كل كل فوتبالی

كل كل فوتبالی

• مجموع رای دهندگان
    968

ICE-B

عضو جدید
اوا سحر گلی ازت توقع نداشتم استقلال سرور پرسپولیسه............

حالا پزسپولیس سرور استقلال باشه یا نباشه
ما عاشقه پرسپولیسیم و تا آخر پرسپولیسی میمونیم.[/QUOTE]
سحر گلی به جان آرش داری اشتب میکنی تیمتون که تیم نیست این اشتباهتم بر میگرده به دوستات که زمینه ساز این علاقه بوده
اصلا این khooshe جان میبینی چه انسان با فهم کمالاتیه معلومه آدم حسابیه البته بی ادبی نشه تو که تاج سر مایی ولی تلف شدی من میخوام نجاتت بدم میگن جولو ضرر هر وقت بگیری منفعته
MEG جان تو دیگه تلف شدی هیچ امیدی بهت نیست دیگه ولی اگه یه روزی سرت به سنگ خورد بگو من خودم کمکت میکنم

ICE-B

عضو جدید
داداش لیگ 34هفتست و این 10هفته ام جزو همون هفته هاست;)در ضمن فکر کردی مشکلات دیگه دست از سر پرسپولیس برداشته شایدم برداشته باشه اما پیش بینیش به نظرت یه کم سخت نیست؟

داداش از کجا این قدر زود نسخه می پیچی ما هام همیشه آبی بودیم خدا رو شکر ما که پارسال پدر بحرانو در آوردیم اما قهرمان شدیم........;)

ما عاشقه پرسپولیسیم و تا آخر پرسپولیسی میمونیم.
ما عاشقه استقلالیم و اینم می گیم که استقلال سرور پرسپولیسه:D

مرسی سحری که این تاپیکو گذاشتی دیگه داشتم از دعواشون خسته می شدم:surprised:

سلام خواهری جات خیلی خالی بود;)منم با سحر موافقم....

آره داداش دیدم.............
پرسپولیس آماده باش-ذوب آهن آماده باش-سپاهان آماده باش کی از ماسرتره هیشکی هیشکی:D
ولی بی شوخی واقعا قشنگ بود.واقعا کاری کردن این بچه های اینجا که دارن مثل اون ور می شن بتونن می آن از تو مانیتور همدیگرو میزنن:razz:[/QUOTE]
سلام به هم سنگر خودم
خوبی من پشتتم تا آخرش
این MEG تلف شده دیگه امیدی بهش نیست
مثل بچه ها تو خیالات خودش سیر میکنه
آبیته

khooshe

مدیر بازنشسته
آبی رو عشقه..........

آبی رو عشقه..........

سحر گلی به جان آرش داری اشتب میکنی تیمتون که تیم نیست این اشتباهتم بر میگرده به دوستات که زمینه ساز این علاقه بوده
اصلا این khooshe جان میبینی چه انسان با فهم کمالاتیه معلومه آدم حسابیه البته بی ادبی نشه تو که تاج سر مایی ولی تلف شدی من میخوام نجاتت بدم میگن جولو ضرر هر وقت بگیری منفعته
MEG جان تو دیگه تلف شدی هیچ امیدی بهت نیست دیگه ولی اگه یه روزی سرت به سنگ خورد بگو من خودم کمکت میکنم[/quote]
سلام داداش کمالات و فهم از خودتونه.....:D
بنده خدا ها رو اذیت نکن تازه بردن بذار خوشحال بمونن بیان بگن پرسپولیس سرور استقلاله ولی خودشونم می دونن استقلال تاجیه روی سر همه ی تیما;)
اشتباه نشه ها MEGهم دوستت داریم مثل همه ی پرسپولیسیا:heart: ولی داداش آرش راست می گه دیگه امیدی بهت نیست:)
ما عاشقه استقلالیم و اینم می گیم که استقلال سرور پرسپولیسه:D

مرسی سحری که این تاپیکو گذاشتی دیگه داشتم از دعواشون خسته می شدم:surprised:

سلام خواهری جات خیلی خالی بود;)منم با سحر موافقم....

