كل كل فوتبالی

كل كل فوتبالی

• مجموع رای دهندگان
    968

کربلایی

مدیر بازنشسته
من قبلا هم گفتم بيشتر طرفداراي لنگ افراد كوچه و بازاره ولي بيشتر روشنفكرا استقلالين اينم با دليل ميگم ولي اينكه اينهمه عوام باشن رو نميدونستم
الان يه لنگي به نتيجه رسيده كه هرچي يه تيم طرفداراش بيشتر باشه حتما تيم بهتريه
اينو نميگه الان استقلال داره همه تيما رو 4 تايي ميكنه ولي سر به زيري ما رو ببين كه نمايم با كل كل دارتون بزنيم:w02::w02:
دقیقا همین طوره که میگید!
طرفداران اس تق لال روشنفکرانی هستند که با کت و کراوات و لپ تاب میان ورزشگاه و اونجا بعد گل روشنفکری خودشون رو به نمایش میزارند و در مقابل دوربین هایی که تصاویر رو به سراسر جهان مخابره می کنند! لخت میشن و شادی می کنند!
این است روشنفکری در مکتب اس تق لال:biggrin:

ali hamraeiiyan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
نيكبخت نامزد محبوب‌ترين بازيكن جهان

علیرضا واحدي نيكبخت به عنوان نماينده ايران از سوي سايت جهاني تاريخ و آمار فوتبال،‌ كانديداي انتخاب محبوب‌ترين بازيكن جهان شد. سايت جهاني تاريخ و آمار فوتبال كه قصد انتخاب و معرفي محبوب‌ترين بازيكن فوتبال جهان را از طريق راي‌گيري دارد، عليرضا واحدي نيكبخت را به عنوان نماينده فوتباليست‌هاي ايراني در اين راي‌گيري انتخاب كرد.
اين سايت محبوب‌ترين بازيكن جهان را از ميان صد فوتباليست از 58 كشور جهان براساس راي‌گيري از سوم اكتبر تا سوم ژانويه انتخاب مي‌كند و قرار است در پايان ژانويه 2009 انتخاب و راي نهايي را اعلام و طي مراسمي در كشور آلمان، با حضور بزرگان فوتبال دنيا، از وي تقدير كند.

Morteza_Civil

کاربر بیش فعال
"‌نيكبخت واحدي" نامزد محبوب‌ترين بازيكن جهان

"‌نيكبخت واحدي" نامزد محبوب‌ترين بازيكن جهان

این هم متن خبری که علی آقا گفتند :
"علي‌رضا واحدي نيكبخت" به عنوان نماينده ايران از سوي سايت جهاني تاريخ و آمار فوتبال،‌ كانديداي انتخاب محبوب‌ترين بازيكن جهان شد.
به گزارش خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، سايت جهاني تاريخ و آمار فوتبال كه قصد انتخاب و معرفي محبوب‌ترين بازيكن فوتبال جهان را از طريق راي‌گيري دارد، عليرضا واحدي نيكبخت را به عنوان نماينده فوتباليست‌هاي ايراني در اين راي‌گيري انتخاب كرد.
اين سايت محبوب‌ترين بازيكن جهان را از ميان صد فوتباليست از 58 كشور جهان براساس راي‌گيري از سوم اكتبر تا سوم ژانويه انتخاب مي‌كند و قرار است در پايان ژانويه 2009 انتخاب و راي نهايي را اعلام و طي مراسمي در كشور آلمان، با حضور بزرگان فوتبال دنيا، از وي تقدير كند.
طبق قواعد اين انتخابات، بازيكنان آسيايي كه قرار باشد در انتخابات شركت داده شوند، الزاما بايد در ليگ‌هاي كشور خودشان فوتبال بازي كنند. مسوولان سايت جهاني تاريخ و آمار فوتبال "عليرضا واحدي نيكبخت" بازيكن تيم فوتبال پرسپوليس را از طريق نماينده‌شان در ايران، انتخاب كرده اند.

عليرضا واحدي نيكبخت در اين‌باره به ايسنا گفت: "از اين انتخاب شوكه شدم و تنها بايد بگويم بسيار خوشحال هستم. به هر حال در چند سال گذشته به رغم حضور در دو تيم بزرگ و پرهوادار استقلال و پرسپوليس تهران، سعي كردم جايگاهم را حفظ كنم. همچنين ميزان رايي كه در اين انتخابات به دست خواهم آورد تنها بستگي به نظر فوتبال‌دوستان ايراني دارد."
وي افزود: "تصور مي‌كنم هواداران پرسپوليس با مراجعه به اين سايت به من راي بدهند و مطمئن هستم آن دسته از هواداران استقلال كه مي‌دانند براي موفقيت تيم‌شان در ساليان گذشته زحمت كشيده‌ام نيز راي خواهند داد."
به گزارش ايسنا، اين سايت بهترين و محبوب‌ترين بازيكن، بهترين تيم، مربي، داور و كمك داور را از طريق راي‌گيري در سايت انتخاب مي‌كند.
همچنين در انتخابات محبوب‌ترين بازيكن جهان نام بازيكناني چون رونالدينيو، رونالدو، كاسياس، دكو، بالاك و... ديده مي‌شود. سال گذشته يك بازيكن مصري از سوي اين سايت به عنوان محبوب‌ترين بازيكن جهان شناخته شد.
نكته جالب توجه اين است كه هر كاربر مي‌تواند با مراجعه به اين سايت WWW.IFFHS.DE چندين‌بار بازيكن محبوب خود را انتخاب كند.

