لطفا سوالات خود را پيرامون مسائل شيميايي در اين تاپيك مطرح كنيد

Mohsen 89

مدیر تالار فیزیک
مدیر تالار
کاربر ممتاز
اشكال نداره . ولي حداقل ميگفتي براي چه صنعتي استفاده ميكني
و نگفتي چه روغني رو حل ميكني؟
در ضمن شناسايي با خاك هم تو صندوق يا اونوربهت ميگم .
واسه همون چاپ صنعتی ه
رنگدونه ها که از اکسید فلزالته رو توش حل میکنیم و میزنیم رو کاشی و بلور و اینا میفرستیم تو کوره حلال میپره اکسید فلز هم اکسیژنش میپره و نقش چاپ میشه.

Mohsen 89

مدیر تالار فیزیک
مدیر تالار
کاربر ممتاز
خب منم نميگم نميده كه پايداري . و اينكه سربت دير تر از بين ميره . گفتم كه تست كن دوتاشو متوجه ميشد
خمیر از جنس آنتیموان ه؟؟؟
خالص؟؟
یکی از الکترودا سرب ه
یکی اکسید سرب
آنتیموان رو بذارم بینش؟؟
چجوریاست؟؟

Mohsen 89

مدیر تالار فیزیک
مدیر تالار
کاربر ممتاز
جا كه زياده ميتوني جي سي بزني يا بعضي از دانشكده ها برات آناليز ميكنن. ولي بگو ببينم چه بويي داره؟ خشكه يا يكم غليظ . و اگه ميتوني يكم بزن سر زبونت بهم بگو چه طعمي داره اگرم نميتوني مهم نيست بو + اينكه چي رو باحاش حل ميكني بگو تا بگم چيه:D
خودت هم از طريق روشهاي سر كاري ميتوني واكنشش بدي با 4 تا خاك
راستی این ((جی سی)) چیه؟
شرمنده حمیدجان کلی مزاحمت شدم امشب
دستت درد نکنه

levrone

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
واسه همون چاپ صنعتی ه
رنگدونه ها که از اکسید فلزالته رو توش حل میکنیم و میزنیم رو کاشی و بلور و اینا میفرستیم تو کوره حلال میپره اکسید فلز هم اکسیژنش میپره و نقش چاپ میشه.

فكر ميكنم در اصل حل نميشه يعني سوسپانسيون ميشه حالا با رنگ همون اكسيد
من بايد بو يا طعمشو بدونم ولي احساسم بهم ميگه M.E.K هستش و فكر كنم الان هر كيلو 6 تومن يا تو همين حدوده
ميخواستم بگم بوتيل و اتيل كه گفتي تو آب حل نميشه.
ولي باز بو رو بهم بگو راحت بهت ميگم
M.E.K يك طعم سوزان داره كه برخلاف الكلها گس يا يك چيزي شبيه به تلخي قليايي رو نداره

levrone

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
راستی این ((جی سی)) چیه؟
شرمنده حمیدجان کلی مزاحمت شدم امشب
دستت درد نکنه

عزيزمي .
اين جي سي يك واحد تو يك مجتمع پتروشيمي يا بعضي از دانشكده هاست
يك دستگاهه ريز موارد موجود و درصدشون به همراه درصد خلوص اون ماده يا حلال رو بهت ميده

Mohsen 89

مدیر تالار فیزیک
مدیر تالار
کاربر ممتاز
فكر ميكنم در اصل حل نميشه يعني سوسپانسيون ميشه حالا با رنگ همون اكسيد
من بايد بو يا طعمشو بدونم ولي احساسم بهم ميگه M.E.K هستش و فكر كنم الان هر كيلو 6 تومن يا تو همين حدوده
ميخواستم بگم بوتيل و اتيل كه گفتي تو آب حل نميشه.
ولي باز بو رو بهم بگو راحت بهت ميگم
M.E.K يك طعم سوزان داره كه برخلاف الكلها گس يا يك چيزي شبيه به تلخي قليايي رو نداره
بببین رنگ با حلال روغنی رو کاغذ چاپ میشه اما وقتی این کاغذ در معرض آب قرار میگیره رنگ رو میشوره
فکر میکنم هم قطبی و هم ناقطبی رو تو خودش حل میکنه

levrone

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
بببین رنگ با حلال روغنی رو کاغذ چاپ میشه اما وقتی این کاغذ در معرض آب قرار میگیره رنگ رو میشوره
فکر میکنم هم قطبی و هم ناقطبی رو تو خودش حل میکنه

خب اينكه نميشه گفت آب هم داخلش حل ميشه .
متيل اتيل يا همون M.E.K هم داخل آب حل ميشه و هم با حلالها يا موارد غير قطبي مخلوط ميشه . مثل تينر فوري
يك غير قطبي داريم كه حالا يا 410 يا ويژه يا يك چيزي شبيه هميناست . يك برش سبك نفتي
متيل اتيل يا آستون يك پايه ساخت تينره ولي در اصل همه كاره تينر و قدرت تينر روي بوتيل استانه
پس با اين داستاني كه الان پيش اومد من ميگم اول اتيل استات . (اگه بوي ميوه يا چيزي شبيه به اونو ميده و تو زمان زياد عصبي ميكنه و سر درد مياره)
درجه دوم M.E.K يك بوي خاصي بين وانيل و آستون داره
و بوتيل استات كه بوي نازي داره . بوي خوب تينر . لاك خانمها . و صافكاري ها زمان رنگ كردن ماشينها . بوش گرمه

