كل كل فوتبالی

كل كل فوتبالی

• مجموع رای دهندگان
    968

mohandesemet

عضو جدید
خوبی لیاقت به اینه که همه ندارنش.....
اگه مطلبو نگرفتی برو سه روز تنفس ....لیاقت:D
شما داریشش بسه خخخخخخ پیروزیاااا کلا اسمشون روشونهههههههه شما هم جم کن کاسه کوزتوووو :Dبیا به جمع پیروزی شاید قبولت کردیممم ارهههه:biggrin:

*جیگر طلا*

عضو جدید
کاربر ممتاز
شما داریشش بسه خخخخخخ پیروزیاااا کلا اسمشون روشونهههههههه شما هم جم کن کاسه کوزتوووو :Dبیا به جمع پیروزی شاید قبولت کردیممم ارهههه:biggrin:

معلومه که داریم فک کردن آبی بودن کم سعادتیه؟هر کسی لیاقتشو داره؟اگه قرار بود هر کی لیاقتشو داشته باشه که الان چیزی به اسم پرسپولیس وجود نداشت:razz:

.تو حالا صب کن اینا به غلامی پرسپولیس قبولت کنن بد طرفداری تیمتو بکن پرسپولیس پیش کسوت زیاد داره اینجو خود سوزی نکن برادر:razz:

خخخخخخخخخخ خودشو پرت کردیم از جمع آبیا بیرون بد داره ما رو دعوت میکنه بشین بینیم باووووو

mohandesemet

عضو جدید
معلومه که داریم فک کردن آبی بودن کم سعادتیه؟هر کسی لیاقتشو داره؟اگه قرار بود هر کی لیاقتشو داشته باشه که الان چیزی به اسم پرسپولیس وجود نداشت:razz:

.تو حالا صب کن اینا به غلامی پرسپولیس قبولت کنن بد طرفداری تیمتو بکن پرسپولیس پیش کسوت زیاد داره اینجو خود سوزی نکن برادر:razz:

خخخخخخخخخخ خودشو پرت کردیم از جمع آبیا بیرون بد داره ما رو دعوت میکنه بشین بینیم باووووو
اونا همش نقشه بودددد فکر کردی من میخاستم روی شماها رو ببینم خخخخخخ من خودم پیشکستوم میخای نشون بدم لباسمو ببینی؟؟؟:biggrin:

*جیگر طلا*

عضو جدید
کاربر ممتاز
ای سنگدللللل اصلاااااا من دیگه حرفی ندارم بات تو اخلقت بدهههههه خودشم بی ادبی:cry::crying2::crying2::crying2::crying2::crying2::crying2:
آفرین آفرین ادامه بده تالار داره پر آب میشه.تا آخر فصل ادامه بدی مشکل خشکسالیمون به طرز بسیار زیبایی حل میشه:w25:

ساناززز

عضو جدید
کاربر ممتاز

امروز اصلا حوصله ندارم وگرنه بدجور حالتو میگرفتممممممممممممم :(
ما افتخار میدیم با شما حرف میزنیمممممممممم . واسه حرف زدن با پرسپولیسیا وقت میگیرننننننننن شما که دیگه چیزی نیستید همون بهتررررررررررر بری با یکی دیگه کل کنی :mad:

shahab.

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
امروز اصلا حوصله ندارم وگرنه بدجور حالتو میگرفتممممممممممممم :(
ما افتخار میدیم با شما حرف میزنیمممممممممم . واسه حرف زدن با پرسپولیسیا وقت میگیرننننننننن شما که دیگه چیزی نیستید همون بهتررررررررررر بری با یکی دیگه کل کنی :mad:

منم اگه پرسپولیسی بودم حوصله نداشتم:D
وقت گرفتنو خوب اومدیا جدید بود تا حالا نشنیده بودم کلی خندیدم تو تاپیک اسکریم خنده هم حتما بزار بقیه هم لذت ببرن:D:smile:

ساناززز

عضو جدید
کاربر ممتاز
منم اگه پرسپولیسی بودم حوصله نداشتم:D
وقت گرفتنو خوب اومدیا جدید بود تا حالا نشنیده بودم کلی خندیدم تو تاپیک اسکریم خنده هم حتما بزار بقیه هم لذت ببرن:D:smile:

خدارو شکر نیستیییییییییییییی . بلااااااااااا به دورررررررررررررررر :biggrin:
اگه پرسپولیسی بودی خودمو میکشتممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممم:biggrin:
خوبه دیگه شاد شدی چه عیبی داره شماها که همش مردمو دق میدید ما پرسپولیسیا باید جورتونو بکشیم:biggrin:

shahab.

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
آقا ب نفت مسجد سلیمان بی احترامی نکن.
اینا از ی لحاظ از نفت مسجد سلیمان و حتی بقیه ی تیمای دسته های پایین تر هم کمترن و اون اینکه اینا اینهمه رفتن آسیا هیچوخ نتونستن حتی ی مقام درخور بدست بیارنونام ایرانو بالاببرن پس با تیمای دسته یکو دوئو سهو چار هیچ فرقی ندارن. بلکم کمترن چون حق سوزی کردن.
در حالیکه میگیم استقلال سرور سپاهان ازونطرف باید بگیم آفتابه سازی قرچک سرور پرسپولیسه.

حرف حق جواب نداره خدایی دمت گرم;)

shahab.

