لطفا مباحث مشاوره ای وشخصی خود را دراین تاپیک مطرح فرمایید

F iona

عضو جدید
عجب تذکری کوبنده ای

که تا حالا استاد پیرجو به کسی نداده

حتما باید یک مدیر بیاد مدام بگه اسپم نکنید؟
یه نگاه به پست های اخیر بندازید.
واقعا این تاپیک باید اینطوری باشه؟

اینا اثرات جو در افقه ;)

شما تحت تاثیر لای جرز دیوار بودن هستید لابد ؟
اگر بخوام پاسخی مثل شما بدم پس مثل شما هستم
در نتیجه به همون تذکرم بسنده میکنم !

t3teknik

عضو جدید
کاربر ممتاز
چرا بعضی وقت ها شوخی ها به توهین ختم میشه؟ یعنی نمی تونیم به هم احترام بگذاریم؟ بعضی ها دیگه شورش رو در آوردند ها

شما چرا انقدر پست های نامربوط میزنید؟
اینجا جای این حرفاست؟
بگذارید دنیای نت در خلاف، قدری ازاد باشد . حال دوستان هم باید حدود را رعایت کنند تا احترامی باشد بر دیگر کاربران.
{ این دوسویگی ازین سوست که هیچ کدام از کاربران رنجیده از گفتارم نباشند}
عجب تذکری کوبنده ای

که تا حالا استاد پیرجو به کسی نداده
نباید تمام امور تحت نظارت و کنترل باشند ، حاصل این ازادی دست یابی به ازادگیست ، ازاده باید دانا باشد و پخته.

حتما باید یک مدیر بیاد مدام بگه اسپم نکنید؟
یه نگاه به پست های اخیر بندازید.
واقعا این تاپیک باید اینطوری باشه؟

شما تحت تاثیر لای جرز دیوار بودن هستید لابد ؟
اگر بخوام پاسخی مثل شما بدم پس مثل شما هستم
در نتیجه به همون تذکرم بسنده میکنم !
لطفا لبخند زنید ، این پست ها خود دردهای این جامعه اند ، گر قدری به عمق نوشته هایشان بنگرید تمامیشان را خواهید دید ، ایا این دردها نیاز به بروز ندارند؟

مسرور باشید

آنه...

عضو جدید
بچه ها لطفا کمکم کنید...

بچه ها لطفا کمکم کنید...

