.. روز اول جنگ یه بمب الکترونیک (که سپاه پاسدارن نمیدونه با ط نوشته میشه یا ت) توی آسمون پایتخت منفجر میکنن و تمام تماس های راداری و بیسیمی و حتی تلفنی قطع میشه!!! که اگه هم نشه فرقی نمیکنه.. (همون کاری که روز اول جنگ عراق کردن و جبهه جنوب نمیتونست خبری برسونه.. کسی نمیدونست کجا تک زدن و کجا مقاومته) آره تو راست میگی.. تاکتیک برادر من تاکتیک!! آمریکا هم که نمیدونه تاکتیک چیه، باید بیاد توی فروم ما یاد بگبره.. فقط ایران بلده! ای کاش میگفتی ایمان برادر من ایمان! میگفتم راست میگی.. یا میگفتی غیرت! یا هر چیز دیگه ای که ما داریم و اونا ندارن.. اما میگی تاکتیک! اونوقت اینقدر ساده فکر میکنی که 30 تا قایق میرن و اسله میکشن و صدای کیشون کیشون بلند میشه و بعد همینجور آمریکاییه که میپره تو آب! دلیلش هم جالبه! قایق های ما کوچولو هستن و اونا تو رادار نمیبینن! حالا دیگه گور بابای دیده بان ماهواره ای که از خط ساحلی تا خود ناو رو لحظه به لحظه کنترل میکنه.. گور بابای قایق های گشتی که همیشه دارن اطراف ناو گشت میزنن (از همونا که یکیش از مرز ایران گذشت و گرفتنشون). و گور بابای گشت های هوایی شون.. اینا هیششششکدوم نیفهمن که! چون قایق های ما کوچیکن.. میرن جلو و کیشووون کیشووون.. و کار تمومه.. آره تو درست میگی.. تاکتیک برادر من تاکتیک!! همینه..

تو مملکتت رو دست کم گرفتی;)
تو خودت رو قبول نداری;)
تو تحت تاثیر جنگ روانی اونها هستی;)

عراق اگه شکست خورد به این خاطر بود که بین نیروی هوایی و نیروی زرهی و زمینیش اختلافات و تفرقه بسیار بود.
صدام قبل از اینکه امریکا حمله کنه توی نیروی هواییش خونه تکونی کرد و تعداد زیادی از خلبانان مجربش و متخصصین هواییش رو سپرد به چوبه اعدام.عراق روزی یه بار کودتا میکرد نیروی نظامیش. تفرقه توشون موج میزد.اگه کویت هم جای امریکا بود دو روزه تسخیرش میکرد.
ببین ایران آخره نبردهای نامتقارن هست اینو همه دنیا اذعان دارن.:gol:

بعدش هم قایقها کی گفته که دیده نمیشن
ردیابی نمیشه
اینو از یه مهندس کشاورزی هم بپرسی گرچه رشتش ربطی نداره اما میدونه
با چی میخواد بزنه؟
موشکهای فوق پیشرفته؟
اونا چطوری کار میکنن وقتی نمیتونن ردیابی کنن
بعدش هم منظور از تزدیک شدن فاصله 5 متری نیست که صدای کیشون کیشون بیاد توی فاصله کمتر از 100 متر که قایقا تحت تاثیر جریان حول کشتی قرار میگیرن میرن توی پره ی انتهای کشتی.
منظورم از نزدیک فاصله 1 کیلومتریه که حتی موشکهای دوش پرتابی هم که از عرشه کشتی هم شلیک بشن عملا با یه مانور ساده قایق منحرف میشن.
میمونه اژدرها که زیر سطحی ها برای منحدم کردن کشتی های بزرگ به کار میرن و مینیمم فاصله تا سطح آب برا اونا 4 متر هست در صورتی که پی قایقها نهایت 1 متر الی 1/5 توی آب باشه

اژدرهای سطحی هم یا از روی قایق رد میشن(ارتفاع قایق روی سطح آب دو متر است) یا اگه آمریکا شاخ غول بشکنه یه اژدر سطحی خفن بسازه که زیر ارتفاع قایقها باشه برا حرارتی هاش باز چون قایق کوچیک هست دمای بدنه به دمای سطح آب نزدیکه و موتور خنک تر از اونه که قابل ردیابی باشه یا اگه امواج صوتی باشه که دامنه ارتعاش موتور قایقها اونقدر کمه که در فاصله 30 متریش توی دریا این امواج تاثیرشون از بین میره

ddahmadss

عضو جدید
کاربر ممتاز

مگه شما قبل اینکه نظر بدی میدونی میخوان ازت تشکر کنن؟
یعنی اول هماهنگ میکنی یه نظر چند تا تشکر میگیری بعد میزنی؟

jovhar

عضو جدید
کاربر ممتاز
مگه شما قبل اینکه نظر بدی میدونی میخوان ازت تشکر کنن؟
یعنی اول هماهنگ میکنی یه نظر چند تا تشکر میگیری بعد میزنی؟

الان من ازتو تشکر کردم هماهنگیم دیگه

بعدش تو ازم تشکر نمی کنی:D

بالا