با تشکر از shima من دنبال حل المسایل عملیات مهندسی شیمی (مکیب) هستم .تو سایت پیداش نکردم اگه کسی لینکشو داره ممنون می شم اگه بهم بده . مرسی
با تشکر از shima من دنبال حل المسایل عملیات مهندسی شیمی (مکیب) هستم .تو سایت پیداش نکردم اگه کسی لینکشو داره ممنون می شم اگه بهم بده . مرسی
سلامسلا بر شیمیست های عزیز، کسی درباره آنزیم ها، نقش نانو در تثبیت آنزیم، کاربردهای آنزیم در صنعت و ... مطلبی داره؟
سلام
خب آنزیم ها و کاربردشون تو صنعت مربوط به تالار زیست قسمت بیوشیمی میشه بیشتر
موفق باشید![]()
من نگفتم نخوندیم دوست عزیزیعنی شما درباره آنزیم ها تو شیمی آلی چیزی نخوندید؟ بیو شیمی ندارید؟
دوست عزیز من مهندسی شیمی میخونم پایان نامم رو درباره آنزیم ها انتخاب کردن برام اون وقت یک شیمیست آنزیمها رو مختص زیست شناسی میدونه؟!!
در ضمن تالار زیست شناسی قسمت بیوشیمی کسی هم فعالیت خاصی نداره.
سلا بر شیمیست های عزیز، کسی درباره آنزیم ها، نقش نانو در تثبیت آنزیم، کاربردهای آنزیم در صنعت و ... مطلبی داره؟
ادعاهای مطرح شده برای تولید چسب پلاستیزول :سلام کسی درباره تولید چسب پلاستیزول چیزی میدونه؟؟؟
باسلام خدمت دوستان رشته شیمی کی میتونه جواب این تبدیلو بهم بده
برای بدست آوردن 7سطح (1- ، 2- ، 4- ، 6-، 8- ،10- و12-) از پلی اتیلن گلایکول 6000دالتون چند گرم درهرلیتر باید استفاده کنم
سلام دوست عزیزسلام.
رسم ساختارهای کمپلکس به چه صورت است مثل ساختارهای زیر؟
Ag(NH[SUB]3[/SUB])[SUB]2[/SUB][SUP]+[/SUP]Cu(NH[SUB]3[/SUB])[SUB]4[/SUB][SUP]2+[/SUP]Ni(CN)[SUB]4[/SUB][SUP]2-[/SUP]Cr(NH3)[SUB]6[/SUB][SUP]2+[/SUP]Fe(CN)[SUB]6[/SUB][SUP]3-
[/SUP][SUP]یعنی چه طور ساختارهاشو تشخیص میدیم؟
توی کتاب شیمی معدنی بود اما یادم نیست،کتابشم در دسترسم نیست
یه سوال دیگه اینکه[/SUP]CH[SUB]2[/SUB]Cl[SUB]2
قطبی است یا نه چرا؟[/SUB]
عزیز اینم واسه رسم ساختار کمپلکس هاسلام.
رسم ساختارهای کمپلکس به چه صورت است مثل ساختارهای زیر؟
Ag(NH[SUB]3[/SUB])[SUB]2[/SUB][SUP]+[/SUP]Cu(NH[SUB]3[/SUB])[SUB]4[/SUB][SUP]2+[/SUP]Ni(CN)[SUB]4[/SUB][SUP]2-[/SUP]Cr(NH3)[SUB]6[/SUB][SUP]2+[/SUP]Fe(CN)[SUB]6[/SUB][SUP]3-
[/SUP][SUP]یعنی چه طور ساختارهاشو تشخیص میدیم؟
توی کتاب شیمی معدنی بود اما یادم نیست،کتابشم در دسترسم نیست
یه سوال دیگه اینکه[/SUP]CH[SUB]2[/SUB]Cl[SUB]2
قطبی است یا نه چرا؟[/SUB]
سلام دوستان من امروز عضو سایتتون شدم
و یه سوال داشتم خواهشا اگه میتونید جواب رو واسم بفرستید
معادله شیمیایی با 8 ماده مجهول
شیمیدان نوجوانی در حین کار در آزمایشگاه ، برای صرفه جویی در وقت خود، مواد اولیه و محصولات واکنشها را با برچسبهای A تا H نشان میدهد(این عادت اوست).در یک روز پر مشغله که وی در حال انجام آزمایشات مربوط به واکنشهای زیر بود، متاسفانه هنگام تمیزکردن میز آزمایشگاه ، کاغذی را که در آن هر یک از مواد A تا H را یادداشت کرده بود ، دور انداخت و موفق به یافتن آن نشد
شما باید به او کمک کنید تا با کمک واکنشهای زیر ، هر یک از مواد A تا H را شناسایی کند.
A(g)+B(g) -------> C(l)+D(s) 1.
2. A(g)+B(g) -------> C(g)+E(g)
3. B(g)+D(s) -------> E(g)
4. A(g)+E(g) -------> C(l)+D(s)
5. B(g)+F(g) -------> C(g)
6. D(g)+F(g) -------> A(g)
7. B(g)+E(g)--------> G(g)
8. C(l)+G(l)-------> H(l)
9. A(g)+H(l) --------> C(I)+D(s)+E(g)
موادی را به جای حروف قرار دهید به نحوی که معادلات شیمیایی حاصل، فرآیندهای حقیقی بوده و در شرایط معمول قابل انجام باشند
توجه:معادلات بالا موازنه نشده اند
با تشکر![]()
باسلام خدمت دوستان رشته شیمی کی میتونه جواب این تبدیلو بهم بده
برای بدست آوردن 7سطح (1- ، 2- ، 4- ، 6-، 8- ،10- و12-) از پلی اتیلن گلایکول 6000دالتون چند گرم درهرلیتر باید استفاده کنم
امیدوارم مفید باشهسلام دوستان عزیز
کسی راجع به آب کاری اطلاعاتی داره؟ با منبع و رفرنسی چیزی!
مثلا اینکه چه دستگاه های جدیدی برای آب کاری در صنعت وجود دارد و چطور کار می کنند؟؟؟
سایت مربوط به صنعت آبکاری در ایران
http://www.iranplating.com/index.php/archive.html
سلامسلام مرسی مفید بود. اگه بازم کسی مطلبی در مورد آبکاری داره لطفا برام بزاره با تشکر
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
A | سوالات المپیاد بین المللی شیمی از سال 1986 تا سال 2003 | شیمی | 1 | |
![]() |
سوالات مربوط به تبدیل واحد | شیمی | 7 |