Mohsen 89

مدیر تالار فیزیک
مدیر تالار
کاربر ممتاز
خب اينكه نميشه گفت آب هم داخلش حل ميشه .
متيل اتيل يا همون M.E.K هم داخل آب حل ميشه و هم با حلالها يا موارد غير قطبي مخلوط ميشه . مثل تينر فوري
يك غير قطبي داريم كه حالا يا 410 يا ويژه يا يك چيزي شبيه هميناست . يك برش سبك نفتي
متيل اتيل يا آستون يك پايه ساخت تينره ولي در اصل همه كاره تينر و قدرت تينر روي بوتيل استانه
پس با اين داستاني كه الان پيش اومد من ميگم اول اتيل استات . (اگه بوي ميوه يا چيزي شبيه به اونو ميده و تو زمان زياد عصبي ميكنه و سر درد مياره)
درجه دوم M.E.K يك بوي خاصي بين وانيل و آستون داره
و بوتيل استات كه بوي نازي داره . بوي خوب تينر . لاك خانمها . و صافكاري ها زمان رنگ كردن ماشينها . بوش گرمه
دمای تبخیرش حدود 200 ه
بازم ممنون:gol:

levrone

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
دمای تبخیرش حدود 200 ه
بازم ممنون:gol:

پس نه دماي جوش اينا بجز بوتيل كه نزديك 120 درجه هست زير 100 درجه هستش .
پس شك نكن سيكلو هگزانه كه با اسم تجاري ريتاردر به فروش ميرسه قيمتش هم بالاتر از اوناست
بوشم مثل بوي چاپ بنر يا چيزي شبيه به اونه بوش مثل آستونه ولي 50 برابر تيز تر و شديد تر بوي خوبي نداره و آدمو دپرس ميكنه
مزه خوبي هم نداره

Mohsen 89

مدیر تالار فیزیک
مدیر تالار
کاربر ممتاز
پس نه دماي جوش اينا بجز بوتيل كه نزديك 120 درجه هست زير 100 درجه هستش .
پس شك نكن سيكلو هگزانه كه با اسم تجاري ريتاردر به فروش ميرسه قيمتش هم بالاتر از اوناست
بوشم مثل بوي چاپ بنر يا چيزي شبيه به اونه بوش مثل آستونه ولي 50 برابر تيز تر و شديد تر بوي خوبي نداره و آدمو دپرس ميكنه
مزه خوبي هم نداره
دستت درد نکنه
بو و مزشو چک میکنم خبرت میکنم.

levrone

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
دستت درد نکنه
بو و مزشو چک میکنم خبرت میکنم.

با اين توضيحاتي كه دادي ميگم سيكلو هگزانه . با اسم تجاري ريتاردر ميفروشن .
مزش نكن نيازي نيست . بو كافيه زمان سوختن هم تقريبا پر دود ميسوزه . يك حلال عالي براي پي وي سي هستش .
برو يجا كه بنر چاپ ميكنن اينايي كه براي چميدونم وفاتو اين چيزا استفاده ميشه وقتي از دستگاه مياد بيرون بو كن ببين داستان چيه .
باشه عزيز گلم در خدمتتم

levrone

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
سيكلوهگزان هم نقطه جوشش كمه 80 درجس اما نزديك به 200 درجه براي يك كوره مناسبه . حالا باز هم بوشو بگو تا دقيق مشخص كنم

اسپین کوتینگ
این سیستم برای تهیه لایه های نازک آلی، پلیمر و نانو ساختارها به روش سل-ژل چرخشی، ساخته شده که محفظه اصلی آن از جنس استنلس استیل می باشد و قابلیت نگهداری قطعه کار به وسیله خلاء تا قطر 100 میلیمتر را دارد. همچنین دارای گیج نمایشگر برای نمایش وکیوم قطعه کار روی شفت موتور، تایمر و کنترلر سرعت چرخش تا 7000 دور بر دقیقه می باشد از این سیستم لایه نشانی نیز در بسیاری از تحقیقات نانو تکنولوژی برای تهیه نانو ساختار ها استفاده می شود.

اگه عنوان spin coathingرو هم تو گوگل وارد کنی منابع لاتینشو هم میتونی ببینی.

