كل كل فوتبالی

كل كل فوتبالی

• مجموع رای دهندگان
    968

ali hamraeiiyan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
هورررررررررررررررررررررررررررا با این پست آخری شدم
عضو فعال....

بچه ها همه شام مهمون من هستیننننننننننننن...........

آبی و قرمز فرقی نداره..............

تبريك ميگم حالا شام چي هست عضو فعال

ستاره هاي منو هم مي خواي وردارمال خودت

khooshe

مدیر بازنشسته
آبیییییییییییییییییته

آبیییییییییییییییییته

صعود استقلال به صدر جدول به همه ی آبی دلان تبریییییییییییییییییییییک:gol:

قابل توجه قرمز هایی که می گفتن با باخت جلوی پیکان صدر رو از ما گرفتن و گفتم که این تیما تیم نیستن که حالا ببین از استقلال اهواز باخت اونم3-1;)

arosak

عضو جدید
کاربر ممتاز
آقا بعضی یا رفتن صدر جدول بهشون تبریک میگیم:cry:
ولی زیادم دلتون رو خوش نکنین
ایشاالله استقلال زیاد موندنی نیست;)

فرشید_civil

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
بین همه تیمهای دنیا عشق است استقلال. یکی بیاد جلو اس اسو بگیره. حیف نزاشتن داربیو ببریم وگرنه با نصفه بازی امروز 3تا رو شاخش بود

ali hamraeiiyan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اين:gol: استقلالي :gol:كه ما ديديم بايد پرسپوليسو با خاك يكسان ميكرد.
ولي حيففففففف........
اخه مس كجا پرسپوليس كجا.:question:
بله ولي با كمك داور از دست پرسپوليس در رفت

ببين اين بازي هيچ ربطي به بقيه بازيهاي ليگ نداره متاسفانه تيما ميانم كه شكست نخورن

فرشید_civil

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
بله ولي با كمك داور از دست پرسپوليس در رفت

ببين اين بازي هيچ ربطي به بقيه بازيهاي ليگ نداره متاسفانه تيما ميانم كه شكست نخورن

داور؟؟؟
بابا گفتن کل کل ولی دیگه نه اینقد...

khooshe

مدیر بازنشسته
آبیییییییییییییییته

آبیییییییییییییییته

خوب با برد استقلال منه هیجان زده:D روزنامه ها رو زیاد دیدمو چند تا خبر از برد استقلال رو می زارم:

1-گل دوم استقلال که جانواریو به ثمر رساند کاملا صحیح بود :
چون عباس محمدی هنگام خروج از دروازه بدلیل برخورد با مدافع خودی سرنگون شد و حسین کاظمی در آن صحنه در جا پرش کرد و در آن شلوغی فقط مدافع خودی با محمدی برخورد داشت پس گل جانواریو کاملا درست بود>هوشنگ نصیر زاده:surprised:

2-پیروز قربانی دیشب فرصت نکرد تا شادی برنامه ریزی شده اش را به نمایش بگذارد قربانی که زیر لباس اصلی اش پیراهن استقلال را به تن داشت بدلیل خط دفاع مقتدر تیم محبوبش هرگز چنین فرصتی رابدست نیاورد.(داش پیروز جات تو استقلال خالیه:heart:)

3-بیگ زاده و سیاوش 3اخطاره شدند و بازی مقابل استقلال اهواز را از دست دادند.:eek:

4-بلافاصله بعد از انتشار خبر استعفای منصوریان جمعی از استقلالی ها با او تماس گرفتند و با او ابراز همدردی کردندکه اولیش وحید طالب لو(جونم)بود که زنگ زدو گفت:داش علی غصه نخوری!و بعد از اون هم غلامپورو قربانیو صادقیو چند نفر دیگر نیز به او دلداری دادند.:cry:

5-علیرضا منصوریان بعد از خداحافظی ار استقلال اعلام کرد در کسوت مربیگری هیچ وقت مقابل استقلال روی نیمکت نمی نشیند و بعد از اینکه استعفا داد گفت:همیشه این دغدغه را داشتم که مقابل استقلال مربیگری نکنم و الان هم خوشحالم مقبل تیم محبوبم قرار نمی گیرم.(داش علی منصریان شششش.........):)