پرسپولیس آماده باش-ذوب آهن آماده باش-سپاهان آماده باش کی از ماسرتره هیشکی هیشکی:D
ولی بی شوخی واقعا قشنگ بود.واقعا کاری کردن این بچه های اینجا که دارن مثل اون ور می شن بتونن می آن از تو مانیتور همدیگرو میزنن:razz:
سلام به هم سنگر خودم
خوبی من پشتتم تا آخرش
آبیته[/quote]
بازم سلام دوست آبی :gol:
منم پشتتم تا آخرش ولی حیف که این قرمزا تا آخرش اینجا نیستن :Dیکی نیست به اینا بگه بابا چند تا بازیه ضعیف اکشالی نداره که بشینن بازیه استقلالو ببینن تا بفهمن فوتبال به چی می گن آخه دپرس شدن دیگه نمی آن;)

miladmh

عضو جدید
خوبه که استقلالی ها خوشحالند تعدادشون کمی زیاد شده ولی اینجوری نمیمونه آخر فصل از استقلالی ها پرنده هم پر نمیزنه.

پرسپولیس سرور استقلاله

ICE-B

عضو جدید
MEG جان تو دیگه تلف شدی هیچ امیدی بهت نیست دیگه ولی اگه یه روزی سرت به سنگ خورد بگو من خودم کمکت میکنم
سلام داداش کمالات و فهم از خودتونه.....:D
بنده خدا ها رو اذیت نکن تازه بردن بذار خوشحال بمونن بیان بگن پرسپولیس سرور استقلاله ولی خودشونم می دونن استقلال تاجیه روی سر همه ی تیما;)
اشتباه نشه ها MEGهم دوستت داریم مثل همه ی پرسپولیسیا:heart: ولی داداش آرش راست می گه دیگه امیدی بهت نیست:)

سلام به هم سنگر خودم
خوبی من پشتتم تا آخرش
آبیته[/quote]
بازم سلام دوست آبی :gol:
منم پشتتم تا آخرش ولی حیف که این قرمزا تا آخرش اینجا نیستن :Dیکی نیست به اینا بگه بابا چند تا بازیه ضعیف اکشالی نداره که بشینن بازیه استقلالو ببینن تا بفهمن فوتبال به چی می گن آخه دپرس شدن دیگه نمی آن;)[/QUOTE]
آره دقیقا از رو هم نمیرن.یادشون نیست پارسال چندم شدن و بازی اخر داربی جناب علی زاده ی عزیز اوردن که یه امتیاز خودمون بهشون بدیم

kajal4

عضو جدید
کاربر ممتاز
خوبه که استقلالی ها خوشحالند تعدادشون کمی زیاد شده ولی اینجوری نمیمونه آخر فصل از استقلالی ها پرنده هم پر نمیزنه.

پرسپولیس سرور استقلاله

حالت خوبه؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!تب كه نداري؟!!!!!!! خوب معلومه كه پرنده پر نمي زنه چون همه استقلاليا رفتن جشن قهرماني شونو بگيرن، انتظار داري بيان اينجا با تو كل كل بكنن؟!!!!!:w33:

miladmh

عضو جدید
حالت خوبه؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!تب كه نداري؟!!!!!!! خوب معلومه كه پرنده پر نمي زنه چون همه استقلاليا رفتن جشن قهرماني شونو بگيرن، انتظار داري بيان اينجا با تو كل كل بكنن؟!!!!!:w33:

نه بابا اشتباه میکنی آخر فصل دارید اشکاتون جمع میکنید روتون هم نمیشه بیاین کل کل.

khooshe

مدیر بازنشسته
آبی رو عشقه..........

آبی رو عشقه..........

آره دقیقا از رو هم نمیرن.یادشون نیست پارسال چندم شدن و بازی اخر داربی جناب علی زاده ی عزیز اوردن که یه امتیاز خودمون بهشون بدیم

