باشگاه مهندسان ايران سفر خوشي را براي شما ارزو ميكند لطفا كمربند هاي خود را محكم نبنديد مشكل ساز ميشهمرسی ان شاالله جبران کنم....
با اجازتون میرم شمال ........... رامسر.... .. 1ساعت دیگه حرکت میکنم.. فعلا خداحافظ

باشگاه مهندسان ايران سفر خوشي را براي شما ارزو ميكند لطفا كمربند هاي خود را محكم نبنديد مشكل ساز ميشهمرسی ان شاالله جبران کنم....
با اجازتون میرم شمال ........... رامسر.... .. 1ساعت دیگه حرکت میکنم.. فعلا خداحافظ
مرسی ان شاالله جبران کنم....
راست می گی داداش یادم نبود چه گیری داده بودن این پرسپولیسیا که منتظر بازیه استقلال و مس هستند اصلا صداشو در نیاوردن که منم یادم رفته بود عجب ناقلا هایی هستن این قرمزامي بينم كه استقلال مس رو تركوند و اومد صدر جدول البته اگه سياسي بازي نبود هفته ي قبل صدر جدول بوديم و من به پيروي از بچه هاي استاديوم ميگم
سياسي تباني ... توي قهرماني
ولي خوشم مياد يه زماني پرسپوليس با مس مساوي كرده بود يكي از دوستان قرمز مي گفت كه شما هر وقت تونستين تو كرما از مس مساوي بگيرين مي تونين بياين حرف بزني خيلي باحالن اينا به خداچرا خودشون رو با قدرت هاي ايران مقايسه مي كنن نمي دونم
آبجی کجججججججججججججججا؟ما رو هم ببر
افشين باور كن منم در مورد تو همينجورم منتها من خيلي بيشتر
مديران عنايت كردن شما خبر نداري اينجا خيلي وقته زنگ تفريح شده ديگه نميشه گفت تايپك كل كل شده تايپك بهانه جويي و ايراد بيشتر هم از دست شما ها خيلي ببخشيدا البته
افشين باور كن منم در مورد تو همينجورم منتها من خيلي بيشتر
مديران عنايت كردن شما خبر نداري اينجا خيلي وقته زنگ تفريح شده ديگه نميشه گفت تايپك كل كل شده تايپك بهانه جويي و ايراد بيشتر هم از دست شما ها خيلي ببخشيدا البته
راس می گی داداش من خوشحال شدم که با برد پرسپولیس قرمزا میان فکر نمی کردم که اصلا امیدی به تیمشون نداشته باشناقا من سر از کار این قرمزا در نیاوردم...
قبل از اینکه لیگ شروع بشه هر کدومشون روزی 4 بار میومدن با فونت 7 مینوشتن پرس. پول .یس
بعدم میگفتن اس اسیا چقد کمن. من همون روزا هم بهشون گفتم اس اسی حرفشو تو زمین میزنه، شما تا صبح بشینین با خودتون حال کنین. هر وقت وقتش بشه ابیا هم میان شماها نگران نباشین... حالا ابیا که اومدن این قرمزا کجان... سوراخ موش سه تا 100 تومن نبود رفتیما
وای اینو نگاه نمی دونسته بدبخت می شن با کرانچار نه با مرفاوی...........استقلال ها چقدر بدبختن که مرفاوی مربيشونه
خيلی براتون متأسفم
آخه مربی نبود که اينو گزاشتين
این از نفر بعدی که بعد از بازی های تیمش پشت سرشم نگاه نکردقرررررررررررررررررررمز
این از نفر بعدی........پرسپولیس
هووووووووووووورا
این از داداش محمد خیلی قشنگ بود گذاشتم........سلام به همه ي تاجي ها ي عزيز
ما تاجيم رو سر بقيه تيما
راستي مثل اينكه به بعضي برخورده خوب جواب اول اينكه اينجا براي كل كل تاپيك عشق عاشقي كه نيست قربون صدقه همديگه بريم بنده شخصا تو تاپيكها ديگه ملخص تمامي دوستان هستم ارادت دارم بيش از حد اما اگه قرار باشه اينجا هم قربون صدقه هم بريم كه ديگه اين تاپيكو بايد جمعش كنيم
دوما به قول دوست عزيزم روشنفكران كجا تاپيك كل كل طرفداراي دو تا تيم كجا حداقل ميخواين از خودتون تعريف كنين يه چيزي بگين كه اينقدر با واقعيت متناقض نباشه
در آخر بازم بقول دوست عزيزمون هدف تفريحه اگه ناراحت شدين ما رو البته منو ببخشيد
اســــــــــــــــــــتـــــــــــــــــــــقــــــــــــــــــــلال
من نمی دونم سحر خانوم کجاس؟پرسپولیس سرور استقلال![]()
آهان داداش مرتضی هم خبری ازش نیست...............perspolice
فقط قرمزته فقط پرسپوليس
این مال زمانی بوده که فقط پرسپولیسیا می اومدن فکر کنم الان داداش علی باید سوت بزنه تا بقیه بیان کمکش............سلام یاسی جون
مببینم که از این همه اس تق لالی فقط تو داری میکلی
خوب آبجی گلم سوت بزن بقیم بیان کمکت
پرسپولیس سرور اس اس
راستی اینم نفر بعدی ساناز خانوم...........perspolis only
من نمی دونم الان روشنفکران مملکت کجان؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟میبینم که تمامی روشنفکران مملکت ، طرفدار پرسپولیس هستن
این گل هم تقدیم به همه شما روشنفکران![]()
فقط قرمز حرف نباشه!!!!
