آره خب ادبت اینو نشون میده
بعضی از دوستان متاسفانه کل کل رو با توهین اشتباه گرفتن نمیدونن همه اینا واسه سرگرمیه زیادی جدیش میگیرن...
آره خب ادبت اینو نشون میده
بعضی از دوستان متاسفانه کل کل رو با توهین اشتباه گرفتن نمیدونن همه اینا واسه سرگرمیه زیادی جدیش میگیرن...
من حرص میخورم؟؟؟خخخخخخخخخخخخمیگمممممممم جیگرر طلا سعی کن ازاین کل کلا لذت ببری نه اینکه حرص بخورییییییییی و با بی احترامی کل کل به درد نمیخوره دوستممممممممم منم اگه چیزی میگم فقط واسه خندست امیدوارم ناراحت نشیییییییی . خوب توام کم نمیذاری دیگهههههههههههههه![]()
خخخخخخخخخخخخخ بچه ها بیاین جک خخخخخخخخخخ انتقام خخخخخخخخخخ آی آی دل درد گرفتم از بس خندیدممورد داشتیم می خواستن ازمون انتقام بگیرن حالا جوری شده ما باید بریم انتقامشونو بگیریم : ))))
زیاد گنده بودین الان سوکس شدیناینقده منتظری بپا یه وقت خوابت نبرهگنده ایم دیگههههههههههههه . ده نفره تیمتونو بردیم مگه ندیدیییییییییییی؟؟؟
بعدشممممممممم مگه تو ایرانی نیستیییییی پس باید واسه نمایندش ارزوی موفقیت داشته باشی نه اینکه واسه ضایع کردن ما دعا کنی نتیجه نگیره .
لایک.جوووووووووووونم پیش بینیالبته ما مثل شوما به باخت تو دربی عادت نکردیم برامون عجیبه ولی از باخت ناراحت نمیشیم اونیکه باید ناراحت بشه لنگیان که رده هشتمن فردام میبازن حذف میشن جام باشگاه هام که حرفی برای گفتن ندارم![]()
به سلامتی میبینم که باختینو راحت شدین خوشحالم که دوباره به روزای اوجتون برگشتین![]()
من حرص میخورم؟؟؟خخخخخخخخخخخختسلیت میگم ساناز جون
![]()
زیاد گنده بودین الان سوکس شدینبابا آخه لامصبا تازه یه روز بود این حرفو زده بودم نذاشتین درست حسابی بخوابم یه جوری خودتو میگرفتین فک کردم باید برم خواب زمستونی ولی چه زود بهار شد
گل خوردن تو وقتای اضافه
![]()
ما واسه این باختتون سالگردم میگیریملباس عزات کوووووووووووووووو
![]()
موندم که استقلالیا چقدر رو دارن...
باز ما یه مرحله بالاتر از شما باختیمممممممممممممم . شما که زودتر به روزاییییییییییییییییی اوج ج ج ج برگشتید کههههههههههههه .![]()
تشکر کردم چون هم دلم براتون تنگ شده بود و هم اینکه لبخند رو لبام نشوندین.10تاییای عزیز :
همین ما تونستیم کاری کنیم که شماها طرفدار نفت تهران و ذوب اهن بشین کافیه براتون
یه هفته س جشن گرفتین از برد 2 تا تیمی که خودتون بدجور ازشون خوردین .. الانم که طرفدار ذوب اهن شدین که تو لیگ و حذفی بهش باختین اونم بازی 2 هیچ برده رو خخخ
من دیگه حرفی ندارم))))))))
راستی عدد جدیدتون مبارک)) 10
استقلال اگر اعتماد به نفس پرسپولیسو داشت تو جام جهانی داشت بجای آرژانتین تو فینال بازی میکرد![]()
تو که اعتماد به سقفففففففففففففف داری کافیهههههههههههههههه . استقلال نمیخواددددددددددددد
ژیان اگه ماشین بشه استقلالممممممممممممممممم تیم میشهههههههههههههههه![]()
داغونم کردی با این ضرب المثلت![]()
هدفممممممممممممممممممممم همین بوددیدی اعتراففففففف کردیییییییییییی
البتهههههههههههه داغون بودیااااااااا تقسیر من ننداز من فقط داغون ترت کردممممممممممم
![]()