كل كل فوتبالی

كل كل فوتبالی

• مجموع رای دهندگان
    968

ali hamraeiiyan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
منم باهات موافقم علی خسته شدیم از بس مساوی دیدیم...
یه بار ما شمارو ببریم دفعه بعد شما از ما ببازین بسه دیگه اقا... فوتبال با سیاست نمیخوایم نمیخوایم
نه سياست كه نيست گل خوردن شما سياسي نيست
اره يه بار ما ببريم بار ديگه شما ببازين درسته و جدا از شوخي هم شما ميبازين هم ما مثل گذشته و اينده اي نزديك ولي در كل با شما هم عقيده نيستم كه مساوي سياسيه

.MosTaFa.

کارشناس تالار مهندسی صنایع
کاربر ممتاز
بازی دادن سید صالحی از اول؟؟؟؟

بابا این یارو که گند زد به بازی
اونم توپ بود خراب کرد؟؟؟

ولی بازم ایول به استقلال و آرش آقای گل

afshin_ss

عضو جدید
کاربر ممتاز
سری دوم اهانت های افشین و فرشید

نویسنده : افشین-فرشید-آرتمیس و...

کارگردان: فیفا 09
تهیه کننده: فیفا 09
و...
مستند افشاگری این هفته ساعت 20:30-23:00
حقایق از این قبیلند:
البته با اجازه ی بارسون و سایر رفقای قرمز ، این دفعه دیگه تمومه و بحث فوتبالیمونو میکنیم. هر جوابی هم داده بشه توجه نمیکنیم. ختم بحث همین جا اعلام میشه:w27:

عصبانيت تا چه حد؟؟؟من كه هر روز ميام اينجا رو ميخونم امروز صبح عين خيليا درگير بودم نيومدم تا حالا لزومي نداشت پيام خصوصي بدي و اين توهين هاي خودت رو بهم نشون بدي من تا الان به كمبود تربيت و شعور در تو پي برده بودم نه من خيلي هاي ديگه ولي حالا ديگه به كسايي كه شك داشتن هم نشون دادي

ضمنا جوابتو اينجا ميدم چون دوست دارم با كسايي خصوصي حرف بزنم كه واسم ارزش دارن و نمي خوام بهت زحمت بدم يه عكس هم از پيام خصوصي بگيري حرفي ندارم كه تو جمع نتونم بزنم

راستي ممنون كه جوابي به پستاي قبليم ندادي خب ...

فقط در مورد پستاي خودم توضيح ميدم

در مورد اسم تاپيك بايد بگم قبل از اينكه شما اينجا عضو بشين يه تاپيكي به اين نام وجود داشت بعد كه اون تاپيك بسته شد به دليل وجود افرادي مثل جنابعالي بحث ها به تاپيك هاي ديگه كشيده شده بود و من تصميم گرفتم يه تاپيك با همون نام و بخاطر احترام به صاحب قبليش ايجاد كنم اميدوارم كه موفق به توضيح اين مسئله شده باشم هر چند بعيد مي دونم

در مورد دومي بايد بگم واقعا ساكت موندن در مورد بي ادبي هاي يه نفر خيلي سخته واسم

واقعا فكر مي كني با گفتن اين جمله ها مثل بروسلي وارد مي شود و ... داري كل كل مي كني؟؟؟ببخشيد مجبورم در خور شخصيتت صحبت كنم هر كي اين چيزا رو در تاپيك ورزشي ميخونه فقط به شعور نويسنده اش شك مي كنه

شما اگه تهديد سرت مي شد كه به توهينات ادامه نمي دادي

چه جالب شما اصلا تو پستاي ديگران دخالت نمي كني؟؟؟ولي در مورد دخالت من اسمم رو اونجا ديدم ترجيح دادم كه جواب بدم و يه مسئله ديگه هم اينكه بحثي كه قراره شخصي باشه و كسي دخالت نكنه جاش تو تاپيك عمومي نيست

