وَقَدْ مَکَرُوا مَکْرَهُمْ وَعِندَ اللَّـهِ مَکْرُهُمْ وَإِن کَانَ مَکْرُهُمْ لِتَزُولَ مِنْهُ الْجِبَالُ ﴿
۴۶﴾
و به یقین آنان نیرنگ خود را به کار بردند، و [جزاى] مکرشان با خداست، هر چند از مکرشان کوهها از جاى کنده مىشد. (
۴۶)
تراکتور سمبل یک آزربایجانی است.
تراکتوری بودن شرف می خواهد،شرافت عزت می آورد،عزت جلال می آورد.
امروز این، تنها داشته ی این مردم ستم دیده شده است.تراکتور برای مردم آزربایجان یک تیم نیست،هویت است با هویت مردم بازی نکنید!
برای کسب دو رأی اضافی با شخصیت خود بازی نکنید.
تراکتوری صاف دل است اما ساده نیست.اگرچه پیچیده هم نیست.تراکتوری شجاع دل است،بزدل نیست.تراکتوری زیرک است احمق نیست.
امروز ،دیروز نیست که یک دیپلم سخنوری کند مردم به به و چه چه کنند.کمترین این مردم خود یک کارشناس است.پس برای ناطقان سخنوری مکنید.امروز نه از در سیـاست که باید از در صداقت وارد شوید.وگرنه به جای کسب رأی ننگ کسب می کنید.
آقای نماینده! زمانی که این تیم ۸ سال در لیگ ۱ بود کجا بودید!؟
زمانی که این تیم به خاطر چند صد ملیون،بازیکنان مؤثر خود را در حساس ترین هفته های لیگ برتر به حراج گذاشت کجا بودید!؟
زمانی که این تیم مورد بی مهری همه و همه قرار گرفت کجا بودید!؟
زمانی که تنها دلخوشی این مردم مورد هجوم سخت ترین ناملایمتی ها قرار گرفت کجا بودید!؟
زمانی که ورزش بهانه ای برای تمسخر یک ملیت شد کجا بودید!؟
زمانی که قوانین من در آوردی تنها برای سرخورده کردن این هوادار وضع واجرا شد کجا بودید آقای مصوب گر قانون!؟
مگر نه اینکه همه سر در لاک لاک پشتی خود و در حفظ پست خود!
مگر نه اینکه منفعت شخصی تان به منفعت همشهری هایتان چربید!
امروز فوتبالی شدید!؟
امروز هوادار شدید!؟
البته دوستانی هم از ۶ ماه قبل تر فوتبالی تر شدند.وزیر ورزش استیضاح می کنند!،به فیفا شکایت می کنند!برای این مردم دل می سوزانند!
نه عزیزان من! شما به فکر من نیستید شما به فکر دلخوشی و راحتی من نیستید شما به فکر پر کردن صندوق ها به نفع شخصی هستید!
امروز غرور این هوادار آلت دست نامردانی شده است که عزت را به بازیچه گرفته اند.
امروز نام تراکتور سکویی برای پرتاب اشخاص شده است.
بدا به حال ضعیف النفس هایی که گوی و میدان را به این چنین اشخاصی سپردند.
بدا به حال سودجویانی که به بهانه ی سایت داری فکر پر کردن جیب های خود هستند.
عزیزان! از غرور این ملت مایه مگذارید.
مگذارید نام تراکتور وسیله ای بر سودجویی نامردان شود.
سایتی که با رشوه تزویرکاران نفس بکشد،بهتر است نفسش قطع شود.
لعنت بر حامیان ظالمین که ظالم ترین اند.
ما حامیان انسان های ساده و نه تزویر کار
ما حامیان پیروان امیر المؤمنین علی (ع)
ما حامیان انسان های درستکار و خادم ملت هستیم.
چنین اشخاصی شایسته ی تبلیغ بدون چشم داشتند.
آراء ما از آن صادقان است نه تزویرکاران.
انسانی که خدمت کردن به مردم را رسالت می داند نیازی به پوست اندازی ندارد.امروز بگذارید هویت شما را به بازی بگیرند،امروز بگذارید متعصب ترین هوادار باشند امیدواریم این خصلت ۴ ساله باشد!
AŞIQ PƏKƏRDƏN