لطفا مباحث مشاوره ای وشخصی خود را دراین تاپیک مطرح فرمایید

Army Of One

کاربر بیش فعال
راستش از چند سال پیش این احساس شروع شد که حس میکردم زندگی خیلی پوچه. رفته رفته این احساس تو من شدیدتر شد تا اینکه الان حس میکنم کاملا به حد پوچی کامل رسیدم.

من ناراحت نیستم ولی واقعا چیزی هم منو خوشحال نمیکنه و بعضی وقتها از اینکه مردم شاد هستند احساس تعجب میکنم.

من عاشق همه آدم هام؛ بعضی وقتها میشینم یه گوشه به آدمها نگاه میکنم به مادرم که داره تو آشپزخونه غذا درست میکنه یا پدرم که بعد از ظهری داره چرت میزنه یا برادرم که داره نت گردی میکنه و اونوقته که بیشتر مطمئن میشم زندگی پوچ هست و دلم به حال خودم و بقیه میسوزه.

خیلی وقتها تو جمعی هستیم. دوستان میگن چرا ساکتی؟ قبلا ها ساکت نبودم اما الان هستم چون واقعا نمیدونم چی بگم, حرفی ندارم. من حال نمیکنم با هیچ چیز و گند میزنم تو همه جمع ها. اینه که دیگه نمیخوام بیرون برم. بشدت به خودکشی فکر میکنم.

این توصیفی که شما کردین پوچ گرایی نیست ، افسردگی هست راهشم اینه که به روان پزشک مراجعه کنید و تحت نظر پزشک دارو مصرف کنید.
افسردگی مثله غبار غمی می مونه که رو ذهن آدم میشینه و انرژی آدم رو میگیره اگه واسه درمان اقدام نکنید به مرور حس می کنید بازدهیتون تو هر کاری کم شده بی حوصله میشین و ممکنه تو زندگیتون خیلی فرصت ها رو از دست بدین.
این که به خودکشی فکر می کنین (هر چند تو ذهنتون خیلی بعید به نظر بیاد) علامت خطری هست که باید هر چه زودتر پیگیری کنید.

mina12345

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
دوست عزیز تا حدی حدس میزنم که شما به افسردگی دچار هستید حتما به یه روانپزشک یا مشاورمراجعه کنید تمامی صحبتهاتون این حرف منوثابت میکنه ...

memarmemar

عضو جدید
کاربر ممتاز
تو اومدی به من کمک کنی؟! تو که اواتارت بدتره!

اما یه متن طنز پیدا کردم شاید فضای تاپیک رو عوض کنه!

نه... خودتون جاي تماشاگرا باشين، حالتون بهم نمي‌خوره؟ احساس انزجار بهتون دست نمي‌ده؟
قيافه شما بعد از خودکشي بايد از هميشه معصومانه تر... از هميشه زيباتر و از هميشه دوست داشتني‌تر باشه تا دل همه حسابي بسوزه

با اين حساب، دور حلق آويز کردن... خودسوزي... و خفه‌گي با گاز رو خط بگيريد

يه بنده خدايي از دوستان، خيلي جالب خودکشي کرده که در نوع خودش يه ابتکاره

ايشان، دوتا انگشت شصتش رو فرو کرد توي سوراخاي دماغش و با انگشتاي ديگرش هم دهنشو محکم گرفت و اونقدر خودشو خفه کرد تا مرد

فقط بدي کارش اين بود که هيچکس بعد از مرگش انگشتاي شصتشو از توي دماغش بيرون نکشيد... چون به هر حال کار کثيفيه. حالا خودتون قضاوت کنيد. اين خودکشي ترحم کسي رو بر مي انگيزه؟

يا اونايي که روي سرشون نايلون مي‌کشن و دور گردنشون روي نايلون رو با طناب مي‌بندن و يا اونايي که خودشون رو جلوي ماشين ميندازن و له مي‌شن... اينا همشون ديوونه‌ان

خودکشي ايده‌آل خودکشي است که بدون درد، بدون عوارض جانبي، بدون تاثيرات بد و منفي روي صورت و اندام، بدون صدا، بدون کثافتکاري و باشه

ژاپوني‌ها يه جور خودکشي جالب رو ابداع کردن به اين صورت که يه سوزن جوالدوز رو برداشته و از روي سينه فرو مي‌کنن توي قلبشون. البته اين کار يه کم درد داره. يه جورايي حس مي کنيد که توي سينه تون آب جوش داره قل مي‌زنه. ولي حداقل، عوارض ظاهري نداره. ولي بديش اينه که حتما مي‌ميريد
در صورتي که خودکشي وقتي خوبه که شما نميريد

يه جور خودکشي که بيشتر بين شکمو‌ها رواج داره استفاده از خوراکي براي مردنه. اين نوع خودکشي خيلي حال داره
چون حداقل گشنه نميميري! و خوبي مهم ترش اينه که به سر منزل مقصود هم نمي‌رسي و معمولا زنده مي‌موني. نمونه‌اش اينكه: يه بنده خدايي که با سي‌تا قرص ديازپام خودکشي کرد و دور و بري‌ها به هواي اينکه مرده خاکش كردند و يارو بعد از دو سه روز خواب ملس چشاشو باز کرد وديد: اي دل غافل... همه جا سياهه و يه موش هم داره انگشت پاشو مي‌جوه. زنده بگوري خداييش وحشتناکه

اول خوب فکراتونو بکنين بعد خودتونو بکشيد

يه موضوع مهم توي خودکشي، پشيموني ديرهنگامه. هشتاد و نه درصد کسايي که خودشون رو مي‌کشن، وسط يا آخر کار پشيمون مي‌شن و اين در حاليه که هيچ راهي براي برگشت نيست. يه يارويي براي خودکشي يه تيکه پارچه رو گلوله مي‌کنه و فرو مي‌کنه توي حلقش و با ته گوشکوب ميده بره پايين ولي همون لحظه پشيمون مي‌شه و اين درحاليه که داره خفه مي‌شه... يارو مي‌دوه بيرون و از شدت عجله از روي پله‌هاي آپارتمان پرت مي‌شه پايين و مي‌ميره... و جالب اينکه مرگش به علت ضربه مغزي اعلام شد نه خفگي

نکته مهم ديگه اينه که مدت خود کشي نبايد زياد طولاني باشه

مثلا فرض کنيد در نوع رگ زدن خيلي طول مي‌کشه تا خون تموم بشه و تازه آلودگي خون روي زمين و لباساتون رو هم در نظر بگيريد

يا استفاده از گاز شهري امکان داره باعث بشه نه تنها خودتون بميريد بلکه خونه و بقيه رو هم بفرستيد روي هوا

پس عاقلانه تر رفتار کنيد

تا حالا به چند نتيجه مهم رسيديم كه سعي كنيد در خودكشي حتما اين نكات را مدنظر قرار دهيد

زمان خودکشي رو درست انتخاب کنيد. (بهترين موقع بعد از ظهر ساعت شش
مبادا بعد از خودکشي از ريخت و قيافه بيفتيد
بهترين لباستونو تنتون کنيد
حتما يه يادداشت بذاريد و علت خودکشي رو شرح بديد و انگشت هم بزنيد
خواهشا زياد کثيف کاري نکنيد
موقع خودکشي لبخند بزنيد تا لبخند روي لبتون باقي بمونه
لطفا چشاتونو باز نذاريد چون خيلي وحشتناکه
يه بسته دستمال کاغذي حتما روي ميزتون باشه
اتاقتونو قبل از خودکشي مرتب کنيد. (پليسا ببينن خوب نيست
رد انگشتتونو همه جا بماليد تا بفهمن خودتون، خودتونو کشتيد
يه جوري خودکشي کنيد که دوباره بشه زنده تون کرد
دليلتون براي خودکشي قانع کننده باشه
براي مسايل عشقي خودکشي کردن کار الاغاست... بلانسبت شما
قبل از خودکشي حتما يه فال حافظ بگيريد
قبل از خودکشي استفاده از ادکلن و دئودرانت و زدن مسواک يادتون نره
بهتره بعد از مرگ... مثلا مرگ... در حالت دراز کش باشي
اگه توي دستتون يه گل سرخ باشه صحنه خيلي رمانتيکتر و رويايي‌تر به نظر مياد و اشک آور تره
در اتاق رو حتما قفل کنيد که جريان هيجان انگيزتر باشه
قبل از خودکشي حتما گريه کنيد . صورتتون اشک آلود باشه
خودتونو براي رفتن به جهنم رفتن آماده کنيد

حالا جديد ترين و راحت ترين روشهاي خودکشي

براي جنس نرينه

«استفاده از جوراب»
تخت خواب رو آماده کنيد
تمام تن و سرتونو ببريد زير پتو
خيلي آروم نوک انگشتاتونو از زير پتو بيرون بياريد و جوراباتونو ببريد زير پتو
هيچ راه نفوذي براي هوا نذاريد
يک ساعت بعد... شما مرديد
خدا رحمتتون کنه

براي جنس مادينه

« سوء استفاده از موش»

تخت خواب رو مرتب کنيد
بريد زير پتو
اتاق حتما کاملا تاريک و ساکت باشه
حالا چشماتونو ببنديد و فرض کنيد يه موش خوشگل داره روي تنتون راه ميره
خواهش مي‌کنم جيغ نزنيد و بدون سر و صدا از وحشت زياد بميريد
مرسي

من میدونم شما اینا رو واسه ایجاد بحث نوشتی واگر نه اصلا دچار افسردگی نشدی!اخه این حرفا چیه نوشتی؟به جای این حرفا یک کار مفید انجام بده مث کمک به دیگران قول میدم حالت خوب میشه انرزی +ی که این کار بهت میده تاثیر فراوان دارد.به افکار پلید هم توجهی نکن که شیطانی هستند ومیخوان شما رو از سعادت دور کنند .سعادتمند باشید;)

nayyerr

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
سلام دوستان...خسته نباشید....
راستش من دانشجوی ارشد تبدیل انرژی(ترم دوم رو تموم کردم-روزانه هستم)..ممنون میشم تا آخرش داستان منو بخونین،،سعی میکنم زیاد نگم چون داستان زندگی من از یه کتاب 1000 صفحه ای هم بیشتره ،..،اصل کلام اینه که میخوام ازدواج کنم.....و الان دغدغه زیاد دارم برای سربازی و زندگیم....میخوام یه طوری خدمت سربازیمو کمتر کنم....دنبال پروژه کسری رفتم و اگه خدا بخواد داره جور میشه.....در ضمن من عضو بسیج هم بودم ...مشکلم الان اینه خیلی دارن سختگیری میکنن بابت کسری بسیج.....ماجرا ازین جا شروع شد که من تو دوره کارشناسی نتونستم فعالیتی آنچنانی تو بسیج دانشگاه بکنم،البته دنبالش رفتم و یه مقداری هم فعالیت کردم ولی بدلیل بی کفایتی مسولین بسیج دانشگاه بهم کارت فعال رو ندادن....درواقع پرونده آنجا دارم و مسول آنجا همش میگفت ما هنوز کارتشو نداریم و بعدا براتون کارت فعال با همون تاریخی که بودین صادر میکنیم.....خلاصه کارشناسی تموم شد و بعد آمدیم ارشد امتحان دادیم و همه چی رو داشتم جور میکردم برم سربازی و دفترچه رو گرفتم و واکسن و و همه چی تموم شده بود که برم سربازی.....ولی نشد!
چون تو ورزش پام دچار پارگی شد و من خونه نشین شدم......روزای سختی بود.....طوری شد که من رو به سمت ارشد سوق بده..... ماجرا زیاد بود ....ولی خلاصه ما رفتیم دانشگاه...
حالام تمام هدفم اینه هم از رشته مورد علاقم(مکانیک) استفاده ببرم و هم سربازیم رو که یه معضل واسه ازدواجمه حل کنم.......قبلا دوست داشتم برم امریه بگیرم ولی دیدم من عضو بسیج هستم و میتونم کسری بگیرم و اگه امریه بگیرم باید تمام 24 ماه رو خدمت کنم انم با حقوق ناچیز....به این نتیجه رسیدم که دنبال کمتر کردن سربازیم از طریق بسیج و پروژه های کسری باشم که برام به صرفه تره....الانم کارت فعال محله رو دارم و تا تاریخ مهر 92 تمدید بود....امسال رو هنوز تمدید نکردم...چون رو هوا معلق شدم به خاطر ماجرای زیر:
خلاصه پیش فرضم همین پاراگراف بالایی بود!!!
ماجرای اصلی از اینجا شروع شد که چند روز پیش من رفتم با فرمانده حوزه محلمون حرف زدم و ان گفت چون تو در آن چهار سال کاری نکردی و فعالیتی نداشتی ما نمیتونیم برات کاری کنیم...چون قطع ارتباط به حساب میاد....مگر این که بتونی برشتو آنجا نشون بدی و بری آنجا و باهاشون حرف بزنی تا برات ساعت بزنن و کارت فعال رو بگیری و برامون نامه بیاری و کسری رو درست کنیم برات......خب منم آن لحظه شکه شده بودم که پیش خودم گفتم بابا من که این همه اینجا عضو بود و خداییشم تا قبل دانشگاه تو تمام مسابقات و دعوتا بودم ......هیچی آمدیم بیرونو گفتیم بزار مهر بشه بریم دانشگاه کارشناسی ببینم چکار میتونم بکنم.
ولی خب اینم بعید به نظر میرسه درست بشه. ولی دنبالش میرم...
ماجرای دیگه این که من برای دانشگاه ارشدم برای بسیج دانشگاه اقدام کردم گواهی بسیج از سپاه شهرستانم براشون بردم و تو آن گواهی نوشته بود که من از سال 80 تا 85 عضو عادی بسیج بودم و از سال 85 تا 92 عضو فعال...
البته این گواهی ارزشی نداره چون پایینش نوشته بود هیچ سنوات مثبت خدمتی برای این گواهی وجود ندارد..
حالا میخواستم از شما دوستان راهنمایی بگیرم که من که این همه تو بسیج بودم و واقعا هم از دل و جونم بودم و مثل بعضی بسیجیا نیستم که نامرد باشم و آن موقع به خاطر سربازی نرفتم و الانم فقط به خاطر ازدواجم دارم این کار رو میکنم... من فقط به خاطر این جمع شدن ها و مسابقات ورزشی، بسیج رو دوست داشتم.....
اینم بگم پروژه کسری به احتمال زیاد به دستم میرسه ولی خب خداییش تو زندگیم بدشانسی(شاید بهش گفت تقدیر،شانس به نظرم غلطه) زیاد آوردم، شاید پروژه باز به دستم نرسه.....میخوام بدونم ارزش داره برم دنبال کارای بسیجم در این یکسال باقیمونده ارشدم؟...
الان ان قطع ارتباط صحت داره و باید برم دنبال کاراش؟
اگه ذره ای امید هم وجود داره میرم دنبالش.