قرمزتهههههههههههههههههههههههههههههههههه![]()
بازم قرمزته![]()
هميشه قرمزته
پرسپولـ
یس![]()
چه جالب الان صمد تیمو نابود کرده والا تعریف نابودی هم عوض شده..............تاریخ ثابت کرده 2 عامل یک تنه و به تنهایی باعث نابودی استقلال میشوند:
1-علی علیزاده
2-صمد مرفاوی![]()
اینو نمی شناختم ............پرسپوليس
آخی اینم از پرسپولیسیه خدا بیامرز بود که چیزایه جالبی نوشته بود....فکر کنم تیمشو با تیم ما عوضی گرفته بود....شما هم فقط 4 ماه قبل منو میبینین!
این فصل دیگه جایی برای شما نیست
میبینیم!!!!!!
قرمزتههههههههههههههههههههههه![]()
اینم از زور آقا صمد حرفی هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟آخه ببين صمد مرفاوي اومده سرمربي شده يه مثل معروف هست كه ميگه "آزموده را آزمودن خطاست" بعدشم ببين حالا صمد ميخواد مثلا"بتركونه آيا زورش اصلا"به پيروزي ميرسه خوب معلومه كه نميرسه
وای چه تیمی بستین پشتم لرزید(ولی خدا وکیلی بازیکن خوب داره......)ما هم داريم تيممونو جمع ميكنيم وميبنديم تا روي شما را اين فصل كم كنيم تا از يك قهرماني باد آورده ذوق زده نشيد.
آخی اینم از سحر خانوم دیگه نمی آدپرسپولیس سرور استقلاله
برا چي ما بايد جو گير بشيم. مگه بار اولمونه كه داريم ميبريم؟!!!!!!!!!!فکر کنم اینی که الان جو گیر شده شمایین نه ما
ولی اشکالی نداره شما تا نیم فصل میتونید خوشحال باشین![]()
بابا تورو خدا دعوا نه !فقط كل كل ! اينو بچسبين
استقلال سرور پرس پول يسه!![]()
عروسک جون نداشتیما هر آدم عاقلی میدونه که استقلال سرور پرسپولیسهداداش علی من نمیخوام تنهات بذارم ولی چه کنم که...
بعد از دوشنبه تا مدتی نمیام
اما بعد از من جون تو جون پرسپولیس
یه وقت تو هم نزاری بری جلو این 6 تایی خوبیت نداره
دوست داشتی این جا میتونه تاپیک زنگ تفریحتم باشه
اصلا هر چی دلت میخواد بگو
راستی داداش افشین و زیاد اذیتش نکنی یا/ چون من خیلی خیلی چاکرشم
پرسپولیس سرور استقلال![]()
نه ارش جان هر ادم عاقلی میدونه که پرسپولیس سرور استقلالعروسک جون نداشتیما هر آدم عاقلی میدونه که استقلال سرور پرسپولیسه
نداشتیما بیا و استقلالی شو
که تساویای اخیر واسه شما که بهتون یه امتیاز میدن از هرچی باخت خفتش بیشتره
جان؟.........آفرین به تو که سر عقل اومدی پس اولین کارت باید عکستو عوض کنی
اصولا آدم با حوصله ایم داداش مخصوصا در مورد استقلالخوشه جان چه حوصله اي داشتي اينا رو جمع كردي
آخ گفتی داداشبرا چي ما بايد جو گير بشيم. مگه بار اولمونه كه داريم ميبريم؟!!!!!!!!!!
