اونم به لصف امیرخان آبیهاست........
خودتون که هیچی؟؟!!
این از اون حرفا بود که امروز خیلی از پرسپولیسیا بعد از باخت می زدن تا ثابت کنن که یه پرسپولیسی واقعی هرگز ساکت نمی مونه و همیشه حرف خودشو میزنه ...
دیگه استقلال با این همه ستاره در مقابل یه تیمی که از اول مربیش مقبول هواداران نبود نمیبرد
باید چیکار میکرد
الآن مثلا طوری خوشحال شدن انگار شیش تا زدن : دی
هر کاری کنین بازم شیش تایی هستین
اینا نگی چی بگی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!دیگه استقلال با این همه ستاره در مقابل یه تیمی که از اول مربیش مقبول هواداران نبود نمیبرد
باید چیکار میکرد
الآن مثلا طوری خوشحال شدن انگار شیش تا زدن : دی
هر کاری کنین بازم شیش تایی هستین
[FONT="]بعضی دوستان برد استقلال رو تبریک میگن بعضی دوستان شکست پرسپولیس رو تسلیت من موندم اون دوستانی که از تبریز و تراکتور حرف میزنن الان این وسط چیکاره هستن؟؟؟ خودشونم می دونن ربط دربی بزرگ پایتخت که دو تا تیم بزرگ با هم بازی دارن به تراکتور چیه؟؟؟عجیبه به خداتشویق حرفه ای و ... شما کارتون درسته شما چند سالی جلو تر هستید از نظر تشویق این جلو بودن رو هم از اون چند سال عقب موندگیتون تو فوتبال(لیگ یک) کسب کردین
![]()
اول از همه برد استقلالو به همه ی استقلالیا تبرک می گم خوب بازی کردن و بردند به رتبه اول صعود کردن مبارکشون باشه....
ولی افشین جان خواهشا جو خرابش نکن همه بچه های تراختور به استقلال تبریک می گن حالا تو داری تو این وسط می گی اینا چیکاره هستند... اگه تو تیمتو را خیلی دوس داشتید همون روز بعده بازی تراختور می اومدید جواب کل کلو اون موقع می دادید....
اما گفتی که تو لیگ 1 ماها اون تشویقارو یاد گرفتیم... لازمه بگم که تو لیگ 1 که هم بودیم همیشه بازی های تراختور تو ورزشگاه اختصاصی شهید باکری تشکیل می شد که همیشه ظرفیت ورزشگاه پر بود....
نمی خوام دوباره بحثه چند هفته پیشو تکرار کنم که تماشاگران یه تیم تو نیزارهای اطراف جاده کمین کرده بودن و به اتوبوس تراختور حمله ور شده بودن... همون تماشاگران که بعده باخت تیمشون برابر تراختور صد ها فحش ناموسی و قومی سر دادن.. ... طوری که نیروی انتظامی دو ساعت به تماشاگران تبریزی اجازه خروج از ورزشگاه را نداد تا هواداری تیم حریف ار ورزشگاه خارج شون... ماهم بعده باخت به تیم نفت که خوب بازی نکردیم...اول به نفتی ها تبریک گفتیم بعد 20 دقیقه تمام تیمو تشویق کردیم... حالا نمی دونم از نظر تو این کار اشتباهه؟؟؟؟ کجاش بد که لیگ یکی خواندیش؟؟؟؟ ای کاش تو لیگ برترمون هم این فرهنگ بین همه تماشاگران ترویج پیدا کنه .، بعض از افراد مثل شما بگن لیگ 1 هستید....البته باید به اصفهانی ها تبریک گفت که اونا هم این فرهنگو دارن ترویج میدن... انشائالله به امید روزی که دیگر تو ورزشگاهامون بعده شکست تیممون به جای فحش ناموسی به تیم خود یا تیم حریف یک صدا اول تیمه مقابلو تشویق کنیم بعد تیمه خودمون تشویق کنیم....
افشین جان تو از پر سابقه های این فروم هستی به بزرگی خودت منو ببخش که این طوری ازت انتقاد کردم . یادمه پارسال باهم بعده برد تراختور مقابل استقلال بیش از حد کل انداختیم نتیجش دو تا اخطار واس من شد...
...
چرا تو پرده صحبت می کنی بله تماشاگران رشتی تو نیزار ها کمین کردن و هر چی ماشین با پلاک غیر رشت رو سنگ بارون کردن ... اما مهندس عابدینی یه حرف حسابی زد اونم اینکه هر کس که این همه آدم رو کشونده اینجا مسئول امنیتشونه متاسفانه دلیل اصرار اینکه بازی های حساس داماش تو ورزشگاه سردار جنگل برگزار بشه رو نمی دونم چون این ورزشگاه تو نقطه ای از رشت قرار داره که خیلی از رشتی ها هم جرات ورود به اون منطقه رو ندارن حالا مسئولیت اینکه شما از شب قبل رفتین و اونجا خوابیدید با ما نیست ...
ببین دوست عزیز تبریزی ها رو زدند مطمئنا همین اتفاق در تبریز برای رشتیا و انزلی چیا میوفته همونطور که پارسال اتفاق افتاد چرا با ظاهر سازی خودمون رو گول بزنیم بازی پارسال ملوان تو تبریز بازی پارسال داماش تو تبریز(لیگ یک) اینا که از یادها پاک نخواهد شد شما تو بازی پارسال ملوان چنان قداست های ملی (غیر ورزشی) رو زیر سوال بردید که صد سال دیگه تو گیلان بازی باشه انتظار بیشتر نباید داشته باشید ...
شما از فحش های قومی حرف میزنید که پارسال تو تبریز با سنگ مربی ملوان رو زدید (داخل ورزشگاه زدید نه تو جاده های اطراف) زدید و بعد گزارشگر و خبرنگار و همه طوری وانمود کردن که انگار مربی ملوان داره فیلم بازی می کنه ... شما تو ورزشگاه خانواده میرزا کوچک خان و سیروس قایقران رو جلو چشمشون آوردید بعد دم از چی می زنید الان؟؟؟ ببین دوست ِ عزیز من از پژمان نوری و ملوان و ... خیلی بدم میاد ولی اون هفته تو برنامه نود حرف خوبی خطاب به تبریزیا زد که بعید می دونم تاثیری داشته باشه گفت فوتبال ارزش اینو نداره که به سیروس قایقران و میرزا کوچک خان و ... اینطوری فحاشی بشه...
حرف بسیار است اما جالبه شما خودتون و اصفهان رو مثال میزنید ولی کسی محرومیت های شما و اصفهانی ها رو فراموش نکرده کور شدن یه سرباز تو اصفهان ننگیه که هرگز پاک نمیشه برادر ِ من...
سلام افشین جان
برد استقلال رو بهت تبریک میگم، بازی خوبی کردید، انصافا از وقتی قلعه نویی از استقلال رفته بود چنین بازی از استقلال ندیده بودم.
کی بازی رو انداخته بود اون ورزشگاه؟ بهرحال مسئول این کار کل مجموعه فوتبالی استان گیلانه دیگه؟ یا نه؟
تبریزی ها رو زندند و من امیدوارم هیچ تلافی در تبریز نشه(آرزو بر جوانان عیب نیست)
اما یه چیزی رو در نظر داشته باش، توهین هایی که ترک ها در بازی ملوان به قداست های ملی کردند جواب توهین هایی بود که قبل از اون بازی در انزلی به قومیت و نژاد ترک شده بود، من کار هیچ کدوم رو تائید نمی کنم اما این مهمه که بدونیم علت اون رفتار چی بود!
همین پژمان نوری در همون برنامه هیچ وقت نگفت که اگر فوتبال ارزش اینو نداره که به مرحوم قایقران یا میرزاکوچک خان توهین بشه، آیا ارزش اینو داره که یک ورزشگاه یکصدا قومیتی از هموطنانش رو خر خطاب کنه؟
یه حرف جالب داری نه؟ میگی هرکی بهت احترام بزاره بهش احترام میزاری و هر کی توهین کنه توهین میکنی! این حرف توست نه؟ (مضمون)
رفتار ترک ها چیزی بجز حرف تو نبوده
البته در میان تنها شمالی ها مقصر نیستند و به نوعی این توهین ها همه جای ایران به ترک ها انجام میشه و نمیدونم چرا کمیته های انظباطی ما در این مورد لال هستند!