من کلا میخوام همه راه ها رو برم....
از همتون به خاطر این پستم که فک کنم طولانی شد معذرت میخوام.....
ممنون، باتشکر...
.................................................. ......................
:gol::gol::gol::gol:
:gol:
:gol::gol::gol::gol:

سربازی چه ربطی به ازدواج داشت من متوجه نشدم
شما ازدواجتون رو بکنین اگه گزینه ی هست مد نظرتون اقدام بکنین اگه ایشون هم مایل باشن سربازی و شغل و این مسائل بهونه هست

راستی این نماد گل که اف بر عکس هست چی هست؟؟؟

sfk123

اخراجی موقت
دوست گرامی

کسری بسیج بر اساس سنوات فعالیت شما داده می شود که 3 سالی هست اون هم زیاد ملاک نیست و شرکت فعال در طرح (فکر کنم صالحین بسیج) ملاک قرار داده شده است، ولی به طور کل میزان کسری بسیج استان به استان و شهر به شهر متفاوت است، پس قبلش ببین کدام شهر راحت تر کسری میدن از طریق اون شهر اقدام کن.

کسری که شما میتونید خیلی راحت تر بدست بیارید مربوط به پروژهای کارشناسی ارشد مرتبط با امور نظامی است. این کسری از چند ماه تا کل خدمت را می تواند شامل شود. بنابراین حتما از طریق بسیج دانشگاه برای آشنایی با موضوع پروژه و ... اقدام کنید انشا ا... که کلا معاف شید.

اگه قسمت شد که خدمت برید به نظرم بهتره که ازدواج رو بندازید بعد از خدمت(مگر اینکه مطمئن باشید سربازیتون در شهر خودتون هست)،دوستان متاهل هم خدمتی بنده کل الیوم داغون بودن برخلاف مجردها که قلیل الیوم داغون بودن.

اوژنی دزیره

عضو جدید
من نخوندم تاپیک رو ولی خب الآن سربازی 24 ماه شده کسری نداره و اینکه سربازان متاهل رو محل سکونت همسر میندازن.مشکلش کجاست؟خوبه که.

Ice Dream

عضو جدید
کاربر ممتاز
الان دلم می خواد یه تریبون بگیرم دستم کلی تجربیاتمو بیان کنم. ولی نمی گم :|
برعکس دوستان که می گن فلسفه زندگیتو پیدا کن و این حرفا من یه جورایی همه چیزو رها کردم تا حالم بهتر شد. البته تاکید کنم واسه درمان افسردگی قطعا و صددرصد باید بری روانپزشک و باید هم دارو مصرف کنی. نترس نمی کشدت. ولی درکنار پزشک فقط خودت و نگاهته که می تونه شرایطو عوض کنه. لطفا بخواه که عوض شه شرایطت.

f-15c

عضو جدید
راستش از چند سال پیش این احساس شروع شد که حس میکردم زندگی خیلی پوچه. رفته رفته این احساس تو من شدیدتر شد تا اینکه الان حس میکنم کاملا به حد پوچی کامل رسیدم.

من ناراحت نیستم ولی واقعا چیزی هم منو خوشحال نمیکنه و بعضی وقتها از اینکه مردم شاد هستند احساس تعجب میکنم.

من عاشق همه آدم هام؛ بعضی وقتها میشینم یه گوشه به آدمها نگاه میکنم به مادرم که داره تو آشپزخونه غذا درست میکنه یا پدرم که بعد از ظهری داره چرت میزنه یا برادرم که داره نت گردی میکنه و اونوقته که بیشتر مطمئن میشم زندگی پوچ هست و دلم به حال خودم و بقیه میسوزه.

خیلی وقتها تو جمعی هستیم. دوستان میگن چرا ساکتی؟ قبلا ها ساکت نبودم اما الان هستم چون واقعا نمیدونم چی بگم, حرفی ندارم. من حال نمیکنم با هیچ چیز و گند میزنم تو همه جمع ها. اینه که دیگه نمیخوام بیرون برم. بشدت به خودکشی فکر میکنم.

شاغلی؟

sfk123

اخراجی موقت
بحث افسردگی و پوچی و فاز خودکشی هست گفتم یه انیمیشن باحال معرفی کنم حالتون خوب بشه:D

اسم انیمیشن (The Suicide Shop (2012 هستش که فرانسویه و درباره یه فروشگاه خودکشی هستش.
یعنی این انیمیشن آدم رو از این رو به اون میکنه :)wallbash:دقیقا همین جوری)

توجه: اگه جدی جدی مشکل روحی، چیزی دارین این فیلم و نگاه نکنید کار دست خودتون میدید. از ما گفتن بود
توجه2: به هیچ وجه نشان افراد زیر 18 سال ندید(به خاطر خشونت نهفته نه خدای نکرده ...)