خط كشيدن دور آواتار يعني چي دليل اينم مي گفتي عين اون بروسلي مي خنديديم

در مورد بقيه چيزايي كه راجع به من و آرتيميس (من دوست دارم اينطوري بنويسم آقاي معلم اينجا بخش ورزشي هستش نه ادبيات و املا منو بگو چرا وقتي تصفيه حساب رو با دستگاه تصفيه ديدم چيزي نگفتم) ولي در مورد حرفايي كه نوشتي فكر كنم هر كسي اينا رو بخونه خودش به خودي خود مي فهمه كه شما از چه شخصيتي برخوردار هستيد

من اشتباه كردم كه با وجود افراد فاقد شخصيتي چون شما رفتم و تو پروفايل آرتيميس حرف زدم و ازش خواهش كردم بياد اينجا متاسفم براي جايي كه توش درس مي خوني متاسفم از اينكه هر چي از دهنت در مياد ميگي
من از آرتيميس عذر مي خوام كه تو اين محيط مجازي نميشه تو انتخاب هم صحبت دقت كرد و از هم صحبت شدن با آدماي فاقد فرهنگ و تربيت جلوگيري كرد زوري خانوم يعني چون محيط مجازيه چه بخوايم چه نخوايم بايد با اين سطح شعور هم برخورد داشته باشيم ولي تجربه نشون داده آدمايي با شعور و ادبيات تو خيلي اومدن اينجا ولي زود محو شدن

afshin_ss

عضو جدید
کاربر ممتاز
در مورد بازي بگم كه به نظرم بهترين تركيب ممكن بود تا اينجا اگه بازي بعد بخواد سيد صالحي و برهاني و كاظمي رو بنشونه نامردي كرده

و ديديم كري هاي حميد استيلي اعتبار قانوني نداشت

afshin_ss

عضو جدید
کاربر ممتاز
بارسلون عزيز با تمام علاقه اي كه بهت دارم ولي بهت اعتراض دارم كه چطور مي توني حضور چنين فردي رو در اينجا تحمل كني؟؟؟
كسي كه شعور صحبت كردن در مورد يه دختر رو نداره چطور بايد اينجا فعاليت كنه چطور ميشه از حرفا و پستايي كه اينجا زده حمايت كرد و بهشون اهميت داد؟؟؟
يعني اين شخص ارزش احترام گذاشتن داره؟؟؟

من تو كل دوران حضورم تو اين باشگاه اولين باري بود كه اصلا به صفحه ي آرتيميس سر مي زدم فكر كنم اونم واسه اينكه ديدم واقعا در حقش داره ظلم ميشه و بهش توهين ميشه كسي هم حمايت نمي كنه ازش

يعني واقعا شما مي بينيد به يه دختر توهين ميشه و بعد ساكت مي مونين و ميگين ازت خواهش مي كنيم بس كن؟؟؟

هر چي دلش مي خواد بگه و بعد بس كنه؟؟؟

يه چيزي بگم بهتون اينجا ديگه بحث استقلال و پرسپوليس مطرح نيست با خوندن اين پستش واقعا عصبي شدم نمي دونم چطور از اين پست مي گذرين شما

من ميگم غيرت ايراني مرده

من حتي اگه اخراج بشم همه سعي ام رو مي كنم كه اين آقا اينجا فعاليت نكنه من نمي تونم بعد از اين با اين فرد بي تربيت و بي شعور بحث فوتبالي بكنم

خواهشا چشماتون رو باز كنيد

بارسلون

اخراجی موقت
بارسلون عزيز با تمام علاقه اي كه بهت دارم ولي بهت اعتراض دارم كه چطور مي توني حضور چنين فردي رو در اينجا تحمل كني؟؟؟
كسي كه شعور صحبت كردن در مورد يه دختر رو نداره چطور بايد اينجا فعاليت كنه چطور ميشه از حرفا و پستايي كه اينجا زده حمايت كرد و بهشون اهميت داد؟؟؟
يعني اين شخص ارزش احترام گذاشتن داره؟؟؟

من تو كل دوران حضورم تو اين باشگاه اولين باري بود كه اصلا به صفحه ي آرتيميس سر مي زدم فكر كنم اونم واسه اينكه ديدم واقعا در حقش داره ظلم ميشه و بهش توهين ميشه كسي هم حمايت نمي كنه ازش

يعني واقعا شما مي بينيد به يه دختر توهين ميشه و بعد ساكت مي مونين و ميگين ازت خواهش مي كنيم بس كن؟؟؟

