كمك ،HELP ، سئوالات، FAQ ، درخواست ( پروژه هاي درسي )

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Pleiades.Arch

عضو جدید
کاربر ممتاز
عزيزم بذار به استادم ايميل مي زنم شايد بدونه بهت خبر مي دم

دوستان عزیز اگه نمیتونین به بقیه کمک کنین رک و راست بگین آدم تکلیفشو بدونه، بی خودی منتظر کمک های غیبی(!) نشه. وعده سر خرمن ندین تو رو خدا!!!!!!

dynamic

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوستان عزیز اگه نمیتونین به بقیه کمک کنین رک و راست بگین آدم تکلیفشو بدونه، بی خودی منتظر کمک های غیبی(!) نشه. وعده سر خرمن ندین تو رو خدا!!!!!!

پروين؟
كسي دعوتم نكرده بود كه بيام
همين الان ايميل زدم ....
تا فردا جواب ميده ...
اي بابا .
مگه دستم بهت نرسه .:w00:

dynamic

عضو جدید
کاربر ممتاز

حرفتو رك و رو راست بزن منم جواب بدم :cool:
زشته اين كارا .

من همچنان منتظر جوابم ... توضيح بده مو به مو كه چي شده ! منتظرم
پيام خصوصي تو كه بستي مجبوري تو تاپيك عمومي بگي خب ....
چاره اي نيست !

آخرین ویرایش:

wildshaghayegh

عضو جدید
بچه ها کسی جواب سوال های من را نمی دونه؟
من سوال 2 استادمون را درست نفهمیدم!
در باره سوال 1 هم توی اینترنت مطلبی را پیدا نکردم!
عزيزم كتابي هست با عنوان ( مكتب اصفهان در شهر سازي ) نوشته خانم: زهرا اسدي و اقاي دكتر محسن حبيبي
كتاب فوق العاده خوب و جامعيه
فكر كنم جواب سئوال 2 رو هم اونجا پيدا ميكني انشالا...
اميدوارم به دردت بخوره....
موفق باشي...

Arch-Azadeh

همکار مدیر مهندسی شهرسازی متخصص طراحی شهری
عزيزم كتابي هست با عنوان ( مكتب اصفهان در شهر سازي ) نوشته خانم: زهرا اسدي و اقاي دكتر محسن حبيبي
كتاب فوق العاده خوب و جامعيه
فكر كنم جواب سئوال 2 رو هم اونجا پيدا ميكني انشالا...
اميدوارم به دردت بخوره....
موفق باشي...

سلام
شقایق جان من یک اصلاحیه روی این کتاب بزنم

کتاب مکتب اصفهان در شهر سازی نوشته خانم دکتر زهرا اهری و دکتر حبیبی هست.

انتشارات دانشگاه هنر :smile:

wildshaghayegh

عضو جدید
سلام
شقایق جان من یک اصلاحیه روی این کتاب بزنم

کتاب مکتب اصفهان در شهر سازی نوشته خانم دکتر زهرا اهری و دکتر حبیبی هست.

انتشارات دانشگاه هنر :smile:
.
آزاده جون فكر كردم ميخواي رو خود كتاب اصلاحيه بزني.با خودم گفتم آفرين.چه معلوماتي كه ميخواد كتابو اصلاح كنه....:w11:
.
اما از توضيحت ممنونم. بله شما درست ميگي.يه اشتباه تايپيي بود...

Fo.Roo.GH

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام
اگه کسی موضوع جدید و جالبی به غیر از موزه ، فرودگاه ، بیمارستان و چیزای رایجی که برای پایان نامه کارشناسی انتخاب میشه ،بهم پیشنهاد بده ، ممنون میشم.
سلام
منم در گیر موضوع پایان نامه ام با استادم مشورت کردم بین مجتمع سینمایی و مجتمع تجاری-مسکونی(به صورت یک مجموعه پیوسته یا پراکنده تو سایت نه یک ساختمان صلب)قراره یکیشو انتخاب کنم گفتم شاید دوست داشته باشی

ا.پزشکی

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
سلام.