در ضمن این افسردگی و پوچی و ... شایع در جامعه از عوارض چند شغلی بودن و کار زیاد افراد و درآمدهای میلیونی، ویلای شمال، شادی زیاد در جامعه و ... است.:whistle:

f-15c

عضو جدید
یه شغلکی دارم چطور؟

من خودم این مدل روزا رو ی موقع هایی گذروندم
فقط سرتو ب کار یا درس مشغول کن
وگرنه روانی میشه
ب هیچی فک نکن مخصوصا چیزای ناامید کننده
مطمن باش اوضاع بهتر میشه هم اطرافت هم اوضاع روحیت
فقط صبر

sfk123

اخراجی موقت
یه شغلکی دارم چطور؟

جدا از شوخی، این مشکلی که شما بهش میگید پوچی، یا افسردگی شدید از عوارض دانایی و تفکر است.

نوشته ها و اشعار بزرگانی چون خیام گواه بر این مدعا است.

هر چند که رنگ و بوي زيباسـت مرا / چون لاله رخ و چو سرو بالاست مرا
معـلوم نـشد که در طربخانه خاک / نـقاش ازل بـهر چه آراسـت مرا
اين يک دو سه روز نوبت عمر گذشـت / چون آب بـجويبار و چون باد بدشـت
هرگز غـم دو روز مرا ياد نـگـشـت / روزيکـه نيامده‌سـت و روزيکه گذشت

گويند کسان بهشت با حور خوش اسـت / مـن ميگويم کـه آب انگور خوش اسـت
اين نـقد بگير و دست از آن نـسيه بدار / کاواز دهـل شنيدن از دور خوش اسـت
گويند بهشت و حورعين خواهد بود / آنجا مي و شير و انگبين خواهد بود
گر ما مي و معشوق گزيديم چه باک / چون عاقبت کار چنين خواهد بود

انسان متفکر همیشه به دنبال یافتن اسراری است که در اطرافش جریان دارند و هنگامی که نمی تواند برای اساسی ترین سوالات زندگیش جوابی بیابد دچار مشکل می شود(البته جواب قانع کننده).

سوالاتی مثل فلسفه وجودی انسان، از کجا آمده به کجا میرود و ...

این قضیه بی اعتقادی به آموزه ها یه امر تقریبا رایج در بین برخی دانشمندان برجسته نیز هست
مثل استیون هاوکینگ که اساس آفرینش رو زیر سوال برده.

جوابهایی هم افراد به این سوالات بعضا داده اند که برای برخی قانع کننده است و برای برخی نیست.

حســــرت و زاری که در بیماری است/ وقت بیماری همه بـــــــــیداری است
پس بـــدان این اصل را ای اصل جــــو/ هرکه را درد است او برده ست بــــــو
هرکه او بـــــــــــــیدارتر پـــردردتر/ هرکه او هــــــشیارتر رخ زردتــــر

Ice Dream

عضو جدید
کاربر ممتاز
جدا از شوخی، این مشکلی که شما بهش میگید پوچی، یا افسردگی شدید از عوارض دانایی و تفکر است.

نوشته ها و اشعار بزرگانی چون خیام گواه بر این مدعا است.

هر چند که رنگ و بوي زيباسـت مرا / چون لاله رخ و چو سرو بالاست مرا
معـلوم نـشد که در طربخانه خاک / نـقاش ازل بـهر چه آراسـت مرا
اين يک دو سه روز نوبت عمر گذشـت / چون آب بـجويبار و چون باد بدشـت
هرگز غـم دو روز مرا ياد نـگـشـت / روزيکـه نيامده‌سـت و روزيکه گذشت

گويند کسان بهشت با حور خوش اسـت / مـن ميگويم کـه آب انگور خوش اسـت
اين نـقد بگير و دست از آن نـسيه بدار / کاواز دهـل شنيدن از دور خوش اسـت
گويند بهشت و حورعين خواهد بود / آنجا مي و شير و انگبين خواهد بود
گر ما مي و معشوق گزيديم چه باک / چون عاقبت کار چنين خواهد بود

انسان متفکر همیشه به دنبال یافتن اسراری است که در اطرافش جریان دارند و هنگامی که نمی تواند برای اساسی ترین سوالات زندگیش جوابی بیابد دچار مشکل می شود(البته جواب قانع کننده).

سوالاتی مثل فلسفه وجودی انسان، از کجا آمده به کجا میرود و ...

این قضیه بی اعتقادی به آموزه ها یه امر تقریبا رایج در بین برخی دانشمندان برجسته نیز هست
مثل استیون هاوکینگ که اساس آفرینش رو زیر سوال برده.

جوابهایی هم افراد به این سوالات بعضا داده اند که برای برخی قانع کننده است و برای برخی نیست.

حســــرت و زاری که در بیماری است/ وقت بیماری همه بـــــــــیداری است
پس بـــدان این اصل را ای اصل جــــو/ هرکه را درد است او برده ست بــــــو
هرکه او بـــــــــــــیدارتر پـــردردتر/ هرکه او هــــــشیارتر رخ زردتــــر

یه جمله هست فکر کنم از شکسپیر می گه "برای لذت بردن از زندگی باید کمی احمق بود!"
به عینه به این جمله رسیدمااااااااااااا!!!!

