لطفا مباحث مشاوره ای وشخصی خود را دراین تاپیک مطرح فرمایید

afarenesh

عضو جدید
سلام
من دانش آموزم !
ببینید من سال 94 کنکور دارم
اصلا نمی دونم چی بخونم ؟
کی بخونم؟
از چه منابعی استفاده کنم؟
الان کانون ثبت نام کردم
ولی از روزی که تعطیل شدم فقط20صفحه حسابان خوندم:cry:
خب می گید برو بشین بخون
ولییییی چه جوری؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مطمئنا همتون این شرایط رو داشتین
ممنون میشم ،کمکم کنید:gol::heart:

دوست عزیز اول ببین میخوای چه رشته ای برای ادامه تحصیلت انتخاب کنی و کدوم دانشگاه (هدف گذاری)
بعد نسبت به اون هدفت ببین اونایی که فبول شدن چه رتبه ها . درصدهایی داشتند
بعد شروع کن توانایی خودتو بسنج که چه درساییت خوبه کدوما خوب نیست ونیاز بیشتری داری
حالا این سه تا رو درنظر بگیر یه برنامه ی هفتگی و روزانه برای خودت بچین بشین بخون
اگه سوالی داری بپرس

k.hoSseinzadeh

عضو جدید
دوست عزیز اول ببین میخوای چه رشته ای برای ادامه تحصیلت انتخاب کنی و کدوم دانشگاه (هدف گذاری)
بعد نسبت به اون هدفت ببین اونایی که فبول شدن چه رتبه ها . درصدهایی داشتند
بعد شروع کن توانایی خودتو بسنج که چه درساییت خوبه کدوما خوب نیست ونیاز بیشتری داری
حالا این سه تا رو درنظر بگیر یه برنامه ی هفتگی و روزانه برای خودت بچین بشین بخون
اگه سوالی داری بپرس
ممنون خیلی جواب خوبی دادین!!!!
ببینید به من هم دارن میگن تو اول رشتت رو انتخاب کن
بعد بیا درس بخون
خب ببینید من تو هر عرصهای که وارد شدمم موفق بودم و تونستم به خوبی اجراش کنم!!!
و الان تو مبحث انمتخاب رشته بد جوری گیر کردم
و اشنایی من با این سایت هم بابت انتخاب رشته بود!!!
و الان دارم درباره ی معماری تحقیق می کنم
ولی اصلا نمی دونم که به این رشته علاقه دارنم یا نه
ببینید کلا من طوریم که به یک چیز علاقه مند میشم بعد مدتی به یک چیز دیگه!!!(میگن مربوط به سنته!!)
و الان تو هوا معلقمممممم

MaRaL.arch

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
بعد بیا درس بخون
ببینید کلا من طوریم که به یک چیز علاقه مند میشم بعد مدتی به یک چیز دیگه!!!(میگن مربوط به سنته!!)
و الان تو هوا معلقمممممم

سلام عزیزم
حالا ک با این تالار آشنایی
ی س بزن تالار رشته های مختلف ببین چه درسایی دارن کدوماشونو دوس داری
مثلا معماری ک میگی دروس هنری و تاریخی و عملی زیاد داره
برق و کامپیوتر محاسباتی و فیزیک
خب تو روحیه ت با کدوم نوع دروس سازگارتره؟؟؟ طبق اون رشتتو انتخاب کن
اینو هم میتونی از علاقه ای ک ب این نوع درسا تو این چندسالی ک درس خوندی بفهمی

mech.shima

دستیار مدیر مهندسی مکانیک
کاربر ممتاز
سلام دوستان..
عزیزان من یکی از مشکلاتی که قابل بیان هست اینه که الان میگم خدمتتون ..ممنون میشم راهنماییم کنید:
راستش من کنکور ارشدمو بهمن ماه دادم تموم شد ..در واقع الان تقریبا 4 ماه هست که دیگه درس نمیخونم فعلا ...بعدش خب من تو دوران تحصیل که حداقل سرم به درس گرم بود..یعنی هیچ وقت بیکار نبودم اینجوری..حداقل درسو داشتم .اما الان دیگه درس هم نیست فعلا(حداقل تا مهر) ..اصلا این بیکاری دیوونه میکنه آدمو..چند جا دنبال کار رفتم اما کار درست و حسابی پیدا نکردم یعنی ارزش نداشتن واقعا که بخوام برم..قصدم این بود که بعد کنکور برم سربازی که تا مهر حداقل چند ماهیش رفته باشه ..اما به قول خودم مثلا میخواستم استراحت کنم و نرفتم ..حالا اصلا ی جورایی انگار انگیزه ندارم دیگه ..کسل و بی حال و حوصله شدم..اون شور و هیجان سابقو ندارم...:(
اصلا حتی حال و حوصله اینکه بخوام سر خودمو به ی کاریم گرم کنم ندارم...دوستام میگن تا وقتی ارشدت شرو نشده واسه خودت صفا کن..ولی میگم آخه چه صفایی ؟هر صفایی هم پول میخواد دیگه..فوقشم آدم 1 ماه نهایتش خستگی در میکنه ..خب بقیشو چی؟
چه زندگی سختی داره میشه

