كل كل فوتبالی

كل كل فوتبالی

• مجموع رای دهندگان
    968

kajal4

عضو جدید
کاربر ممتاز
برای تمام آبی ها آرزوی صبر و شکیبایی دارم آخه خیلی سخته درک میکنم 2-0 جلو باشن بعدش 2-3 ببازن.
به امید باخت های شرین تر

سخت در اشتباهی.مهم اینه ببازی ولی کسی نتونه صدر جدول رو ازت بگیره!

فرشید_civil

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
6 یا 7 باشی ولی تو خونه ی خودت 2-0 برده رو 3-2 نبازی :confused:

این یعنی استدلال از نوع قرمزی
شاهین بوشهرو پیکانه قزوینو محمدان بنگلادشو حلبی سازانه دارقوز ابادو یادتون رفت، به همین زودی

فرشید_civil

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
برای تمام آبی ها آرزوی صبر و شکیبایی دارم آخه خیلی سخته درک میکنم 2-0 جلو باشن بعدش 2-3 ببازن.
به امید باخت های شرین تر

کجایین نمیبینمتون...
ما با سه تا پایینتر از خودمون کل کل میکنیم، افت داره با تیم 6 جدول همکلام شیم، سقوط نکنین یه دفعه ، شما فعلا طرفه حسابت شاهینه بوشهرو تراکتوره

آخرین ویرایش:

فرشید_civil

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
شاهنامه رو آخر پاییز میشمارن....
آسیاب به نوبت................

دیدی اینم اشتباه گفتی اینجوریه...
جوجه آخره پاییز خوشمزه ست

بله اسیاب به نوبت استقلال 3-2 مارو برد دو روز دیگه میاد 5-2 شمارو میبره

mostafa_beh

عضو جدید
به امید باخت های شرین تر
اوهو.........ولي من ديگه برا شما ارزوي صبر نميكنم چون كارتون از اينها گذشته........ارزو ميكنم سر عقل بياين و تيمتون رو عوض كنين.

afshin_ss

عضو جدید
کاربر ممتاز
6 یا 7 باشی ولی تو خونه ی خودت 2-0 برده رو 3-2 نبازی :confused:

آره والا اينو خوب اومدي 3_2 ببازي ولي به تيمايي كه عادت به امتياز گرفتن ندارن امتياز ندي

به امید باخت های شرین تر

چرا دروغ ميگي؟؟؟چيو درك مي كني؟؟؟تو كجا حال مارو مي فهمي؟؟؟آخه شما كي تا حالا تجربه ي 2 بر صفر جلو افتادن رو داشتين؟؟؟

khooshe

مدیر بازنشسته
آبی رو عشقه..........

آبی رو عشقه..........

اومدم جواب این قرمزا رو بنویسم دیدم ماشالله پستی بی جواب نمونده بود...;)
بعدشم دیدم آخه بنویسم که چی قرمزی نمی آد بنده خدا ها در آرزوی صدر جدولن دیگه باخت تیم رقیبشونم خوشحالشون نمی کنه:D
گفتم فقط بنویسم:
:gol: استقلال سرور پرسپولیسه :gol:

roleh

عضو جدید
من فقط از یه چیزی تعجب می كنم، این پرسپولیسی سوراخ ترین دروازه بان ها رو در طول تاریخ به فوتبال ایران تحویل دادن..همه عند سوت:biggrin:ی...استقلال همیشه دروازه بان های بزرگی داشته از جمله حجازی و رشیدی و عابدزاده و بابا زاده و طباطبایی و برومند و طالب لو و رحمتی و... ;)اما پرسپولیس هیچ وقت دروازه بان بزرگی به فوتبال معرفی نكرده!! جالبه بزرگترین دروازه بان های تاریخ این تیم مثل قلیچ خانی و عابدزاده هر دو در استقلال مطرح شدند و پرسپولیس بردتشون...اما پرسپولیس واسه ما دروازه بان به جامعه فوتبال تحویل میده!!!! محمد محمدییییی:biggrin::biggrin::biggrin::biggrin:

جدا خسته نباشید با این دروازه بان پروری!!:biggrin:
من به عقله این مرفاوی و واعظ شک میکنم که آخه مگه ندیدن این محمدی هر تیمی میره زود اخراج میشه چه از پرسپولیس چه سپاهان تازه فک کنم زمانی هم سایپا بود چرا باز اومدن خریدنش؟
دوم اینکه باز خوبه که تیمه ما همه دروازه بوناش در یه سطحن مثه همین میثاق و علیرضا ولی شما به یه نفر متکی هستین اگه وحید نباشه که شما معلوم نبود الان کجا باشین....فک کنم این خیلی بد معضلیه که آدم تیمش به یه نفر بند باشه مثه همین منچستر و رئال......