valkano سبز

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
وحید جان از طرز حرف زدن مربیان میشه طرفداران رو شناخت..منظورم اینه که وقتی مربی اینطوری صحبت کنه طرفدارا هم همین میشن...دارم میزنین به جاش...یعنی به نظر یو پر طرفدار بودن یعنی چی؟؟؟و دلیل کمتر طرفدار داشتن یعنی چی؟؟تعریف اینارو از نظر خودت لطفا مشخص کنید..
اولا شما شخصيت يه تيم كه كلي سال قدمت داره داري با شخصيت يه فردي كه خيلي بمونه چند سال بيشتر نيست مقايسه ميكني
پر طرفدار بودن يه تيم يعني محبوب بودن اون اين معني رو نميده كه يعني تيم خوبيه
دوما استقلال كم طرفدار نداره اينطوري كه شما نوشتي انگاري فقط 2 3 تا بيشتر نيستن
خيلي از طرفدارا هم حزب محترم بادن هر سال كه يه تيم بهتر باشه طرفدار اونن

ali hamraeiiyan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
این مایه افتخارو خوش اقبالیست،
عرش از تب و تاب رنگ قرمز خالیست،
آبیست تمام دنیا ای گل من،
شاید که خدای ما هم استقلالیست
سلام چرا تو امضاتون کفر نوشتی
خدا رو با خودتون قاطی نکن اون خودش خداست یه تیم فرستاده به زمین که هنوز مانندش پیدا نشده 12 تا با زیکن ثابت
اولش علی آخرش مهدی

amarjani200

عضو جدید
کاربر ممتاز
با عرض تبريك برد پرسپوليس
فقط ميگم كه بدونين
استقلال پر افتخارترين تيم ايران در آسياست همه ميتونين بهش افتخار كنين

کربلایی

مدیر بازنشسته
با عرض تبريك برد پرسپوليس
فقط ميگم كه بدونين
استقلال پر افتخارترين تيم ايران در آسياست همه ميتونين بهش افتخار كنين

تبریک هم داره به خدا!
همین تیم رو اس تق لالی ها باهاش مساوی کردند کلی هم شاد بودند!

amarjani200

عضو جدید
کاربر ممتاز
تبریک هم داره به خدا!
همین تیم رو اس تق لالی ها باهاش مساوی کردند کلی هم شاد بودند!

حالا من كه نگفتم استقلال موقعيت گلش توي اون بازي كمتر از پرسپوليس نبود
من كه نگفتم پنالتي روي نيكبخت پنالتي نبود
من كه نگفتم تو جدول پرسپوليس يه پله پايينتر از استقلاله
فقط خواستم تبريك گفته باشم
چون وقتي پرسپوليس همش ببازه كه نميشه كل كل كرد
به قول سوگل اينبار: شما:
شاد باشيد

Sogol1681

مدیر تالار روانشناسی
مدیر تالار
کاربر ممتاز
سلام چرا تو امضاتون کفر نوشتی
خدا رو با خودتون قاطی نکن اون خودش خداست یه تیم فرستاده به زمین که هنوز مانندش پیدا نشده 12 تا با زیکن ثابت
اولش علی آخرش مهدی
دستمريزاد واقعاً به خودم مي بالم كه پرسپوليس يه همچين هواداراني داره.... بعضيا هم ياد بگيرن

Sogol1681

مدیر تالار روانشناسی
مدیر تالار
کاربر ممتاز
اي نام تو بهترين نامداران... اي سرخ جاوداني جاودان مان... بر دل هاي ما خواهي گذر كرد... ليكن نروي از اين دل گرم... در رنگ مثال هور گردي.. بي تو نشود عرش لاجوردي.. قرمز كه بود نشان گرمي...آبي نرسد به اين تمني:biggrin::biggrin::gol:
شاد باشيد;)

