لطفا راهنماييم كنين

esmaeila10

عضو جدید
سلام به همه دوستان و مهندسين عزيز

دوستان يه فكره مدتيه مخمو خورده گفتم به نظرم اينجا بهترين جا بود كه مطرحش كنم

من الان ترم 5 مهندسي برق گرايش الكترونيك هستم

الان مدتيه به سرم زده كه برم رشته پزشكي و مجدد كنكور بدم

خودمم نميدونم چرا اين فكر به سرم زدههههههه ((ولي يجورايي يه تنفره خيلي ضعيف از برق پيدا كردم ))

ولي مخمو درگير كرده بد جورررررررر

از شما ميخوام اگه ميشه راهنماييم كنين كه تصميم درست رو بگيرم

ممنون ميشم اگه كمكم كنين

از ادمين عزيز خواهش ميكنم حذف نكنه ممنون ميشم

alborz_3000

اخراجی موقت
من که فکر میکنم همین برقتو ادامه بده. چون همین الان 2.5-3سال از عمرت گذاشتی. تضمینی هم نیست که کنکور بدی پزشکی به این راحتیا قبول شی. بدشم قبول شدی 6سال واسه دندون 7سال واسه بقیه پزشکیا باید بخونی تازه بشی عمومی. تخصص قبول شدنم که خود ش یه 7خوانه دیگست.

behzadk2019

کاربر فعال تالار مهندسی مکانیک
کاربر ممتاز
ببین دوست خوبم ...من خودمو برات مثال میزنم ...من اوین سال که کنکور دادم رشته ریاضی محض در اومدم و دو ترم رفتم و خوشم نیومد ...و عوض کردم رشتمو رفتم مهندسی مکانیک ...
من 1 سال عقب افتادم ..که الان برای همین 1 سال دارم ضربه میخورم ....

ولی شما میگی ترم 5 مهندسی بر هستید ....ترم 5 چیز کمی نیست ...بیشتر از نصف راه رو رفتید ..... الان باید 22 - 23 سالتون باشه .... اگر بخواهید رشته رو عوض کنید اونم پزشکی ...خیلی طول میشکه ..
حتی ممکنه نتونید تخصصتون رو بگیرید تا 28 - 27 سالگی ... و اون موقع تازه باید دنیال کار بگردید .... ولی همین الان که رشته برق رو تموم کنید .. میشه 24 سالتون و تا 28 سالگی میتونید یه پس اندازی برای خودتون داشته باشید ..

یه نظر من عوض نکنید بهتر است
موفق باشید

esmaeila10

عضو جدید
ببین دوست خوبم ...من خودمو برات مثال میزنم ...من اوین سال که کنکور دادم رشته ریاضی محض در اومدم و دو ترم رفتم و خوشم نیومد ...و عوض کردم رشتمو رفتم مهندسی مکانیک ...
من 1 سال عقب افتادم ..که الان برای همین 1 سال دارم ضربه میخورم ....

ولی شما میگی ترم 5 مهندسی بر هستید ....ترم 5 چیز کمی نیست ...بیشتر از نصف راه رو رفتید ..... الان باید 22 - 23 سالتون باشه .... اگر بخواهید رشته رو عوض کنید اونم پزشکی ...خیلی طول میشکه ..
حتی ممکنه نتونید تخصصتون رو بگیرید تا 28 - 27 سالگی ... و اون موقع تازه باید دنیال کار بگردید .... ولی همین الان که رشته برق رو تموم کنید .. میشه 24 سالتون و تا 28 سالگی میتونید یه پس اندازی برای خودتون داشته باشید ..

یه نظر من عوض نکنید بهتر است
موفق باشید

هي بابا پيرم كردي رفت كه تازه 21 و خورده ايم ................... D

مرسي از راهنمايي

abu_72

عضو جدید
کاربر ممتاز
100 درصد بخاطر علاقه ميخواي بري پزشكي

نه براي پول و كلاس

اگه براي پول و كلاسه ، كه يهت بگم كلا قيدش رو بزن ، همين برق رو ادامه موفق تري

اگر بخاطر علاقه ميخواي بري ، خب همين برق رو بچسب و به صورت شخصي برو سراغ پزشكي ، كلاس هاي دوره اي در هلال احمر و جهاد دانشگاهي برگزار ميشه ، برو اونجا استفاده كن ، خودت مطالعه كن

در هر صورت برق رو رها نكن ، الان ترم 5 هستي ، بيشتر راه رو رفتي ايشالله ارشدم قبولي اون وقت نونت تو روغنه

nj_electronic88

عضو جدید
هوايي شدي؟
من فكر ميكنم اي ترديدت فقط از روي احساسه.. آخه الكترونيك و پزشكي چه ربطي به هم دارن..يه نقطه ي اشتراكم توشون نيست كه بگيم شايد علايقت پيشرفت كرده يا استعدادت روشن شده..
اين تصميماي احساسي و ترديداي عمر تلف كن فقط واسه اينه كه خودتو رشته تو آينده ي خودتو توي رشته ت نميشناسي..
پيشنهاد ميكنم بيشتر با هم رشته اي هاي موفقت در ارتباط باشي..برق الكترونيك رشته ي كمي نيست ..

