عزیزم نمیدونم کدوم وری هستی و توی چه دنیایی سیر میکنی.. اما من حاضر نیستم بخاطر چند تا تشکر ناقابل مجیز بگم.. حالا تو اگه دوست داری بگو..
تاکتیک برادر من تاکتیک!!! آره راست میگی!! اصلا حواسم نبود که ما از نظر علم نظامی گری و هنر جنگ از آمریکا برتریم.. آمریکا که نمیدونه تاکتیک چیه!! به اسمش دقت کن! از اسم اصیل فارسیش معلومه که ما تاکتیک رو اختراع کردیم! اونا تقلید میکنن.. الانم ما اینقدر نیروهای جنگی ماهر و کارآزموده داریم.. اینقدر کماندوهای دریایی داریم که بهترین تعلیمات رو دیدن، که آمریکا اگه بیاد حیرون میمونه که از کدوم طرف فرار کنه!
تاکتیک برادر من تاکتیک!!!! ای خدا آدم میمونه که چی بگه.. روز اول جنگ یه بمب الکترونیک (که سپاه پاسدارن نمیدونه با ط نوشته میشه یا ت) توی آسمون پایتخت منفجر میکنن و تمام تماس های راداری و بیسیمی و حتی تلفنی قطع میشه!!! که اگه هم نشه فرقی نمیکنه.. (همون کاری که روز اول جنگ عراق کردن و جبهه جنوب نمیتونست خبری برسونه.. کسی نمیدونست کجا تک زدن و کجا مقاومته) آره تو راست میگی.. تاکتیک برادر من تاکتیک!! آمریکا هم که نمیدونه تاکتیک چیه، باید بیاد توی فروم ما یاد بگبره.. فقط ایران بلده! ای کاش میگفتی ایمان برادر من ایمان! میگفتم راست میگی.. یا میگفتی غیرت! یا هر چیز دیگه ای که ما داریم و اونا ندارن.. اما میگی تاکتیک! اونوقت اینقدر ساده فکر میکنی که 30 تا قایق میرن و اسله میکشن و صدای کیشون کیشون بلند میشه و بعد همینجور آمریکاییه که میپره تو آب! دلیلش هم جالبه! قایق های ما کوچولو هستن و اونا تو رادار نمیبینن!
حالا دیگه گور بابای دیده بان ماهواره ای که از خط ساحلی تا خود ناو رو لحظه به لحظه کنترل میکنه.. گور بابای قایق های گشتی که همیشه دارن اطراف ناو گشت میزنن (از همونا که یکیش از مرز ایران گذشت و گرفتنشون). و گور بابای گشت های هوایی شون.. اینا هیششششکدوم نیفهمن که! چون قایق های ما کوچیکن.. میرن جلو و کیشووون کیشووون.. و کار تمومه.. آره تو درست میگی.. تاکتیک برادر من تاکتیک!! همینه..
حق با توئه.. چون اطلاعات تاکتیکیت خیلی بالاست.. من عذر میخوام.
موفق باشی و خدانگهدار