شماها بعد مدتها رنگ برد رو ديدين. پرسپوليسيا رو نديده بودي چي جور ذوق ميكردن. داشتن از خوشحالي ميتركيدن بيچاره ها.
البته بازي قبل رو از اينكه مساوي گرفتن بيشتر براشون خوشحال كننده بود ولي خجالت ميكشيدن شادي كنن.غروره ديگه..................
سحر گلی کلا که نیستی این یه مدت هم روش (دلمون واست تنگ می شهداداش علی من نمیخوام تنهات بذارم ولی چه کنم که...
بعد از دوشنبه تا مدتی نمیام
اما بعد از من جون تو جون پرسپولیس
یه وقت تو هم نزاری بری جلو این 6 تایی خوبیت نداره
دوست داشتی این جا میتونه تاپیک زنگ تفریحتم باشه
اصلا هر چی دلت میخواد بگو
راستی داداش افشین و زیاد اذیتش نکنی یا/ چون من خیلی خیلی چاکرشم
پرسپولیس سرور استقلال![]()
اوا سحر گلی ازت توقع نداشتم استقلال سرور پرسپولیسه............نه ارش جان هر ادم عاقلی میدونه که پرسپولیس سرور استقلال
اینو میگم تا دیگه این حرفو نزنی
من حاظرم خفت مساوی و شکست و یا شوت شدن تو ی دسته یک وبکشم
ولی پرسپولیسی باشم وبمیرم
ملتفت شدی گلم![]()
عروسک جون نداشتیما هر آدم عاقلی میدونه که استقلال سرور پرسپولیسه
نداشتیما بیا و استقلالی شو
که تساویای اخیر واسه شما که بهتون یه امتیاز میدن از هرچی باخت خفتش بیشتره
چون من احساس میکنم کل کل بعضی یا داره به توهین و دعوا میرسهدوستان خوب قرمز و ابی من لطفا توجه کنند
دلم میخواد اون دو نفر بیان محفل دوستی باهم اشتی کنن
خواهشن بقیم یادشون باشه یه همچین تاپیکی هم وجود داره واسه اشتی و دوستی و ....
به خدا دوستیمون بیشتر ارزش داره
اینجام تاپیک کل کل نه دعوا![]()
با سلام
پرسپولیس سرور استقلاله![]()
داداش لیگ 34هفتست و این 10هفته ام جزو همون هفته هاستاین شیش تاییا فک میکنن چه خبره.
بابا لیگ 34 هفتست و تا اردیبهشت ماه بازیها ادامه داره
تو طول فصل مشکلات زیادی پیش روی تیم هاست
جوجه رو اخر لیگ میشمارن
شب درازه و قلندر بیدار.
داداش از کجا این قدر زود نسخه می پیچی ما هام همیشه آبی بودیم خدا رو شکر ما که پارسال پدر بحرانو در آوردیم اما قهرمان شدیم........داداش من اینو پیش کسی نگیا بهت میخندن..
قرمزته.
حتما شما اگه تیمتون ببازه تیمتونو عوض میکنین که دارین چنیین چیزی میگین.
پرسپولیس
اوا سحر گلی ازت توقع نداشتم استقلال سرور پرسپولیسه............
مرسی سحری که این تاپیکو گذاشتی دیگه داشتم از دعواشون خسته می شدمدوستان خوب قرمز و ابی من لطفا توجه کنند
چون من احساس میکنم کل کل بعضی یا داره به توهین و دعوا میرسه
دلم میخواد اون دو نفر بیان محفل دوستی باهم اشتی کنن
خواهشن بقیم یادشون باشه یه همچین تاپیکی هم وجود داره واسه اشتی و دوستی و ....
به خدا دوستیمون بیشتر ارزش داره
اینجام تاپیک کل کل نه دعوا![]()
سلام خواهری جات خیلی خالی بودسلام من برگشتم .....
من کاملا با عروسک موافقم.....
آره داداش دیدم.............فيلم سينمايي شبكه 5 تهران رو ديشب ديدين ؟
اسم فيلم هم "هوادار" بود....