من فكر ميكنم در درجه اول ما بايد با انواع مصالح جديد موجود در بازار آشنا بشيم آشنايي با مصالح خيلي فكر آدمو باز ميكنه و حتي ميتونه تو طراحي به آدم ايده بده
سلام دوستان من دانشجوی ترم 2هستم...
استاد مقدمات طراحیمون گفته که از ترم بالاییها درباره عناصر اولیه معماری بپرسیم ممنون میشم اگه دوستان کمکم کنن و در این مورد توضیح بدن...
سلام.
خوبه اگر بتونی کتابهای "فرم،فضا،نظم" نوشته "فرانسیس چینگ" و همینطور کتاب "مبانی سواد بصری" را یک نگاه بندازی.چون اصول اولیه خیلی خوب توش بیان شده و کلاً هر معماری باید این اصول رو بشناسه.
مثلاً تو کتاب "چینگ" 7 دسته کلی بیان کرده:
1-عناصر اصلی
2-فرم
3-فرم و فضا
4-سازماندهی ها
5-سیرکولاسیون
6-تناسب و مقیاس
7-اصول
خود این 7تا به بخشهای کوچکتری تقسیم میشن که بعضی هاش رو می گم:
فرم وفضا: عناصر افقی/کف/سطوح برآمده/سطوح فرورفته/سطح بالای سر/محصور کردن
سازماندهی ها: ارتباط فضایی/فضای متداخل/فضای مجاور/سازماندهی های مرکزی، خطی، شعاعی، مجموعه ای، شبکه ای
سیرکولاسیون: رسیدن به بنا/ورودی های بنا/شکل گیری مسیر/شکل فضای سیرکولاسیون
تناسب و تناسبات انسانی هم مهمه.
موفق باشی.
درسته.مهمترین کار همین آشنایی با مصالحه و بعد از اون تهیه کاتالوگ اونها و بعد طراحی دکوراسیونهای فرضی برای جلب نظر مشتری .
نمایشگاه ساختمان هم فکر کنم آذرماه باشه اونم احتمالا مفیده.
برای شروع من شاید بتونم جای کارو جور کنم ارزونتر.
منم با آرشیکد کار میکنم.
سلام مي خواستم بدونم چرا خونه ها رو به صورت شمالي جنوبي مي سازند به طوريكه 60 درصد بنا بايد در شمال پارسل ساخته بشه؟
يعني مقابل هر خونه شمالي يك جنوبي قرار مي گيره؟![]()
من هستمسلام.در مورد كاتالوگ كه من تا دلتون بخواد دارم..اگر شما حتما قصد اين كار را داريد بگيد تا شروع كنيم.از دوستان ديگه هم كساني كه مايل هست كه در اين زمينه همكاري كنن بيان و نظر خودشون را بگن.
من هستم![]()
سلامسلام
لطفا در مورد طراحی خوابگاه و جایگاه امداد و نجات بین جاده ای مطلب برام بزارین.
در ضمن می خواستم با استفاده از 5 تا مکعب تداوم بصری رو نشون بدم در این باره کمک کنید ممنون میشم.فقط خیلی واجب و ضروریه لطفا اگر ممکنه زودتر مطالب رو بزارین
مرسی![]()
فقط واسه من خيلي مهمه كه بدونم اين قانون 40-60 كه ميگي چرا بايد 60درصد توي ضلع شمالي قطعه باشه و نه جنوبي بالاخره يه دليلي بايد داشته باشه ...این قانون 60_40 شهرداری که باید 60درصد زمین در قسمت شمالی ساخته بشه و بقیه می مونه برای حیاط...که در مقابل هر خونه شمالی یک خونه جنوبی ساخته می شه.
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
plz help meeee | سوالات و درخواست های معماری | 2 |