ماه عسل

foodtechnology

عضو جدید
کاربر ممتاز
ماه عسل دوست دارین کجا برین؟

abu_72

عضو جدید
کاربر ممتاز
زنم خواسته كه ببرمش اون شهري كه به دنيا اومده ................... ميريم اونجا ديگه

Belle Fille

عضو جدید
گفتم کجا دوست دارین برین ....
دیگه عکس نگذارین ...

آره پاریس قشنگه...[/QUOTE]

خوب مگه چیه؟!!!! عکس به این نازی...!:(
باشه دیگه نمی آم. باهات قهرم:razz:

foodtechnology

عضو جدید
کاربر ممتاز
گفتم کجا دوست دارین برین ....
دیگه عکس نگذارین ...

آره پاریس قشنگه...

خوب مگه چیه؟!!!! عکس به این نازی...!:(
باشه دیگه نمی آم. باهات قهرم:razz:[/QUOTE]

ا شوخی کردم...
نه قهر نکن دیگه...
حالا این جا قهر می کنی وسط ماه عسل قهر نکنی طرفو بذاری تو پاریس بریا...
حالا آشتی...
هر چی دوست داری عکس بذار..;)

foodtechnology

عضو جدید
کاربر ممتاز
چرا می گویند ماه عســـــــــــــــــــــــ ـــــــــــل ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

تا به حال به این فکر کردید که چرا به ماه عسل میگویند ماه عسل و چیز دیگری نمی گویند . ما بر آن شدیم که جواب این سئوال را برایتان پیدا کنیم که از این قرار است .

در كشور بابل در چهار هزار سال پیش رسمی وجود داشته است كه بر اساس آن یك ماه پس از مراسم عروسی ، پدر عروس برای دامادش یك نوع نوشیدنی شیرین كه از عسل درست شده بود تهیه می كرده ، آنها این ماه را ماه عسل می گفتند . امروزه این اصطلاح را برای ماه نخست ازدواج بكار میبرند.

kamyab_65

عضو جدید
میبرمش اسپانیا ( مادرید )
میریم الکلاسیکو رو میبینیم ، بعد ما ( Real Madrid ) میبریم و اونا ( Barcelona ) میبازن و کلی خوش میگذره .....

samira_3001

عضو جدید
کاربر ممتاز
چرا می گویند ماه عســـــــــــــــــــــــ ـــــــــــل ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

تا به حال به این فکر کردید که چرا به ماه عسل میگویند ماه عسل و چیز دیگری نمی گویند . ما بر آن شدیم که جواب این سئوال را برایتان پیدا کنیم که از این قرار است .

در كشور بابل در چهار هزار سال پیش رسمی وجود داشته است كه بر اساس آن یك ماه پس از مراسم عروسی ، پدر عروس برای دامادش یك نوع نوشیدنی شیرین كه از عسل درست شده بود تهیه می كرده ، آنها این ماه را ماه عسل می گفتند . امروزه این اصطلاح را برای ماه نخست ازدواج بكار میبرند.

جالب بود..........;):gol:
من چیزه دیگری شنیده بودم..........

alash

عضو جدید
اول باید یکی پیدا بشه بعد باهاش بریم ماه عسل! :biggrin:
ولی کیش از همه جا بهتره!:heart: