كمك ،HELP ، سئوالات، FAQ ، درخواست ( پروژه هاي درسي )

وضعیت
موضوع بسته شده است.

memolarch

عضو جدید
سلام
من در پاسخ این پرسشم خیلی عجله دارم ومی خواستم بدونم در عصر نو سنگی چطور انسانهای اولیه لاشه سنگها را تکان می دادندمثل نهیرها یا لاشه سنگهای موجود در استونهنج انگلیس:cry: تو رو خدا اگر مرجعی هم دارید معرفی کنید خیلی حیاتیه؟؟؟؟؟

اريايي

عضو جدید
سلام
نمي دونم اصلا كسي به ماها كه با يه اميدي اينجا پيغام مي ذاريم رسيدگي مي كنه يه نه..
به اميد اينكه يه كي كمكم كنه :heart::heart:
من يه نقشه كامل از يه پروژه مسكوني مي خوام اجرايي براي درس طراحي فني مي مي خوام ووخواهشن اگر كسي مي تونه كمكم كنه يه پيغام تو صفحه خودمبذاره..ممنون..

zarnaz_a

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
بچه ها اینجا کسی بچه لواسون نیست؟؟؟ به کمکش نیاز دارم. اگه هست کمکککککککککککککککککککککککککککککککککککککک

iceman10

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام
نمي دونم اصلا كسي به ماها كه با يه اميدي اينجا پيغام مي ذاريم رسيدگي مي كنه يه نه..
من يه نقشه كامل از يه پروژه مسكوني مي خوام اجرايي براي درس طراحي فني مي مي خوام ووخواهشن اگر كسي مي تونه كمكم كنه يه پيغام تو صفحه خودمبذاره..ممنون..
دتایل اجرایی بخوای میتونم بزارم ولی واسه یه ساختمون خاص نیس
maileto بزار پیدا کردم میفرسم

iceman10

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام
من در پاسخ این پرسشم خیلی عجله دارم ومی خواستم بدونم در عصر نو سنگی چطور انسانهای اولیه لاشه سنگها را تکان می دادندمثل نهیرها یا لاشه سنگهای موجود در استونهنج انگلیس:cry: تو رو خدا اگر مرجعی هم دارید معرفی کنید خیلی حیاتیه؟؟؟؟؟
گشتم تبود نگرد نیس
کسی جواب داد نظره شخصیشو گفته

iceman10

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوستان عزیز انتظار نداشته باشین بچه های باشگاه پروزههای استاداتونو بهتون تحویل بدن;)

Parisa R

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام

ببین این سوال همونطور که دوستمون گفت نمیتونه دقیق جواب داده بشه چون هر چی هست نظریه است ....:w34:ولی من شنیده ام برای قرار دادن سنگها روی هم اونها از خاک کمک میگرفتند یعنی برای قرار دادن یه سنگ روی سنگ دیگه ، اول اطراف سنگ زیری یه تپه با خاک درست می کردند و بعد تخته سنگ دوم رو روی اون میکشیدند و بعد از این سر جای خودش قرار می گرفت خاک رو از اطرافش تخلیه می کردند...:w42:
:w14:من نمی دونم چقدر میتونه درست باشه و منبعش رو هم نمی دونم علمی هست یا نه .... ولی در مورد استونهنج که همه جا نوشته نحوه ی جابجاییشون جزء اسراره!!!! :w33:

این:w40: لینک هم بد نیست یه سری بزن!

mahsa-mt

عضو جدید
سلام به دوستان یکی به من کمک کنه من دنبال یه مقاله درست و حسابی راجع به تحلیل فضاهای داخل خانه مثل اتاق خواب آشپز خانه و ... می گردم همه امیدم به این سایته :crying::w17:

Faeze Ardeshiry

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
آب و ارتباط آن در معماری

آب و ارتباط آن در معماری

آره درسته آب و ارتباط آن در معماری
چند نفر تو این سایت میدونن آب چه ارتباطی به معماری داره؟
کی میتونه از رو این سئوال به جواب درست برسه؟
کی میدونه کانسپت آب چه ربطی به معماری داره؟
کی میتونه از رو مفهوم آب به یه حجم برسه؟
تا اونجایی که من فهمیدم باید خیلی وقت گذاشت تا فهمیدش
من خواهش میکنم همه ی گل دخترا و گل پسرا بیان و هر چی میدونن بگن و از مدیرای سایت خواهش کنم جوابا رو چک کنن تا بتونیم هممون به یه تعریف درست از مفهوم آب در معماری برسیم
از همه متشکرم
لطفا هر کی این تاپیک رو میبینه به بقیه بگه

اريايي

عضو جدید
سلام دوست عزيز
ممنون از اينكه جواب دادي مرسي.....ادرس ميلم..M_BLOSSOM10@YAHOO.COM

Faeze Ardeshiry

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
لطفا این تاپیک رو منتقل نکنید به دلیل اهمیتی که داره اجازه بدید همش اینجا باشه
متشکرم

mahsa-mt

عضو جدید
سلام
من یه پروژه تقریبا کامل طراحی فنی دارم ولی نمیدونم چه جوری بذارم تو سایت باید راهنماییم کنی :question:

sh.sh

عضو جدید
bacheha tehran jonub daneshkade memarish hamun utuban ahango khiabun piruzie ya jaye digeyi mese karimkhan

armhta

عضو جدید
خیلی بده

خیلی بده

همهی ادماکه هوش وزکاوت یه کمی از ادمهاروکه ندارن :)
یه کمی از ادما هم خصاصت همه ی ادمارو ندارن;)
حالا اگه گفتی چی خیلی بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :D:D:D

armhta

عضو جدید
سلام میشه لطفا" یه هتل خارجی و یکی هم ایرونی بهم معرفی کنید که متن و پلان و عکس ووو ...داشته باشه:heart:خواهش میکنم سه روز دیگه " تقریبا" کنفرانس دارم:heart:

doomann

Moderator
عضو کادر مدیریت
مدیر تالار
کاربر ممتاز
داستان زیادی داره . خیلی زیاد ...
آب نهایت دنیای معماریه . اب روح پایانی و اوج تعالی معماریه . آب زیباترین سرود هستیه. آب چراغ روان زمانه. آب فراوان ترین عنصر در این کره است ولی خیلی ها دارن از بی آبی میمرن. آب آبیه مثل آسمون . آب فیروزه ایی مثل رنگ ماورا . آب ...
بازم میگم نوشتن یک کتاب تو یک پست امکان نداره . چهار سال تحقیق و جستجو و کندو کاو فقط یک جمله جواب نیست . یک دنیا مفهوم توش هست که با دونستنش دنیای معماری هر فردی تغییر می کنه ...
باز هم توصیه می کنم و معترفم : دستبوس استادی هستم که با طرح این سوال برای دوستان تازه کارم در معماری ، بانی انقلابی در روح پر مخاطره معمارانی شدن که مسیر جدیدی برای نگاه کردن به معماری رو به اونها نشون میده ...
برای وروجک مجموعه هم آرزوی موفقیت می کنم تا انشا الله در پایان این تاپیک بتونه به جوابش برسه ...

zagora

عضو جدید
سلام

سلام

بچه ها فضاهاي يه دفتر كار نسبتا بزرگ چيه؟اگه كسي كاري داره مي تونه بدتش؟

sheinis

عضو جدید
سلاممممممممممممممممم به همگیییییییییییییییییییییی
کسی در مورده اقلیم حاشیه خلیج فارس اطلاعاتی داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اگه پلان و نمای دانشکده تئاتر دارین واسم بذارین ممنون می شم
:smile:

iceman10

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلاممممممممممممممممم به همگیییییییییییییییییییییی
کسی در مورده اقلیم حاشیه خلیج فارس اطلاعاتی داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اگه پلان و نمای دانشکده تئاتر دارین واسم بذارین ممنون می شم:smile:
عزیزم اقلیم حاشیه خلیج فارس همون اقلیم گرم مرطوبه
میزان بارش کم
رطوبت زیاد در تمام فصول
شور بودن ابهای زیر زمینی
پوشش گیاهی کم
...
امیدوارم به دردت بخوره;)

iceman10

عضو جدید
کاربر ممتاز
من یه پروژه تقریبا کامل طراحی فنی دارم ولی نمیدونم چه جوری بذارم تو سایت باید راهنماییم کنی :question:
موقعی که داری پاسخ میدی در بخش امکانات اضافی اون پایین
توی قسمت مدیریت ضمیمه ها برو
اگه مشکلی داشتی بپرس

iceman10

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام به دوستان یکی به من کمک کنه من دنبال یه مقاله درست و حسابی راجع به تحلیل فضاهای داخل خانه مثل اتاق خواب آشپز خانه و ... می گردم همه امیدم به این سایته :crying::w17:
من عکس فضای داخلی زیاد دارم خواستی بگو بزارم یه تعدادم تحلیل فضای داخلی دارم
ولی باید خیلی بگردم تا پیداشون کنم:redface:

sahar.arch

عضو جدید
هتل

هتل

من به اطلاعات کامل از جمله پلان و ....... از چند تا هتل 5 ستاره معروف دبی . سنگاپور . ...

یا هر جای دیگه نیاز دارم .

با تشکر :)

TINA ARCHI

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها کسی ميدونه اگه بخوام پوياي و با چنتا مکعب نشون بدم چی کار بايد بکنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

iceman10

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها کسی ميدونه اگه بخوام پوياي و با چنتا مکعب نشون بدم چی کار بايد بکنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بنظرم باید ساختاری شبیه تکرار تکاملی و بسازی مثه گنبد
یعنی از پاین یه حرکت تکرار بشه ولی هرچی بالا تر میره تعداد مکعب ها کمتر بشه
البته عدم تعادلم خودش یجور پویایی داره

وضعیت
موضوع بسته شده است.