برای تمام آبی ها آرزوی صبر و شکیبایی دارم آخه خیلی سخته درک میکنم 2-0 جلو باشن بعدش 2-3 ببازن.
به امید باخت های شرین تر
سخت در اشتباهی.مهم اینه ببازی ولی کسی نتونه صدر جدول رو ازت بگیره!
برای تمام آبی ها آرزوی صبر و شکیبایی دارم آخه خیلی سخته درک میکنم 2-0 جلو باشن بعدش 2-3 ببازن.
به امید باخت های شرین تر
سخت در اشتباهی.مهم اینه ببازی ولی کسی نتونه صدر جدول رو ازت بگیره!
اتفاقا این یکی رو خوب آومدی!شاهنامه رو آخر پاییز میشمارن....
آسیاب به نوبت................
6 یا 7 باشی ولی تو خونه ی خودت 2-0 برده رو 3-2 نبازی![]()
به امید باخت های شرین تر
شاهنامه رو آخر پاییز میشمارن....
كي به كي داره ميگه كر و لال. شماها نميبيني تيمت تا حالا چي كار كرده به ما ميگي كرو لال............. عجيبه.........استق کرولال 3 تا خورد![]()
حالا ميبينيم همين ابومسلم شما رو چيكار ميكنه.....اره ابومسلم
حالا تو میدونی اون چه تیمیه که طرفداراش بعد از یه باخت کشته میدن![]()
باز تو پست دادي. اصلا تو تا حالا كجا بودي.....6 یا 7 باشی ولی تو خونه ی خودت 2-0 برده رو 3-2 نبازی![]()
اوهو.........ولي من ديگه برا شما ارزوي صبر نميكنم چون كارتون از اينها گذشته........ارزو ميكنم سر عقل بياين و تيمتون رو عوض كنين.برای تمام آبی ها آرزوی صبر و شکیبایی دارم آخه خیلی سخته درک میکنم 2-0 جلو باشن بعدش 2-3 ببازن.
به امید باخت های شرین تر
ما شاهنامه رو از قبل شمرديم.جوجه هم اخرش خوشه............ميدوني به چي رسيديم؟؟؟شاهنامه رو آخر پاییز میشمارن....
6 یا 7 باشی ولی تو خونه ی خودت 2-0 برده رو 3-2 نبازی![]()
به امید باخت های شرین تر
من به عقله این مرفاوی و واعظ شک میکنم که آخه مگه ندیدن این محمدی هر تیمی میره زود اخراج میشه چه از پرسپولیس چه سپاهان تازه فک کنم زمانی هم سایپا بود چرا باز اومدن خریدنش؟من فقط از یه چیزی تعجب می كنم، این پرسپولیسی سوراخ ترین دروازه بان ها رو در طول تاریخ به فوتبال ایران تحویل دادن..همه عند سوتی...استقلال همیشه دروازه بان های بزرگی داشته از جمله حجازی و رشیدی و عابدزاده و بابا زاده و طباطبایی و برومند و طالب لو و رحمتی و...
اما پرسپولیس هیچ وقت دروازه بان بزرگی به فوتبال معرفی نكرده!! جالبه بزرگترین دروازه بان های تاریخ این تیم مثل قلیچ خانی و عابدزاده هر دو در استقلال مطرح شدند و پرسپولیس بردتشون...اما پرسپولیس واسه ما دروازه بان به جامعه فوتبال تحویل میده!!!! محمد محمدییییی
جدا خسته نباشید با این دروازه بان پروری!!![]()
من به عقله این مرفاوی و واعظ شک میکنم که آخه مگه ندیدن این محمدی هر تیمی میره زود اخراج میشه چه از پرسپولیس چه سپاهان تازه فک کنم زمانی هم سایپا بود چرا باز اومدن خریدنش؟
دوم اینکه باز خوبه که تیمه ما همه دروازه بوناش در یه سطحن مثه همین میثاق و علیرضا ولی شما به یه نفر متکی هستین اگه وحید نباشه که شما معلوم نبود الان کجا باشین....فک کنم این خیلی بد معضلیه که آدم تیمش به یه نفر بند باشه مثه همین منچستر و رئال......