بچهﻫﺎ ﯾﻪ ﺍﺗﻔﺎﻕ ﺧﯿﻠﯽ ﺑﺪ ﺑﺮﺍﻡ ﺍﻓﺘﺎﺩﻩ .ﻓﻘﻂﺑﺮﺍﻡ ﺩﻋﺎ ﮐﻨﯿﺪ .
ﺩﺧﺘﺮ ﺧﺎﻟﻢ ﭘﺮﺳﺘﺎﺭﻩ.. ﯾﻪﭘﺴﺮﯼ ﮐﻪ ﺳﺮﻃﺎﻥ ﺩﺍﺷﺘﻪ ﯾﮑﯽ ﺩﻭﻣﺎﻫﯽﻣﯿﺮﻓﺘﻪﭘﯿﺷﺶ ﺁﻣﭙﻮﻝ ﻣﯿﺰﺩﻩ .... !
ﺍﯾﻨﻢ ﭼﻮﻥﻣﯿﺒﯿﻨﻪ ﭘﺴﺮﻩ ﺧﯿﻠﯽ ﻣﻈﻠﻮﻣﻪ ﺗﺤﻮﯾﻠﺶﻣﯿﮕﺭﻓﺘﻪ ﻭﺑﺎﻫﺎﺵ ﺭﺍﺑﻄﻪ ﯼ ﺧﻮﺑﯽ ﺩﺍﺷﺘﻪ
ﺍﻣﺎﭘﺴﺮﻩ ﻋﺎﺷﻘﺶ ﻣﯿﺸﻪ ﻭ ﺑﻬﺶ ﻣﯿﮕﻪ ﮐﻪﺩﻭﺳﺶﺩﺍﺭﻩ ﻭ ﻣﯿﺨﻮﺍﺩ ﺑﺎﻫﺎﺵ ﺍﺯﺩﻭﺍﺝ ﮐﻨﻪ.
ﺩﺧﺘﺮ ﺧﺎﻟﻢﺑﻬﺶ ﻣﯿﮕﻪ ﻣﻦ ﻧﺎﻣﺰﺩﺩﺍﺭﻡ .
ﺍﻣﺎ ﭘﺴﺮﻩ ﺑﺎﻭﺭ ﻧﻤﯿﮑﻨﻪ ﻭﻣﯿﮕﻪﺁﺩﺭﺳﺸﻮ ﺑﺪﻩ ﺍﮔﻪ ﺭﺍﺱ ﻣﯿﮕﯽ
.ﺍﯾﻨﻢ ﺁﺩﺭسو ﻣﯿﺪﻩ .ﭘﺴﺮﻩ ﻫﻢ ﻣﯿﺮﻩ ﭘﯿﺶﻧﺎﻣﺰﺩﻩ ﺩﺧﺘﺮ ﺧﺎﻟﻢ ﺍﻣﺎ ﺍﻭﻧﺠﺎ ﺑﺎﻫﻢ ﺩﻋﻮﺍﺷﻮﻥﻣﯿﺸﻪ ﻭ ﻧﺎﻣﺰﺩ ﺩﺧﺘﺮﺧﺎﻟﻤﻮ ﻣﯿﮑﺸﻪ ﻭ ﻓﺮﺍﺭ ﻣﯿﮑﻨﻪﺑﻌﺪ ﯾﻪ ﻣﺪﺕ ﭘﺴﺮﻩ ﻣﯿﺒﯿﻨﻪ ﮐﻪ ﭘﻠﯿﺴﺎ ﻧﻤﯿﺎﻥﺳﺮﺍﻏﺵ
ﻤﯿﺮﻩ ﭘﯿﺶ ﺩﺧﺘﺮ ﺧﺎﻟﻢ ﻭ ﺑﻬﺶﻣﯿﮕﻩ ﻤﯿﺪﻭﻧﺴﺘﻢ ﮐﻪ ﺩﻭﺳﻢ ﺩﺍﺭﯼ ﻭﮔﺮﻧﻪ ﺑﻪﭘﻠﯿﺴﺎ ﻣﯿﮕﻔﺘﯽ ﮎ ﻣﻦ ﻧﺎﻣﺰﺩﺗﻮ ﮐﺸﺘﻢ
..ﺩﺧﺘﺮﺧﺎﻟﻢ ﻣﯿﮕﻪ ﺁﺭﻩ ﺣﺎﻻ ﺑﺸﯿﻦ ﺗﺎ ﻭﺍﺳﺖ ﺩﺍﺭﻭﺗﻮﺑﺰﻧﻢ
ﺍﻣﺎ ﺑﻪ ﺟﺎﯼ ﺩﺍﺭﻭ ﺑﻨﺰﯾﻦﺑﻬﺶ ﺗﺰﺭﯾﻖ ﻣﯿﮑﻨﻪ
ﺑﻌﺪ ﺑﻪ ﭘﺴﺮ ﻣﯿﮕﻪ ﮐﻪ ﺑﻬﺶ ﺑﻨﺰﯾﻦ ﺗﺰﺭﯾﻖ ﮐﺮﺩﻩ
ﭘﺴﺮﻩ ﺑﻠﻨﺪ ﻣﯿﺸﻪ ﮐﻪ ﺑﺎ ﭼﺎﻗﻮ ﺑﮑﺸﺘﺶ ﺩﺧﺘﺮﺧﺎﻟﻢ ﻓﺮﺍﺭ ﻣﯿﮑﻨﻪ
ﺍﻭﻧﻢ ﺩﻧﺒﺎﻟﺶ.......
ﮐﻪ ﯾﻬﻮﻭﻭﻭﻭﻭﻭﻭﻭﻭﻭﻭ
ﺑﻨﺰﯾﻦ ﭘﺴﺮﻩ ﺗﻤﻮﻡ ﻣﻴﺸﻪ
.
.
.
.
ﻋﻤﻪ ﺑﯿﺎ ﺍﯾﻨﺎ ﮐﺎﺭﺕ ﺩﺍﺭﻥخخخخخخخ

moh72

عضو جدید
سلام بچه ها من یه مشکلی دارم شبا وقتی تنهام (یا بعضا حتی روزا)میترسم (از خود تاریکی که نه فکر میکنم ممکنه مثلا یه موجودی تو خونه باشه و...) از بچگی همینطوری ترس داشتم فکر میکردم بزرگ که شدم خوب میشم (چون خیلی از بچه ها اینطوری میترسن) ولی فرقی نکردم مثلا تو طبقه ی بالا اگه باشیم نمیتونم برم حیاط به نظر خودم خیلی مسخره میاد ولی تنها که میشم از این فکرا میاد سرم.
فکر کنم فوبیا دارم به نظرتون علتش چیه چطوری درمان میشه اگه برم پیش روانپزشک واسم دارو میده؟
اگه کسی اطلاعاتی تو این زمینه داره راهنمایی کنه
خیلی ممنون