سلام
من هم شرایط شما رو تجربه کردم
برید دنبال علایقتون
به هرچی که علاقه دارید و تا به حال فرصت نداشتید براش وقت بذارید
واقعا به علایق شخصی و نه صرفا درسی، بها دادن معجزه میکنه

afarenesh

عضو جدید
بعد بیا درس بخون
و الان تو هوا معلقمممممم

دوست عزیز MaRaL.arch درست گفتن
ولی منم براتون یه پیشنهاد دارم شما الاندارید ریاضی فیزیک میخونید
چی دوست دارید ریاضی فیزیک یا شیمی رو دوست دارید در اینده رشتتون کدوم زمینه رو بیشتر دربر بگیره یا اینکه دوست دارید زمینه رشته ی انتخابیتون ترکیبی از اون ها باشه؟
دوست دارید کار عملی انجام بدید یا کارای تیوری یا ترکیبی از هردو؟
اینا رو ج بدی میتونی انتخابتو محدود کنی بعد کاری رو که MaRaL.archجان گفت و انجام بده این طوری ساده تره
بازم اگر کمکی از دستم برمیاد بفرمایید

k.hoSseinzadeh

عضو جدید
ممنون از دوستان
ببینید باورتون میشه یا نه
ولی من اصلا نمی دونم به چی علاقه دارم
تو هر زمینه ای که میرم جو گیر میشم!!
بابت مسابقات سازه ماکارونی
نظرم به معماری جلب شد
ولی اصلا نمی دونم یک معمار چیکار میکنه !!!
چه جوری میشه به علایق پی برد؟؟؟

مبینا جون

عضو جدید
کاربر ممتاز
ممنون از دوستان
نظرم به معماری جلب شد

برای هرکاری باید تعیین هدف کنی ...تعیین انگیزه کنی....
هدف تو میشه علایق تو......... ناخوداگاه تو میشه ارزوی تو...

فقط قبل از هرچیزی باید خودت رو بشناسی...... و این کار فقط از دست خودت برمیاد ...... فقط خودت .....

mina12345

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
ممنون از دوستان
نظرم به معماری جلب شد

سلام دوست عزیز ... برای پی بردن به علایقتون یه مطالعاتی روی رشته های مختلف انجام بدید...مهمتر از همه اینه که به اون کار یا رشته علاقه داشته باشی... با خودتون خلوت کنید ببنید سمت چه مسائل یا رشته هائی کشش دارید باعث میشه بهتر تصمیم بگیرید

rocki

عضو جدید
سلام من یه مدت عاشقم بعد این همه بدبختی که سرم اومد و تنهام گذاشت باز نمیتونم فراموشش کنم.کمک کمک خاهشا:(

• Like
واکنش ها: beso

بانو امین

مدیر تالار اسلام و قرآن
عضو کادر مدیریت
مدیر تالار
کاربر ممتاز
سلام من یه مدت عاشقم بعد این همه بدبختی که سرم اومد و تنهام گذاشت باز نمیتونم فراموشش کنم.کمک کمک خاهشا:(

بشین غمش رو گریه کن و وقتی دلت خالی شد پاشو و امید داشته باش به آینده... به خدا توکل کن و زندگی جدیدت رو شروع کن

جاست شادی:-)

اخراجی موقت
کاربر ممتاز
:(خوشبحالت ایقد سرحالی من افسردم همیشه چشم اشکه اگه میتونی کمکم کن

خوب باید گاهی یه چیزایی رو قبول کنی
گاهی یه کسایی رهگذرن جزوی از زندگیت نیستن
اگه قرار باشه به هرکس دل بستو بعد رفتنش خون گریه کرد باید تمام عمر آدم گریه کنه
یه نگاه کن ببین چقد چیزای خوب تو زندگیت داری
چیزایی ک همیشه میتونی بهشون دل ببندی نترسی از از دست دادنش

• Like
واکنش ها: .6.