roleh

عضو جدید
اتفاقا ما تجربه ی 3-0 جلو افتادنو داشتیم ولی آخرش 3-3 مساوی کردیم ولی 4-3 نباختیم....بازی با مقاومت سالی که قهرمان شدیم م م بازی تو آزادی بود دقیقا یادمه

afshin_ss

عضو جدید
کاربر ممتاز
من به عقله این مرفاوی و واعظ شک میکنم که آخه مگه ندیدن این محمدی هر تیمی میره زود اخراج میشه چه از پرسپولیس چه سپاهان تازه فک کنم زمانی هم سایپا بود چرا باز اومدن خریدنش؟
دوم اینکه باز خوبه که تیمه ما همه دروازه بوناش در یه سطحن مثه همین میثاق و علیرضا ولی شما به یه نفر متکی هستین اگه وحید نباشه که شما معلوم نبود الان کجا باشین....فک کنم این خیلی بد معضلیه که آدم تیمش به یه نفر بند باشه مثه همین منچستر و رئال......

محمدي سايپا نبوده عزيز من اگه فوتبال رو دنبال كرده باشي يادت مياد كه محمدي فصل قبل چه درخششي تو پيكان اصغر مديروستا داشت
ضمنا با اين توصيفات يعني الان شما وضعتون از منچستر و رئال بهتره؟؟؟چون شما به يه نفر متكي نيستين و اونا هستن؟؟؟

شايد بشه دو دروازه بان هم سطح تيم شما رو در يك سطح با دروازه بان دوم تيم ما دونست

اتفاقا ما تجربه ی 3-0 جلو افتادنو داشتیم ولی آخرش 3-3 مساوی کردیم ولی 4-3 نباختیم....بازی با مقاومت سالی که قهرمان شدیم م م بازی تو آزادی بود دقیقا یادمه

من دارم راجع به امسال حرف ميزنما وقتي ميريم راجع به گذشته حرف ميزنيم ميگين چرا از گذشته ميگين از حال ميگيم خودتون ميرين گذشته اگه به گذشته گفتنه كه همه يادشونه همين مقاومت تو آزادي 4 بر 2 شما رو برد اين كه قشنگتر از بازي 3 بر 2 بود

البته اون سالي كه قهرمان شدين رو گفتي منو ياد نود انداختي ديدي ميثاق چطوري يه تنه تيم شما رو اون سال قهرمان كرد؟؟؟

khooshe

مدیر بازنشسته
آبیییییییییییییییییته

آبیییییییییییییییییته

نه داداش از پرسپولیس اخراج نشد توی پرسپولیس از اوج آوردنش تو افت بعدشم اخراجش کردن وگرنه من خودم یادمه چقدر خوب بازی می کرد فقط پرسپولیسه دیگه دروازه بانو بازیکن خراب کنه مثل آرفیه الان ;)
در ضمن داداش یه تیم نمی تونه دو تا دروازه بان بزرگ داشته باشه مثل رحمتی که همش ساز مخالف می زد همین الانشم محمدی ساز مخالف می زنه:razz:
داداش این اصلشه که یه تیم یه دروازه بان بزرگ داشته باشه و یه دروازه بان که از اون یکی کمتر باشه و تیم های بزرگ مثل رئال و منچستر این کارو می کنن در واقع این یه کار حرفیه که پرسپولیس نکرده و الان اینجاس و استقلال کرده و الان اینجاس;)
تازه من یکی معتقدم بد کار نکرد فقط بدشانسی آورد اونم برای زمانیه که توی پرسپولیس بود:)

فرشید_civil

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
اومدم جواب این قرمزا رو بنویسم دیدم ماشالله پستی بی جواب نمونده بود...;)
بعدشم دیدم آخه بنویسم که چی قرمزی نمی آد بنده خدا ها در آرزوی صدر جدولن دیگه باخت تیم رقیبشونم خوشحالشون نمی کنه:D
گفتم فقط بنویسم:
:gol: استقلال سرور پرسپولیسه :gol:

بابا خوشه جان ما دیگه این دورو برا اینقد قرمزی ندیدیم خداییش خسته شدیم لااقل جواب پستای همدیگرو بدیم...
همینه ایول ... استقلال سرور پرسپولیسه

adel_salehi2000

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
ما شاهنامه رو از قبل شمرديم.جوجه هم اخرش خوشه............ميدوني به چي رسيديم؟؟؟
استقلال سرور پرسپوليسه..