آخ گفتی داداش ;)
هی باید یاد آوری کنیم :Dاین چه کاریه ما آبی ها باید این چیزا رو هی یاد آوری کنیم هم توی آسیا رو که سرورشون6تا مقام آورده و توی بازی های دربی جلوییم و بقیه ی چیزا خسته شدیم دیگه:D
نه بابا اشتباه میکنی آخر فصل دارید اشکاتون جمع میکنید روتون هم نمیشه بیاین کل کل.
دقیقا منظورت مثل فصل قبله که بعد از قهرمانی که همه ی آبی ها اومدن و خوشحالی کردنو رفتن تازه پرسپولیسیا اومدن فکر کنم اون موقع آبی ها داشتن می خندیدن:razz::)

mostafa_beh

عضو جدید
حرف 2تا که هیچی100 تا استقلالی هم نمیشه قبول کرد
حالا ما بهت تخفيف داديم گفتيم 2 تا.وگرنه حرف يكيش كافيه. البته اگه خودت يه خورده فكر كني نياز به همين يكي هم نيست. خودت متوجه ميشي كه استقلال سرور پرسپوليسه.

miladmh

عضو جدید
حالا ما بهت تخفيف داديم گفتيم 2 تا.وگرنه حرف يكيش كافيه. البته اگه خودت يه خورده فكر كني نياز به همين يكي هم نيست. خودت متوجه ميشي كه استقلال سرور پرسپوليسه.

درسته نیاز به گفتن نیست

پرسپولیس سرور استقلاله

arosak

عضو جدید
کاربر ممتاز
MEG جان تو دیگه تلف شدی هیچ امیدی بهت نیست دیگه ولی اگه یه روزی سرت به سنگ خورد بگو من خودم کمکت میکنم[/quote]

ارش جان یادت نرفته که خودم بهت گفتم بیای اینجا کل کل کنیم
اصلا خودم کردم که لعنت بر ...........:D
حالا واسه من شاخ شدی میگی تیممو عوض کنم
داداش من تو عاشق نیستی وگرنه به یه عاشق این حرف و نمیزدی:thumbsup2:
داداش جان من اشتبم نمیکنم به انتخابم خیلی خیلی افتخار میکنم;):rambo:;)
در ضمن میخوام داد بزنم بگم
قربونش برم پرسپولیس
سرور استقلال:w17:

ariana2008

عضو جدید
حتما می بریم ...اگه بدونین دم در ورزشگاه چه خبره وچه خبر میشه..فولاد هورااااااااااااااااااااااااا
راستی مرفاوی یکی از آشنا ها ی ماست وقول پیروزی بازی فردا رو داده.......
اهوازی اینجا کیان؟؟؟؟؟؟؟؟

Sina_r

عضو جدید
کاربر ممتاز

ولی بی شوخی واقعا قشنگ بود.واقعا کاری کردن این بچه های اینجا که دارن مثل اون ور می شن بتونن می آن از تو مانیتور همدیگرو میزنن:razz:
آفرين
:victory:
فوتبالي كه از رئيس فدراسيون تا مدير عامل هاش و مربي هاش و بازيكناش ......
واقعا" ارزش بحث كردن نداره
فقط فوتسال.....
اين همه تو فوتبال ادعا داريم تو آسيا 30 - 40 ساله تيم ملي مون يه قهرموني نداره !
آخرين قهرماني باشگاهي هم ماله 20 سال پيشه پاسه...!
استقلال و پيروزي هم واقعا" ارزشش رو ندارن كه باعث بحث بشن
اگه يادت باشه اسفقلال تو دوره ي اول ليگ برتر هفته آخر به ملوان باخت و پرسپوليس قهرمان شد.....
بعد از چند سال گندش درومد كه بازيكنا با هم حركت زدن...!
حالا بيخيال...ولي ليگ فوتسالو ببين
تو هر جا هم كه برگزار ميشه بازي هاش استاديوم ها پُره !
امسال بازي هاي اروپايي فقط ديدن داره....
اينتر...بارسلون....رئال....
اينا تيمن نه اين تيم هاي ايراني كه به عرب ها هم ميبازن...!
اونم مه يكي دوتا...5 تا !!!
فقط يه تيم رو نميگم...
همه تيم هاي ايراني همينن...!
آبي و قرمز و زرد و....نداره
ياعلي....

afshin_ss

عضو جدید
کاربر ممتاز
مجيد جلالي تو يه مصاحبه تلويزيوني اعلام كرده بود كه ما در غياب 5 بازيكن اصليمون به مصاف پرسپوليس ميريم والا فولادي كه 5 تا بازيكن اصليشو داشت رده ي آخر جدول بود حالا چه برسه به اين فولاد كه 5 نفر اصلي رو نداره حالا ببين همين فولاد چي كرد با پرسپوليس حيف حيف حيف كه پنالتي گل نشد وگرنه بار ديگه شاهد اين بوديم كه يه تيم بدون برد اولين بردش رو جلوي پرسپوليس بدست بياره

جالب تر اينكه هفته ي پيش مقاومت سپاسي رو در اوج خوش شانسي بردن درحاليكه واقعا حق مقاومت باخت نبود ولي خب ... بعد مي گفتن حاج حبيب اومده كاشاني اومد ما رفتيم واسه قهرماني و ... ولي حالا ...