Saber-jojo

عضو جدید
کاربر ممتاز
واقعا ببینید گستاخی مسئولین اس تق لال به کجا رسیده که به بازیکنی که با پرسپولیس قرارداد داره (توره) پیشنهاد دادن :razz: (این رو هم از خودم نمیگم مدیر برنامه های توره تایید کرده ) ولی پرسپولیسی ها اگه شده توره رو تا آخر فصل جزو لیست 18 نفره هم نزارن ولی به اس تق لال نمیدن ;) تا توره براشون یه عقده بشه :biggrin: پیروزی پرسپولیس رو هم به همه سرخ دلان تبریک میگم ، به امید قهرمانی مجدد .

ali hamraeiiyan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
من منتظرم الونگ برگرده سر جاش اونوقت ببینم کی میخواد رد بشه
مطمئنم اگه الونگ بیاد با اینکه خیلی وقته بازی نکرده اما میتونه موثر باشه

اول جام قهرمانان آسیا بعد لیگ برتر . جام حذفی هم واسه مزش

Sogol1681

مدیر تالار روانشناسی
مدیر تالار
کاربر ممتاز
من منتظرم الونگ برگرده سر جاش اونوقت ببینم کی میخواد رد بشه
مطمئنم اگه الونگ بیاد با اینکه خیلی وقته بازی نکرده اما میتونه موثر باشه

اول جام قهرمانان آسیا بعد لیگ برتر . جام حذفی هم واسه مزش
واقعاً جالبه....:biggrin::biggrin::biggrin:

hadi18

کاربر فعال
چه خبر از ابراهيم توره راستي پيداش كردن تيمي كه نميدونه بازيكنش كجاست ديگه تكليفش معينه

afshin_ss

عضو جدید
کاربر ممتاز
حالا من كه نگفتم استقلال موقعيت گلش توي اون بازي كمتر از پرسپوليس نبود
من كه نگفتم پنالتي روي نيكبخت پنالتي نبود
من كه نگفتم تو جدول پرسپوليس يه پله پايينتر از استقلاله
فقط خواستم تبريك گفته باشم
چون وقتي پرسپوليس همش ببازه كه نميشه كل كل كرد
به قول سوگل اينبار: شما:
شاد باشيد

عزيز جون من از وقتي فوتبال رو شناختم طرفدار استقلالم و الان كه حدود 20،21 سال از عمرم مي گذره و بالاي 12،13 ساله كه طرفداراشم به يه نتيجه رسيدم هيچوقت برد پرسپوليس چه تو آسيا چه تو ايران و چه موفقيت بازيكنانشون تو هر جاي دنيا رو به يه پرسپوليس تبريك نگو چون اصلا ظرفيتش رو ندارن

البته يه چيزي بگم اين برق وقتي اومد جلو استقلال فقط اومده بود كه مساوي بگيره مي دوني چرا؟؟؟چون استقلال تو هفته هاي قبل تو 4 تا بازي 14 گل زده بود اگه صحبت بازيكناشون رو بعد از بازي با استقلال گوش كرده باشي يكي گفت ما هم مي تونستيم عين مقاومت و استقلال اهواز جسورانه بازي كنيم و اعتبار تيممون رو با خوردن گلاي زياد ببريم زير سوال ولي ترجيح داديم كه دفاع كنيم و يه امتياز بگيريم

حالا اين برق اومده بود جلو پرسپوليس كه بازي رو ببره حالا ما بگو چرا؟؟؟نتونستين من مي گما!!!:biggrin::biggrin::biggrin:

واقعا ببینید گستاخی مسئولین اس تق لال به کجا رسیده که به بازیکنی که با پرسپولیس قرارداد داره (توره) پیشنهاد دادن :razz: (این رو هم از خودم نمیگم مدیر برنامه های توره تایید کرده ) ولی پرسپولیسی ها اگه شده توره رو تا آخر فصل جزو لیست 18 نفره هم نزارن ولی به اس تق لال نمیدن ;) تا توره براشون یه عقده بشه :biggrin: پیروزی پرسپولیس رو هم به همه سرخ دلان تبریک میگم ، به امید قهرمانی مجدد .

كدوم توره رو مي گي همون كه رفته مامانش رو ببينه؟؟؟مگه برگشت من فكر كردم راه ايران رو بلد نيست بيچاره

ما وقتي آرش برهاني رو داريم توره رو مي خوايم چيكار؟؟؟عليزاده رو كه دارين؟؟؟يادتونه تو پرسپوليس چطور بازي مي كرد؟؟؟الان ببينيد چطور بازي كردن رو ياد گرفته

جالبه ديشب تو نود قطبي مي گه من از ديكارمو راضيم چون خودشو تو موقعيت گل قرار ميده بعدش ما اينو راجع به برهاني مي گفتيم كه بابا اين بيچاره به واسطه سرعت بالاش تو هر بازي بالغ بر 4 يا 5 موقعيت صد در صد واسه خودش درست مي كنه و شما مي خنديدين خب الان به حرف مربيتون بخندين ديگه!!!
البته الان برهاني چند بازي هست كه پشت سر هم گل مي زنه و ديگه اون برهاني سابق نيست

بالا