amir smaeli
عضو جدید
کمک
کمک
سلام دوستان نیاز شدید به پلان معماری بیمارستان قلب دارم اگه میشه کمک کنید
کمک
سلام دوستان نیاز شدید به پلان معماری بیمارستان قلب دارم اگه میشه کمک کنید
درود بر شما،
اگر در مورد موضوعتون گفته بودین بهتر میتونستیم کمکتون کنیم.![]()
سلام به همه دوستان
امسال پروژه دادن که باید یک شهر یا شهرک با جمعیت 2 تا 4 هزار نفری باشه.
اگه کسی می تونه کتابهای معرفی کنه که برای این پروژه به من کمک کنه (به مشکل برخوردم) خیلی ممنون می شم
اگه کتابهایش توی اینترنت پیدا بشه خیلی عالی هست چون ایران من نیستم
سلام
من پایان نامم در مورد قبرستان هست
کسی میتونه کمکم کنه
ممنون میشم
سلام دوست عزیزسلام.
برای نور پردازی با موتور رندر منتال ری از چه نورهایی برای طزاحی داخلی استفاده کنم که خوب جواب بده؟
در ضمن Exposure رو رو چی باید بذارم.چون منتال Automatic رو نمیشناسه؟
سلام دوستان.موضوع طراحی 4 من بیمارستانه.کسی هست که بتونه چند نمونه از بیمارستانای مشهور دنیا بهم معرفی کنه.در ضمن خوشحال می شم هر مطلبی که به نظرتون برای طراحی بیمارستان به درد بخوره,به ایمیلم بفرستین.یا همین جا بذارین.
diana_flyingcloud@yahoo.com
رها
ممنون ميشم کسي در مورد طراحي بيمارستان اطلاعاتي در مورد فضاهاي مورد نياز ، شيوه قرارگيري و ارتباط آنها و همچنين چند نمونه موردي از بيمارستانهاي داخل و خارج کشور در اختيار من قرار بده
با تشکر
![]()
SALAM DOSTAN MATALBI RAJE be tarahiye bimarestan va barrasiye yek nomone az bimarestanhaye dakheli ya khareji daram mamnon misham komakam koninnnnn![]()
سلام دوستان.موضوع طراحی 4 من بیمارستانه.کسی هست که بتونه چند نمونه از بیمارستانای مشهور دنیا بهم معرفی کنه.در ضمن خوشحال می شم هر مطلبی که به نظرتون برای طراحی بیمارستان به درد بخوره,به ایمیلم بفرستین.یا همین جا بذارین.
diana_flyingcloud@yahoo.com
رها
ممنون ميشم کسي در مورد طراحي بيمارستان اطلاعاتي در مورد فضاهاي مورد نياز ، شيوه قرارگيري و ارتباط آنها و همچنين چند نمونه موردي از بيمارستانهاي داخل و خارج کشور در اختيار من قرار بده
با تشکر
![]()
سلام بچه ها کسی در مورد ماکسیم سیرو مطلبی داره بهم کمک کنه توروخدا یکی به دادم برسه ):
دوست عزیزسلام به دوستان عزیز
می خواستم بدونم از چه ماده ایی در تعمیرات داخلی و تزیینات داخلی به کار می ره
این چیزی که الان هست گچ و ازین قبیل مصالحه به جز اینا چه مواده دیگه ایی می تونه باشه که هم زیبا تر و هم سرعت پیشرفت کارش بیشتر باشه
ممنون![]()
مرسی دوستم واسه اطلاعاتی که دادی خودمم در همین حد پیدا کردم از نت دیگه هیچی نداره نمیدونم چکار کنمبا سلام و احترام
تا جایی که در مورد ایشون میدونم و از خوانده هایم به یاد دارم ، در اینجا ذکر میکنم . امیدوارم کمکی باشد به اغاز جستجوی عمیق تر شما .
دوست گرامی !
همام طور که میدانید ، تعدادی از ستون هایی که معماری معاصر ِ ما بر روی انها بنا شده اند ، مدیون و مرهون زحمات ِ معماران ِ خارجی یا به اصطلاح ان زمان " فرنگی " بوده است . چه از لحاظ ِ اکادمیک ( تاسیس دانشکده معماری ) و چه از نظر طراحی طرح های جامع و همچنین طراحی و اجرای ساختمان هایی که برخی از انها ( مثل موزه ایران باستان ) اکنون جزء بنا های ملی ما محسوب میشود .