memar_w

عضو جدید
این روزا حال منم تعریفی نداره اما فکر خود کشی نیستم...دیگه فکر هیچی نیستم همه چیو سپردم به صاحبش خودش هر جور که دوس داره درستش کنه
دیدی بعضی ادما رو تا محلشون میدی دیگه حسابت نمیکنن زندگی درست مثله اون ادمست بیتفاوت باشی خودش بندگی میکنه...
فقط تجربه شخصیمه

natanaeal

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
این روزا حال منم تعریفی نداره اما فکر خود کشی نیستم...دیگه فکر هیچی نیستم همه چیو سپردم به صاحبش خودش هر جور که دوس داره درستش کنه
دیدی بعضی ادما رو تا محلشون میدی دیگه حسابت نمیکنن زندگی درست مثله اون ادمست بیتفاوت باشی خودش بندگی میکنه...
فقط تجربه شخصیمه

عزیزم به اینی که میگم فقط فکر کن
میدونی درمورد اتفاقات و آدمای روزگار چی فکر میکنم؟
یه زمانی فکر میکردمزندگی مث بازیه دو صلاح داری علم و عقل
این روزا به یقین رسیدم زندگی یه فیلمه و فیلم نامه نویس و کارگردانشمم خداست
ته قصه خدا هم خوشیه/
وسطشم مث همه فیلمایی که آدما میسازن خوشی و ناخوشی داره ...
پس هر اتفاقی افتاد به دلت بگو ...
این ازون فیلماست که تو تلویزیون پخش میشه نمیتونم بزنم جلو اما نوبت نقش منم میرسه
پس تا موقع اجرات برسه حسابی تمرین کن تا کارگردان و نویسنده بهت اجازه بداهه گویی بدن

خیلی حرف زدم اما من همیشه اینجوری خودمو آروم میکنم

shakiba.h

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

شما نماز میخونین ؟؟....
منم این خصوصیاتو دارم ولی نمیخوام شعار بدم ولی وقتی نماز میخونم یا قرآن آروم میشم ....
نرین خودتونو بکشینااااااا

گیلان(فومن)

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
یه پیشنهاد بدم برو کلاس یوگا بشدت برای آرامش جسم و روان مفیده. بهت قول میدم از این رو به اون رو بشی

محممد آقا

عضو جدید
کاربر ممتاز
عجیب است ..........اینکه شما بسیج رو دوست نداشتین و طبیعتا دوست ندارین کسی بسیجی صداتون کنه .......و حال میشه گفت به دنبال سواستفاده از کارتش هستین بسیار پندآموز است
رییس سازمان وظیفه عمومی ناجا به ابهامات پیرامون کسر خدمت‌های سربازان متاهل و دارای فرزند پاسخ داد.

به گزارش ایسنا، سردار سید حمید صدرالسادات با اشاره به مقررات جدید مربوط به کسر خدمت‌های سربازان متاهل و دارای فرزند به یکی از ابهامات موجود در این مقررات پاسخ داد و گفت: برابر قانون، مجموع کسر خدمت‌های تعلق گرفته به یک سرباز نباید به حدی باشد که مدت سربازی را به کمتر از یکسال برساند. بنابراین تمامی کسر خدمت‌های تعلق گرفته به سربازان اعم از کسر خدمت‌های بسیج، نخبگان، همسر، فرزند و غیره به اندازه‌ای قابل استفاده است که سرباز با احتساب دوران آموزشی یک سال در خدمت نیروهای مسلح باشد.

صدرالسادات اضافه کرد: در بحث معافیت‌های سه برادری و نظایر آن که در گذشته وجود داشت نیز با توجه به کاهش موالید ذکور این موضوع ملغی شده و در حال حاضر چنین معافیت‌هایی نداریم.

وی به سربازی در مناطق عملیاتی و مناطق بد آب و هوا نیز اشاره کرد و گفت: براساس قانون به سربازان مناطق عملیاتی و سربازان مناطق بد آب و هوا دو ماه کسر خدمت داده خواهد شد که درخصوص مناطق عملیاتی برابر ابلاغیه ستاد کل این مناطق را انتخاب خواهیم کرد و درباره مناطق آب و هوا نیز این مناطق با ابلاغیه دولت برای ما مشخص می‌شود.

صدرالسادات همچنین با اشاره به مقررات جدید طول مدت خدمت سربازی اظهار کرد:‌ برابر قانون مقرر شده که از ابتدای سال 94 طول مدت خدمت سربازی به 24 ماه افزایش بیابد.
.
.
.

صدرالسادات درباره معافیت دارندگان مدال طلای بازی‌های آسیایی از انجام خدمت سربازی نیز خاطرنشان کرد: برابر قانون سرباز قهرمان کسانی که در بازیهای جهانی،‌ المپیک و بازیهای آسیایی مقامی را کسب کنند می‌توانند از معافیت از خدمت استفاده کنند البته این افراد باید دوران آموزشی خود را بگذرانند.
وی ادامه داد: درباره این افراد وزارت ورزش و جوانان مسئول است تا بررسی کند که آیا رشته‌های این افراد شامل رشته‌هایی که در قانون می‌شود یا خیر که در صورت مثبت بودن پرونده و مدارک این افراد به همراه درخواست معافیت به ستاد کل ارجاع می‌شود و ستاد کل موضوع را برای پیگیری و اجرا به سازمان وظیفه عمومی ارجاع می‌دهد.