6-والا مقام استقلال(پایان صدر نشینی غریبه ها)(تیتر استقلال جوان);)

7-پایان طلسم 544روزه(تیتر گل);)

تا دنیا دنیاس آبی مال ماست
ما قهرمانیم جام تو دست ماست:gol:

afshin_ss

عضو جدید
کاربر ممتاز
چرا گفت به افشين چيزي نگو

به كل كل كردنت مي خنديم:biggrin::biggrin::biggrin:

تازه‌ترين رده‌بندي برترين تيم‌هاي باشگاهي دنيا با حضور استقلال و پرسپوليس

در فهرست تازه‌ترين رده‌بندي برترين تيم‌هاي باشگاهي جهان، تيم‌هاي پرسپوليس، استقلال، سپاهان و ذوب‌آهن از ايران هم حضور دارند.
روز دوشنبه فدراسيون جهاني تاريخ و آمار فوتبال تازه‌ترين رده‌بندي برترين تيم‌هاي باشگاهي را اعلام كرد كه در اين فهرست نام تيم‌هاي پرسپوليس، استقلال، سپاهان و ذوب آهن ايران هم ديده مي‌شود.

پرسپوليس كه به لطف صعودش از مرحله گروهي رقابت‌هاي ليگ قهرمانان آسيا در اين فهرست قرار گرفته، با كسب ‌٥/٧٤ امتياز در رده ‌٢٧٧ ايستاده است. اين در حالي است كه در رده‌بندي ماه گذشته پرسپوليس تيم ‌٢٧٤ بود.

استقلال هم كه به عنوان قهرمان فصل گذشته ليگ برتر ايران در اين فهرست حضور دارد با شصت و نه امتيازي كه كسب كرده در رده ‌٣٠٩ قرار گرفته است. استقلال در رنكينگ ماه گذشته تيم سيصد و سي و ششم جهان بود.

سپاهان ديگر تيم ايراني است كه در اين فهرست قرار گرفته است. سپاهان با ‌٥/٦٥ امتياز تيم ‌٣٣٧ دنياست. سپاهان با سي و چهار پله صعود در اين مكان ايستاده است.

ذوب آهن قهرمان جام حذفي ايران هم با ‌٥/٦٤ امتياز تيم ‌٣٤٦ است. ذوب آهن در رده‌بندي ماه قبل تيم ‌٣٦٧ بود.

رده‌بندي ‌١٠ تيم برتر باشگاهي دنيا:

‌١- منچستريونايتد انگليس ‌٣٤٨ امتياز

‌٢- بارسلونا اسپانيا ‌٣٢٨ امتياز

‌٣- چلسي انگليس ‌٢٩٤ امتياز

‌٤- استوديانتس آرژانتين ‌٢٨١ امتياز

‌٥- آرسنال انگليس ‌٢٦٨ امتياز

‌٦- شاختار دونتسك اوكراين ‌٢٦٧ امتياز

‌٧- هامبورگ آلمان ‌٢٦٤ امتياز

‌٨- وردربرمن آلمان ‌٢٣٩ امتياز

‌٩- ليورپول انگليس ‌٢٢٧ امتياز

‌١٠- كوروزيرو برزيل ‌٢٢٥ امتياز

چه جالب رنكينگ قرن رو هم اعلام كردن همه ديدن چي به چي بود عزيز من
آخه چرا خودتو گول مي زني راستش من يه زماني بخاطر باتيستوتا و توتي عاشق آ اس رم بودم اون زمانا يادمه با كاپلو رم تو رنكينگ صدر جدول دنيا بود ولي الان اگه قرار باشه رنكينگ قرن رو اعلام كنن شايد جزو 20 تيم اول هم نباشه اين رنكينگ متغييره و با توجه به عملكرد ساليانه هستش مثلا ممكنه يه تيم بره قهرمان بشه اون سال تو قاره بشه بهترين تيم ولي اين دليل نميشه تيماي بي ريشه بيان جاي تيم هاي اصيل قاره رو بگيرن

شما ببخشيد تقصير من كه نبوده اونا معرفي كردن من بي تقصيرم تو رو خدا

ناراحت نباش حتما از تيم شما خوششون نمياد من هم تعجب كردم با اين بازي هاي پرسپوليس از شما بالاتره خداييش حق شما بيشتر بوده حالا شما ببخشيد من بهشون سفارش ميكنم دقت كنن تكرار نشه

راستي خوشه جان مهم نيست كه به تيم ضعيف ببازي پيش مياد مهم اين بوده كه ما تو گروه رفتيم بالا شما كه ادعا داشتين بايد ميرفتين بالا نرفتين اين مهمه پرسپوليس به بايرن مونيخ هم باخت به الغرافه هم باخت اما با چه تفاوتي . ..