ابادان عکس خر رو قرمز میکشن میارن ورزشگاه و صدا و سیمای ملی اونو پخش میکنه!!!
تهران بازی با پرسپولیس ورزشگاه چنان شعارهایی میده که دیگه صدای ورزشگاه رو قطع میکنند!!!
انزلی پارچه نوشته با اون مضمون میارن نصب میکنند!!!
از ادب و نزاکت تماشاگران مس کرمان هیچی نگم سنگین تره!!!
اگر میبینی تماشاگران تراختور رابطه خوبی با اصفهانی ها دارند بخاطر این است که بحز سال اول، در بقیه سالها در اصفهان توهین قومی به ما نشده(یک ارازل و اوباش بکنار)
من نمی دونم تصمیم برگزاری بازی تو سردار جنگل رو کی گرفته اما می دونم خود مسئولین داماش کلا مخالف برگزاری بازی تو اون ورزشگاه هستن چون باری خود ما هم سخته خودمون رو به موقع به اونجا برسونیم...
خودتم می دونی من با انزلی چی جماعت مشکل دارم و کاری ندارم اما میرزا کوچک خان چه ربطی به انزلی داره؟؟؟ ببین زکریا جان فرض بگیر خدایی نکرده زبونم لال یه نفر آدمی به شخص شما بگه خر شما باید به خواهر و مادرش یا یه بزرگی تو خانوادش فحش بدی؟؟؟
توهین هایی که تو تبریز به انزلی چیا شد چیزی فراتر از این حرفا بود عزیز ِ دل . من از کار رشتیا حمایت نمی کنم از کار انزلی چیا هم هرگز نکردم و نمی کنم اما کار تبریزی ها هم حمایت کردن نداره. چیزی که تو امضای من هم هست چیزی ورای این مسائله ...
باور کن توهین به طرفداران تراکتور سازی از خودشون سرچشمه میگیره چی میشه که تمام شهرا با طرفدارای تراکتور سازی مشکل دارن؟؟؟ ضمنا من از رابطه خوب شما با اصفهانی ها حرفی نزدم دوستمون گفت اصفهانیا و تبریزیا فرهنگ ِ تشویق دارن خواستم بگم اینطوریا هم نیست...
من حتی اعتراضی به توهین هایی که به گیلانیا و سایر شهرا تو تبریز میشه نکردم دوستمون قضیه نیزار رو گفت منم خواستم یادآوری کنم اصل قضیه از کجاست... راستش دلیل واقعی این برخورد تو رشت رو نمیشه گفت ولی از هر تماشاگر رشتی که واسه بازی پارسال تو لیگ یک به تبریز اومد بپرسی میگه صد بارم بیان اینجا همین کارو باهاشون می کنیم ... شاید این قانون سوم نیوتن که از مدیر عامل سابق پرسپولیس به یادگار مونده از جانب شما شروع شده باشه ...!!!
و اما در مورد اصفهان چرا خودمون رو گول بزنیم شما یه نگاه به رفتار های اصفهانی در چند سال اخیربنداز فینال های جام حذفی همشون در اصفهان با جنجال بوده چه با استقلال چه ذوب چه پرسپولیس چه سپاهان ... شما با اونا رابطه خوبی دارید چون هر دو شهر ادعای برتر بودن از دو تیم پایتخت رو دارن با این دو تیم و طرفداراش مشکل دارن و مهم تر از همه اینکه خودجوش از برنامه نود انتقاد می کنن!!!
آیا میدانید مجموع امتیازات پرسپولیس از تعداد گلهای فرهاد مجیدی کمتر است..... ؟![]()
امشب اعصاب درستی ندارم
بمونه برا فردا
پرسپولیس و پرسپولیسی رو عشقه!
نه کیسه کش !
سال 89 تودربی 69 شیث رضایی دنبال فرهاد بدو
های بدو های بدو های بدو های بدو
من جای شما ل ن گ ی ها بودم تا سال دیگه اینجا نمیومدم
مخصوصا پارسا از آبادان