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
خدارو شکر نیستیییییییییییییی . بلااااااااااا به دورررررررررررررررر :biggrin:
اگه پرسپولیسی بودی خودمو میکشتممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممم:biggrin:
خوبه دیگه شاد شدی چه عیبی داره شماها که همش مردمو دق میدید ما پرسپولیسیا باید جورتونو بکشیم:biggrin:

از خوشحالی دیگه؟؟:D
البته فایده دیگه ای ندارین فقط همین کارا از دستتون بر میاد:biggrin:

mohandesemet

عضو جدید

*mohsen_24

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اخبارو گوش کردمااا ولی خو خوب نشنیدم...سیاسی برای چی بازداشته ؟؟ خخخخ

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
ﻣﺠﻠﺲ ﻭ ﺩﻭﻟﺖ ﺑﻮﺩﺟﻪ 94 ﺭﻭ ﺍﻋﻼﻡ ﮐﺮﺩﻥ .. ﺑﻪ ﮐﺎﺭﻣﻨﺪﺍﻥ
ﮐﺸﻮﺭﯼ ﻭ ﻟﺸﮑﺮﯼ ﺳﻬﻤﯿﻪ خوار ﻭ ﺑﺎﺭ ﺩﺍﺩﻥ ....
ﻫﯿﺌﺖ ﻣﺪﯾﺮﻩ ﺍﺳﺘﻘﻼﻝ ﺩﺭ ﺍﯾﻦ ﺟﻠﺴﻪ ﺣﻀﻮﺭ ﭘﯿﺪﺍ ﮐﺮﺩﻥ فکر ﮐﺮﺩﻥ
ﺍﻭﻧﺠﺎ ﺳﻬﻤﯿﻪ ﺁﺳﯿﺎ ﻫﻢ ﻣﯿﺪﻥ .فکر ﮐﺮﺩﻥ ﺳﻬﻤﯿﻪ ﺁﺳﯿﺎ
ﻫﻢ ﻣﺚ ﺭﻧﮑﯿﻨﮕﺸﻮﻧﻪ که ﮐﻔﺎﺷﯿﺎﻥ ﺑﺮﺍﺷﻮﻥ ﺧﺮﯾﺪ
،،،،،،،،
ﻓﺮﺩﺍ ﻗﺮﻋﻪ ﮐﺸﯽ ﺟﺎﻡ ﺑﺎﺷﮕﺎﻫﻬﺎﯼ
ﺁﺳﯿﺎست،،،
ﺗﺎ ﻣﺎ ﻣﯿﺮﯾﻢ ﻗﺮﻋﻪ ﮐﺸﯽ ﺷﻤﺎ ﻫﻢ قلک هاتون ﺭﻭ بشکنین ﭘﻮﻝ ﺟﻤﻊ ﺑﺸﻪ ﺑﺪﯾﺪ ﺁﻧﺪﻭ ..ﺍﻧﮕﺎﺭ ﺑﺎﺯﻡ ﻗﻬﺮ ﮐﺮﺩﻩ

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
قا ﺍﺻﻦ ﻣﺎ ﺧﺴﺮﻭ ﺣﯿﺪﺭﯼ ............... ﺷﻮﻣﺎ ﻣﻬﺪﯼ ﻣﻬﺪﻭﯼ ﮐﯿﺎ
ﺁﻗﺎ ﻣﺎ ﺣﻨﯿﻒ ﻋﻤﺮﺍﻥ ﺯﺍﺩﻩ ................ ﺷﻮﻣﺎ ﺳﯿﺪ ﺟﻼﻝ
ﺁﻗﺎ ﻣﺎ ﺍﻣﯿﺮﺣﺴﯿﻦ ﺻﺎﺩﻗﯽ ................ ﺷﻮﻣﺎ ﺩﺍﺵ ﻣﺤﺴﻦ ﺑﻨﮕﺮ
ﺍﺻﻦ ﻣﺎ ﺁﺭﺵ ﺑﺮﻫﺎﻧﯽ .............. ﺷﻮﻣﺎ ﺁﻗﺎﯼ ﮔﻞ ﺟﻬﺎﻥ ﻋﻠﯽ ﺩﺍﯾﯽ
ﺁﻗﺎ ﻣﺎ ﭘﻨﮕﻮﺋﻦ ....................ﺷﻤﺎ ﻧﯿﻠﺴﻮﻥ
ﺁﻗﺎ ﺍﺻﻦ ﻣﺎ ﭘﻮﻝ ﻋﺮﺑﺎ .................. ﺷﻮﻣﺎ ﺍﻣﻀﺎ ﺷﻬﯿﺪﺍ
ﺁﻗﺎ ﻣﺎ ﺁﻓﺴﺎﯾﺪ ﻓﺮﻫﺎﺩ ﻣﺠﯿﺪﯼ ............... ﺷﻮﻭﻣﺎ ﻓﺮﺍﺭ ﻣﻬﺪﻭﯼ ﮐﯿﺎ
ﺍﺯ ﻓﺮﻫﺎﺩ ﻣﺠﯿﺪﯼ ﺩﺍﻏﻮﻥ ﺗﺮ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ﺍﺻﻦ ﻣﺎ ﻓﺮﻫﺎﺩ ﻣﺠﯿﺪﯼ ........................ ﺵﻣﺎ ﺳﻠﻄﺎﻥ ﺩﺭﯾﺒﻞ
ﺩﻧﯿﺎ ﺩﺍﺵ ﻋﻠــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــﯽ
ﮐﺮﯾـــــــــــــــــــــــــــــــــــــﻤﯽ.

بالا