هر چي دلش مي خواد بگه و بعد بس كنه؟؟؟

يه چيزي بگم بهتون اينجا ديگه بحث استقلال و پرسپوليس مطرح نيست با خوندن اين پستش واقعا عصبي شدم نمي دونم چطور از اين پست مي گذرين شما

من ميگم غيرت ايراني مرده

من حتي اگه اخراج بشم همه سعي ام رو مي كنم كه اين آقا اينجا فعاليت نكنه من نمي تونم بعد از اين با اين فرد بي تربيت و بي شعور بحث فوتبالي بكنم

خواهشا چشماتون رو باز كنيد

من شرمندتم افشین جان...
اما رفیقمون گفته که دیگه نمی خواد ادامه بده...
اما بازم شرمندم میدونم چقد عصبانی هستی داش...

afshin_ss

عضو جدید
کاربر ممتاز
من شرمندتم افشین جان...
اما رفیقمون گفته که دیگه نمی خواد ادامه بده...
اما بازم شرمندم میدونم چقد عصبانی هستی داش...

آخه رفيقمون هر چي دلش خواسته گفته بعد ميگه ديگه ادامه نميده نمي دونم والا ...

بارسلون

اخراجی موقت
خوب آقا بسم الله...
شروع کنین کل کل در باره بازی دیشبو...
حیف که تمام عشقم داماشه والا کل مینداختم اینجا اساسی...
پرچم همیشه بالاست...

pishi khogshel

عضو جدید
بابا علي روي صحبت من و تو از اول فصل در مورد ليگ برتر بود قرار نبود كه يهو بپري تو جام حذفي چند سال پيش
ميشه بگي شما بعد از اون داربي چند تا بازي نتيجه گرفتيد يادت باشه بعد از داربي وضعيت هر دو تيم خراب شد
حرف آخرتم كه منو ياد حرفاي پيرواني تو برنامه نود انداخت كه فردوسي پور خنده اش گرفته بود بعد اومد بهش گير بده ديد افشين پيرواني داره گريه ميوفته ديگه كوتاه اومد
مي گفت پرسپوليس چون بازيكناي اسمي داره تيما جلوش خوب بازي مي كنن ولي استقلال نه عادل گفت بابا استقلال بهترين تيمه بهترين خط حمله قهرمانه چطور اين حرف رو ميزني...(ديگه بقيه رو نگم خودتون ديدين ديگه)

فعلا كه تا اينجا ديديم شاهين سرور پرسپوليس بوده تازه اگه داور نبود و اون صحنه ي خنده دار رو پنالتي نمي گرفت سرورتر هم ميشد

ما مخلص آبجي خودمونم هستيم شما هر چي بگي روي چشم ما

علي من قبلا هم گفتم از حرف هيچ كسي ناراحت نميشم ببين تو اين مدت خيليا از سر دوستي اومدن گفتن برگرد خيليا هم واسه خاطر همين استدلال ها اومدن گفتن برگرد در كل من از حرفاي ديگران در مورد خودم ناراحت نميشم حتي اگه فحش باشه ولي همون قدر بايد جواب بشنوه ديگه

1.فقط تو نخواستي كه برگردم خيليا بودن اينو خواسته بودن البته تو قبلا هم يه بار ازم خواسته بودي برگردم ولي وقتي اومدم اينجا وضع اسف باري رو بوجود اوردي

2.من كجا تورو تهديد كردم؟؟؟

3.پستت رو بخون خودت گفتي كم آوردم

4.من مهندس نيستم پسر جون من شيمي مي خونم اول برو مطالعه بعد حرف بزن

در پايان يه دوستي مي گفتي تو اول هر چي از دهنت در مياد ميگي بعد ميگي ببخشيد عين همين پستت اول توهين مي كني بعد ميگي كه من از همه عذر مي خوام
قبلا به آواتار و شخصيت آرتيميس گير داده بودي عذر خواهي كردي