JU JU

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
شاهین بوشهر :w16::w11::w12::w01:

شاهینته

پ.ن:
کماکان هوادار پرسپولیسم، ولی واقع بین باشیم
درسته که سطح فروتبال ایران خیلی پایینه، ولی این پرسپولیس، در سطح لیگ برتر بازی نمی‌کنه، نمی‌دونم کی می‌تونه یه تیم درست حسابی بشه :w00:

khooshe

مدیر بازنشسته
آبی رو عشقه..........

آبی رو عشقه..........

آفرين
:victory:
فوتبالي كه از رئيس فدراسيون تا مدير عامل هاش و مربي هاش و بازيكناش ......
واقعا" ارزش بحث كردن نداره
فقط فوتسال.....
اين همه تو فوتبال ادعا داريم تو آسيا 30 - 40 ساله تيم ملي مون يه قهرموني نداره !
آخرين قهرماني باشگاهي هم ماله 20 سال پيشه پاسه...!
استقلال و پيروزي هم واقعا" ارزشش رو ندارن كه باعث بحث بشن
اگه يادت باشه اسفقلال تو دوره ي اول ليگ برتر هفته آخر به ملوان باخت و پرسپوليس قهرمان شد.....
بعد از چند سال گندش درومد كه بازيكنا با هم حركت زدن...!
حالا بيخيال...ولي ليگ فوتسالو ببين
تو هر جا هم كه برگزار ميشه بازي هاش استاديوم ها پُره !
امسال بازي هاي اروپايي فقط ديدن داره....
اينتر...بارسلون....رئال....
اينا تيمن نه اين تيم هاي ايراني كه به عرب ها هم ميبازن...!
اونم مه يكي دوتا...5 تا !!!
فقط يه تيم رو نميگم...
همه تيم هاي ايراني همينن...!
آبي و قرمز و زرد و....نداره
ياعلي....
داداش با اینکه می دونیم ولی بازم طرفدار یکی از تیم هاییم نمی دونم چرا واقعا نمی دونم چرا.....................ولی داداش خودت سخت نگیر ما ایرانیا فولاد آب دیده ایم دیگه کارمون از این حرفا گذشته;)
آره راست می گی بازی های تیم های باشگاهی بزرگ و کوچیک اروپا (البته فقط اسپانیا و انگلیس ویه کم ایتالیا )انقدر پر سرعته که کل تیم یه دقیقه دفاعه یه دقیقه حمله اصلا وسط زمین معنا نداره بازی های بزرگ ما فقط حساسیت دارن نه جذابیت ولی من به شخصه فقط نگاه می کنمو کل کل اما لذت نمی برم در واقع اصلا انتظاره لذت هم ندارم:D
واقعا باید در فوتبال ملیمونو تخته کنیم خیلی ....................بگذریم:razz:
یاد اون روزا که ما هم نبودیم بخیر که تیما می رفتن توی آسیا قهرمان می شدن امیدوارم امسال تیما مون به یه جایی تو آسیا برسن:eek:
ولی خدا وکیلی راست می گی سالنای فوتسال همیشه پر از جمعیته من یکی که همیشه این صحنه ها رو می بینم کف می کنم اما امیدوارم فوتسال به جاهای بد نرسه:razz:
یاعلی...................;)
حتما می بریم ...اگه بدونین دم در ورزشگاه چه خبره وچه خبر میشه..فولاد هورااااااااااااااااااااااااا
راستی مرفاوی یکی از آشنا ها ی ماست وقول پیروزی بازی فردا رو داده.......
اهوازی اینجا کیان؟؟؟؟؟؟؟؟
مرسی استقلال زلزله همینه همینه.........
دوست آبی سلام ما رو هم به صمد خان برسون;)

بالا