F iona
عضو جدید
خخخخخ ـــ نمکدون................ادامشونمیگم:دی////.....
با تریبت!!![]()
شما چرا انقدر پست های نامربوط میزنید؟
اینجا جای این حرفاست؟
خخخخخ ـــ نمکدون................ادامشونمیگم:دی////.....
با تریبت!!![]()
عجب تذکری کوبنده ایشما چرا انقدر پست های نامربوط میزنید؟
اینجا جای این حرفاست؟
عجب تذکری کوبنده ای
که تا حالا استاد پیرجو به کسی نداده
عجب تذکری کوبنده ای
اینا اثرات جو در افقه![]()
چرا بعضی وقت ها شوخی ها به توهین ختم میشه؟ یعنی نمی تونیم به هم احترام بگذاریم؟ بعضی ها دیگه شورش رو در آوردند ها
بگذارید دنیای نت در خلاف، قدری ازاد باشد . حال دوستان هم باید حدود را رعایت کنند تا احترامی باشد بر دیگر کاربران.شما چرا انقدر پست های نامربوط میزنید؟
اینجا جای این حرفاست؟
نباید تمام امور تحت نظارت و کنترل باشند ، حاصل این ازادی دست یابی به ازادگیست ، ازاده باید دانا باشد و پخته.عجب تذکری کوبنده ای
لطفا لبخند زنید ، این پست ها خود دردهای این جامعه اند ، گر قدری به عمق نوشته هایشان بنگرید تمامیشان را خواهید دید ، ایا این دردها نیاز به بروز ندارند؟حتما باید یک مدیر بیاد مدام بگه اسپم نکنید؟
یه نگاه به پست های اخیر بندازید.
واقعا این تاپیک باید اینطوری باشه؟
شما تحت تاثیر لای جرز دیوار بودن هستید لابد ؟
اگر بخوام پاسخی مثل شما بدم پس مثل شما هستم
در نتیجه به همون تذکرم بسنده میکنم !
سلام بچه ها من یه مشکلی دارم شبا وقتی تنهام (یا بعضا حتی روزا)میترسم (از خود تاریکی که نه فکر میکنم ممکنه مثلا یه موجودی تو خونه باشه و...) از بچگی همینطوری ترس داشتم فکر میکردم بزرگ که شدم خوب میشم (چون خیلی از بچه ها اینطوری میترسن) ولی فرقی نکردم مثلا تو طبقه ی بالا اگه باشیم نمیتونم برم حیاط به نظر خودم خیلی مسخره میاد ولی تنها که میشم از این فکرا میاد سرم.
فکر کنم فوبیا دارم به نظرتون علتش چیه چطوری درمان میشه اگه برم پیش روانپزشک واسم دارو میده؟
اگه کسی اطلاعاتی تو این زمینه داره راهنمایی کنه
خیلی ممنون
سلام بچه ها من یه مشکلی دارم شبا وقتی تنهام (یا بعضا حتی روزا)میترسم (از خود تاریکی که نه فکر میکنم ممکنه مثلا یه موجودی تو خونه باشه و...) از بچگی همینطوری ترس داشتم فکر میکردم بزرگ که شدم خوب میشم (چون خیلی از بچه ها اینطوری میترسن) ولی فرقی نکردم مثلا تو طبقه ی بالا اگه باشیم نمیتونم برم حیاط به نظر خودم خیلی مسخره میاد ولی تنها که میشم از این فکرا میاد سرم.
فکر کنم فوبیا دارم به نظرتون علتش چیه چطوری درمان میشه اگه برم پیش روانپزشک واسم دارو میده؟
اگه کسی اطلاعاتی تو این زمینه داره راهنمایی کنه
خیلی ممنون
خب چند راه تجربی ، ک خودم تجربه کردم و هیچ منبع و دیدگاه روانشناسی نداره / یک پایین کلاس تمام توجهتو زوم کن روی استاد ، طوری کنفرانس بده ک انگار می خوای استادتو متقاعد به قبول ی درخواست کنی/ با حرکات دست و گردش پایین کلاس اعتماد به نفس خاصی می گیری / سعی کن کنفرانست شامل چیزای مهم و کلی باشه {جزئیات رو تا حد ممکن حذف کن}، اینجوری احساس می کنی مخاطبات دارن از کنفرانس تو لذت می برن { حتی اگه برعکس باشه} /.../ موفق باشیبچه ها امروز کنفرانسمو خرابیدم!
یک استرسی گرف منو....اصن نفسم در نمیومد....صدام میلرزید ! بعد از حدود 10 دقیقه خودمو پیدا کردم....
خیلی خیط شدم !کسی راه کاری واسه مقابله با این داره ؟
اول از همه قبل از ارائه 2 بار جلوی آینه ارائه بده تا اشکالاتت رفع بشهبچه ها امروز کنفرانسمو خرابیدم!
یک استرسی گرف منو....اصن نفسم در نمیومد....صدام میلرزید ! بعد از حدود 10 دقیقه خودمو پیدا کردم....