برای انتخاب موضوع پایان نامه میشه از بحث نظری هم شروع کرد.
لازم نیست فقط به بنا با یه کاربری فکر کنی.

هیچ مبحث نظری که تا الان تو دانشگاه بهش بر خورده باشی و دوست داشته باشی وجود نداشته؟
یه موضوع مفهومی یا فلسفی؟

اماريليس

عضو جدید
دروس جبراني

دروس جبراني

سلام دوستان
آيا كسي از دروس جبراني كارشناسي نا پيوسته معماري اطلاعي داره ؟ چه فرقي بين كسي كه كارداني ناپيوسته معماري خونده با كسي كه كارداني معماري خونده هست هر كدوم بايد چند درس جبراني بگذرونند
ممنون ميشم راهنمايي كنيد .

hs15

عضو جدید
یه سوال در مورد این درس ها

یه سوال در مورد این درس ها

سلام ببخشید یه سوال داشتم این درس ها کتاب ,استاد معرفی میکنه اگه کتابه, چه کتابی هست یا اگه نیست خاهش می کنم یه توضیحی بدهید ممنون:
*اشنایی با معماری اسلامی*ساختمان 1*روستا1و2*ساختمان 2 و گزارش کارگاه*تنظیم شرایط محیطی*اشنایی با معماری معاصر*تا سیسات الکترو نیکی*سازه های بتنی*مبانی نظری معماری*متره و براورد*تحلیل فضاهای شهری*تا سیسات مکانیکی*اشنایی با مبانی برنامه ریزی کالبدی*مدیریت و تشکیل کارگاه*اشنایی با مرمت ابنیه*:gol::)

hs15

عضو جدید
یه ذره دیگه مونده سوالاتم تموم بشه

یه ذره دیگه مونده سوالاتم تموم بشه

سلام ببخشید کتاب یا سایتی برای برداشت بناهای تاریخی و روستا هست که کمک کنه به من ....حداقل من دیگه از صفر شروع نکنم ....
چند نمنونه کار هم که ببینم خیلی میتونه به من کمک کنه ..خیلی میتونه ایده بده باز هم مرسی :gol::)

ا.پزشکی

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
سلام ببخشید یه سوال داشتم این درس ها کتاب ,استاد معرفی میکنه اگه کتابه, چه کتابی هست یا اگه نیست خاهش می کنم یه توضیحی بدهید ممنون:
*اشنایی با معماری اسلامی*ساختمان 1*روستا1و2*ساختمان 2 و گزارش کارگاه*تنظیم شرایط محیطی*اشنایی با معماری معاصر*تا سیسات الکترو نیکی*سازه های بتنی*مبانی نظری معماری*متره و براورد*تحلیل فضاهای شهری*تا سیسات مکانیکی*اشنایی با مبانی برنامه ریزی کالبدی*مدیریت و تشکیل کارگاه*اشنایی با مرمت ابنیه*:gol::)

سلام.

درست متوجه منظورت نشدم.
ولی اگر برای این درس ها می خواهی کتاب بخونی، به این ترتیب هستش:

معماری اسلامی: کتاب های مرحوم پیرنیا، غلامحسین معماریان، کیانی، آبراهام آرتور پوپ و هانری استیرلن رو بخون.
تنظیم شرایط محیطی: کتاب های اقلیم کسمایی و قبادیان رو بخون.
برنامه ریزی کالبدی: کتاب برنامه ریزی معماری نوشته ی ویلیام پنیا رو بخون.
مبانی نظری معماری: کتاب ریشه ها و گرایش های دکتر فلامکی رو بخون.
معماری معاصر: کتاب های متفاوتی برای این درس وجود داره، مثلاً کتاب معماری غرب قبادیان و فضا،زمان معماری نوشته ی گیدئون .
تحلیل فضای شهری: کتاب های برادران کریر، کوین لینچ و ادموند بیکن که در رابطه با ساختار شهر توضیح داده رو بخون.
مرمت ابنیه: کتاب مشخصی برای این درس تو ذهن ندارم، ولی کتاب های رومن گیرشمن و آندره گدار رو حتماً بخون چون مباحث باستان شناسانش تو مرمت به کار میاد.
مدیریت، تأسیسات و بتن: کتاب خاصی ندارن، باید کتاب های رشته عمران مثل کتاب استاتیک و بارگذاری رو بخونی. تأسیسات و مدیریت کارگاه هم درسهای مهمی هستن؛ مباحث شرایط عمومی پیمان رو هم بخون.