لیمویی

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام بچه ها من یه مشکلی دارم شبا وقتی تنهام (یا بعضا حتی روزا)میترسم (از خود تاریکی که نه فکر میکنم ممکنه مثلا یه موجودی تو خونه باشه و...) از بچگی همینطوری ترس داشتم فکر میکردم بزرگ که شدم خوب میشم (چون خیلی از بچه ها اینطوری میترسن) ولی فرقی نکردم مثلا تو طبقه ی بالا اگه باشیم نمیتونم برم حیاط به نظر خودم خیلی مسخره میاد ولی تنها که میشم از این فکرا میاد سرم.
فکر کنم فوبیا دارم به نظرتون علتش چیه چطوری درمان میشه اگه برم پیش روانپزشک واسم دارو میده؟
خیلی ممنون

خب تو تاریکی همون چیززایی هست که تو روز یا یه دقیقه پیش تو روشنایی بود...ترسی وجود نداره
تا الان که این همه تاریکی رو تجربه کردین مگه چیز ترسناکی توش بوده؟
به این چیزا فکر نکنین......یا تو تاریکی قسمت های مختلف خونه برین تا ترستون بریزه....
من کلا به تنها بودن توی هیچ جا معتقد نیستم چون همیشه خدای مهربونم باهامه..;)

mina12345

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
خیلی ممنون

سلام دوست خوبم حتما به یک مشاور مراجعه کنید مطمئن باشید که مشکلتون رفع میشه

samira7219

عضو جدید
بچه ها من میخوام تغیر رشته بدم رشتم معماریه میخوام روانشناسی بخونم باید چیکار کنم از کاردانی به کارشناسی میتونم تغییر رشته بدم ؟اصلا باید چیکار کنم؟توروخدا اگه کسی میتونه کمک کنه زود جوابمو بده

sadansy

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
بچه ها امروز کنفرانسمو خرابیدم!

یک استرسی گرف منو....اصن نفسم در نمیومد....صدام میلرزید ! بعد از حدود 10 دقیقه خودمو پیدا کردم....

خیلی خیط شدم !کسی راه کاری واسه مقابله با این داره ؟

t3teknik

عضو جدید
کاربر ممتاز

یک استرسی گرف منو....اصن نفسم در نمیومد....صدام میلرزید ! بعد از حدود 10 دقیقه خودمو پیدا کردم....

خب چند راه تجربی ، ک خودم تجربه کردم و هیچ منبع و دیدگاه روانشناسی نداره / یک پایین کلاس تمام توجهتو زوم کن روی استاد ، طوری کنفرانس بده ک انگار می خوای استادتو متقاعد به قبول ی درخواست کنی/ با حرکات دست و گردش پایین کلاس اعتماد به نفس خاصی می گیری / سعی کن کنفرانست شامل چیزای مهم و کلی باشه {جزئیات رو تا حد ممکن حذف کن}، اینجوری احساس می کنی مخاطبات دارن از کنفرانس تو لذت می برن { حتی اگه برعکس باشه} /.../ موفق باشی

kadoo

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز

اول از همه قبل از ارائه 2 بار جلوی آینه ارائه بده تا اشکالاتت رفع بشه
یه بار هم یه جای خلوت برو تصور کن سر کلاس هستی و داری ارائه میدی و همون کاری که قصد داری سر کلاس پیاده کنی و اونجا پیاده کن
توی دانشگاه هم یکی دو مرتبه یه دوست یا دوستان حرف شنوت رو گیر بیار و براشون توضیح بده و بخواه اشکالاتت رو بگیرن و اگه در اون باب سوال هایی هم براشون پیش میاد ازت بپرسن
اما هنگام ارائه:
اول از همه که میری بالا بدون که تو هستی که الان مطلب رو بلدی کامل و اون پایینی ها هیچی از اون مطلب نمیدونم
پس اون چیزی رو که فهمیدی به صراحت بیان کن