اتفاقا ما تجربه ی 3-0 جلو افتادنو داشتیم ولی آخرش 3-3 مساوی کردیم ولی 4-3 نباختیم....بازی با مقاومت سالی که قهرمان شدیم م م بازی تو آزادی بود دقیقا یادمه
نه داداش از پرسپولیس اخراج نشد توی پرسپولیس از اوج آوردنش تو افت بعدشم اخراجش کردن وگرنه من خودم یادمه چقدر خوب بازی می کرد فقط پرسپولیسه دیگه دروازه بانو بازیکن خراب کنه مثل آرفیه الانمن به عقله این مرفاوی و واعظ شک میکنم که آخه مگه ندیدن این محمدی هر تیمی میره زود اخراج میشه چه از پرسپولیس چه سپاهان تازه فک کنم زمانی هم سایپا بود چرا باز اومدن خریدنش؟
دوم اینکه باز خوبه که تیمه ما همه دروازه بوناش در یه سطحن مثه همین میثاق و علیرضا ولی شما به یه نفر متکی هستین اگه وحید نباشه که شما معلوم نبود الان کجا باشین....فک کنم این خیلی بد معضلیه که آدم تیمش به یه نفر بند باشه مثه همین منچستر و رئال......
اومدم جواب این قرمزا رو بنویسم دیدم ماشالله پستی بی جواب نمونده بود...
بعدشم دیدم آخه بنویسم که چی قرمزی نمی آد بنده خدا ها در آرزوی صدر جدولن دیگه باخت تیم رقیبشونم خوشحالشون نمی کنه
گفتم فقط بنویسم:
استقلال سرور پرسپولیسه
![]()
ما شاهنامه رو از قبل شمرديم.جوجه هم اخرش خوشه............ميدوني به چي رسيديم؟؟؟
استقلال سرور پرسپوليسه..
آرزو بر جوانان عیب نیست مخصوصاً هواداران جوان این تیم شیرین باخت.
شما الان به این نتیجه رسیدین.....
ما از همون اولش که فوتبال ایران شکل گرفت میدونستیم پرسپولیس سرور استقلاله
بازهم این پرسپولیسی ها دچار توهم شدن...
عزیزم از بس تیمتون گند بالا آورده بچه هاتون دیگه واسه کل کل نمیان....
استقلال سروره کل تیمهای لیگه ...پرسپولیس که سوسکه...
پریماه خودت بتنهایی 8 نفرشون حریفی، اگه بیشتر شدن خبرم کن.
این تاپیکم کم کم باید تغییر نام پیدا کنه به کافه سنتی برو بچ استقلال...
و باز طبقه معمول استقلال سرور پرسپولیسه
تیمها جلوی پرسپولیس با برنامه و هدف میان آخه امتیاز گرفتن از پرسپولیس مثل قهرمانی میمونه.
ولی همین تیمها وقتی با این آبیها بازی دارن اصلاً بی انگیزه هستن.اهوازی ها انگیزه داشتن بدجور شکستی به این آبیهای به قول معروف پر مدعا تحمیل کردن
تيم ما به يه نفر بنده؟؟؟؟؟؟؟حتما گل ما رو هم وحيد ميزنه،نه!!!!!!!!اون پرسپوليسه كه چون گل نميتونه بزنه فقط به دروازه باناش متكيه. بازي با فولاد رو نديدي؟اگه پنالتي رو نميگرفت كه الان كرانچار و انصاري فرد و .... فراري بودن.من به عقله این مرفاوی و واعظ شک میکنم که آخه مگه ندیدن این محمدی هر تیمی میره زود اخراج میشه چه از پرسپولیس چه سپاهان تازه فک کنم زمانی هم سایپا بود چرا باز اومدن خریدنش؟
ولي نميدونستين كه چه كلاه بزرگي سرتون گذاشتن...............آرزو بر جوانان عیب نیست مخصوصاً هواداران جوان این تیم شیرین باخت.
شما الان به این نتیجه رسیدین.....
ما از همون اولش که فوتبال ایران شکل گرفت میدونستیم پرسپولیس سرور استقلاله
نه بابا............الان ميدوني انگيزه ي پرسپوليس چيه؟؟؟ ميرن تو محوطه جريمه و خودشونو ميزنن زمين تا داور دلش به حالشون بسوزه و پنالتي بگيره تا حداقل بازي رو نبازن.....خجالت داره ولاتیمها جلوی پرسپولیس با برنامه و هدف میان آخه امتیاز گرفتن از پرسپولیس مثل قهرمانی میمونه.
ولی همین تیمها وقتی با این آبیها بازی دارن اصلاً بی انگیزه هستن.اهوازی ها انگیزه داشتن بدجور شکستی به این آبیهای به قول معروف پر مدعا تحمیل کردن
تیمها جلوی پرسپولیس با برنامه و هدف میان آخه امتیاز گرفتن از پرسپولیس مثل قهرمانی میمونه.