البته همه این کتاب ها رو نمی شه یه جا بخونی. بسیار زمان بره و باید به خوندن علاقه داشته باشی و یه پروسه طولانی می بره. باید بتونی هضمشون کنی. باید کتاب خون باشی.

من خودم چندتا کتاب دیگه بهت معرفی میکنم؛ کتاب های منوچهر مزینی در رابطه با معماری رو بخون. کتابهای مباحث هنرهای تجسمی، مبانی سواد بصری، زبان تصویر رو ببین. درس های فلسفه هنر نوشته بابک احمدی کتاب جالبیه. کلاً سعی کن مجلات معماری و کتاب های خارجی زیاد ببینی تا با معماری روز هم پیش بری.

موفق باشی.

ا.پزشکی

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
سلام ببخشید کتاب یا سایتی برای برداشت بناهای تاریخی و روستا هست که کمک کنه به من ....حداقل من دیگه از صفر شروع نکنم ....
چند نمنونه کار هم که ببینم خیلی میتونه به من کمک کنه ..خیلی میتونه ایده بده باز هم مرسی :gol::)

سلام.

درس روستا کتاب یا سایت خاصی نداره.
روستا 1 به شناخت 1 روستا می پردازه، وضعیت جمعیتی و اقتصاد و کشاورزی بررسی می شه، باید بررسی بشه که با توجه به جمعیت چه بنا یا کاربری نیاز داره که باید براش تأمین بشه. مثلاً ممکنه نیاز به ساخت مدرسه باشه. همه این بررسی ها به شکل دفترچه به استاد تحویل داده می شه و نقاط قوت و ضعف روستا به دست میاد.

تو روستا 2 باید برای رفع کمبود، ساخت و ساز انجام بشه. مثلاً ممکنه یه میدان یا یه مرکز محله یا یه درمانگاه یا یه مدرسه برای اون روستا طراحی کنی.

برداشت از بناهای تاریخی هم که اسمش روشه.باید یه بنا رو دوباره بررسی کنی و با قرار گرفتن تو بنا و برداشت اندازه ها پلان اون رو در بیاری.
شاید بد نباشه که کتاب های رومن گیرشمن و کتاب های معماری اسلامی مثل کتاب کیانی و سلطان زاده رو ببینی.

موفق باشی

iceman10

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام من نیاز به پلان دبيرستان دارم اگه هم مدرسه بود بازم ممنون میشم
مدرسه ساخته شده یا در حد پروژه فرقی نداره
واسه درس طراحی 2
اگه اطلاعات یا ضوابط طراحی مدرساه هم داشتین بزارین ممنون میشم
yakhe_bivafa@yahoo.com
تو سایتم بزارین فرقی نداره مرسی

hs15

عضو جدید
خاهش میکنم یه helo دهید

خاهش میکنم یه helo دهید

سلام ببخشید اینها که کتاب میزارن واسه دانلوید مثلا از rapid sher از تو خود rapid sher پیدا کردن چه طوریه ؟مرسی:gol::)

farnoosh-62

عضو جدید
کمک

کمک

یه تحقیق 60 صفحه ای دارم انجام می دم
2تا انتخاب دارم
در مورد آب، در معماری مسجد
و دومی رنگ،در معماری مسجد

کسی می تونه کمک کنه؟

مطلبی در این مورد دارین؟
اصلا کدوم رو پیگیری کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