جاست شادی:-)

اخراجی موقت
کاربر ممتاز
man ahle in harfa nabodam ta chesham be dokhtar amomoftad ye del na sad del ashegh shodam
hame ja mibinamesh chetor faramosh konam akhe

اوووه چ سخت میگیری

کلا یه چیزی هست 90 درصد اونایی ک دختری تو فامیلشونه یه دل ک چ عرض کنم صد دل عاشق می شن بعدم نمی تونن فراموش کنن چون یه جورایی هم عادت کردن هم وابسته شدن

بعدشم سنت کمه جو گیر شدی

MaRaL.arch

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
chetor dokhtar amo ro faramosh konam ke har roz 100 dalil pish miad ke mn be yadesh basham

سلام
دراین ک شرایط سخت و ناراحت کننده ای داری هیچ شکی نیس
مسلما فراموش کردنش سخته بخصوص ک میگی مدام جلو چشمته
بنظر من فراموش کردن درمون این درد نیس
باید اونقدر قدرتمند شی از لحاظ احساسی ک بپذیری اراده خدا بالاتراز هر چیزیه
اگه کسی یا چیزی سهم تو باشه مطمئن باش همه دنیا نمیتونن ازت بگیرنش
و اگه نباشه همه دنیا نمیتونن اونو بهت بدن
هیچ چیو بزور و اصرار از خدا نخواه
ممکنه آرزوت برآورده شه و بهش برسی اما بعداز ی هفته بمیره
اونوقت چی؟؟؟
تو فقط تمام تلاشتو بکن و بقیشو بسپر ب خدا...

Paydar91

کاربر فعال تالار مهندسی برق ,
کاربر ممتاز
mamnon az hame dostan doa kond hal she age rahkariam darid bram pm khsosi konid.ye donya tnx

دوست من بچسب به زندگیت..به درست..سعی کن توی زندگیت اون قدر پیشرفت کنی که هر دختری نه تنها ارزوی ازدواج باهات رو داشته باشه بلکه هر ادمی دوست داشته باشه باهات هم صحبت بشه..شما اگه زانوی غم بغل کنی باور کن پسر ها هم حالشون به هم میخوره چی برسه به دختر عموت..سعی کن ایندو بسازی نه برای این که دل دختر عموتو بسوزونی چون اگه با این نیت بری هیچی نمیشی ولی اگه با این نیت بری جلو که میخوای انشالله کسی که همسرت میشه رو واقعا خوشبخت کنی خواسته ناخواسته شما سبب افسوس اون دختر عموت میشی

اشکال نداره الان بنا به هر دلیلی طرد شدی فدای سرت..میخوام روزی رو رقم بزنی که ایشون بگه عجبا این پسر عموی ما چی بود قدرشو ندونستیم..خواهشا از این تریپ سعی کن بیا بیرون..و شرط اولش این هست خودت واقعا بخوای..

اگه هم میخوای تریپ غم و اگه این دختر نشد دیگه من نه و .. برداری که من دیگه حرفی ندارم هرچی صلاح میدونی انجام بده.

نذار روزی بیاد که غصه بخوری چرا این قدر این فکرای بی خودو کردی وایندتو از خودت گرفتی و کار به جایی برسه همون دختر عموت بگه خوب شد بهش جواب منفی دادم.

ضمنا از قوانین این جا این هست پست فارسی بزارید.

behzad-hr

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوستان مشاور
خسته نباشید
دوستان عزیز ، یکی از دوستای هم دانشگاهیم چند وقتیه عاشق شده و نمیدونه که چی کار باید بکنه و از من کمک خواسته ولی من چون تخصصی تو امور مشاوره ندارم فقط حرفاشو شنیدم و الان برای شما بازگو میکنم شاید شما بتونید پیشنهادی بدین من بهش منتقل بکنم
این دوست بنده دانشجو ارشد هستش و نه سربازی رفته نه کار داره وضع مالی خانوادش هم متوسط هستش در حد بخور و نمیر حالا این رفیق ما حدود 1 سالی با دختری که همشهریش نیست آشنا شده و عاشقش شده و قصد ازدواج داره ولی راه دور باعث شده که عذاباشون بیشتر بشه از این وضع ، خلاصه حالا نمیدونه که با این شرایط با توجه به سختگیری خانوادش بر گرفتن دختر از شهر دیگه چیکار بکنه ؟!؟!؟! بنده خدا از من پرسید الان بگم یا بزارم برم خدمت بعدش؟؟ ولی خودش میگه دیگه طاقت موش و گربه بازی نداره!!!
حالا پیشنهادات سازنده شما دوستان چیه برای این گل پسرمون؟؟؟

prp-e

متخصص سیستم های Apple
کاربر ممتاز
لطفا مباحث مشاوره ای وشخصی خود را دراین تاپیک مطرح فرمایید

