سلام به همه دوستان ....
من مطالبی در باره سازه های مدرن می خوام اگه کسی مطلبی داره بذاره تو سایت ممنون میشم
من ازاستادمون پرسیدم برنامه Adobe ELESTEREYTOR رامعرفی کردولی نمیدونم الان درست نوشتمش یانه ضمنامیگفت علائم گرافیگی وفلش های جالب که استفاده میشه راهم داره. قراربودبیاره برامون ولی نیاوردما معمارا با خط خاصی می نویسیم دیگه که تو دانشگاه ما بهش می گن خط معمارانه
حالا من می خواستم بدونم از این نوع نوشتار فونت کامپیوتری هم هست یا نه؟؟مرسی
من ازاستادمون پرسیدم برنامه Adobe ELESTEREYTOR رامعرفی کردولی نمیدونم الان درست نوشتمش یانه ضمنامیگفت علائم گرافیگی وفلش های جالب که استفاده میشه راهم داره. قراربودبیاره برامون ولی نیاورداگه آوردبرات تعریف می کنم چیاتوشه
اوه چقدراوت نوشتمAdobe Illustrator
عزیزم زاها جان درست میگن .نرم افزار خیلی خوب و به درد بخوری هستش.نه فقط تو معماری ، تو همه کارهای گرافیکی.![]()
دکتر صدیق :77224268 و 77224269سلام به همه......
کلاس اسکيس راندو خوب کسي سراغ داره؟
اگر شماره ايي از دکتر صديق داريد هم ممنون ميشم بديد!
کلاس اسکيس جهاد دانشگاهي کسي رفته؟
ناراحت نباش حتی اونهایی که معماری اندبعضی وقتااحساس می کنن ممکنه کم بیارن وقتی کارخودشونوباکارکسی که دستش قویتره مقایسه می کنند چون واقعیتش اینه که معماری احتیاج به این چیزهاداره ولی به نظرمن بهتره اول ازهمه تامی تونی نمونه کارببین وازروشون اسکیس بزن برای طراحی هم ازکتابهای اولیه طراحی ومعماری شروع کن لازم نیست صفحه صفحه بخونی وحفظ کنی فقط اصول رایادبگیر وببین دیدن کارهاخیلی مهمه خیلیسلام خدمت دوستان من مدرک کاردانیم" شهرسازی" هست.و الان ترم 1کارشناسی معماری هستم. کمکم کنید چه کار کنم سخته...اما نمیخوام کم بیارم .اسکیس زدن وطراحی همه بهم میگن باید ذهنت باز باشه برای ایده دادن.من ذهن باز وقدرت تخیلم را چطور قوی کنم؟؟؟...![]()
از تمامی دوستان عزیز میخوام که هرگونه سئوال و درخواست مطالب در زمینه درس و پروژه های خودشون رو در این تاپیک مطرح کنند . هرگونه تاپیک مشابه ای به این تاپیک منتقل خواهد شد .سلام از تمامی دوستان عزیز می خوام من در طراحی یک مجتمع اداری کمک کنند من نیاز به طراحی موارد زیر هستم اگر در هر زمینه ای به من کمک کنید ممنون می شوم اگر عکس هم دارید برای من بفزستید . در مورد طراحی کف سازی . در مورد طراحی در بانک . در مورد طراحی دیوار . در مورد طراحی اتاق انتظامات یا پذیرش . در مورد آب نما . در مورد کتاب خانه . در مورد نور پردازی . در ورودی از جنس شیشه رفلکس . ممنون می شوم اگر من کمک کنید
ببین عزیزم اول اولش اعتماد به نفسه ( حتی از نوع کاذب ) تا ترس رو کنار بذاری و شروع کنی اما بعد باید کم کم واقع بین بشی و انتقاد پذیر تا ایرادات کارت رو بر طرف کنی تو تاپیک کارگاه ماکت سازی دوستامون دارن رو مفاهیم کار می کنن حتما سر بزن و شروع کن. دیگه اول اولش هموناییه که اونجا توضیح دادم شروع ترکیب بندی و آشنایی با مفاهیم پایه و به کار گیریشون....سلام خدمت دوستان من مدرک کاردانیم" شهرسازی" هست.و الان ترم 1کارشناسی معماری هستم. کمکم کنید چه کار کنم سخته...اما نمیخوام کم بیارم .اسکیس زدن وطراحی همه بهم میگن باید ذهنت باز باشه برای ایده دادن.من ذهن باز وقدرت تخیلم را چطور قوی کنم؟؟؟...![]()
از تمامی دوستان عزیز میخوام که هرگونه سئوال و درخواست مطالب در زمینه درس و پروژه های خودشون رو در این تاپیک مطرح کنند . هرگونه تاپیک مشابه ای به این تاپیک منتقل خواهد شد .سلام از تمامی دوستان عزیز می خوام من در طراحی یک مجتمع اداری کمک کنند من نیاز به طراحی موارد زیر هستم اگر در هر زمینه ای به من کمک کنید ممنون می شوم اگر عکس هم دارید برای من بفزستید . در مورد طراحی کف سازی . در مورد طراحی در بانک . در مورد طراحی دیوار . در مورد طراحی اتاق انتظامات یا پذیرش . در مورد آب نما . در مورد کتاب خانه . در مورد نور پردازی . در ورودی از جنس شیشه رفلکس . ممنون می شوم اگر من کمک کنید
pey pazh عزیز می شه بگی سایت طراحیتون کجاست؟
اگه سایتتون مشخص باشه بهتر می شه در مورد متریال هایی که می تونی استفاده کنی و حتی نورپردازیش نظر داد.
