مرسی عزيزم يه دنيا ممنون
دتایل اجرایی بخوای میتونم بزارم ولی واسه یه ساختمون خاص نیسسلام
نمي دونم اصلا كسي به ماها كه با يه اميدي اينجا پيغام مي ذاريم رسيدگي مي كنه يه نه..
به اميد اينكه يه كي كمكم كنه
من يه نقشه كامل از يه پروژه مسكوني مي خوام اجرايي براي درس طراحي فني مي مي خوام ووخواهشن اگر كسي مي تونه كمكم كنه يه پيغام تو صفحه خودمبذاره..ممنون..
گشتم تبود نگرد نیسسلام
من در پاسخ این پرسشم خیلی عجله دارم ومی خواستم بدونم در عصر نو سنگی چطور انسانهای اولیه لاشه سنگها را تکان می دادندمثل نهیرها یا لاشه سنگهای موجود در استونهنج انگلیستو رو خدا اگر مرجعی هم دارید معرفی کنید خیلی حیاتیه؟؟؟؟؟
سلام
من در پاسخ این پرسشم خیلی عجله دارم ومی خواستم بدونم در عصر نو سنگی چطور انسانهای اولیه لاشه سنگها را تکان می دادندمثل نهیرها یا لاشه سنگهای موجود در استونهنج انگلیستو رو خدا اگر مرجعی هم دارید معرفی کنید خیلی حیاتیه؟؟؟؟؟
من یه پروژه تقریبا کامل طراحی فنی دارم ولی نمیدونم چه جوری بذارم تو سایت باید راهنماییم کنیسلام
نمي دونم اصلا كسي به ماها كه با يه اميدي اينجا پيغام مي ذاريم رسيدگي مي كنه يه نه..
به اميد اينكه يه كي كمكم كنه
من يه نقشه كامل از يه پروژه مسكوني مي خوام اجرايي براي درس طراحي فني مي مي خوام ووخواهشن اگر كسي مي تونه كمكم كنه يه پيغام تو صفحه خودمبذاره..ممنون..
دوست عزیز من شوخی نمیکنمهمهی ادماکه هوش وزکاوت یه کمی از ادمهاروکه ندارن
یه کمی از ادما هم خصاصت همه ی ادمارو ندارن
حالا اگه گفتی چی خیلی بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟![]()
عزیزم اقلیم حاشیه خلیج فارس همون اقلیم گرم مرطوبهسلاممممممممممممممممم به همگیییییییییییییییییییییی
کسی در مورده اقلیم حاشیه خلیج فارس اطلاعاتی داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اگه پلان و نمای دانشکده تئاتر دارین واسم بذارین ممنون می شم![]()
موقعی که داری پاسخ میدی در بخش امکانات اضافی اون پایینمن یه پروژه تقریبا کامل طراحی فنی دارم ولی نمیدونم چه جوری بذارم تو سایت باید راهنماییم کنی![]()
من عکس فضای داخلی زیاد دارم خواستی بگو بزارم یه تعدادم تحلیل فضای داخلی دارمسلام به دوستان یکی به من کمک کنه من دنبال یه مقاله درست و حسابی راجع به تحلیل فضاهای داخل خانه مثل اتاق خواب آشپز خانه و ... می گردم همه امیدم به این سایته![]()
بنظرم باید ساختاری شبیه تکرار تکاملی و بسازی مثه گنبدبچه ها کسی ميدونه اگه بخوام پوياي و با چنتا مکعب نشون بدم چی کار بايد بکنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
plz help meeee | سوالات و درخواست های معماری | 2 |