ماجرای واقعی دختر جوانی که اسیر دام اینترنت شد

م مژگان

عضو جدید
کاربر ممتاز
او یک روز گفت: اگر وضعیت مالی مناسبی داشت، حتما به خواستگاری ام می آمد؛ اگرچه یک راه دیگر هم وجود دارد تا والدینم مجبور شوند با ازدواجمان موافقت کنند و آن این که از خانه فرار کنم و به مشهد بیایم.
خراسان: خودم را در اتاقم زندانی کرده بودم و فکر می کردم ارتباط با پسر جوانی که هر روز از طریق چت حال و احوال همدیگر را می پرسیدیم می تواند راه مناسبی برای نجات از تنهایی هایم باشد!
دختر جوان با چشمانی اشکبار در دایره اجتماعی کلانتری نواب مشهد، افزود: پدر و مادرم شاغل هستند و ما در تهران زندگی می کنیم. من از روزی که خودم را شناختم تنها بودم و همیشه حسرت می خوردم که ای کاش مثل هم کلاسی هایم با والدینم سرسفره می نشستم و یا خواهر و برادری داشتم که حداقل با او حرف می زدم و درد دل می کردم. متاسفانه از حدود یک سال قبل با پسری که خودش را پدرام معرفی می کرد و اهل مشهد بود آشنا شدم. ما هر روز با هم چت می کردیم. پدرام با جملات احساسی و عاشقانه مرا شیفته و دلباخته خودش کرد و همیشه می گفت: کاش موقعیتی پیش می آمد تا همدیگر را از نزدیک می دیدیم.
او یک روز گفت: اگر وضعیت مالی مناسبی داشت، حتما به خواستگاری ام می آمد؛ اگرچه یک راه دیگر هم وجود دارد تا والدینم مجبور شوند با ازدواجمان موافقت کنند و آن این که از خانه فرار کنم و به مشهد بیایم. متاسفانه من که او را فرشته نجات خودم می دیدم، مرتکب اشتباه بزرگی شدم و به امید او از خانه فرار کردم و به مشهد آمدم.
دختر جوان افزود: من و پدرام در محلی که با هم قرار گذاشته بودیم برای اولین بار همدیگر را دیدیم و سپس همراه او به خانه ای در حاشیه شهر رفتیم. متاسفانه در آن جا پدرام چهره واقعی خودش را نشانم داد. او مرا زندانی کرد و پس از چند ساعت ۲ نفر از دوستان شیطان صفتش نیز آمدند و…!
آن ها مرا با وضعیتی بسیار اسفناک در یکی از خیابان های خلوت مشهد، رها کردند و گریختند. نمی دانم با کدام عقل از خانه فرار کردم و با توجه به قول و قراری که با پدرام برای ازدواج و آینده گذاشته بودیم، اصلا فکر نمی کردم او چنین دامی برایم پهن کرده باشد و به این راحتی عفت و حیثیتم را از دست بدهم. ای کاش با پدر و مادرم صحبت می کردم و درپیله اینترنتی گرفتار نمی شدم.
در پی اظهارات این دختر جوان، تیم های اطلاعات و عملیات پلیس مشهد، به طور ویژه وارد عمل شدند و با توجه به سرنخ های موجود، ۳ متهم پرونده را دستگیر و به مراجع قضایی معرفی کردند.

آرش رضوی

عضو جدید
عاشق عاشقي باش, دوست داشتن را دوست بدر, از تنفر متنفر باش, به مهرباني مهر بورز, با آشتي آشتي کن, از جدائي جدا باش زرتشت

آرش رضوی

عضو جدید
آنچه در مصلوب مي شود ، نفسهاي توست ، خود کاذب توست ، در اين خود راستينت است که تاج بر سر مي گذارد ، بر يک روي سکه ي ، صليب است و بر روي ديگر آنرستاخيزعشق عشق عشق

آرش رضوی

عضو جدید
انسانيت از آن رو فقير است که کانون هاي کيهاني را نمي شناسد ، عشق بخشيدن را فراموش کرده و راه گدايي را پيش گرفته است ، عاشقان حقيقي امپراتوران عالم بخشش اند ، آن ها کاسه به دست نمي گيرند و محبت گدايي نمي کنند.

م مژگان

عضو جدید
کاربر ممتاز
انسانيت از آن رو فقير است که کانون هاي کيهاني را نمي شناسد ، عشق بخشيدن را فراموش کرده و راه گدايي را پيش گرفته است ، عاشقان حقيقي امپراتوران عالم بخشش اند ، آن ها کاسه به دست نمي گيرند و محبت گدايي نمي کنند.
ممنون از جملاته زیباتون..;)

hale a.a

عضو جدید
کاربر ممتاز

مرسي...چقدر اين زيبا بود...خيلي چسبيد!!!!!!!!!!1

Coraline

مدیر تالار پزشکی
مدیر تالار
کاربر ممتاز
سلام آوا جان خوبی !! میسیی ! منم هستم ! دیگه تنهاییو سختیاش !

مرسی منم خوبم....

نه دیگه تنهایی کجا بود؟
من که اوضاعم قاراشمیش تره...

از استارتر محترم عذر میخوام به خاطر اسپم...

خب آیهان خوشحال شدم از دیدنت
بای!

دختر شاه پریون

عضو جدید
کاربر ممتاز
اوووه چه حالی داشته پاشده ساکشو جم کرده بلیط گرفته رفته ترمینال اونوخ رفته مشهد رفته سر قرار که چی؟
معشوقه اش بهش گفته کاش همو میدیدیم
بابا ایول

م مژگان

عضو جدید
کاربر ممتاز
مراقبه خودت باش ! i know u are the best ! بای !

مرسی منم خوبم....

نه دیگه تنهایی کجا بود؟
من که اوضاعم قاراشمیش تره...

از استارتر محترم عذر میخوام به خاطر اسپم...

خب آیهان خوشحال شدم از دیدنت
بای!
مرسی از دوستای گلم به خاطر اسپم نکردن تاپیکم;)..

م مژگان

عضو جدید
کاربر ممتاز
دختر تو نکنی ازین کارا:ی
عشق چی چیه؟
اصلا من به عشق اعتقاد ندارم
هیشکی رو این کره خاکی ارزش دوست داشتن نداره نمدونم چرا تازگی به این نتیجه رسیدم
فکر کن من این کارو بکنم:surprised:....
نمیشه صد در صد گفت هیچ کس ارزششو نداره پیدا می شه آدمه با ارزش ولی به تعداد انگشت شمار عینک بدبینی بردار دوستم:cool:...(البته منم بهتر از تو نیستما:redface:..حالا چه نصیحتی هم موکونم:redface:)

دختر شاه پریون

عضو جدید
کاربر ممتاز
فکر کن من این کارو بکنم:surprised:....
نمیشه صد در صد گفت هیچ کس ارزششو نداره پیدا می شه آدمه با ارزش ولی به تعداد انگشت شمار عینک بدبینی بردار دوستم:cool:...(البته منم بهتر از تو نیستما:redface:..حالا چه نصیحتی هم موکونم:redface:)
اتفاقا ادم بدبینی نیستم دوس جون:ی
ولی بس که تجربم بالاس ماشالا دارم میگم:ی
نه اخه میدونی
هرکیو که دوسش داری و بهش ابراز محبت میکنی(منظورم هرکسیه دختر پسر دوست اشنا)
بعد دوروز قیافه میگیره واسه ات
اینه که میگم هیشکی جز یه نفر و خانواده ی خود ادم ارزش درگیر کردن ذهنتو نداره

PESARE IRAN

عضو جدید
کاربر ممتاز
نه اخه میدونی

هاااا پری اینجا داری اتیش میسوزونی باز ...

اون یه نفرم منم نه ؟ ---

م مژگان

عضو جدید
کاربر ممتاز
نه اخه میدونی
آره حقیقتا خودمم به این موضوع رسیدم واقعا".آدم می مونه یه نفره دوست داره بهش بگه یا نگه در هر دو صورت (چه ابرازه علاقه کنی که به قوله تو می ذاره می ره چه نکنی که اصلا" بعدا برمیگرده می گه اگه منو دوست داشتی چرا نگفتی)میذاره میره.به قوله تو همون خونواده رو عشقه.:gol:;)

بالا