تبسم

عضو جدید
سلام دوستان
آيا كسي از دروس جبراني كارشناسي نا پيوسته معماري اطلاعي داره ؟ چه فرقي بين كسي كه كارداني ناپيوسته معماري خونده با كسي كه كارداني معماري خونده هست هر كدوم بايد چند درس جبراني بگذرونند
ممنون ميشم راهنمايي كنيد .
سلام
کسانی که فنی حرفه ای بودن و کسانی که رشته کاردانی آنها معماری نبوده باید تا سقف 20 واحد جبرانی پاس کنند.
اما کسانی که ریاضی فیزیک بودن و معماری بوده رشته ی کاردانیشون لازم نیست پاس کنن.
کسانی هم که معماری سنتی بوده کاردانیشون باید تا سقف 20 واحد جبرانی پاس کنند.
دروس جبرانی:کارگاه مصالح و ساخت/معماری جهان/مقدمات طرح 1و2/کاربرد کامپیوتر/ درک وبیان محیط/تمرین های معماری/که بستگی
به دانشگا ه داره و مدیر گروه

zhsaffar

عضو جدید
سلام ببخشید اینها که کتاب میزارن واسه دانلوید مثلا از rapid sher از تو خود rapid sher پیدا کردن چه طوریه ؟مرسی:gol::)

سلام.
چون داخل خود رپيد شير search toolbar ديده نميشه بهتره توي google سرچ كنيد rapid sare search engine يا به فارسي جستجو كنيد تا سايتي كه داخل رپيد شير رو جستجو ميكنه رو پيدا كنيد.

hossein021

عضو جدید
معمار درجه یک

معمار درجه یک

برای اینکه کسی تبدیل به یه معمار خوب در حدی که بتونه همه کارهای یک ساختمتن را خودش انجام بده و کاملا بر اوضاع مسلط باشه نیاز به مسلط بودن چه چیزهایی دارد.(کتاب؛نرم افزار، و ...)
لطفا هرکی هرچی که میدونه بدردم میخوره برام بنویسه...ممنون میشم

نرگس خردمند

عضو جدید
:)
دشمنت شرمنده :redface: شوخی کردم . یه کمک دیگه بهم میکنی :D . توروخدا 2تا پلان مدرسه خارجی بهم بدین . دبیرستان باشه بهتره ولی خارج از کشور باشه ! اگه سایتی چیزی هم هست بدیدن ممنون میشم . تا 5 شنبه فرصت دارم !:cry:
سلام بهت سايت مدارس اسكاتلند رو ميدم يكم دير باز ميشه بايد OPEN THE VIEW WINDOW را بزني studies/list A-Z www.scotland.gov.uk/topics/education/schools/buildings/cass

نرگس خردمند

عضو جدید
دشمنت شرمنده :redface: شوخی کردم . یه کمک دیگه بهم میکنی :D . توروخدا 2تا پلان مدرسه خارجی بهم بدین . دبیرستان باشه بهتره ولی خارج از کشور باشه ! اگه سایتی چیزی هم هست بدیدن ممنون میشم . تا 5 شنبه فرصت دارم !:cry:
سلام منم پلان مدرسه ايراني ميخوام با مقطع و نما
ممنون ميشم به دادم برسي

sajede91

عضو جدید
کمک

کمک

سلام بر و بچه های معماری
من یک جوجه معمار تازه واردم.این ترم آشنایی با معماری جهان دارم
نمی دونم موضوع پروژه اخر ترم چی انتخاب کنم؟اشنا نیستم با این درس:(
لطفا راهنماییم کنید

حافظی

عضو جدید
سلام دوستان
من واسه ی طراحی بیمارستان احتیاج به کمک دارم کسی میتونه کمکم کنه؟ممنووووووووون

elnaz65

عضو جدید
من چند نمونه نمایشگاه لازم دارم ،هرکس می شناسه برام بزاره .
ممنون می شم

آرتميس.artmiss

عضو جدید
سلام دوستان
من واسه ی طراحی بیمارستان احتیاج به کمک دارم کسی میتونه کمکم کنه؟ممنووووووووون
سلام دوست عزيز
چه جور كمكي مي خواي؟ منظورتو واضح تر بگو شايد تونستيم بهت كمكي بكنيم
مگه طراحي بيمارستان واسه طرح4 نيست اين ترم طرح4 داري؟چه جورياس؟

eros_a66

عضو جدید
کمک

کمک

سلام دوستان
من نیازمند به مقاله ای در مورد فرهنگ معماری هستم . لطفا کمک کنید help:gol:

وضعیت
موضوع بسته شده است.