دليل اين رنكينگ رو توضيح دادم شما به لطف صعود:biggrin::biggrin::biggrin:از گروهتون تو اين رنكينگ بالاتر هستين:biggrin::biggrin::biggrin:

خوب خوشه جان نود رو كه ديدي چي گفت يه پنالتي پرسپوليس سوخت و دو كارت قرمز هم داور واستون خريد و به طالب لو و اكبر پور واسه اون حركت اول بازي كه با ارنج زد نشون نداد بعد بگين حق ما بوده بازم حق ما رو خوردن

فوتبال با سياست حالا ميخواي يا نميخواي

شما هم نود رو ديدي؟؟؟اولا من نمي دونم چرا هيچ وقت نصير زاده كه بهترين كارشناس داوري هست واسه دربي نمياد نود و هميشه اين فنايي ماست يا غياثي مياد
در مورد نود هم ديدي كه يه پنالتي استقلالم سوخت و جالب اينجا كه اصلا صحنه ي تكرار پنالتي رو نشون نداد طالبلو هم بايد زرد مي گرفت نه قرمز

فكر كنم كل نود يه طرف اون حرف حاج رضايي يه طرف:

كسايي كه فكر مي كنن با اين كارا(سياسي بازي) دارن با شعور مردم بازي مي كنن در واقع دارن با شعور خودشون بازي مي كنن

شما مي خواستين ببرين؟؟؟:biggrin::biggrin::biggrin:بابا دروازه بان شما توپو مي گرفت از ترس بازي رو شروع نمي كرد بازيكناي شما گاهي اوقات خسته مي شدن دراز مي كشيدن تو زمين شما چطور مي خواستين ببرين؟؟؟:biggrin::biggrin::biggrin:

دنبال چيز جديدي بگو والديگرانو .... مك كجاست

بازم مي خنديم به كل كل كردنت كاشكي مديران يه عنايتي بكنن اين تاپيك رو به بخش تفريح ببرن

afshin_ss

عضو جدید
کاربر ممتاز
مي بينم كه استقلال مس رو تركوند و اومد صدر جدول البته اگه سياسي بازي نبود هفته ي قبل صدر جدول بوديم و من به پيروي از بچه هاي استاديوم ميگم

سياسي تباني ... توي قهرماني

ولي خوشم مياد يه زماني پرسپوليس با مس مساوي كرده بود يكي از دوستان قرمز مي گفت كه شما هر وقت تونستين تو كرما از مس مساوي بگيرين مي تونين بياين حرف بزني خيلي باحالن اينا به خدا:biggrin::biggrin::biggrin:چرا خودشون رو با قدرت هاي ايران مقايسه مي كنن نمي دونم

ali hamraeiiyan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
به كل كل كردنت مي خنديم:biggrin::biggrin::biggrin:

بازم مي خنديم به كل كل كردنت كاشكي مديران يه عنايتي بكنن اين تاپيك رو به بخش تفريح ببرن
افشين باور كن منم در مورد تو همينجورم منتها من خيلي بيشتر

مديران عنايت كردن شما خبر نداري اينجا خيلي وقته زنگ تفريح شده ديگه نميشه گفت تايپك كل كل شده تايپك بهانه جويي و ايراد بيشتر هم از دست شما ها خيلي ببخشيدا البته

parimah_sepehry

کاربر فعال
افشين باور كن منم در مورد تو همينجورم منتها من خيلي بيشتر

مديران عنايت كردن شما خبر نداري اينجا خيلي وقته زنگ تفريح شده ديگه نميشه گفت تايپك كل كل شده تايپك بهانه جويي و ايراد بيشتر هم از دست شما ها خيلي ببخشيدا البته

ای بابا صلوات بفرستین..... چرا دعوا میکنین....
با هر دو تا تون هستم.....
:exclaim:

parimah_sepehry

کاربر فعال
بالا