يه توصيه بهت ميكنم هميشه سعي كن طوري رفتار كني كه مجبور به عذرخواهي نشي

البته لحن حرف زدنت كل كل كردنت همه چيز از همون اول نشون از تربيت و شعور تو مي داد ولي خب بچه ها مراعاتت رو كردن
ضمنا من آدم بي ادبي نيستم رك هستم ولي فحش نميدم ولي وقتي كه بي ادبي به خودم رو ببينم جواب ميدم
يعني سعي مي كنم كه با هر كسي مطابق فهم و شعور خودش و شان شخصيتي خودش برخورد كنم يعني احترام بذار تا احترام ببيني

من الان با رفتاري كه از علي مي بينم از خيلي از حرفايي كه بهش زدم پشيمانم يه زماني گفتم موقع كل كل فكر مي كردم 15،16 سال داري ولي 26 سالته و ... ولي حالا با يه سري رفتاراي عاقلانه و مدبرانه مي بينم كه تو اين زمينه واقعا نشون ميده كه از من بزرگتره
فعلا که استقلال صدر جدوله
فقط اس تقلال

فرشید_civil

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
در مورد این اقای فیفا نیاز به توضیح اضافی نیست، سرک کشیدن در پروفایل اینو اون ، تا پاسی از شب بیدار بودن و فکر کردن برای یافتن جواب کوبنده به پستایی که مخاطبشه ، پست زدن از روی عقده و ناراحتی، عدم توانایی در صحبت کردن با یه دختر ( البته دخترو پسرم نداره)، عدم توانایی در تشخیص درسته حرفایی که در پستها زده میشه و تمیز دادن این صحبتها از هم (بعنوان مثال: میخوام ببینم یکی که شیمی میخونه با چه رویکردی میاد تو این تاپیک!!!... :biggrin: حالا شما پیدا کن پرتقال فروش را ) ، قاطی کردن تاپیک سیاسی و زنگ تفریح با تاپیکه ورزش ، عدم رشد در طرز تفکر برخلاف رشد سنی، دم دمی مزاج بودن و عدم ثبات شخصیتی(توهین ها و عذر خواهیهای مکرر گواهی این خصلته) و خصائص دیگری که از انگشتان دو دست تجاوز کرده که در اینده نه تنها شخصیت خودش بلکه ممکنه باعث خدشه دار شدن جامعه مهندسی بشه.
بنابراین نیاز به توضیح اضافی نیست، و حیفه اون همه زحمتی که برای عکس گرفتن و ادیت کردنشون گذاشت. بجای اینکار میتونست یکم به مطالعه تاریخچه پرسپولیس و بالا بردن دانش فنی در زمینه فوتبال بپردازه، که هم اطلاعاتش بالا بره هم از وقت خوابش کم نشه (میدونم بنده خدا زحمت زیادی کشیده).
بنابراین از این مورد کوچیک (یعنی پست به قول خودشون پربارشون)براحتی میشه گذشت. و در مورد توهین های که تو پسته بنده خط کشیده شده همین بس که بنده تا توهین نشنوم توهین نمیکنم پس هر چی در آن پستها گفته شد نه یک توهین بلکه کلماتی بوده که شایسته ایشون بوده...
بگذریم....

بازی دیشب چند نکته داشت.

یکی اینکه هافبک هامون کاملا میانه میدون رو ماله خودشون کرده بودن.
این درحالی بود که استیلی با عوض کردن جای کریمی به خیال خودش میخواست برنامه های مارو بهم بریزه. که کریمی در بند کاظمی اسیر شده بود
دفاع بی نقص و اشتباه عمل کرد.
وحید کارش خوب بود و تونست پنجمین clean sheet رو بدست بیاره.
تو خط حمله هم با جود دو گلی که زدیم، به نظر من متوسط ظاهر شدن. حالا که بازی رو بردیم و آرش دو گل زده اینو میگم، متاسفانه آرش عادت کرده از هر 5 فرصت گلزنی یکی،دوتاشو گل کنه. این برای یه گلزن حرفه ای اصلا خوب نیست.
ولی هر چند سید صالحی رو گلها تاثیری نداشته ولی مثبتو پرتلاش ظاهر شد و باز باید بهش میدون داد (انگیزه بالایی داره)

