كل كل فوتبالی

كل كل فوتبالی

• مجموع رای دهندگان
    968

khooshe

مدیر بازنشسته
آبی رو عشقه..........

آبی رو عشقه..........

خوب خوشه جان نود رو كه ديدي چي گفت يه پنالتي پرسپوليس سوخت و دو كارت قرمز هم داور واستون خريد و به طالب لو و اكبر پور واسه اون حركت اول بازي كه با ارنج زد نشون نداد بعد بگين حق ما بوده بازم حق ما رو خوردن

فوتبال با سياست حالا ميخواي يا نميخواي
آره داداش دیدم ولی خودمونیم صحنه ها رو یه کم مغرضانه انتخاب کرده بودن دقیقا 3تا موقعیتی که من یادمه(شایدم بیشتر بود)رو نشون ندادن اون 3 تا یکیش خطای کلاه کج بود که باید اخراج می شد:mad:
یکیش خطایی بود که روی خسرو کردن و داور به خسرو کارت داد در صورتی که باید خطا هم می گرفت اونم چسبیده به محوطه و 3امیش پنالتی بود قبل از اینکه ضربه بزنه کلی آدم توی محوطه بودن بعدم اون حرکتی که خسرو رو هم گرفته بود ولش نمی کرد هم پنالتی بود اونو که دیدی؟:razz:
در هر صورت دم حاج رضایی گرم که گفت نباید به شعور این تماشاگرا توهین کرد اینم از فوتبال با سیاست اگه شما می خوای ما نمی خوایم;)
احتمالا سیاستشو توی نذاشتن بادامکی دیدی ندیدی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:surprised:

شما ببخشيد تقصير من كه نبوده اونا معرفي كردن من بي تقصيرم تو رو خدا

ناراحت نباش حتما از تيم شما خوششون نمياد من هم تعجب كردم با اين بازي هاي پرسپوليس از شما بالاتره خداييش حق شما بيشتر بوده حالا شما ببخشيد من بهشون سفارش ميكنم دقت كنن تكرار نشه

راستي خوشه جان مهم نيست كه به تيم ضعيف ببازي پيش مياد مهم اين بوده كه ما تو گروه رفتيم بالا شما كه ادعا داشتين بايد ميرفتين بالا نرفتين اين مهمه پرسپوليس به بايرن مونيخ هم باخت به الغرافه هم باخت اما با چه تفاوتي . ..
داداش مگه من گفتم شما با تقصیری گفتم به نظر من درست نیست خدا رو 100هزار مرتبه شکر که با ما هم عقیده ای وگرنه تا صفحه ی 400باید بحث می کردیم;)
حتما بهشون سفارش کن یادت نره ها داداش..........
چرا داداش مهمه تیم ضعیف اونم توی آسیا آبرو بره داداش دارم می گم دو تیمی که تو گروه ما بودن شانس قهرمانی دارن خوب قوین دیگه(وای داداش ترو خدا نگو نفهمیدی:confused:)داداش یادت باشه تیمی مثل پرسپولیس نباید از تیمی که حتی از گروهش هم صعود نکرده 5تا بخوره این نشونه ی خوبی نیست:razz:
در ضمن بایرن مونیخ فرق داره با القراضه:D

khooshe

مدیر بازنشسته
آبی رو عشقه..........

آبی رو عشقه..........

بالاخره ما یه بازیه قشنگ از پرسپولیس دیدیم ;)

خسته شدیم انقدر که اومدیم اینجا پرسپولیسا گفتن ما فقط برای قلبمون از پرسپولیس طرفداری می کنیم و بردو باختش یا بازی های نه چندان دلچسبش یا 5تا بازی توی خونه ی خودی و نتیجه نگرفتناش رو نادیده می گیریم

دیگه کم کم داشت یادم می رفت جز داداش علی پرسپولیسی دیگه ای هم هست;)آخ جون پرسپولیسیا می آن:D

ولی بدون کل کل این برد قشنگ البته با مشنگ بازیه فجریها رو به پرسپولیسیا تبریک می گم به امید اینکه بازیه پرسپولیس از خواب آوری در بیاد و مثل این بازی باشه;)

kajal4

عضو جدید
کاربر ممتاز
راز برد پرگل پرسپوليس : پرسپوليس منتظر بود با يه نتيجه مفتضحانه از استقلال ببازه ولي شانس يارش شد و مساوي كرد و اين موضوع آنقدر بهش روحيه داد كه تيم متحول شد.تازه منتظر باشيد 2 يا 3 برد پياپي ديگه رو هم تجربه كنيد .:biggrin::biggrin: ولي من يه كم نگران استقلالم چون بد جور روحيه اش ريخت به هم با اين مساوي!!!:(

آخرین ویرایش:

ali hamraeiiyan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
راز برد پرگل پرسپوليس : پرسپوليس منتظر بود با يه نتيجه مفتضحانه از استقلال ببازه ولي شانس يارش شد و مساوي كرد و اين موضوع آنقدر بهش روحيه داد كه تيم متحول شد.تازه منتظر باشيد 2 يا 3 برد پياپي ديگه رو هم تجربه كنيد .:biggrin::biggrin: ولي من يه كم نگران استقلالم چون بد جور روحيه اش ريخت به هم با اين مساوي!!!:(
حالا خوبه شما تو دربي شانس اوردين با كمك داور شكست نخوردين

parimah_sepehry

کاربر فعال
حالا خوبه شما تو دربي شانس اوردين با كمك داور شكست نخوردين

شما کی از داوری راضی بودین که این بار دومتون باشه....

اول که میگین مسعود مرادی رو نمیخوایم...

بعد از بازی هم که میگین داور کمکتون کرد ....

ای بابا بسه دیگه....

ali hamraeiiyan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
شما کی از داوری راضی بودین که این بار دومتون باشه....

اول که میگین مسعود مرادی رو نمیخوایم...

بعد از بازی هم که میگین داور کمکتون کرد ....

ای بابا بسه دیگه....
باشه چون شما ميگي بسه

ولي كل كل اين چيزا رو داره

parimah_sepehry

کاربر فعال

بالا