ما هستیم عزیزمیکی بیاد جلو اس اسو بگیره.
يه نون و تخم مرغي هم باشه ما راضي هستيمبابته ستاره ها ممنون ... اما ترجیح میدم خودم ستاره بگیرم...
و اینکه شام چی دوست واست بپزم.........
ما هستیم عزیزم
خودمون جلو اس اسو میگیریم
فقط بشین تماشا کن
تازه پرسپولیس داره میشه پرسپولیس
خوبه حالا. بعد مدتها بازي رو بردين،جوگير شدين!!!!!!!!!!!!ما هستیم عزیزم
خودمون جلو اس اسو میگیریم
فقط بشین تماشا کن
تازه پرسپولیس داره میشه پرسپولیس
بله ولي با كمك داور از دست پرسپوليس در رفتايناستقلالي
كه ما ديديم بايد پرسپوليسو با خاك يكسان ميكرد.
ولي حيففففففف........
اخه مس كجا پرسپوليس كجا.![]()
بله ولي با كمك داور از دست پرسپوليس در رفت
ببين اين بازي هيچ ربطي به بقيه بازيهاي ليگ نداره متاسفانه تيما ميانم كه شكست نخورن
چرا گفت به افشين چيزي نگو
تازهترين ردهبندي برترين تيمهاي باشگاهي دنيا با حضور استقلال و پرسپوليس
در فهرست تازهترين ردهبندي برترين تيمهاي باشگاهي جهان، تيمهاي پرسپوليس، استقلال، سپاهان و ذوبآهن از ايران هم حضور دارند.
روز دوشنبه فدراسيون جهاني تاريخ و آمار فوتبال تازهترين ردهبندي برترين تيمهاي باشگاهي را اعلام كرد كه در اين فهرست نام تيمهاي پرسپوليس، استقلال، سپاهان و ذوب آهن ايران هم ديده ميشود.
پرسپوليس كه به لطف صعودش از مرحله گروهي رقابتهاي ليگ قهرمانان آسيا در اين فهرست قرار گرفته، با كسب ٥/٧٤ امتياز در رده ٢٧٧ ايستاده است. اين در حالي است كه در ردهبندي ماه گذشته پرسپوليس تيم ٢٧٤ بود.
استقلال هم كه به عنوان قهرمان فصل گذشته ليگ برتر ايران در اين فهرست حضور دارد با شصت و نه امتيازي كه كسب كرده در رده ٣٠٩ قرار گرفته است. استقلال در رنكينگ ماه گذشته تيم سيصد و سي و ششم جهان بود.
سپاهان ديگر تيم ايراني است كه در اين فهرست قرار گرفته است. سپاهان با ٥/٦٥ امتياز تيم ٣٣٧ دنياست. سپاهان با سي و چهار پله صعود در اين مكان ايستاده است.
ذوب آهن قهرمان جام حذفي ايران هم با ٥/٦٤ امتياز تيم ٣٤٦ است. ذوب آهن در ردهبندي ماه قبل تيم ٣٦٧ بود.
ردهبندي ١٠ تيم برتر باشگاهي دنيا:
١- منچستريونايتد انگليس ٣٤٨ امتياز
٢- بارسلونا اسپانيا ٣٢٨ امتياز
٣- چلسي انگليس ٢٩٤ امتياز
٤- استوديانتس آرژانتين ٢٨١ امتياز
٥- آرسنال انگليس ٢٦٨ امتياز
٦- شاختار دونتسك اوكراين ٢٦٧ امتياز
٧- هامبورگ آلمان ٢٦٤ امتياز
٨- وردربرمن آلمان ٢٣٩ امتياز
٩- ليورپول انگليس ٢٢٧ امتياز
١٠- كوروزيرو برزيل ٢٢٥ امتياز
شما ببخشيد تقصير من كه نبوده اونا معرفي كردن من بي تقصيرم تو رو خدا
ناراحت نباش حتما از تيم شما خوششون نمياد من هم تعجب كردم با اين بازي هاي پرسپوليس از شما بالاتره خداييش حق شما بيشتر بوده حالا شما ببخشيد من بهشون سفارش ميكنم دقت كنن تكرار نشه
راستي خوشه جان مهم نيست كه به تيم ضعيف ببازي پيش مياد مهم اين بوده كه ما تو گروه رفتيم بالا شما كه ادعا داشتين بايد ميرفتين بالا نرفتين اين مهمه پرسپوليس به بايرن مونيخ هم باخت به الغرافه هم باخت اما با چه تفاوتي . ..
خوب خوشه جان نود رو كه ديدي چي گفت يه پنالتي پرسپوليس سوخت و دو كارت قرمز هم داور واستون خريد و به طالب لو و اكبر پور واسه اون حركت اول بازي كه با ارنج زد نشون نداد بعد بگين حق ما بوده بازم حق ما رو خوردن
فوتبال با سياست حالا ميخواي يا نميخواي
دنبال چيز جديدي بگو والديگرانو .... مك كجاست
اینو که همه میدوننشما کلا همیشه درست میگی استاد ... تکوان
فکر کنم اینی که الان جو گیر شده شمایین نه ماخوبه حالا. بعد مدتها بازي رو بردين،جوگير شدين!!!!!!!!!!!!
ميشينيمو تماشا ميكنيم.
افشين باور كن منم در مورد تو همينجورم منتها من خيلي بيشتربه كل كل كردنت مي خنديم
بازم مي خنديم به كل كل كردنت كاشكي مديران يه عنايتي بكنن اين تاپيك رو به بخش تفريح ببرن
افشين باور كن منم در مورد تو همينجورم منتها من خيلي بيشتر
مديران عنايت كردن شما خبر نداري اينجا خيلي وقته زنگ تفريح شده ديگه نميشه گفت تايپك كل كل شده تايپك بهانه جويي و ايراد بيشتر هم از دست شما ها خيلي ببخشيدا البته
من حتما به جای تو کل میندازم
سفر ميري به سلامتي
سوغات يادت نره حالا كجا ميري