بارسلون

اخراجی موقت
البته با تقدیر و تشکر از بازی جوانمردانه علی چیلاورت و افشین آقای گل...
به نظرم استقلال تیمی رو برد که تو چند هفته اخیر رکود داشته و استیل آذین اول فصل نبود...
سمت چپ استقلال واقعا افتضاح بود و بازی ضعیف هاشم بیک زاده مزید علت بود...
به نظرم حضور امیر آبادی موثر تره...
در ضمن با وجود بازی خوب حسین کاظمی اما فکر کنم کیانوش رحمتی بیشتر در خدمت تیم بازی میکنه...
و باز اینو میگم که این برد استقلال نمی تونه ضعف مربیگری صمد رو توجیه کنه...
صمد در حد استقلال نیست...
و ضعفش رو تو داربی خواهید دید ...
پرسپولیس با این که از هر نظر این فصل ضعیفتره اما مربی بهتر و کار بلدی داره...
راستی صحبتهامم جانبدارانه نیست چون طرفدار هیچکدومشون نیستم...
دنیا داماش

کربلایی

مدیر بازنشسته
سلام
امیدوارم این پستم هپولی نشه...

من عادت ندارم یه حرفی رو بیش از اندازه تکرار کنم، درباره تماشاگران تیراختور و بقیه تیمها و وضعیت ورزشگاها هم حرفامو در پستهای قبلی زده ام و نیازی به تکرار اونها نمیبینم...

افشین عزیز، نمیدونم تو به چی میگی بازی خوب؟
اینکه حیدری در بازی با تیراهتور بهترین بازیکن تیمتون بود رو قبول دارم، کلا بازی حیدری رو قبول دارم و اعتقاد دارم مهدوی کیای فعلی ایران خیدری هست.
اینم قبول دارم که خیلی از بازیکنان تیراختور کم تجربه هستند و تیم هم دیر خودش رو در زمین پیدا میکنه...
اما این تیم بازی خودش رو به حریف تحمیل میکنه!
من همه بازیهای این فصل تیراختور رو دیده ام، بعد از 15 دقیقه اول بازی، تیراختور خودش رو به حریف تحمیل میکنه، بازی ذوب آهن که کاملا برتر بود، برنامه هم داشت اما به دلیل ضعف در گل زنی نتونست به گل برسه...
بازی شاهین که نتیجه گرفت...
بازی راه آهن رو هم اگه میدی قبول میکردی که تیراختور بخوبی توپ رو در همه نقاط می گردوند و راحت به محوطه راه آهن وارد میشد، اما مشکل گلزنی هنوز پا برحاست...
بازی اس تق لال رو هم دیدی! اس تق لال فقط پس از گل تیراختور و احساسی شدن بازی بود که تونست از لاک دفاع بیرون بیاد، این تیراختور کم تجربه بود که اس تق لال پر مدعا رو زمین گیر کرده بود...

با همه این تفاسیر اگه بازم اعتقاد داری تیراختور بد بازی میکنه، دیگه از من انتظار پاسخ در این باره نداشته باش
موفق باشی

ali hamraeiiyan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
دقيقه 50 شاهين بوشهر 2 مس كرمان 0
بزن به افتخار شاهين
استقلاليا هم منتظر باشن

ali hamraeiiyan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
كبوتر نگران باش كه شاهين امد
استقلاليا بترسن
پرسپوليس سكوي پرتاب شاهين به اوج
دقيقه 55 شاهين بوشهر 3 مس كرمان 0

باز هم بازياري با ضربه آزاد

ali hamraeiiyan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
آبجي سحر نيستي ببيني شاهين چه ميكنه اگه همينجور بازي كنه مس هم 6 تايي ميشه

دقيقه 60 شاهين 4 مس كرمان 0

ali hamraeiiyan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
پرسپوليس كه از دستمون در رفت اما استقلاليا بدونن داغونشون ميكنيم

ali hamraeiiyan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
پايان بازي شاهين 4 مس كرمان 1
بچه ها شب عيده ببخشيد منو كه اينجا پست مربوط به تيم شاهين رو دادم ببخشيد ديگه عيده خوب

فرشید_civil

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
پايان بازي شاهين 4 مس كرمان 1
بچه ها شب عيده ببخشيد منو كه اينجا پست مربوط به تيم شاهين رو دادم ببخشيد ديگه عيده خوب

اقا تبریک با اومدن یاوری ظاهرا وضعتون بهتر شده

بالا