ببخشید همین قدر از دستم برمیومد:redface:

elham.64

عضو جدید
طریقه ساخت نیکل سولفامات؟؟؟؟؟؟؟

طریقه ساخت نیکل سولفامات؟؟؟؟؟؟؟

سلام به همه دوستان.
من طرز تهیه نیکل سولفامات ( Ni (NH2SO3)2)رو میخوام.میخوام ببینم چطور ساخته میشه؟ممنون میشم کمکم کنید.تا فردا لازمش دارم.
مرسی

baron90

عضو جدید
سلام
در مورد اثر ناخالصی های فرار بر روی نقطه جوش مطلب میخواستم
با تشکر

levrone

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
کسی نمیتونه به سوال من جواب بده؟

سلام دوست عزيز چرا عصباني ميشيد من الان سول شما رو ديدم
اين رو ميتونيد از واكنش سولفيد نيكل با يك آمين مثل متيل امين و كمي بخار تهيه كنيد البته آمونياك هم تو شرايط سخت تر جواب ميده
اين مربوط به خيلي وقت پيشه اگر بحث تئوري بازيه كه هيچ اما اگر قراره انجامش بديد خبر بديد كامل براتون تو صندوقتون توضيح ميدم كه چطوري بسازيد
آمينهاي ديگه هم ميتونه كار كنه اما شرايط سخت تر ميشه .
متيل آمين گازه اما پروپيل آمين مايع است

موفق باشيد

آخرین ویرایش:

elham.64

عضو جدید
سلام دوست عزيز چرا عصباني ميشيد من الان سول شما رو ديدم
اين رو ميتونيد از واكنش سولفيد نيكل با يك آمين مثل متيل امين و كمي بخار تهيه كنيد البته آمونياك هم تو شرايط سخت تر جواب ميده
اين مربوط به خيلي وقت پيشه اگر بحث تئوري بازيه كه هيچ اما اگر قراره انجامش بديد خبر بديد كامل براتون تو صندوقتون توضيح ميدم كه چطوري بسازيد
آمينهاي ديگه هم ميتونه كار كنه اما شرايط سخت تر ميشه .
متيل آمين گازه اما پروپيل آمين مايع است

موفق باشيد

ممنون از شما.
اگه لطف کنید کامل برام نحوه ساختشو توضیح بدید،ممنون میشم

fa7alveh

کاربر ممتاز تالار شیمی
سلام به همه دوستان.
من طرز تهیه نیکل سولفامات ( Ni (NH2SO3)2)رو میخوام.میخوام ببینم چطور ساخته میشه؟ممنون میشم کمکم کنید.تا فردا لازمش دارم.
مرسی
سلام دوست عزیز

نیکل سولفامات یه کمپلکس که به صورت کریستالی از نیکل کربنات با اسید سولفامیک تو محیط آبی به دست می آید.
Ni2+CO3 + 2(NH2SO3)H ----->  Ni2+(NH2SO3)2 + CO2  + H2O

و یا از نیکل سولفات به همراه محلول سولفات باریم آمید می توان آن را به دست آورد که سولفات باریم بعد واکنش رسوب می دهد.
Ba(NH2SO3)2 + Ni2+SO4 -----> Ni2+(NH2SO3)2 + BaSO4

تولید کمپلکس ها را در درس آزمایشگاه شیمی معدنی 2 باید پاس کنید یا کرده باشید دیگه
مثل همون آزمایشها مواد را از یکی از روش بالا توی بشر مخلوط کنید روی حرارت مناسب قرار دهید به غلظت خاصی که رسید بزارید یه گوشه با دمای معمولی و بدون پوشاندن بشر تا به مرور زمان کمپلکس تشکیل بشود.
:gol:

sashash

عضو جدید
[h=2][/h]
سلام
کپسول نیتروژن چه جوری منفجر می شه؟(راه کار های ایمنی رو می خوام)
جریان نیتروژن چه تاثیری روی فرآیند(مثلا پیرولیز) داره؟​

neda1362

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
با سلام خدمت بچه های تالار شیمی
کسی میتونه عدد همسایگی 4 و 3 و 2 رو بر اساس نسبت شعاع کاتیون به آنیون اثبات کنه البته فرمول هاشو دارم ولی برای عدد همسایگی 3و 4 متوجه نمیشم چه جوری ثابت شده اگه با شکل باشه خیلی ممنون می شم.

~Alchemist~

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
سلام دوستان
من یه سوال برام پیش اومده
این که میگن روغن مایع گیاهی مثلا روغن آفتابگردان، اصلا روغن تخم آفتابگردان نیست بلکه نوعی پارافینه، حقیقت داره؟
:confused:

fa7alveh

کاربر ممتاز تالار شیمی
سلام دوستان
من یه سوال برام پیش اومده
این که میگن روغن مایع گیاهی مثلا روغن آفتابگردان، اصلا روغن تخم آفتابگردان نیست بلکه نوعی پارافینه، حقیقت داره؟
:confused:

سلام
والا استادم که میگفت روغن سرخ کردنیا واسه اینکه ظرفیت حرارتیش بره بالا و به عبارتی دود نکنه از نوعی پارافین استفاده می کنند که 100 البته خطرناک تر از روغن های جامد شدن :D
تازشم اگه زیاد گرم بشه سرطان زا هم هست :biggrin:
نسل بسیار متمدنی هستیم ما!