silver star
عضو جدید
آبجی! فایل CAD ش رو هم گذاشتم توو همون پست که! zip ش کردم فقطخیلی لطف کردی
میشه فایل کدش رو هم میشه بذاری؟
آبجی! فایل CAD ش رو هم گذاشتم توو همون پست که! zip ش کردم فقطخیلی لطف کردی
میشه فایل کدش رو هم میشه بذاری؟
سلام به معمار های گل
من یه پیشنهاد دارم؛ به نظرتون بهتر نیست نوع درخواستتون رو عوض کنین؟
راست و حسینی اگه توو دانشگاه کسی از من چنین درخواستی کنه، اگه بتونم هم کمکش نمی کنمشاید بگین، خیلی خود خواهم، ولی برا کارم دلیل دارم
وقتی از اولش یکی دیگه براتون کار رو شروع کنه، حتی اگه تا آخرش همه ی کاراشو خودتون انجام بدین، دفعه ی بعدی که دوباره بخواین طرحی رو شروع کنین، همیشه رو قدم اول با مشکل مواجه میشین . اینو خودم به شخصه تجربه کردم که میگم![]()
اینو بدونین که همیشه قدم اول مهمترین جزء یه طرحه! به خاطر همین باید سنجیده و با استدلال برداشته شه . بهتون قول میدم اگه واسه طرحتون کانسپت و استدلال های محکم و منطقی داشته باشین، هیچ استادی به خودش اجازه نمیده نادیده اش بگیره .
اینا رو گفتم تا بگم: خیلی مهمه که خودتون کار رو شروع کنید و به قولی از زیره بارش شونه خالی نکنین . بعد در مراحل بعدی کارتون رو بذارید اینجا، تا همه روش نظر بدن و بعدش دوباره این شمائید که بین نظرها مدیریت می کنی و طرحت رو پخته و پخته تر می کنی
ببخشید اگه رک صحبت کردم، ولی اینو به عنوان یه پیشنهاد از برادر کوچیکتون قبول کنید
ما قراره معمار بشیم و واسه دیگران معماری کنیم، ولی مهم اینه که قبلش خودمون رو معماری کنیم...
دوست من، میشه بدونم اقلیمت کجاست؟سلام دوستان! من مقدمات معماری 2 دارم و موضوعمون طراحی یه فرهنگسرا است. من فرم کلی ساختمونم رو شبیه 4/3 کره انتخاب کردم و سازه بنا هم سازه فضاکار میشه، فقط توی همین ابتدای راه موندم و از اونجایی که این اولین طراحی من به عنوان یه معمار است،اومدم ازتون کمک بخوام که در چیدمان و پلان کمکم کنید. من میخوام فرهنگسرا رو بر اساس انواع فعالیت هایی که لازمه تقسیم کنم و هر طبقه رو به یه نوع اختصاص بدم، مثلا یه طبقه اداری بشه و یه طبقه کتابخانه و ...! کمکم کنید! میخوام بدونم واسه طبقه آخر که تمام فضا شیشه کار شده بهتره که رستوران و کافی شاپ باشه یا کتابخانه یا اصلا گالری و نمایشگاه باشه بهتره!![]()
سلام بچه ها. من دارم رو موضوع هتل برا پايان نامه كار مي كنم ولي هنوز نتونستم يه حجم خوب پيدا كنم. استادمم رو خلاقيت خيلي تاكيد داره...كسي مي تونه كمكم كنه؟؟؟
![]()
این احتمالا" خیلی به دردت میخورهسلام
دوستان در مورد معماری کلاسیک رم کسی مطلب داره
فوری نیازمندیم
مرسی
استاد طرح من همش میگه هر بداعتی خلاقیت نیست، به نظر من لزومی نداره دنبال حجمای عجیب غریب باشی، ساده ترین حجم ممکنه خیلی بهتر باشه.
سلامببین من زیاد خوب متوجه نشدم که چی منظورت است! آخه من خیلی تازه کارم و سواد معماری ام هم صفر. اقلیمم قراره توی همین تهران باشه!
اگه میشه بیشتر راهنماییم کن!ممنون میشم از لطفت!
این برای خونه های توی اقلیم معتدله درسته؟
سلامسلام دوستان! من مقدمات معماری 2 دارم و موضوعمون طراحی یه فرهنگسرا است. من فرم کلی ساختمونم رو شبیه 4/3 کره انتخاب کردم و سازه بنا هم سازه فضاکار میشه، فقط توی همین ابتدای راه موندم و از اونجایی که این اولین طراحی من به عنوان یه معمار است،اومدم ازتون کمک بخوام که در چیدمان و پلان کمکم کنید. من میخوام فرهنگسرا رو بر اساس انواع فعالیت هایی که لازمه تقسیم کنم و هر طبقه رو به یه نوع اختصاص بدم، مثلا یه طبقه اداری بشه و یه طبقه کتابخانه و ...! کمکم کنید! میخوام بدونم واسه طبقه آخر که تمام فضا شیشه کار شده بهتره که رستوران و کافی شاپ باشه یا کتابخانه یا اصلا گالری و نمایشگاه باشه بهتره!![]()
سلام. نه!!!این برای خونه های توی اقلیم معتدله درسته؟
برای اقلیم گرم و خشک هم کسی جزئیات بناهای سنتی شو داره.؟
سلام!سلام
بذار یه مثال برات بزنم : تاحالا حتما برات شده که سوار ماشینی شی که چند ساعتی زیر آفتاب بوده. اون لحظه چه حسی داشتی؟حالا خودت رو بذار جای اون بنده خداهایی که قراره برن توو فضایی غذا بخورن که همه ی روز زیره آفتاب ه!!!
نکن اینکار رو جونه من!
حالا جدای شوخی اون فضا به شدت گرم میشه و برای خنک کردنش باید کلی انرژی مصرف کرد که اصلا از لحاظ اقتصادی بصرفه نیست. وظیفه ی یه معمار فقط طراحی یه فضای زیبا نیست
تنظیم شرایط محیطی پاس نکردی؟
سلام!
نه هنوز پاس نکردم آخه هنوز یه جوجه معمارم! اونم از نوع بی سوادش!
با استادم که مشورت کردم نظرش خیلی جلب شد! دیگه والا نمی دونم!
سلام
دوستان کسی مطلبی در مورد قوانین آکوستیک داره؟تا حالا آکوستیک را در فضای واقعی بررسی کردید؟مثلا در تالار یا سالن؟
باید بذای تاسیسات مکانیکی جایی را بررسی کنیم و قوانین شهرداری برای آکوستیک را هم بنویسیم!
خوشحال می شم اگه کمکم کنید
پروژه معماری که نور طبیعی در اون استفاده شده با جزییات یادیتیلهای استفاده از نور ... لازم دارم ممنون میشم کمکم کنید ضروری
ما یه استاد داریم تخصصش تو همین زمینه ست.میخوای برات بفرستمش؟!سلام من در مورد نقد معماری منازل مسکونی اطلاعاتی می خواهم میشه کمکم کنید
سلامسلام.
براي درس مقدمات 1 احتياج به يك كانسپت واسه ي يه پاتوق 5 نفره دارم كه جا واسه ي غذا خوردن و بررسي شيت و گذاشتن وسيله ونشستن داشته باشه.
از كجا بايد ايده حجمي شو بگيرم؟؟
در ضمن بايد نيمه باز يا ياز باشه.
لطفا كمكم كنيد. فوريه..![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
plz help meeee | سوالات و درخواست های معماری | 2 |