آرزو بر جوانان عیب نیست مخصوصاً هواداران جوان این تیم شیرین باخت.
شما الان به این نتیجه رسیدین.....
ما از همون اولش که فوتبال ایران شکل گرفت میدونستیم پرسپولیس سرور استقلاله

parimah_sepehry

کاربر فعال

بازهم این پرسپولیسی ها دچار توهم شدن...

عزیزم از بس تیمتون گند بالا آورده بچه هاتون دیگه واسه کل کل نمیان....

استقلال سروره کل تیمهای لیگه ...پرسپولیس که سوسکه...

:w34::w32::w34:

فرشید_civil

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
بازهم این پرسپولیسی ها دچار توهم شدن...

عزیزم از بس تیمتون گند بالا آورده بچه هاتون دیگه واسه کل کل نمیان....

استقلال سروره کل تیمهای لیگه ...پرسپولیس که سوسکه...

:w34::w32::w34:

پریماه خودت بتنهایی 8 نفرشون حریفی، اگه بیشتر شدن خبرم کن.
این تاپیکم کم کم باید تغییر نام پیدا کنه به کافه سنتی برو بچ استقلال...
و باز طبقه معمول استقلال سرور پرسپولیسه

parimah_sepehry

کاربر فعال
پریماه خودت بتنهایی 8 نفرشون حریفی، اگه بیشتر شدن خبرم کن.
این تاپیکم کم کم باید تغییر نام پیدا کنه به کافه سنتی برو بچ استقلال...
و باز طبقه معمول استقلال سرور پرسپولیسه

مرسی دادش فرشید حتما خبرت میکنم...;)

در ضمن من با تغییر عنوان تاپیک موافقم...
:thumbsup2::thumbsup2:

:w34::w32::w32::w34:

:gol::heart:آبیته:heart::gol:

adel_salehi2000

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
تیمها جلوی پرسپولیس با برنامه و هدف میان آخه امتیاز گرفتن از پرسپولیس مثل قهرمانی میمونه.
ولی همین تیمها وقتی با این آبیها بازی دارن اصلاً بی انگیزه هستن.اهوازی ها انگیزه داشتن بدجور شکستی به این آبیهای به قول معروف پر مدعا تحمیل کردن

majid hashemi

کاربر فعال
تیمها جلوی پرسپولیس با برنامه و هدف میان آخه امتیاز گرفتن از پرسپولیس مثل قهرمانی میمونه.
ولی همین تیمها وقتی با این آبیها بازی دارن اصلاً بی انگیزه هستن.اهوازی ها انگیزه داشتن بدجور شکستی به این آبیهای به قول معروف پر مدعا تحمیل کردن

ای بابا مثل اینکه خوب بازی کردن قرمزا براتون ارزو شده نه؟

آرزو بر جوانان عیب نیست بگو عزیز، دلت خالی شه
ما هم میگیم قرمزا تیم خوبی دارن،الان صدر جدولن،همه بازیهاشونم با اختلاف چند تا میبرن بگو بگو نذار اینا رو دلتون بمونه
ایشالا به تیمای دیگه هم خداوند یه انگیزه عطا بفرماید تا جلو استقلالم مثل تیم قرمزا با انگیزه بازی کنن،آآآآآآآآمین
میبینی ما بخیل نیستیم دوست عزیز

آخرین ویرایش:

mostafa_beh

عضو جدید
تيم ما به يه نفر بنده؟؟؟؟؟؟؟حتما گل ما رو هم وحيد ميزنه،نه!!!!!!!!اون پرسپوليسه كه چون گل نميتونه بزنه فقط به دروازه باناش متكيه. بازي با فولاد رو نديدي؟اگه پنالتي رو نميگرفت كه الان كرانچار و انصاري فرد و .... فراري بودن.

mostafa_beh

عضو جدید
ولي نميدونستين كه چه كلاه بزرگي سرتون گذاشتن...............

mostafa_beh

عضو جدید
نه بابا............الان ميدوني انگيزه ي پرسپوليس چيه؟؟؟ ميرن تو محوطه جريمه و خودشونو ميزنن زمين تا داور دلش به حالشون بسوزه و پنالتي بگيره تا حداقل بازي رو نبازن.....خجالت داره ولا

afshin_ss

عضو جدید
کاربر ممتاز

ياد افشين پيرواني و حرفاي خنده دارش تو برنامه ي نود بخير:biggrin::biggrin::biggrin:

بالا