لايحه‌ افزايش تعطيلات عيد فطر در راه مجلس !!!

magnet

عضو جدید

به گزارش مشرق، عصر يك‌شنبه در آخرين جلسه هيات دولت پيش از آغاز ماه مبارك رمضان ضمن تصويب لايحه حمايت از كودكان و نوجوانان بحث‌هايي در مورد افزايش تعطيلي يك‌روزه عيد فطر انجام شد.

در اين جلسه افزايش تعطيلات عيد فطر بررسي و قرار شد كه در اين زمينه دولت لايحه‌اي را تنظيم كرده و به مجلس شوراي اسلامي ارسال كند.

:gol:

بدون در نظر گرفتن افزایش میزان تعطیلی ها و ایراد در برنامه ریزی های دقیق و .... به نظرم طرح خوبی یه که بیان عید فطر چند روزی تعطیل کنن. اینکه ایران هم مث بقیه کشورهای اسلامی میشه و تازه بعد یک ماه روزه داری ، یه استراحت کلی هم میشه. دید و یازدید و مسافرت هم رونق می گیره.
اما همه ی اینا فقط و فقط در صورتی خوبه که مثلاً (گفتم مثلاً هاااااا ! ) از تعطبلات اول سال کم بشه یا کلاً یه جوری تعطیلات سازماندهی بشه.
در غبر اینصورت یه عقبگرد و یه سد مشکل جدیده و بیشتر به ضررمونه.
حالا ببینیم چی میشه فعلاً

Avid & Ara

عضو جدید
آقا بیاید یه برنامه بریزیم تعطیلات رو فقط تو یه زمان خاص بزاریم تو این مدت کلا عشق و حال کنیم بعدشم بریم سر کارامون....
من پیشنهاد تعطیلات بین عید فطر تا عید فطره رو میدم...
در آمدا که بالاست کلا میریم مسافرت و تفریح و صفا.....اینا
حالا دوستان اگر نظری هم دارن بگن ما هم بدونیم...

Ice Dream

عضو جدید
کاربر ممتاز
اما همه ی اینا فقط و فقط در صورتی خوبه که مثلاً (گفتم مثلاً هاااااا ! ) از تعطبلات اول سال کم بشه یا کلاً یه جوری تعطیلات سازماندهی بشه.
با سازماندهی موافقم اما نه با کم کردن تعطیلات اول سال...
کم کردن تعطیلات نوروز بدترین شکل سازماندهیه!!!

Sarp

مدیر بازنشسته
شما چرا گیر دادین به کم شدن تعطیلات ؟
به نظر من بهتره تعطیلات زیاد شه
و در عوض چن تا قل چماق بذارن تو هر اداره تا راندمان کارمندها رو بالا ببرند

اون قل چماقها هم واسه اینه که اگر زور بالا سر ایرانی نباشه حرف گوش نمیده
بعد مدتی که کالر مفید تبدیل به عادت شد و جا افتاد ، میشه قل چماقها رو از سیستم حذف کرد

البته باید چن تا هم قل چماق بالا سر مسئولای بالایی بذارند که اونا مجبور به تصویب چنین قانونی بشن :دی

بردوک بزرگ

عضو جدید
کاربر ممتاز

بعد مدتی که کالر مفید تبدیل به عادت شد و جا افتاد ، میشه قل چماقها رو از سیستم حذف کرد

البته باید چن تا هم قل چماق بالا سر مسئولای بالایی بذارند که اونا مجبور به تصویب چنین قانونی بشن :دی

افرین پسر گل.خوشم میاد تز میدی در حد انشتین.

Pari-2719

عضو جدید
کاربر ممتاز
بهتره ماه رمضان را کلا تعطیل کنند ، چون همین جوری کارمندان کار نمی کنند چه برسه به این که 9-14:30 حتما یک ساعت نماز و ....

babak 123

عضو جدید
کاربر ممتاز
خود یکی از مسولین می گفت به خاطر اینکه راندمان ادارات دولتی پایین است افزایش تعطیلات نه تنها خسارتی به جریان کار نمی زند بلکه باعث صرفه جویی در مصرف انرژی هم می شود .

• Like
واکنش ها: Sarp

babak 123

عضو جدید
کاربر ممتاز
خوب روش خوبیه فقط یه مشکل داره بالا سر اون قل چماق ها کی باشه ؟
اگه یه روز اون ها هم کار نکردند کی مسول خواهد بود ؟

sahar-architect

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
خود یکی از مسولین می گفت به خاطر اینکه راندمان ادارات دولتی پایین است افزایش تعطیلات نه تنها خسارتی به جریان کار نمی زند بلکه باعث صرفه جویی در مصرف انرژی هم می شود .

اون مسئول احتمالا يادش نبود كه اينجا اين چيزا اثري نداره:biggrin:از فردا اعتصاب ادارات شروع ميشه ه ما تعطيليمون كمه خسته شديم كارنميكنيم:biggrin:

Ice Dream

عضو جدید
کاربر ممتاز

:w15::w15::w15:کشته ی این نظریه تم... واقعا راهش همینه:w15:

• Like
واکنش ها: Sarp
بالا