engineer84
عضو جدید
سلام
کسی میدونه مکانیسم واکنش آلکیلاسیون بنزن با آلکن ها (الفین ها) در حضور کاتالیزورهای اسیدی (جامد) چطوری هست؟
کسی میدونه مکانیسم واکنش آلکیلاسیون بنزن با آلکن ها (الفین ها) در حضور کاتالیزورهای اسیدی (جامد) چطوری هست؟
عوامل موثر بر کشش سطحی:
1 ) کشش سطحی به نوع ماده بستگی دارد.
به طور کلی کشش سطحی مایعاتی که سریع تر تبخیر می شوند (مانند: الکل ) از کشش سطحی مایعات غیر فرار مانند جیوه
ضعیف تر است. کشش سطحی جیوه 6/5 برابر آب است.
2 ) کشش سطحی برای یک مایع معین به دمای آن بستگی دارد .
با افزایش دما، کشش سطحی کم می شود. مثلا کشش سطحی آب صفر درجه سلسیوس 1/3 برابر کشش سطحی آب 100
درجه سلسیوس است.
سلام
سلام دوستان
کسی با امولسیفایر کار کرده؟
طریقه مصرف و میخواستم...
مرسی دوست عزیز. ایا فشار محیط هم میتونه روی کشش سطحی مایع تاثیر بگذاره؟
من برای کارم به سود 3 درصد احتیاج دارم. به فرض که اون چنته همون سود باشه از کجا بدونم که چند درصده یا چطوری میتونم سود 3 درصد درست کنم؟سلام به دوستان همیشه در صحنه شیمی
درباره فرمولاسیون و فرایندهای تولید اسید اکریلیک و پلی اکریلیک و الیاف اکریلیک اطلاعاتی دارید؟
اکسیداسیون اینها چه طوری میشه؟
کربونیزاسیون؟
گرافیتاسیون چه طوری انجام میشه؟
نظری در این باره داشتید هم استقبال بعمل می آید![]()
سلام دوستان
اولا عذر میخوام اگه تاپیک در جای نامناسبی زده شده. اگر اینطوریه مدیرای عزیز منتقلش کنن لطفا.
دوستان من برای انجام یه کاری دنبال سود سوز آور یا همون NAOH میگشتم. یه نفر بهم گفت که ماده ی چنته که برای شستشو و باز کردن لوله ها بکار میره همون سود سوز آوره.حالا میخواستم بپرسم این مسئله صحت داره یانه؟ چون روی بسته شو هم که نگاه کردم مواد تشکیل دهنده شو ننوشته بود.
بعد یه سوال دیگهمن برای کارم به سود 3 درصد احتیاج دارم. به فرض که اون چنته همون سود باشه از کجا بدونم که چند درصده یا چطوری میتونم سود 3 درصد درست کنم؟
ممنون میشم اگر راهنماییم کنید.![]()
سلامسلام خدمت دوستان خوب شیمی...!!!!
من یک سری مطلب درباره موضوع های زیر که بتونه یه جورایی خود آموز باشه نیاز دارم، ممنون میشم اگر بتونین برام اینجا بذارین، یا اینکه پیغام خصوصی کنید:
۱-محلول سازی
۲- رقیق سازی Dilution
۳- ایجاد نسبت های استوکیومتری
۴-مولار
۵-مولاریته
۶-نرمالیته
ممنون میشم اگر لطف کنید این مطالب رو در اختیار من بذارین...!!!
شماها هم اگر تو زمینه مهندسی مواد کاری داشته باشین ما هم در خدمتیم، جبران میکنیم...!!!!!
سلام
خب ببین میتونم بهت بگم اما چقد میخوای راجع به این مطالب بدونی ؟فقط توضیح اینکه محلول سازی یا نرمالیه و مولار و اینا چی هست براتون کافیه ؟یا فرمولاشون رو هم لازم دارید؟
سلام خدمت دوستان خوب شیمی...!!!!
من یک سری مطلب درباره موضوع های زیر که بتونه یه جورایی خود آموز باشه نیاز دارم، ممنون میشم اگر بتونین برام اینجا بذارین، یا اینکه پیغام خصوصی کنید:
۱-محلول سازی
۲- رقیق سازی Dilution
۳- ایجاد نسبت های استوکیومتری
۴-مولار
۵-مولاریته
۶-نرمالیته
ممنون میشم اگر لطف کنید این مطالب رو در اختیار من بذارین...!!!