توجهت رو تنها به استاد نه بلکه دانشجو ها اهمیت دارن. سعی کن اول از همه ببینی چه افرادی بیشتر دارن گوش میدن تمرکزت رو بین اون ها تقسیم کن و تنها به نگاه کردن به قسمت معطوف نکن
برای اینکه اون ها که پرت هستن از کلاس رو توجهشون رو به ارائه ت جلب کنی یه سوالات کلی بپرس تا کلاس رو توی دست بگیری و استرست کمتر بشه

در کل این رو بدون خودت یا اون همکلاس هایی که مخاطب درست هستن
هیچکدوم تا به حال ارائه های مداوم بین المللی ندادن
که بدون استرس باشن
بقیه هم مثل خودت و شاید هم بدتر باشند
پس راحت مطلبت رو ارائه بده فقط سعی کلاس رو کسل نگه نداری زیاد هم اینور اونور نرو
در کل با تمرین و تسلط خیلی راحت میتونی یه ارائه اثرگذار رو داشته باشی

موفق باشی

Amirhossein313

عضو جدید
سلام. میخواستم بدونم مهندسی پزشکی توی ارشد گرایش توانبخشی یا فیزیوتراپی داره؟چجوریه؟اونوقت اگه داشته باشه مجوز مطب میدن؟

Sent from my LG-P768 using Tapatalk

آنه...

عضو جدید
خب چند راه تجربی ، ک خودم تجربه کردم و هیچ منبع و دیدگاه روانشناسی نداره / یک پایین کلاس تمام توجهتو زوم کن روی استاد ، طوری کنفرانس بده ک انگار می خوای استادتو متقاعد به قبول ی درخواست کنی/ با حرکات دست و گردش پایین کلاس اعتماد به نفس خاصی می گیری / سعی کن کنفرانست شامل چیزای مهم و کلی باشه {جزئیات رو تا حد ممکن حذف کن}، اینجوری احساس می کنی مخاطبات دارن از کنفرانس تو لذت می برن { حتی اگه برعکس باشه} /.../ موفق باشی
ممنون
واسه منم مفید بود صحبتات
اما پایین کلاس یعنی چی؟

sadansy

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
اول از همه قبل از ارائه 2 بار جلوی آینه ارائه بده تا اشکالاتت رفع بشه
یه بار هم یه جای خلوت برو تصور کن سر کلاس هستی و داری ارائه میدی و همون کاری که قصد داری سر کلاس پیاده کنی و اونجا پیاده کن
توی دانشگاه هم یکی دو مرتبه یه دوست یا دوستان حرف شنوت رو گیر بیار و براشون توضیح بده و بخواه اشکالاتت رو بگیرن و اگه در اون باب سوال هایی هم براشون پیش میاد ازت بپرسن
اما هنگام ارائه:
اول از همه که میری بالا بدون که تو هستی که الان مطلب رو بلدی کامل و اون پایینی ها هیچی از اون مطلب نمیدونم
پس اون چیزی رو که فهمیدی به صراحت بیان کن

توجهت رو تنها به استاد نه بلکه دانشجو ها اهمیت دارن. سعی کن اول از همه ببینی چه افرادی بیشتر دارن گوش میدن تمرکزت رو بین اون ها تقسیم کن و تنها به نگاه کردن به قسمت معطوف نکن
برای اینکه اون ها که پرت هستن از کلاس رو توجهشون رو به ارائه ت جلب کنی یه سوالات کلی بپرس تا کلاس رو توی دست بگیری و استرست کمتر بشه

در کل این رو بدون خودت یا اون همکلاس هایی که مخاطب درست هستن
هیچکدوم تا به حال ارائه های مداوم بین المللی ندادن
که بدون استرس باشن
بقیه هم مثل خودت و شاید هم بدتر باشند
پس راحت مطلبت رو ارائه بده فقط سعی کلاس رو کسل نگه نداری زیاد هم اینور اونور نرو
در کل با تمرین و تسلط خیلی راحت میتونی یه ارائه اثرگذار رو داشته باشی

موفق باشی

عالی بود دوستان.....ممنونم ازتون

خیلی خوبین :gol::gol::gol::gol::gol::gol::gol::heart::heart::heart::heart::heart::heart:

"ALPHA"

دستیار مدیر مهندسی کشاورزی , صنایع غذایی
کاربر ممتاز

منم براساس تجربه های خودم دارم بهتون راهکار می دم؛ اگه مفید باشه خوشحال می شم:
1- به نظر من، وقتی در مورد مطلبی که می خواین حرف بزنین، اطلاعات کافی داشته باشین، و تمرین کنین که بدون نگاه کردن به نوشته، مطلب رو به مخاطباتون ارائه بدین، استرسی نمی گیرین!

