mohandesemet
عضو جدید
شما داریشش بسه خخخخخخ پیروزیاااا کلا اسمشون روشونهههههههه شما هم جم کن کاسه کوزتووووخوبی لیاقت به اینه که همه ندارنش.....
اگه مطلبو نگرفتی برو سه روز تنفس ....لیاقت![]()

شما داریشش بسه خخخخخخ پیروزیاااا کلا اسمشون روشونهههههههه شما هم جم کن کاسه کوزتووووخوبی لیاقت به اینه که همه ندارنش.....
اگه مطلبو نگرفتی برو سه روز تنفس ....لیاقت![]()
شما داریشش بسه خخخخخخ پیروزیاااا کلا اسمشون روشونهههههههه شما هم جم کن کاسه کوزتووووبیا به جمع پیروزی شاید قبولت کردیممم ارهههه
![]()
اونا همش نقشه بودددد فکر کردی من میخاستم روی شماها رو ببینم خخخخخخ من خودم پیشکستوم میخای نشون بدم لباسمو ببینی؟؟؟معلومه که داریم فک کردن آبی بودن کم سعادتیه؟هر کسی لیاقتشو داره؟اگه قرار بود هر کی لیاقتشو داشته باشه که الان چیزی به اسم پرسپولیس وجود نداشت
.تو حالا صب کن اینا به غلامی پرسپولیس قبولت کنن بد طرفداری تیمتو بکن پرسپولیس پیش کسوت زیاد داره اینجو خود سوزی نکن برادر
خخخخخخخخخخ خودشو پرت کردیم از جمع آبیا بیرون بد داره ما رو دعوت میکنه بشین بینیم باووووو
آفرین آفرین ادامه بده تالار داره پر آب میشه.تا آخر فصل ادامه بدی مشکل خشکسالیمون به طرز بسیار زیبایی حل میشهای سنگدللللل اصلاااااا من دیگه حرفی ندارم بات تو اخلقت بدهههههه خودشم بی ادبی![]()
بچه ها من کلا از رنگ ابی خوشم میاد ولی دوستتم پرسپولیسه من کدومو انتخاب کنم به نظرتون؟؟![]()
اونا همش نقشه بودددد فکر کردی من میخاستم روی شماها رو ببینم خخخخخخ من خودم پیشکستوم میخای نشون بدم لباسمو ببینی؟؟؟![]()
موافقی؟؟؟![]()
امروز اصلا حوصله ندارم وگرنه بدجور حالتو میگرفتممممممممممممم
ما افتخار میدیم با شما حرف میزنیمممممممممم . واسه حرف زدن با پرسپولیسیا وقت میگیرننننننننن شما که دیگه چیزی نیستید همون بهتررررررررررر بری با یکی دیگه کل کنی![]()
منم اگه پرسپولیسی بودم حوصله نداشتم
وقت گرفتنو خوب اومدیا جدید بود تا حالا نشنیده بودم کلی خندیدم تو تاپیک اسکریم خنده هم حتما بزار بقیه هم لذت ببرن![]()
آقا ب نفت مسجد سلیمان بی احترامی نکن.
اینا از ی لحاظ از نفت مسجد سلیمان و حتی بقیه ی تیمای دسته های پایین تر هم کمترن و اون اینکه اینا اینهمه رفتن آسیا هیچوخ نتونستن حتی ی مقام درخور بدست بیارنونام ایرانو بالاببرن پس با تیمای دسته یکو دوئو سهو چار هیچ فرقی ندارن. بلکم کمترن چون حق سوزی کردن.
در حالیکه میگیم استقلال سرور سپاهان ازونطرف باید بگیم آفتابه سازی قرچک سرور پرسپولیسه.
خدارو شکر نیستیییییییییییییی . بلااااااااااا به دورررررررررررررررر
اگه پرسپولیسی بودی خودمو میکشتممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممم
خوبه دیگه شاد شدی چه عیبی داره شماها که همش مردمو دق میدید ما پرسپولیسیا باید جورتونو بکشیم![]()
اونموقع شوما کوجا بودین؟
ما چندبار قهرمانو نایب قهرمان شدیم شما چرا حتی یبارم فینال نرفتین؟
اون موقع که اینا به سیب زمینی میگفتن دیب دمینی ما دو تا ستاره رو سینمون بوداونموقع شوما کوجا بودین؟
ما چندبار قهرمانو نایب قهرمان شدیم شما چرا حتی یبارم فینال نرفتین؟
اون موقع که اینا به سیب زمینی میگفتن دیب دمینی ما دو تا ستاره رو سینمون بود
من فائزه 18 سال دارمدر اینکه شما سن مادره مادربزرگه منو دارین که شکی نیست![]()
در اینکه شما سن مادره مادربزرگه منو دارین که شکی نیست![]()