كل كل فوتبالی

كل كل فوتبالی

• مجموع رای دهندگان
    968

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اقا باختین بگین باختیم دگ چه کاریه آخه ما هم دگ جدی نمیگیریم خخخخخخخخ
بعضی از دوستان متاسفانه کل کل رو با توهین اشتباه گرفتن نمیدونن همه اینا واسه سرگرمیه زیادی جدیش میگیرن...

*جیگر طلا*

عضو جدید
کاربر ممتاز
میگمممممممم جیگرر طلا سعی کن ازاین کل کلا لذت ببری نه اینکه حرص بخورییییییییی و با بی احترامی کل کل به درد نمیخوره دوستممممممممم منم اگه چیزی میگم فقط واسه خندست امیدوارم ناراحت نشیییییییی . خوب توام کم نمیذاری دیگهههههههههههههه :D
من حرص میخورم؟؟؟خخخخخخخخخخخخ:biggrin: تسلیت میگم ساناز جون:biggrin:

*جیگر طلا*

عضو جدید
کاربر ممتاز
مورد داشتیم می خواستن ازمون انتقام بگیرن حالا جوری شده ما باید بریم انتقامشونو بگیریم : ))))
خخخخخخخخخخخخخ بچه ها بیاین جک خخخخخخخخخخ انتقام خخخخخخخخخخ آی آی دل درد گرفتم از بس خندیدم :w15::w25::w25::biggrin::w15::w15:

*جیگر طلا*

عضو جدید
کاربر ممتاز
اینقده منتظری بپا یه وقت خوابت نبره:biggrin: گنده ایم دیگههههههههههههه . ده نفره تیمتونو بردیم مگه ندیدیییییییییییی؟؟؟
بعدشممممممممم مگه تو ایرانی نیستیییییی پس باید واسه نمایندش ارزوی موفقیت داشته باشی نه اینکه واسه ضایع کردن ما دعا کنی نتیجه نگیره .
زیاد گنده بودین الان سوکس شدین:biggrin:بابا آخه لامصبا تازه یه روز بود این حرفو زده بودم نذاشتین درست حسابی بخوابم یه جوری خودتو میگرفتین فک کردم باید برم خواب زمستونی ولی چه زود بهار شد:biggrin:گل خوردن تو وقتای اضافه :biggrin:

*جیگر طلا*

عضو جدید
کاربر ممتاز
البته ما مثل شوما به باخت تو دربی عادت نکردیم برامون عجیبه ولی از باخت ناراحت نمیشیم اونیکه باید ناراحت بشه لنگیان که رده هشتمن فردام میبازن حذف میشن جام باشگاه هام که حرفی برای گفتن ندارم:D
لایک.جوووووووووووونم پیش بینی:D

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

*جیگر طلا*

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها یکی بیاد اینو جمع کنه خیلی داره خودشو میکشه دکتر بیا یه آمپول بی هوشی ای چیزی بزن بهش تا خود زنی نکرده.بابا این وضعش خیلی خرابه
شما راحت باش:biggrin:من پرسپولیسیا رو نمیبینم اصن.مخصوصا الان که سوکسم شدن:biggrin:

shahab.

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
به سلامتی میبینم که باختینو راحت شدین خوشحالم که دوباره به روزای اوجتون برگشتین:biggrin:

ساناززز

عضو جدید
کاربر ممتاز
به سلامتی میبینم که باختینو راحت شدین خوشحالم که دوباره به روزای اوجتون برگشتین:biggrin:

باز ما یه مرحله بالاتر از شما باختیمممممممممممممم . شما که زودتر به روزاییییییییییییییییی اوج ج ج ج برگشتید کههههههههههههه .:biggrin:

ساناززز

عضو جدید
کاربر ممتاز
من حرص میخورم؟؟؟خخخخخخخخخخخخ:biggrin: تسلیت میگم ساناز جون:biggrin:

قربونت مرسیییییییییییییییییییییییی . چقدر خوبه حداقل یک نیمه نهایی باختیممممممممممممم نه . بد میشد مثل شما به نیمه نهاییم نمیرسیدیم . به هر حال دلمون نیومد تنهاتون بذاریم . داورم که کمک ذوب کرددددددددددددددددددددد چه میشه کرد ما کلا زود به زود دلمون واستون تنگ میشه

ساناززز

عضو جدید
کاربر ممتاز
زیاد گنده بودین الان سوکس شدین:biggrin:بابا آخه لامصبا تازه یه روز بود این حرفو زده بودم نذاشتین درست حسابی بخوابم یه جوری خودتو میگرفتین فک کردم باید برم خواب زمستونی ولی چه زود بهار شد:biggrin:گل خوردن تو وقتای اضافه :biggrin:

بی ادببببببببببب . من کی به تو حرف بد زدم زشته هااااااااااااااا . باز خوبه بازی 2 بر 0برده رو نباختیم اونم چییییییییییییییییییییی تو ضربات پنالتییییییییییییییییییی :biggrin:

shahab.