2- قبلا باید از نظر علمی چیزایی که می خواین ارائه بدین رو خودتون بالا پایین کنین و مطمئن باشین که حتی مفهوم و معنی یک کلمه رو هم بپرسن که این چی هست؟ حرف برا گفتن داشته باشین! این طوری نباشه که خودتون هم ندونین چی دارین می گین!

3-مخاطبها معمولا هم کلاسی ها هستن که %40 گوش می دن و بقیه گوش نمی دن! پس کلی گویی هم باید باشه که اونها هم چیزی حالیشون بشه! و معمولا هم سعی می کنن پارازیت شن؛ به دلایل مختلف و شخصی، اهمیتی ندین... ملاک نظر استاده و بعضی مواقع بچه ها ولی اکثریت مهمه نه یکی دو نفر....

4- ارائه شما یا کلاسی هست یا توی آمفی! ممکنه با اسلاید و پاورپوینت باشه یا نه بدون پاورپوینت! اسلایدها باید کلیات رو بگن و اصلا وارد جزئیات نشن؛ موقع ارائه شفاهی هم از اصطلاحای معادل انگلیسی و جزئیاتی که فقط خودتون می دونین استفاده کنین! اسلایدها شماره و عنوان و منبع (نویسنده و سال) داشته باشه و هیچ ایرادی نداشته باشه تا باعث استرس شه! فونتی که استفاده کردین هم پیشتون باشه!

5-وقتی اسلایدهاتون چیزی بین 20-25 تا باشه، مطلبتون رو هم تمرین کنین تا تند و روان و در وقتی بین 10-15 دقیقه بگین، یعنی از اول دارین خودتونو آماده می کنین!

6- صدای ارائه تون رو توو خونه ضبط کنین و گوش بدین... ببینین کجا تپق می زنین! اون قسمت رو یکم بیشتر مطالعه کنین یا تندتر بگین

7-اگه کسی از دوستان هست که می تونه بهتون گوش بده، خفتش کنین تا یکی دوبار گوش بده و ایراد دربیاره!

8-اصطلاحای انگلیسی یا جدید رو درست تلفظ کنین! بعضی وقتها بچه ها کلمه های خیلی ساده رو غلط تلفظ می کنن!

9- با ا..س..ت..ا..د در نیفتین؛ چون ور می افتین! از قبل اثر مثبت روش بذارین/ سر وقت ارائه بدین همون تایمی که تعیین کرده؛ موضوع هم مهمه چیز جدید باشه و بسته به نوع دیدگاه ا..س..ت..ا..د بهتر اینه که خودش زیاد از اون موضوع سردرنیاره! چون اگه خودش راجع به اون موضوع کار کرده باشه، شاید خودشم گوش نده! و دنبال سوتی شما باشه..

10- قبل از ارائه شما ممکنه یکی دیگه یا حتی چند نفر ارائه داشته باشه، بستگی داره به خود آدم؛ من معمولاً گوش می دم و یادداشت هم می کنم، سوال هم می پرسم، و فقط متمرکز رو ارائه خودم نیستم؛ معمولاً استرس اولیه هم این طوری از بین می ره!

11- استرس 10 دقیقه ای خیلی زیاده؛ احتمالا بار اولتون بوده! اگه دیدین که یکی زوم کرده رو شما؛ حتی اگه خود ا..س..ت..ا..د هم باشه، سعی کنین تمرکز کنین رو مطلبی که می خواین بگین نه رو میمیک صورت اونها! برای نفستون هم قبلا چند تا عمیقشو بکشین؛ صدا هم نباید بلرزه؛ می دونم معمولا نازک تر از صدای معمولتون در میاد به خودتون مسلط باشین کار خاصی نمی خواد بکنین، روز قبلش حتما تمرین بکنین این مشکلات پیش نمیان!

12- غیر از اینا، چیز خاصی یادم نمیاد که بهتون بگم؛ یکی از دوستای ما برای اینکه به اون استرسش غلبه کنه، دقیقاً 5 دقیقه قبل از ارائه اش توی 5 دقیقه کل مطلبش رو به من می گفت! یا به چن تا از دوستایی که دور و ورش هستن! اینم یه راه.

