خوب پس خوشحال باش به هدفت رسیدی فقط یادت باشه دیگه این ضرب المثلای درجه یکتو جایی نگی![]()
اااااااااااااااا به این خوبی . نمی خوامممممممم بازممممممممممممم میگم

خوب پس خوشحال باش به هدفت رسیدی فقط یادت باشه دیگه این ضرب المثلای درجه یکتو جایی نگی![]()
تکه کلام پرسپولیسی ها قبل از شروع فصل:
ارتش سرخ طوفان سرخ زلزله منچستر ایران عقاب آسیا و....
وسط فصل:
اگه داورا پناتیامونو بگیرن...
پایان فصل:کی لیگ ایرانو نیگا میکنه ول کنین بابا اینا نون و آب نمیشه
و این داستان همچنان ادامه دارد....
استقلال اگر اعتماد به نفس پرسپولیسو داشت تو جام جهانی داشت بجای آرژانتین تو فینال بازی میکرد![]()
![]()
ریز میبینمتون
یسریا که اصلا قابل رویت نیستن...
اروم تررررررررررر یه وقت منفجر میشییییییییییی نمیتونیم جمعت کنیمممممممممم![]()
انگشتات مشکل دارن یا بعضی اوقات مغزت دیر فرمان میده که رو یسری حروف گیر میکنی؟این دیگه مشکل چشای توااااااااااااااا حتما یه دکتر برو![]()
انگشتات مشکل دارن یا بعضی اوقات مغزت دیر فرمان میده که رو یسری حروف گیر میکنی؟![]()
خیلی دل رحمییی؟خخخخخخخ نه دیدم چشات مشکللللللللل دارن مغزتم گنجایش نداره اینه که اینطوری مینویسممممممممممممممم .ما پرسپولیسیاااااااااااااخیلی دل رحمیم چیکار کنم دیگههههههه
![]()
خیلی دل رحمییی؟
من یکی دوجادیگمم مشکل داره بیاببین میتونی خوبشون کنی؟![]()
مگه دیدی؟اخه تو که سر تا پا مشکلی کجاتو درست کنیم اخه![]()
مگه دیدی؟
میگم سالم نموندی
ایشالله امسال تیمامون تو آسیا خوب نتیجه بگیرنمورد داشتیم طرف تیمش تو اسیا لوله شده،وزارت نفت گذاشتش برا خط انتقال گاز به پاکستان![]()
مورد داشتیم طرف تیمش تو اسیا لوله شده،وزارت نفت گذاشتش برا خط انتقال گاز به پاکستان![]()
ایشالله امسال تیمامون تو آسیا خوب نتیجه بگیرن
الان باید بخندیم یا گریه کنیممممممممممممممممم ؟ وقت خوابت دیر شده هااااااااااااااااا برو پسرم![]()
بخیل نیستم امیدوارمحتمااااااااااااااا میگیریم![]()
هیچکدوم.شما میتونی دسمال ورداری طاقچه رو تمیز کنی![]()
بخیل نیستم امیدوارم
خداشفا بدهنهههههههه . من باکسی مشکل ندارم شما دارییییییییییییییییی ؟
پووووووووووووووووووفففففففففففففباید بدانند خون تا ابد سرخ باقی خواهد ماند ولی به محض ناپدیدیآبیآسمان همه خوشحال می شوند، چون لحظاتی بعد باران خواهد آمد!
مورد داشتیم طرف تیمش تو اسیا لوله شده،وزارت نفت گذاشتش برا خط انتقال گاز به پاکستان![]()
باشد که خدا ما را از همراهی شکاکان و بد دلان بی نیاز سازدبچه ها من کلا از رنگ ابی خوشم میاد ولی دوستتم پرسپولیسه من کدومو انتخاب کنم به نظرتون؟؟![]()
من از اولشم پزسپولیسی بودم اصلا دلتونم بخاددددددباشد که خدا ما را از همراهی شکاکان و بد دلان بی نیاز سازد
بفرما پرسپولیس![]()
خوبی لیاقت به اینه که همه ندارنش.....من از اولشم پزسپولیسی بودم اصلا دلتونم بخادددددداصلا استقلال سوراخهههه
![]()