سلام
من جديداً به تناقض رسيدم. خيلى عمقى كه به رفتارها و علايق خودم فكر ميكنم بيشتر ميفهمم كه در يك بدن اشتباهى هستم، يعنى، جنسيتم اشتباهى هست.
خواهشاً كمك كنيد :(

Sent from my iPod touch using Tapatalk - now Free

Paydar91

کاربر ممتاز
سلام دوستان مشاور
خسته نباشید
دوستان عزیز ، یکی از دوستای هم دانشگاهیم چند وقتیه عاشق شده و نمیدونه که چی کار باید بکنه و از من کمک خواسته ولی من چون تخصصی تو امور مشاوره ندارم فقط حرفاشو شنیدم و الان برای شما بازگو میکنم شاید شما بتونید پیشنهادی بدین من بهش منتقل بکنم
این دوست بنده دانشجو ارشد هستش و نه سربازی رفته نه کار داره وضع مالی خانوادش هم متوسط هستش در حد بخور و نمیر حالا این رفیق ما حدود 1 سالی با دختری که همشهریش نیست آشنا شده و عاشقش شده و قصد ازدواج داره ولی راه دور باعث شده که عذاباشون بیشتر بشه از این وضع ، خلاصه حالا نمیدونه که با این شرایط با توجه به سختگیری خانوادش بر گرفتن دختر از شهر دیگه چیکار بکنه ؟!؟!؟! بنده خدا از من پرسید الان بگم یا بزارم برم خدمت بعدش؟؟ ولی خودش میگه دیگه طاقت موش و گربه بازی نداره!!!
حالا پیشنهادات سازنده شما دوستان چیه برای این گل پسرمون؟؟؟

دوست عزیز..دوست شما باید قبل این که خودشو توی این وضعیت بندازه و اون خانم رو هم درگیر احساسات کنه فکر اینو می کرد که ایا خونوادش براش از شهر دیگه زن می گیرند یا نه..نه که الان..نمیدونم یعنی این خانم بخواد دو سال معطل این اقا بمونه که ایا بعد خدمت بیاد خواستگاریش ایا خونوادش برایش قدمی بردارند و... من بودم نهی میکردم اون خانم رو و میگفتم اگه مورد دیگه ای برای ازدواج دارند لحظه ای درنگ نکنند..

به نظرم دوستتون بهتره سریع تر وضع خودشون و اون خانم رو روشن کنند..فرایند خواستگاری رو شروع کنند اگه قراره بنا به هر دلیلی به هم نرسند خب زودتر تکلیفشون روشن میشه..اگه هم انشالله قسمت هم بودند که قرار نیست الان عقد کنند..در عین این که رابطشون رو کمتر کنند حدود یه سال دیگه عقد کنند توی این مدت بیش تر اشنا بشند و.. بعدش هم انشالله بعد یه چند سالی توی عقد اون اقا هم سربازیش تموم شده و هم انشالله شاغل شدند..

Paydar91

کاربر ممتاز
سلام
من جديداً به تناقض رسيدم. خيلى عمقى كه به رفتارها و علايق خودم فكر ميكنم بيشتر ميفهمم كه در يك بدن اشتباهى هستم، يعنى، جنسيتم اشتباهى هست.
خواهشاً كمك كنيد :(

Sent from my iPod touch using Tapatalk - now Free

دوست عزیز میشه بیش تر توضیح بدید؟؟

فکر کنم شما اگه واقعا درست گفته باشید نیاز به متخصص دارید..البته شاید دارید فکر می کنید..

prp-e

متخصص سیستم های Apple
کاربر ممتاز
دوست عزیز میشه بیش تر توضیح بدید؟؟

فکر کنم شما اگه واقعا درست گفته باشید نیاز به متخصص دارید..البته شاید دارید فکر می کنید..

ببینید من به صورت بیولوژیکی پسر متولد شدم، و خیلی تا الان (۱۹ سالگی) مقاومت کردم و باهاش کنار اومدم. خیلی از علایق، کلماتی که به کار میبرم، تصمیم گیری هام و ... جلوه زنونه داره.
کلی در موردش تحقیق کردم ولی بازم نیاز به کمک دارم :(