ممنونخب چند راه تجربی ، ک خودم تجربه کردم و هیچ منبع و دیدگاه روانشناسی نداره / یک پایین کلاس تمام توجهتو زوم کن روی استاد ، طوری کنفرانس بده ک انگار می خوای استادتو متقاعد به قبول ی درخواست کنی/ با حرکات دست و گردش پایین کلاس اعتماد به نفس خاصی می گیری / سعی کن کنفرانست شامل چیزای مهم و کلی باشه {جزئیات رو تا حد ممکن حذف کن}، اینجوری احساس می کنی مخاطبات دارن از کنفرانس تو لذت می برن { حتی اگه برعکس باشه} /.../ موفق باشی
اول از همه قبل از ارائه 2 بار جلوی آینه ارائه بده تا اشکالاتت رفع بشه
یه بار هم یه جای خلوت برو تصور کن سر کلاس هستی و داری ارائه میدی و همون کاری که قصد داری سر کلاس پیاده کنی و اونجا پیاده کن
توی دانشگاه هم یکی دو مرتبه یه دوست یا دوستان حرف شنوت رو گیر بیار و براشون توضیح بده و بخواه اشکالاتت رو بگیرن و اگه در اون باب سوال هایی هم براشون پیش میاد ازت بپرسن
اما هنگام ارائه:
اول از همه که میری بالا بدون که تو هستی که الان مطلب رو بلدی کامل و اون پایینی ها هیچی از اون مطلب نمیدونم
پس اون چیزی رو که فهمیدی به صراحت بیان کن
توجهت رو تنها به استاد نه بلکه دانشجو ها اهمیت دارن. سعی کن اول از همه ببینی چه افرادی بیشتر دارن گوش میدن تمرکزت رو بین اون ها تقسیم کن و تنها به نگاه کردن به قسمت معطوف نکن
برای اینکه اون ها که پرت هستن از کلاس رو توجهشون رو به ارائه ت جلب کنی یه سوالات کلی بپرس تا کلاس رو توی دست بگیری و استرست کمتر بشه
در کل این رو بدون خودت یا اون همکلاس هایی که مخاطب درست هستن
هیچکدوم تا به حال ارائه های مداوم بین المللی ندادن
که بدون استرس باشن
بقیه هم مثل خودت و شاید هم بدتر باشند
پس راحت مطلبت رو ارائه بده فقط سعی کلاس رو کسل نگه نداری زیاد هم اینور اونور نرو
در کل با تمرین و تسلط خیلی راحت میتونی یه ارائه اثرگذار رو داشته باشی
موفق باشی
خب چند راه تجربی ، ک خودم تجربه کردم و هیچ منبع و دیدگاه روانشناسی نداره / یک پایین کلاس تمام توجهتو زوم کن روی استاد ، طوری کنفرانس بده ک انگار می خوای استادتو متقاعد به قبول ی درخواست کنی/ با حرکات دست و گردش پایین کلاس اعتماد به نفس خاصی می گیری / سعی کن کنفرانست شامل چیزای مهم و کلی باشه {جزئیات رو تا حد ممکن حذف کن}، اینجوری احساس می کنی مخاطبات دارن از کنفرانس تو لذت می برن { حتی اگه برعکس باشه} /.../ موفق باشی
خواهش می کنمممنون
واسه منم مفید بود صحبتات
اما پایین کلاس یعنی چی؟
بچه ها امروز کنفرانسمو خرابیدم!
بچه ها امروز کنفرانسمو خرابیدم!
در عوض من دیروز سمینار رو توپ دادم همه کلاس مرد فقط من دختر تنها!
نفس عمیق قبلش بکش
کلی دعا و آیه بخوون
الا بذکر الله تطمئن القلوب بگو برو
فقطم استاد رو نگاه کن
همکلاسیای پسر معرفتشون بیشتره ....
من همکلاسیای هم جنسم ، مثه دیوه سه سر می مونن :| انقد سوال پیچت میکنن از قصد تا یه جایییش ضایع شیولی آقایون نه ....
کلا عزیزم معرفت پسر جماعت بیشتره!![]()
چه دخترا بدجنسی!والا بخدا ...
به عنوان مثال من یه بار یه کنفرانس داشتم خیلی مهم بود ، خیلی هم روش وقت گذاشتما ، ولی موضوع جدیدی بود خودمم نمیفهمیدم چی دارم میگم ، دخترا شروع کردن اعتراض که استاد ما نمیفهمیم و اصن همهمه شد، پسرا میگفتن نه ما میفهمیم
![]()
به نظر من خیلی کار بیخودیه...
الکی وقت مردمو میگیرن با این کنفرانسای الکی...هیشکی گوش نمیکنه که...
یه پاورپوینت درس میکنن و شروع میکنن از روش خوندن...
من همیشه عطاش رو به لقاش میبخشیدم..
من همیشه در میرفتم..میپیچوندم...چون اصلا اهل حرف زدن نیستم...![]()
به نظر من خیلی کار بیخودیه...
الکی وقت مردمو میگیرن با این کنفرانسای الکی...هیشکی گوش نمیکنه که...
یه پاورپوینت درس میکنن و شروع میکنن از روش خوندن...
من همیشه عطاش رو به لقاش میبخشیدم..
من همیشه در میرفتم..میپیچوندم...چون اصلا اهل حرف زدن نیستم...![]()
تو باشگاه که خوب بلبل زبونیاونجا زبونتو موش میخوره ؟! :دیی
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
S | مشاوره تحصیلی تلفنی | تالار مشاوره | 0 | |
A | مشاوره برای تغییر شاخه در رشته فنی حرفه ای از الکترونیک به کامپیوتر یا مکانیک! | تالار مشاوره | 1 | |
![]() |
سیستم مشاوره جدید در ایران | تالار مشاوره | 0 | |
A | مشاوره کاری | تالار مشاوره | 1 | |
![]() |
اساسنامه تالار مشاوره | تالار مشاوره | 2 |