عزيزم بذار به استادم ايميل مي زنم شايد بدونه بهت خبر مي دمبچه ها کسی جواب سوال های من را نمی دونه؟
من سوال 2 استادمون را درست نفهمیدم!
در باره سوال 1 هم توی اینترنت مطلبی را پیدا نکردم!
عزيزم بذار به استادم ايميل مي زنم شايد بدونه بهت خبر مي دمبچه ها کسی جواب سوال های من را نمی دونه؟
عزيزم بذار به استادم ايميل مي زنم شايد بدونه بهت خبر مي دم
دوستان عزیز اگه نمیتونین به بقیه کمک کنین رک و راست بگین آدم تکلیفشو بدونه، بی خودی منتظر کمک های غیبی(!) نشه. وعده سر خرمن ندین تو رو خدا!!!!!!
دوستان عزیز اگه نمیتونین به بقیه کمک کنین رک و راست بگین آدم تکلیفشو بدونه، بی خودی منتظر کمک های غیبی(!) نشه. وعده سر خرمن ندین تو رو خدا!!!!!!
عزيزم كتابي هست با عنوان ( مكتب اصفهان در شهر سازي ) نوشته خانم: زهرا اسدي و اقاي دكتر محسن حبيبيبچه ها کسی جواب سوال های من را نمی دونه؟
عزيزم كتابي هست با عنوان ( مكتب اصفهان در شهر سازي ) نوشته خانم: زهرا اسدي و اقاي دكتر محسن حبيبي
كتاب فوق العاده خوب و جامعيه
فكر كنم جواب سئوال 2 رو هم اونجا پيدا ميكني انشالا...
اميدوارم به دردت بخوره....
موفق باشي...
.سلام
شقایق جان من یک اصلاحیه روی این کتاب بزنم
کتاب مکتب اصفهان در شهر سازی نوشته خانم دکتر زهرا اهری و دکتر حبیبی هست.
انتشارات دانشگاه هنر![]()
سلامسلام
اگه کسی موضوع جدید و جالبی به غیر از موزه ، فرودگاه ، بیمارستان و چیزای رایجی که برای پایان نامه کارشناسی انتخاب میشه ،بهم پیشنهاد بده ، ممنون میشم.
سلام ببخشید یه سوال داشتم این درس ها کتاب ,استاد معرفی میکنه اگه کتابه, چه کتابی هست یا اگه نیست خاهش می کنم یه توضیحی بدهید ممنون:
*اشنایی با معماری اسلامی*ساختمان 1*روستا1و2*ساختمان 2 و گزارش کارگاه*تنظیم شرایط محیطی*اشنایی با معماری معاصر*تا سیسات الکترو نیکی*سازه های بتنی*مبانی نظری معماری*متره و براورد*تحلیل فضاهای شهری*تا سیسات مکانیکی*اشنایی با مبانی برنامه ریزی کالبدی*مدیریت و تشکیل کارگاه*اشنایی با مرمت ابنیه*![]()
سلام ببخشید کتاب یا سایتی برای برداشت بناهای تاریخی و روستا هست که کمک کنه به من ....حداقل من دیگه از صفر شروع نکنم ....
چند نمنونه کار هم که ببینم خیلی میتونه به من کمک کنه ..خیلی میتونه ایده بده باز هم مرسی![]()
سلامسلام دوستان
آيا كسي از دروس جبراني كارشناسي نا پيوسته معماري اطلاعي داره ؟ چه فرقي بين كسي كه كارداني ناپيوسته معماري خونده با كسي كه كارداني معماري خونده هست هر كدوم بايد چند درس جبراني بگذرونند
ممنون ميشم راهنمايي كنيد .
سلام ببخشید اینها که کتاب میزارن واسه دانلوید مثلا از rapid sher از تو خود rapid sher پیدا کردن چه طوریه ؟مرسی![]()
سلام بهت سايت مدارس اسكاتلند رو ميدم يكم دير باز ميشه بايد OPEN THE VIEW WINDOW را بزني studies/list A-Z www.scotland.gov.uk/topics/education/schools/buildings/cassدشمنت شرمندهشوخی کردم . یه کمک دیگه بهم میکنی
. توروخدا 2تا پلان مدرسه خارجی بهم بدین . دبیرستان باشه بهتره ولی خارج از کشور باشه ! اگه سایتی چیزی هم هست بدیدن ممنون میشم . تا 5 شنبه فرصت دارم !
![]()
سلام منم پلان مدرسه ايراني ميخوام با مقطع و نمادشمنت شرمندهشوخی کردم . یه کمک دیگه بهم میکنی
. توروخدا 2تا پلان مدرسه خارجی بهم بدین . دبیرستان باشه بهتره ولی خارج از کشور باشه ! اگه سایتی چیزی هم هست بدیدن ممنون میشم . تا 5 شنبه فرصت دارم !
![]()
.............سلام بر و بچه های معماری
من یک جوجه معمار تازه واردم.این ترم آشنایی با معماری جهان دارم
نمی دونم موضوع پروژه اخر ترم چی انتخاب کنم؟اشنا نیستم با این درس
لطفا راهنماییم کنید
سلام دوستان
من واسه ی طراحی بیمارستان احتیاج به کمک دارم کسی میتونه کمکم کنه؟ممنووووووووون
سلام دوست عزيزسلام دوستان
من واسه ی طراحی بیمارستان احتیاج به کمک دارم کسی میتونه کمکم کنه؟ممنووووووووون
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |