khooshe
مدیر بازنشسته
آبی رو عشقه..........
آبی رو عشقه..........

یکیش خطایی بود که روی خسرو کردن و داور به خسرو کارت داد در صورتی که باید خطا هم می گرفت اونم چسبیده به محوطه و 3امیش پنالتی بود قبل از اینکه ضربه بزنه کلی آدم توی محوطه بودن بعدم اون حرکتی که خسرو رو هم گرفته بود ولش نمی کرد هم پنالتی بود اونو که دیدی؟
در هر صورت دم حاج رضایی گرم که گفت نباید به شعور این تماشاگرا توهین کرد اینم از فوتبال با سیاست اگه شما می خوای ما نمی خوایم
احتمالا سیاستشو توی نذاشتن بادامکی دیدی ندیدی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

حتما بهشون سفارش کن یادت نره ها داداش..........
چرا داداش مهمه تیم ضعیف اونم توی آسیا آبرو بره داداش دارم می گم دو تیمی که تو گروه ما بودن شانس قهرمانی دارن خوب قوین دیگه(وای داداش ترو خدا نگو نفهمیدی
)داداش یادت باشه تیمی مثل پرسپولیس نباید از تیمی که حتی از گروهش هم صعود نکرده 5تا بخوره این نشونه ی خوبی نیست
در ضمن بایرن مونیخ فرق داره با القراضه
آبی رو عشقه..........
آره داداش دیدم ولی خودمونیم صحنه ها رو یه کم مغرضانه انتخاب کرده بودن دقیقا 3تا موقعیتی که من یادمه(شایدم بیشتر بود)رو نشون ندادن اون 3 تا یکیش خطای کلاه کج بود که باید اخراج می شدخوب خوشه جان نود رو كه ديدي چي گفت يه پنالتي پرسپوليس سوخت و دو كارت قرمز هم داور واستون خريد و به طالب لو و اكبر پور واسه اون حركت اول بازي كه با ارنج زد نشون نداد بعد بگين حق ما بوده بازم حق ما رو خوردن
فوتبال با سياست حالا ميخواي يا نميخواي

یکیش خطایی بود که روی خسرو کردن و داور به خسرو کارت داد در صورتی که باید خطا هم می گرفت اونم چسبیده به محوطه و 3امیش پنالتی بود قبل از اینکه ضربه بزنه کلی آدم توی محوطه بودن بعدم اون حرکتی که خسرو رو هم گرفته بود ولش نمی کرد هم پنالتی بود اونو که دیدی؟

در هر صورت دم حاج رضایی گرم که گفت نباید به شعور این تماشاگرا توهین کرد اینم از فوتبال با سیاست اگه شما می خوای ما نمی خوایم

احتمالا سیاستشو توی نذاشتن بادامکی دیدی ندیدی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

داداش مگه من گفتم شما با تقصیری گفتم به نظر من درست نیست خدا رو 100هزار مرتبه شکر که با ما هم عقیده ای وگرنه تا صفحه ی 400باید بحث می کردیمشما ببخشيد تقصير من كه نبوده اونا معرفي كردن من بي تقصيرم تو رو خدا
ناراحت نباش حتما از تيم شما خوششون نمياد من هم تعجب كردم با اين بازي هاي پرسپوليس از شما بالاتره خداييش حق شما بيشتر بوده حالا شما ببخشيد من بهشون سفارش ميكنم دقت كنن تكرار نشه
راستي خوشه جان مهم نيست كه به تيم ضعيف ببازي پيش مياد مهم اين بوده كه ما تو گروه رفتيم بالا شما كه ادعا داشتين بايد ميرفتين بالا نرفتين اين مهمه پرسپوليس به بايرن مونيخ هم باخت به الغرافه هم باخت اما با چه تفاوتي . ..

حتما بهشون سفارش کن یادت نره ها داداش..........
چرا داداش مهمه تیم ضعیف اونم توی آسیا آبرو بره داداش دارم می گم دو تیمی که تو گروه ما بودن شانس قهرمانی دارن خوب قوین دیگه(وای داداش ترو خدا نگو نفهمیدی

در ضمن بایرن مونیخ فرق داره با القراضه