رییس سازمان وظیفه عمومی ناجا درباره سقف مدت تحصیل نیز اظهار کرد: یکی از مزیت‌های قانون جدید که در سال 90 به تصویب رسید این است که امکان ادامه تحصیل در دوره تخصصی پزشکی نیز وجود دارد و مشمولان می‌توانند تا این مقطع نیز ادامه تحصیل دهند. به طور کلی اگر کسی قوانین را رعایت کند و وارد غیبت نشود می‌تواند به تحصیلاتش ادامه داده و هیچ مشکلی برایش ایجاد نخواهد شد اما اگر دانشجویی بیشتر از مهلت مجاز تحصیلش را ادامه دهد محدودیت‌هایی برایش ایجاد می‌شود و ممکن است از تحصیل بازبماند.
به گفته صدرالسادات، پس از معرفی مشمولان به یگان‌های خدمتی مسئولیت این افراد با همان یگان‌هاست و در آن یگان‌ها نیز مقررات مربوط به خودشان وجود دارد و سازمان وظیفه عمومی مسئولیتی در قبال آنان ندارد.
محدودیت‌های اجتماعی برای مشمولان غایب
به گزارش ایسنا، صدرالسادات در ادامه درباره محدودیت‌هایی که برای مشمولان غایب در قانون پیش‌بینی شده است نیز گفت: افرادی که وارد غیبت می‌شوند برای اخذ گواهی‌نامه، گذرنامه، ادامه تحصیل،‌ خروج از کشور، استخدام و ... با مشکلاتی مواجه می‌شوند.
وی با بیان اینکه سربازی یک وظیفه ملی است تصریح کرد: همین الان افرادی را می‌شناسم که با سه فرزند به سربازی رفته اند.
کسر خدمت مدارک تحصیلی حذف شده‌ است
صدرالسادات در ادامه با بیان اینکه کسر خدمت‌های مربوط به مقاطع تحصیلی حذف شده است اظهار کرد: البته مساعدتهایی برای متاهلان وجود دارد و علاوه بر سه ماه کسر خدمتی که در مقررات جدید به ازای هر فرزند و سه ماه کسر خدمتی که برای متاهلان درنظر گرفته شده این دسته از سربازان در استان محل سکونت خود یا همسرانشان دوران سربازی را می‌گذارند.
به گزارش ایسنا، رییس سازمان وظیفه عمومی ناجا در ابتدای سخنانش با تاکید بر اینکه اطلاق عناوینی چون «سازمان نظام وظیفه»، «نظام وظیفه عمومی» و نظایر آن برای سازمان ما غلط است گفت: عنوان درست، سازمان وظیفه عمومی ناجاست.

ایسنا - پاسخ به ابهام کسر خدمت‌های سربازان متاهل و دارای فرزند

آخرین ویرایش:

aftamat

عضو جدید
مشکل با معافیت اعصاب و روان

مشکل با معافیت اعصاب و روان

سلام دوستان
من اختلال دو قطبی شدید با سابقه بستری دارم""تمارض نیست واقعا مشکل سازه..."" و میتونم معاف بشم حالا چند تا سوال دارم
سوال اصلیم اینه که این شخص میتونه استاد دانشگاه بشه؟
سوالات دیگه من هم اینه:
به من کارت قرمز میدن؟
معایب این معافیت چیه؟
شخص میتونه بعدا معافیتو باطل کنه؟
گواهی سلامت چیه و من میتونم بگیرم؟

ilili

عضو جدید
بچه ها من هر وقت ناراحت میشم و گریه م میگیره هر کاری میکنم نمیتونم جلوی اشکمو بگیرم هر جا که باشم همینجوری اشکم سرازیر میشه ..هر چقدر سعی میکنم جلوی اشکامو بگیرم یا فکرم و درگیر یه موضوع دیگه کنم اوضاع بدتر میشه.:w04:
امروز یه جایی مهمون بودم گریه م بند نمیومد دیدم نمیتونم جلوی اشکامو بگیرم سریع اومدم خونه... صاحب خونه خیلی ناراحت شد منم آبروم رفت
نمیدونم چی کار کنم که بتونم جلوی گریه مو بگیرم واقعا این مساله باعث آبرو ریزی میشه:w19:

MaRaL.arch

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
بچه ها من هر وقت ناراحت میشم و گریه م میگیره هر کاری میکنم نمیتونم جلوی اشکمو بگیرم هر جا که باشم همینجوری اشکم سرازیر میشه ..هر چقدر سعی میکنم جلوی اشکامو بگیرم یا فکرم و درگیر یه موضوع دیگه کنم اوضاع بدتر میشه.:w04:
امروز یه جایی مهمون بودم گریه م بند نمیومد دیدم نمیتونم جلوی اشکامو بگیرم سریع اومدم خونه... صاحب خونه خیلی ناراحت شد منم آبروم رفت
نمیدونم چی کار کنم که بتونم جلوی گریه مو بگیرم واقعا این مساله باعث آبرو ریزی میشه:w19:
منم همینطورم-رقیق القلب و دلنازک ک میگن مائیم:دی
بجز آبروریزی خیلی جاها هم بخاطر گریه فک میکنن انسان ضعیفی هستم
یا خیلی جاها ک ناراحت و عصبانی میشم از زور گریه نمیتونم حرفمو بزنم
البته الان یکم بهتر شدم چون نظرمو نسبت بخودم تغییر دادم