شماها هم اگر تو زمینه مهندسی مواد کاری داشته باشین ما هم در خدمتیم، جبران میکنیم...!!!!!
سلام دوست عزیز
http://www.www.www.iran-eng.ir/showthread.php/363235-محلول-سازی-در-ازمایشگاه
این تاپیک در مورد محلول سازیه .امیدوارم مفید باشه براتون
با سلام خدمت بچه های گل شیمی
همین طور که می بینید من رشتم مهندسی شیمی هست و ما مهندسای شیمی همیشه کارمون تو شیمی واکنش ها می لنگه و از بچه های شیمی کمک می گیریم، پس ممنون میشم این بار هم کمک کنید
من می خوام جاذبی بسازم که در نهایت تشکیل کربن فعال بده و بتونه آلاینده های آلی آب رو حدف کنه.برای این کار باید دو یا چند ماده را با هم ترکیب کنیم. مثلا اول از لاستیک ماشین کربن فعال درست کنیم و بعد با کربن فعال به دست آمده از مثلا پوست نارگیل ترکیب کنیم و با اون آلودگی آب رو حذف کنیم
حالا سوال من اینه که اصلا این ترکیب کردن ها شدنیه؟ یعنی میشه دو تا کربن فعال رو از 2 تا ماده مختلف درست کرد و با هم مخلوط کرد؟
ممنون میشم بهم کمک کنید آخه باید سریع تر به استادم جواب بدم
سلام
راستش من رشته ام شیمی نیست فقط با اجازه بزرگترها اومدم یک چیزی رو عرض کنم
ولی مطمئنم بچه های شیمی جوابهای بهتری دارند.
من یک سال پیش یک شرکتی توی تهران پیدا کردم که مواد نانو تولید میکردند و وقتی به آب اضافه میکردند تمامی آلودگیهای آب را ته نشین میکرد.
ممنونم ولی تولید مواد جاذب با ابعاد نانو هزینه زیادی میبره و در مقیاس صنعتی قابل استفاده نیست ولی جاذبی که ما می خوایم بسازیم چون از پسماند کشاورزی تهیه شده هزینه چندانی نداره و در عوض بازده مناسبی داره ولی نه در حد نانو
ده سال پیش دوستی داشتم که میخواست کارخانه تولید آب تصفیه کن راه بندازه چند ماهی با هم دنبال ساخت قالب و خرید فیل تر و غیره بودیم
آن موقع متوجه شدم که داخل دستگاههای آب تصفیه کن چند نوع فیل تر داریم
یک نوع فیل تر از جنس سفال با سوراخهای به قطر نیم میکرون
که عمدتا بیشتر برای جذب باکتریهای داخل آب استفاده میشه تا موجودات ریز و زنده داخل آب فیل تر بشوند.
یک نوع فیل تر از جنس کاغذ
برای جذب ناخالصی های آب
یک نوع فیل تر کربن فعال برای گرفتن بوهای آب،
بعدها فهمیدم که یک سری روشهای فیل تر به نام اسمز معکوس هست که تا سطح مولکولی میتواند آب را تصفیه کند
و فقط به مولکولهای آب اجازه عبور داده و مولکولهای بزرگتر را نگه دارد.
نمیدانم منظور شما از آلاینده های آلی آب چی هست
سلام دوستان......
یه سوال فنی؟؟؟
تو صنعت چسب سازی از چه کاتالیزور هایی استفاده میشه؟؟

خواهشا راهنماییم کنین..
" 
خیلی خیلی ممنون از لطفت بیتا جان، مرسی..اگر اطلاعات بیشتر، جامع تر و تخصصی تر میخوای به کتاب دکتر پارسافر در زمینه ترمودینامیک آماری مراجعه کنید. موفق باشید
| Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
|---|---|---|---|---|
| A | سوالات المپیاد بین المللی شیمی از سال 1986 تا سال 2003 | شیمی | 1 | |
|
|
سوالات مربوط به تبدیل واحد | شیمی | 7 |