13- یکی گفته حرکت دست و راه رفتن و .... زیاد حرکت دست توصیه نمی شه؛ بهتره به جای حرکت دست، وقتتون رو بذارین رو مطلبی که می خواین بگین! حرکت دست برای یکی دو نفر هم آزار دهنده هست چه برسه به 30-40 نفر! راه رفتن هم فقط وقتی که رو برد می خواین چیزی نشون بدین، معقول تره

بهتره مشکلات درسی تون رو تووی تالار مکانیک مطرح کنین به نظر من!

آخرین ویرایش:

A N A H I T A

عضو جدید
کاربر ممتاز

در عوض من دیروز سمینار رو توپ دادم همه کلاس مرد فقط من دختر تنها!
نفس عمیق قبلش بکش
کلی دعا و آیه بخوون
الا بذکر الله تطمئن القلوب بگو برو
فقطم استاد رو نگاه کن

etnn

عضو جدید
کاربر ممتاز
در عوض من دیروز سمینار رو توپ دادم همه کلاس مرد فقط من دختر تنها!
نفس عمیق قبلش بکش
کلی دعا و آیه بخوون
الا بذکر الله تطمئن القلوب بگو برو
فقطم استاد رو نگاه کن

همکلاسیای پسر معرفتشون بیشتره ....
من همکلاسیای هم جنسم ، مثه دیوه سه سر می مونن :| انقد سوال پیچت میکنن از قصد تا یه جایییش ضایع شی:confused: ولی آقایون نه ....

A N A H I T A

عضو جدید
کاربر ممتاز
همکلاسیای پسر معرفتشون بیشتره ....
من همکلاسیای هم جنسم ، مثه دیوه سه سر می مونن :| انقد سوال پیچت میکنن از قصد تا یه جایییش ضایع شی:confused: ولی آقایون نه ....

کلا عزیزم معرفت پسر جماعت بیشتره!;)

etnn

عضو جدید
کاربر ممتاز
کلا عزیزم معرفت پسر جماعت بیشتره!;)

:D والا بخدا ...
به عنوان مثال من یه بار یه کنفرانس داشتم خیلی مهم بود ، خیلی هم روش وقت گذاشتما ، ولی موضوع جدیدی بود خودمم نمیفهمیدم چی دارم میگم ، دخترا شروع کردن اعتراض که استاد ما نمیفهمیم و اصن همهمه شد:D، پسرا میگفتن نه ما میفهمیم:biggrin:

یه کنفرانسه دیگه هم داشتم ، آخرش استاده سوال میپرسید ، چند تاشو بلد نبودم ، پسرای ردیفه آخر شروع کردن به تقلب رسوندنه زبونی و دستی و اشاره ایو:biggrin: ، اصن یه وضی بود :دی

A N A H I T A

عضو جدید
کاربر ممتاز
:D والا بخدا ...
به عنوان مثال من یه بار یه کنفرانس داشتم خیلی مهم بود ، خیلی هم روش وقت گذاشتما ، ولی موضوع جدیدی بود خودمم نمیفهمیدم چی دارم میگم ، دخترا شروع کردن اعتراض که استاد ما نمیفهمیم و اصن همهمه شد:D، پسرا میگفتن نه ما میفهمیم:biggrin:
چه دخترا بدجنسی!
حسودی کردن بهت خوب!
امان از حسودی دختراااا!
داریم تو کلاس ساعت بعد 2تاشو
خرخره منو میخوان بجووون اینقد بد نگام میکننن.مثلا ارشدن خیر سرشون!:biggrin:

eti68

عضو جدید
کاربر ممتاز

به نظر من خیلی کار بیخودیه...
الکی وقت مردمو میگیرن با این کنفرانسای الکی...هیشکی گوش نمیکنه که...
یه پاورپوینت درس میکنن و شروع میکنن از روش خوندن...
من همیشه عطاش رو به لقاش میبخشیدم..
:D
من همیشه در میرفتم..میپیچوندم...چون اصلا اهل حرف زدن نیستم...:D

etnn

عضو جدید
کاربر ممتاز

تو باشگاه که خوب بلبل زبونی:biggrin: اونجا زبونتو موش میخوره ؟! :دیی

A N A H I T A

عضو جدید
کاربر ممتاز

درسته
اما واسه نمره آوردن راحته
سریع با دوتا توضیح کلی نمره میگیری
کاری نداره که 1 دقیقه اولش استرس داره!
اتفاقا من دوس دالم:D