ما نامرد بودیم و عراقیها مرد بودند!!!

محسن جعفر

عضو جدید
من خلبانان زیادی رو میشناسم انقدر هم بی انصاف نباش مجله (صنایع هوایی) یه قسمتی در اول داره که هر ماه با خلبانان نیروی هوایی و هوا نیروز مصاحبه کرده و من هر ماه با یکیشون اشنا میشم (یه نکته ) ما بهترین خلبانها رو داریم اما ایا بهترین هواپیما ها رو هم داریم؟؟؟ نمیدونم اگه با استکبار جهانی جنگ بشه خلبانان ما با این هواپیماهای از رده خارج بازم میتونن بدرخشن ؟؟؟ غصه من از اینه....

H_M_1987

اخراجی موقت
ما نامرد بودیم و عراقیها مرد بودند!
باور کن...

چند نفرمان سرلشکر خلعتبری را می شناسند؟
چند نفرمان سرلشکریاسینی را می شناسند؟
چند نفر از ما سرتیپ فرهاور را می شناسند؟
چند نفرمان سرلشکردوران را می شناسند؟
چند نفرمان سرتیپ زندی را می شناسند؟
چند نفرمان سرتیپ قیاسی٬سرتیپ اویسی٬سرتیپ خسروداد٬سرتیپ صدقی وسرتیپ رستمی را می شناسند؟
به تو اطمینان می دهم تک تک خلبانان عراقی نام فرهاور را در دفتر چه خاطراتشان می نویسند!کسی که با یک موشک فینیکس ۴ هوایپیمای عراقی را کله پا کرد!
به تو اطمینان می دهم تمامی خلبانان عراقی یاسینی را می شناسند ! کسی که به همراه دوران و خلعتبری تنها کسانی بودند که در روزهای ابتدایی جنگ موشک ماوریک شلیک می کردند و زنده یا مرده شان یک میلیون دلار می ارزید!
به تو اطمینان می دهم که شخص صدام خیلی خوب عباس دوران را می شناسد ! نه چون برای زنده یا مرده اش یک میلیون دلار جایزه گذاشته بود بلکه چون با شجاعتش کنفرانس غیر متعهد ها را از بغداد به دهلی منتقل کرد!
به تو اطمینان می دهم که یکی یکی خلبانان عراقی زندی را می شناسند! سوپر تکخال ایران که به تنهایی قطعا ۹ هواپیمای عراقی را در اسمان قطعه قطعه کرد و ۸ شکارش را تایید نکرده اند!۱۷ شکار!!
خیال کرده ای خلبانان عراقی نامهای:"سرتیپ قیاسی٬سرتیپ اویسی٬سرتیپ خسروداد٬سرتیپ صدقی وسرتیپ رستمی"را فراموش خواهند کرد؟کسانی که در یک پروازشان ۴ خلبان عراقی را در اسمان از هواپیمایشان پیاده کردند؟
جالبترین چیزی که می باید این میان گفت سرلشکر شهید حسین خلعتبری است!"حسین ماوریک"!!! رکورد غرق کردن ۵ ناوچه عراقی را به تنهایی دارد! اگر گذرتان به امریکا افتاد و به ایالت نیوجرسی رفتید به مرکز ایالت بروید و حتما از خیابان حسین خلعتبری بگذرید!کسی که فرمانده اموزشگاه خلبانی نیوجرسی او را تنها افتخار واقعی این پایگاه اموزشی در طول ۹۰ سال فعالیتش نامید!

ب*الف۱)یک هفته را به نام دفاع مقدس نامیدیم!یک هفته هر چه می دانستیم در مورد جنگ گفتیم!اما هیچ کدام از این نامها را شنیدید؟
ب*الف۲)یک قلم و کاغذ بردارید!نام ده نفر از سرداران و فرماندهان شهید را بنویسید! حتی اگر بلد بودید بیشتر ازده تا بنویسید! ۳۰ تا بنویسید!بعد ببینید چند تایشان خلبان بودند؟
ازادی امروز ما مدیون رشادت های تک تک این عقابان تا همیشه جاوید اسمان است...
یا علی

قبول ندارم

به نظرم بدبختی ها و عقب موندگی های امروز ما تقصیر پدران و بزرگان ماست

در واقع ما اسیر جبر جغرافیایی خداییم

والا من که اصلا دوست نداشتم تو ایران به دنیا بیام که بخوام مدیون کسی باشم

اصلا به گور بابا ننه ی هرکسی که جنگو بوجود آورد

farzaan

عضو جدید
کاربر ممتاز
قبول ندارم

به نظرم بدبختی ها و عقب موندگی های امروز ما تقصیر پدران و بزرگان ماست

در واقع ما اسیر جبر جغرافیایی خداییم

والا من که اصلا دوست نداشتم تو ایران به دنیا بیام که بخوام مدیون کسی باشم

اصلا به گور بابا ننه ی هرکسی که جنگو بوجود آورد
شما درست میگی آخه هر کسی لیاقت ایرانی بودن رو نداره...
جدا هم کاش توی آمریکا یا بورکینافاسو به دنیا میومدی که مدیون یه مشت نامرد باشی
خوشبحال خودم که هم ایرانی هستم و هم مدیون هزاران مرد واقعی که برای دفاع از ناموس و خاکشون رفتن جنگیدن و شهید شدن

farzaan

عضو جدید
کاربر ممتاز
من خلبانان زیادی رو میشناسم انقدر هم بی انصاف نباش مجله (صنایع هوایی) یه قسمتی در اول داره که هر ماه با خلبانان نیروی هوایی و هوا نیروز مصاحبه کرده و من هر ماه با یکیشون اشنا میشم (یه نکته ) ما بهترین خلبانها رو داریم اما ایا بهترین هواپیما ها رو هم داریم؟؟؟ نمیدونم اگه با استکبار جهانی جنگ بشه خلبانان ما با این هواپیماهای از رده خارج بازم میتونن بدرخشن ؟؟؟ غصه من از اینه....
داداشم اگه ممکنه و میتونی یه سری از این مطالبی رو که میگی واسه بچه ها اینجا بذار...
باتشکر

Nazi_Elite

عضو جدید
کاربر ممتاز
[/QUOTE مدیون کسی باشم؟!!!!!! اصلا می دونی راجع به کیا داری صحبت می کنی؟!! معلومه نه! فکر نکنم اونا از شما انتظاری داشته باشن خودتو ناراحت نکن. بدبختیای ما تقصیر پدرانمونه که شرف دفاع کردن داشتن، اشباه کردن باید نوکر و کاسه لیس اجنبیا میشدن و میگفتن بیخیال، دنیادوروزه سخت نگیر. اونی که یه بار جنگو به وجود آورد کی بود؟، استکبار... بازم به وجود میاره..... زیاده خواهی از ترس این که قربانی باشند نه قاتل، میکشند که کشته نشن، به زور غارت میکنند تا حرف زور بگن...نقش دیگه ای تو ذهنشون نمی گنجه.... یاد آوری جنگ یاد آوری دشمنی که، انگار ذاتا حرف زور میگه...

بالا