اااااااااااااااااااااااااااهage khasti befresti . be mailam befrestsinaalizadeh@gmail.com . inam yahoo . . sina.hassasiyat@yahoo.com
سلام دوستان از بین شما کسی هست که در ساخت پل با ماکارانی تجربه ای داشته باشه؟
سلام پل ماکارانی که نه اما ما تو مقدمات سازه ماکارانی ساختیم . بگو دقیقا چی می خوای ببینیم می تونیم کمکت کنیم.....سلام دوستان از بین شما کسی هست که در ساخت پل با ماکارانی تجربه ای داشته باشه؟
سلام به همه......
کلاس اسکيس راندو خوب کسي سراغ داره؟
اگر شماره ايي از دکتر صديق داريد هم ممنون ميشم بديد!
کلاس اسکيس جهاد دانشگاهي کسي رفته؟
من برای پروژه روستااحتیاج به کمک دارم تمام مطالب وعکسهام کامله فقط توی نحوه ارائه ودسته بندی وترتیب مطالب که مهمترین کاره مشکل دارم ابعادشیت آ3هست وحدود100تاعکس وبه اندازه تمام عکسها مطلب دارم ضمناکارهاحتمابایدروی شیت باشه powerقبول نمیکنه اگه نمونه کاردارین لطفاسریع زیادوقت ندارم یکشنبه وسه شنبه هرهفته باید3تاشیت ببرم
مرسی خیلی کمکم کردی این روستایی که برداشتیم روستای دماب اصفهانه وخیلی تاریخیه همه خونه هاش کاهگلیه ساخت ماکتش زیادوقت می بره ماتا25مردادبیشتروقت نداریم برای ارائه هم خودم همین فکرراکردم اگه یه نمونه ازشیت هاتوبرام بذاری مرسیسلام عزیزم.ترتیب مطالب روستا یک من اینها بودن. روستا دو هم اوایلش اینهان بعد آمار اضافه میشه...و در نهایت برآورد و طراحی و....
البته من در روستا 1 مسکن رو انتخاب کرده بودم:از کل به جز می ریم هر جا هم مبحث هموزن داشتیم مثل شعره باید زیر مجموعه هاش هم هموزن باشه :مثلا اگه معماری سنتی و معماری جدید دو مبحث جدا هستند اگه برای سنتی ترکیب خونه رو گفتی باید برا جدید هم بگی :
مقدمه...
معرفی اجمالی استان...اوضاع طبیعی...خصوصیات اقتصادی و اجتماعی...
معرفی اجمالی شهرستان...اوضاع طبیعی...خصوصیات اقتصادی و اجتماعی...
معرفی اجمالی دهستان ...اوضاع طبیعی...خصوصیات اقتصادی و اجتماعی ...
معرفی اجمالی روستا ...موقعیت مکانی... اقلیمی...تاریخی..اقتصادی...جمعیتی...فرهنگی...
بررسی کالبدی روستا...معابر..تاسیسات و تجهیزات...بافت و تحلیل بافت...
بررسی عوامل موثر در توسعه مسکن روستا...عوامل محیطی...عوامل اقتصادی...عوامل فرهنگی...
بررسی معماری مساکن...معماری سنتی...پلان...ترکیب فضاهای یک واحد مسکونی ...مسکن...پلان...ترکیب فضاهای داخل خانه...اجزای ساختمان...مصالح...تاسیسات...
معماری جدید...پلان...ترکیب فضاهای داخل ساختمان...اجزای ساختمان...مصالح...تاسیسات...
مقایسه معماری سنتی و جدید ...
نتیجه گیری ...
منابع...
بعد چنتا پیشنهاد: ایکاش ماکت کلی روستا رو بسازین عالی میشه ما ساخته بودیم اگه به دردت بخوره عکسشو می ذارم...
و اینکه اگه کامپیوتری کار کنین تو پاور پوینت یه کم گرافیکی کنین و پرینت بگیرین که خیلی عالی میشه بستگی به سلیقه ی خودتون داره
موفق باشی زاها جان
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
plz help meeee | سوالات و درخواست های معماری | 2 |