وجود چنین جریان و حضور چنین اشخاص و تاثیراتی که در جنبه های مختلف ِ معماری ان زمان و اکنون ما گذاشته اند ، خود بحثی جدا طلب می کند . اما انچه اکنون مایلم به ان بپردازم این نکته است که بسیاری از افراد خارجی که در ایران فعالیت کرده اند ، بسیار ناشناخته اند . و این زمانی دردناک تر میشود ، که بفهمیم تلاش ها و زحماتی که انها کشیده اند ، کمتر ایرانی بر خود متحمل شده است . ( باز هم اینجا بحث ِ منافع و . . . پیش می اید . ولی با این همه نباید منکر کارهای عاشقانه بسیاری از محققان و اندیشمندان ِ خارجی در بخش های گوناگون ، از باستان شناسی تا طراحی شهری و . . . به سادگی در گذشت . )
سخن را کوتاه میکنم . یکی از افرادی که در ایران بسیار زحمت کشیده است ، اقای ماکسیم سیرو ( به فرانسوی Maxime Siroux ) بودند .
![]()
ایشان در سال 1907 در پاریس متولد شد. او در سال 1933 به عنوان عضو گروه باستان شناسی موزه لوور در ایران فعالیت داشت و پس از اخذ دیپلم معماری از دانشکده بوزار پاریس درسال 1934 تا سال 1939 به شکل گسترده ای در اداره عتیقات ایران به سرپرستی آندره گدار همکاری داشت. فعالیتهای این دوره او مشارکت در طرح مجموعه دانشگاه تهران، همچنین طراحی دانشکده های پزشکی، داروسازی، دندانپزشکی، فنی و علوم، تدریس در دانشکده فنی و هنرهای زیبا در سالهای 39 - 1938 و ریاست یکی از سه کارگاه معماری دانشکده جدید التأسیس هنرهای زیبا بود.
سیرو بعد از شروع جنگ جهانی به ارتش شرق نزدیک پیوست. اما دوباره در سال 1940 به ایران بازگشته و عضو کمیته فرانسه آزاد در ایران به سرپرستی گدار شد. به موازات فعالیتهای معماری، به هنر نقاشی نیز روی آورد و در سال 1945 نمایشگاهی از آثارش را در تهران برگزار کرد. از سال 1947 تا 1958 در آفریقای شمالی و الجزایر تواما به معماری و نقاشی پرداخت و نمایشگاهی از آثار خود را در کازابلانکا، سال 1955 ارایه نمود.
در سال 1958 برای تبدیل یک کاروانسرای قدیمی به هتل شاه عباسی به ایران بازگشت و همزمان به جمع آوری اطلاعات برای نوشتن کتاب راه و بناهای قدیمی جاده های منطقه اصفهان پرداخت. از سال 1964 به بعد ماکسیم سیرو به عنوان کارشناس یونسکو سفرهای متعددی به ایران داشت و سرانجام در سال 1976 بدرود حیات گفت. .
ماكسيم سيرو در مدت سه دهه برجسته ترين معمار خارجي در ايران بود. «سيرو»، علاقه وافري به سنت هاي معماري ايران داشت، او كه مستقيما در چند پروژه بازسازي ازجمله بازسازي مساجد قم و يزد دخالت داشت، به طراحي ساختمانهاي مدرن متعددي پرداخت كه تفسير او از معماري سنتي را ارائه مي كردند.
و شكل بارزتر اين خصوصيت را مي توان در مدارسي ديد كه در شهرستان هاي مختلف احداث شد. در مدارس ساخت او كه با توجه خاص به شرايط خاص منطقه، آب و هوا و فرهنگ طراحي شده اند، عناصري سنتي مانند گنبد و بادگير و ايوان به كار گرفته شده است.
امیدوارم کمک کوچکی کرده باشد . سایت هایی به انها مراجعه کردم :
ویکی پدیا : سرچ واژه ی ماکسیم سیرو ( متاسفانه اطلاعات کمی دارد )
سایت : معماری دوران تحول http://www.architecture-oct.com/
موفق باشید .
.
.
.
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
plz help meeee | سوالات و درخواست های معماری | 2 |