ilili

عضو جدید
منم همینطورم-رقیق القلب و دلنازک ک میگن مائیم:دی
بجز آبروریزی خیلی جاها هم بخاطر گریه فک میکنن انسان ضعیفی هستم
یا خیلی جاها ک ناراحت و عصبانی میشم از زور گریه نمیتونم حرفمو بزنم
البته الان یکم بهتر شدم چون نظرمو نسبت بخودم تغییر دادم
خوب خیلی خوبه که الان بهتر شدی;)
منم قبلنا زیاد گریه میکردم ولی خوب الان خیلی کمتر گریه میکنم شاید چند ماه یه بار .ولی مشکل من اینه که گریه م که بگیره مهم نیست کجا باشم نمیتونم جلوی خودمو بگیرم ساعت ها همینجوری اشکم گوله گوله میریزه

MaRaL.arch

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
منم قبلنا زیاد گریه میکردم ولی خوب الان خیلی کمتر گریه میکنم شاید چند ماه یه بار .ولی مشکل من اینه که گریه م که بگیره مهم نیست کجا باشم نمیتونم جلوی خودمو بگیرم ساعت ها همینجوری اشکم گوله گوله میریزه

مرسی عزیزم
میدونم چی میگی:دی
من روش خاصی ندارم ک بگم انجام بدی و گریه ت بند بیاد
خودم اینجوری ک بشم اونقددددددددرررررررر گریه میکنم تا آروم شم
اما وقتایی ک یکی پیشم باشه و گریه هامو گوش کنه زودتر آروم میشم:D

بانو امین

مدیر تالار اسلام و قرآن
عضو کادر مدیریت
مدیر تالار
کاربر ممتاز

من اینجور وقتا میرم تو دستشویی و یکم گریه میکنم که بغضم نمونه بعد آب خنک به صورتم میزنم یکمم آب میخورم و دیگه به مساله فکر نمیکنم
ذهنم رو روی چیزای دیگه متمرکز میکنم یا به خاطرات خنده دارم فکر میکنم

ilili

عضو جدید
من اینجور وقتا میرم تو دستشویی و یکم گریه میکنم که بغضم نمونه بعد آب خنک به صورتم میزنم یکمم آب میخورم و دیگه به مساله فکر نمیکنم
ذهنم رو روی چیزای دیگه متمرکز میکنم یا به خاطرات خنده دارم فکر میکنم
مرسی:gol:
سخته اینجور مواقع به خاطرات خنده دار فکر کردن.ولی این سری امتحان میکنم:redface:
خودم سعی میکنم به چیزای دیگه فکر کنم هااا ولی اوضاع بدتر میشه .

t3teknik

عضو جدید
کاربر ممتاز
گریه کردن که ...اگه به اندازه باشه عادیه و یکی از اولین ویژگی ها ...

بگذریم... درمان

یادمه تازه این حرف سر زبونا افتاد که ، پیشگیری به از درمان .. یادش بخیر:)

ببینید
تحقیقات نشان می دهند که گریه کردن یک واکنش احساسی تطبیقی و مفید در برابر ناملایمات و
استرس
ها است که فرآیندهای اضطرابی بدن از جمله فشارخون را تعدیل کرده و در تسکین غم و تنش نقش موثری ایفا می کند.
تمام راهکار هارو میشه از همین یه دوسطر در اورد ؛1..حذف استرس 2..تطبیق یا گذر از ناملایمات برای رسیدن به ملایم های احساسی3..کم کردن تنش های روز مره 4.. شاد بودن ..شاد بودن 5...

بانو امین

مدیر تالار اسلام و قرآن
عضو کادر مدیریت
مدیر تالار
کاربر ممتاز
مرسی:gol:
سخته اینجور مواقع به خاطرات خنده دار فکر کردن.ولی این سری امتحان میکنم:redface:
خودم سعی میکنم به چیزای دیگه فکر کنم هااا ولی اوضاع بدتر میشه .
میدونم
سخته ولی میشه

ilili

عضو جدید
گریه کردن که ...اگه به اندازه باشه عادیه و یکی از اولین ویژگی ها ...

بگذریم... درمان

یادمه تازه این حرف سر زبونا افتاد که ، پیشگیری به از درمان .. یادش بخیر:)

ببینید

تمام راهکار هارو میشه از همین یه دوسطر در اورد ؛1..حذف استرس 2..تطبیق یا گذر از ناملایمات برای رسیدن به ملایم های احساسی3..کم کردن تنش های روز مره 4.. شاد بودن ..شاد بودن 5...
مرسی از توضیحاتتون
ولی من فکر میکنم این 5 راهکار بیشتر برای افرادی خوبه که دائم سر هر مساله ای گریه میکنن .
راهکار دوم برای افرادی مثل من مناسب تره