آخرین ویرایش:

Paydar91

کاربر فعال تالار مهندسی برق ,
کاربر ممتاز
واقعا که این چه حرفیه مهندسی برق ترم 5 گرایش الکترونیک تغییر رشته؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

بابا به جای این فکرا برو به فکر باش 3 ترم دیگه رو به بهترین نحو تموم کنی.
من عاشق رشتم مهندسی برق گرایش مخابراتم به شما هم پیشنهاد میدم عاشقش شو.

paeeizan

اخراجی موقت
سلام به همه دوستان و مهندسين عزيز

دوستان يه فكره مدتيه مخمو خورده گفتم به نظرم اينجا بهترين جا بود كه مطرحش كنم

من الان ترم 5 مهندسي برق گرايش الكترونيك هستم

الان مدتيه به سرم زده كه برم رشته پزشكي و مجدد كنكور بدم

خودمم نميدونم چرا اين فكر به سرم زدههههههه ((ولي يجورايي يه تنفره خيلي ضعيف از برق پيدا كردم ))

ولي مخمو درگير كرده بد جورررررررر

از شما ميخوام اگه ميشه راهنماييم كنين كه تصميم درست رو بگيرم

ممنون ميشم اگه كمكم كنين

از ادمين عزيز خواهش ميكنم حذف نكنه ممنون ميشم

.
.
. برو پزشکی ..دوست عزیز....به هرچی علاقه داشته باشی به موفقیت میرسی...

محممد آقا

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوست من
این پرسشو این بخش میگفتی متخصصان بیشتری بهت پاسخ میدادن

[h=1]راهنمایی ,سوالات , درخواست ها , کمک , مشکلات[/h]

ولی الآن میگی ترم 5 هستی ؟

چطور الآن میخوای تصمیم تغییر رشته بگیری !!!!!!!!!!!!!!!

منظورم اینه عاملش چی بوده

اگه ترم 3 بودی میگفتم برو به سمت علاقت
ولی ترم 5 ............

محممد آقا

عضو جدید
کاربر ممتاز
اما در مرود مهندسی پزشکی

چقدر در موردش اطلاعات داری ؟
مدار منطقیت خوبه ؟

کلا مقدمه ای از مهندسی پزشکی میدونی ؟

dara javdan

عضو جدید
برو دنبال علاقه ای که داری نمیشه بقیه عمرت رو فقط تحمل کنی باید لذت ببری از کارت

آبیدر751

اخراجی موقت
هردوتاش خوبه برقو ادامه بدی پول برق نمیدی -پزشکی بری پول ویزیت دکتر نمیدی خودت انتخاب کن

ICE-G

عضو جدید
کاربر ممتاز
به نظر من کار اشتباهیه.
اینجوری فقط خودت سردرگم میکنی!
ترم 5 رق این حال به همه دست میده چون 1دفعه درسای تخصصی شروع میشه و ادم نمیدونه میکشه یا نه!!!

ICE-G

عضو جدید
کاربر ممتاز
برو دنبال علاقه ای که داری نمیشه بقیه عمرت رو فقط تحمل کنی باید لذت ببری از کارت
شما پسر اونقد جای مانور دادن ندارید که بخواید وسط راه راهتون عوض کنید!
حداقل بهتره یه کاری به سرانجام برسونه بعد گه بازم علاقه داشت بره دنبالش.

esmaeila10

عضو جدید
نميخوام هم كه از برق انصراف بدم

فعلا كه هنوز قطعي نشده

ولي اگه شد در كنار درسام ميخوام بخونمش

silver light

عضو جدید
کاربر ممتاز
نميخوام هم كه از برق انصراف بدم

فعلا كه هنوز قطعي نشده

ولي اگه شد در كنار درسام ميخوام بخونمش
500 نفر اومدن بهت مشاوره دادن اما هیچ کدوم یک چیزی رو بهت نگفتن
تو برقتو بخون وقتی تموم شد برو دوباره کنکور میدهی ا رتبه خوب مهندسی پزشکی قبول میشی
تمامی واحد های عمومیتو انتقال میدهی یکسان سازی میکنی و فقط دروس تخصصی مهندسی پزشکی میخونی
در عرض 3 ال دو تا مدرک داری!!!

esmaeila10

عضو جدید
500 نفر اومدن بهت مشاوره دادن اما هیچ کدوم یک چیزی رو بهت نگفتن
تو برقتو بخون وقتی تموم شد برو دوباره کنکور میدهی ا رتبه خوب مهندسی پزشکی قبول میشی
تمامی واحد های عمومیتو انتقال میدهی یکسان سازی میکنی و فقط دروس تخصصی مهندسی پزشکی میخونی
در عرض 3 ال دو تا مدرک داری!!!

مهندسي پزشكي كه نهههههههههه

خوده پزشكي

اگه مهندسي پزشكي بود كه مشكلي نداشتم

immigrant

عضو جدید
دوست عزیز اگر انسان یک هدف رو با عشق و برنامه ریزی برای خودش در نظر بگیره شکی نیست که حتما به اون می رسه .کمیت مهم نیست کیفیته که حرف اول رو میزنه .این 5 ترم یه تجربه بوده اگه واقعا عاشق پزشکی هستی به نظرم 5 ترم چیزی نیست .بهتر از اینه که وقتی فارغ التحصیل شدی و دیدی از کارت راضی نیستی بری دنبال پزشکی.من رشته ام فیزیکه و خیلی ها رو می شناسم که بعد از فوق لیسانس تو یه رشته دیگه به این نتیجه رسیدن که فیزیکو دوست دارن ولی همین ادما با این که سنشون بالاست چون عاشق فیزیک اند خیلی موفق ترند و مقاله هایی نوشته ان که محشرن.موفقیت تو یه رشته و رسیدن به بهترین نقطه و بهترین بودن مهمه نه اینکه 4 سال درس بخونی بدون علاقه.البته مشاوره با افراد با تجربه تر خیلی موثره .این مملکت پره از ادمایی که واسه پرستیژ مهندسی برق خوندن و لی به هیچ جا نرسیدن چون حتی به پروژه به درد خور ندارن یا حتی نتونستن یه مقاله تو مجله های ایران چاپ کنن.