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
باز ما یه مرحله بالاتر از شما باختیمممممممممممممم . شما که زودتر به روزاییییییییییییییییی اوج ج ج ج برگشتید کههههههههههههه .:biggrin:

میگم چطوره اینم جزو افتخارات باشگاهتون به حساب بیارین؟؟؟:biggrin:

GAME_OVER

کاربر فعال باشگاه ورزشی ,
کاربر ممتاز
10تاییای عزیز :

همین ما تونستیم کاری کنیم که شماها طرفدار نفت تهران و ذوب اهن بشین کافیه براتون

یه هفته س جشن گرفتین از برد 2 تا تیمی که خودتون بدجور ازشون خوردین .. الانم که طرفدار ذوب اهن شدین که تو لیگ و حذفی بهش باختین اونم بازی 2 هیچ برده رو خخخ

من دیگه حرفی ندارم :)))))))))

راستی عدد جدیدتون مبارک :))) 10

abolfaZZzl

عضو جدید
کاربر ممتاز
10تاییای عزیز :

همین ما تونستیم کاری کنیم که شماها طرفدار نفت تهران و ذوب اهن بشین کافیه براتون

یه هفته س جشن گرفتین از برد 2 تا تیمی که خودتون بدجور ازشون خوردین .. الانم که طرفدار ذوب اهن شدین که تو لیگ و حذفی بهش باختین اونم بازی 2 هیچ برده رو خخخ

من دیگه حرفی ندارم :)))))))))

راستی عدد جدیدتون مبارک :))) 10
تشکر کردم چون هم دلم براتون تنگ شده بود و هم اینکه لبخند رو لبام نشوندین.:smile:

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﮐﺎﻣﻼ ﺧﻨﺪﻩ ﺩﺍﺭ ﻭ ﺍﺣﻤﻘﺎﻧﻪ ، ﻋﺎﻟﯿﺸﺎﻩ ﻭ ﺑﻨﮕﺮ
ﻣﺤﺮﻭﻡ ﺷﺪﻥ ﻭﺍﺳﻪ ﺍﯾﻦ ﺑﺎﺯﯼ
ﺑﻨﮕﺮ ﺑﺨﺎﻃﺮ ﯾﻪ ﺷﺎﺩﯼ ﺑﻌﺪ ﮔﻞ ﻣﻌﻤﻮﻟﯽ !! ﻋﺎﻟﯿﺸﺎﻩ ﺑﺨﺎﻃﺮ
ﺩﺭﮔﯿﺮﯼ ﺑﺎ ﻓﺨﺮﺍﻟﺪﯾﻨﯽ ﺗﻮ ﺩﺭﺑﯽ ﺗﻮ ﻟﯿﮓ ﮐﻪ ﻣﻌﻠﻮﻡ ﻧﯿﺲ
ﻣﺤﺮﻭﻣﯿﺘﺶ ﭼﺮﺍ ﺗﻮ ﺣﺬﻓﯽ ﺑﺎﯾﺪ ﺍﻋﻤﺎﻝ ﺑﺸﻪ ! ﺍﯾﻦ ﺩﻭ ﻧﻔﺮ
ﮐﺎﻣﻼ ﮐﻠﯿﺪﯼ ﻫﺴﺘﻦ
ﯾﮏ ﻫﻔﺘﻪ ﺍﻋﻼﻡ ﻣﯿﮑﻨﻦ ﺑﺪﻭﻥ ﺗﻤﺎﺷﺎﮔﺮ ، ﺩﯾﺸﺐ ﺳﺎﻋﺖ 8 ﺗﺎﺯﻩ
ﻣﯿﮕﻦ ﻭﺭﻭﺩ ﺗﻤﺎﺷﺎﮔﺮ ﺁﺯﺍﺩﻩ
ﺑﺨﺎﻃﺮ ﻫﻨﺪ ﻭﺳﻂ ﺯﻣﯿﻦ ﺗﻮ ﻣﻮﻗﻌﯿﺖ ﻏﯿﺮﺣﺴﺎﺱ ﺩﺍﻭﺭ ﺍﺧﻄﺎﺭ
ﺩﻭﻡ ﺍﻟﮑﯽ ﺭﻭ ﻣﯿﺪﻩ ﻭ ﺑﺎﺯﯾﮑﻦ ﺑﯿﻦ ﺍﻟﻤﻠﻠﯽ ﻣﺎ ﺭﻭ ﺍﺧﺮﺍﺝ
ﻣﯿﮑﻨﻪ !
ﺣﻘﯿﻘﯽ ﻭ ﺻﺎﺩﻗﯿﺎﻥ ﻫﻢ ﮐﻪ ﻣﺼﺪﻭﻡ
ﻧﻤﯿﺪﻭﻧﻢ ﭼﺮﺍ ﺍﯾﻦ ﺑﺎﻧﺪ ﮐﺜﯿﻒ ﺑﺎ ﻣﺎ ﻣﺸﮑﻞ ﺩﺍﺭﻥ ﻭﮔﺮﻧﻪ ﻫﻤﻪ
ﻣﯿﺪﻭﻧﻦ ﺑﺎ ﻧﺎﻣﺮﺩﯼ ﺑﺎﺧﺘﯿﻢ
ﺍﺳﺘﻘﻼﻟﯿﺎ ﺑﻪ 3 ﺩﻟﯿﻞ ﺧﻮﺷﺤﺎﻝ ﻧﺒﺎﺷﻦ
- 1 ﺗﻮ ﺩﺭﺑﯽ ﺑﺎﺧﺘﯿﻦ
- 2 ﺫﻭﺏ ﺁﻫﻦ ﺗﻮ ﻣﺮﺣﻠﻪ ﻗﺒﻞ ﺣﺬﻑ ﺗﻮﻥ ﮐﺮﺩ ﺑﺎﺯ ﻣﺎ ﯾﻪ
ﻣﺮﺣﻠﻪ ﺑﺎﻻﺗﺮ ﺍﻭﻣﺪﯾﻢ
- 3 ﺁﺳﯿﺎ

*جیگر طلا*

عضو جدید
کاربر ممتاز
تکه کلام پرسپولیسی ها قبل از شروع فصل:
ارتش سرخ طوفان سرخ زلزله منچستر ایران عقاب آسیا و....
وسط فصل:
اگه داورا پناتیامونو بگیرن...
پایان فصل:کی لیگ ایرانو نیگا میکنه ول کنین بابا اینا نون و آب نمیشه
و این داستان همچنان ادامه دارد....

ساناززز

عضو جدید
کاربر ممتاز
استقلال اگر اعتماد به نفس پرسپولیسو داشت تو جام جهانی داشت بجای آرژانتین تو فینال بازی میکرد:biggrin:

تو که اعتماد به سقفففففففففففففف داری کافیهههههههههههههههه . استقلال نمیخواددددددددددددد :biggrin:
ژیان اگه ماشین بشه استقلالممممممممممممممممم تیم میشهههههههههههههههه :biggrin:

shahab.

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
تو که اعتماد به سقفففففففففففففف داری کافیهههههههههههههههه . استقلال نمیخواددددددددددددد :biggrin:
ژیان اگه ماشین بشه استقلالممممممممممممممممم تیم میشهههههههههههههههه :biggrin:

داغونم کردی با این ضرب المثلت:biggrin:

ساناززز

عضو جدید
کاربر ممتاز
داغونم کردی با این ضرب المثلت:biggrin:

هدفممممممممممممممممممممم همین بود :biggrin: دیدی اعتراففففففف کردیییییییییییی :D البتهههههههههههه داغون بودیااااااااا تقسیر من ننداز من فقط داغون ترت کردممممممممممم :biggrin::w15::w15:

shahab.

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
هدفممممممممممممممممممممم همین بود :biggrin: دیدی اعتراففففففف کردیییییییییییی :D البتهههههههههههه داغون بودیااااااااا تقسیر من ننداز من فقط داغون ترت کردممممممممممم :biggrin::w15::w15:

خوب پس خوشحال باش به هدفت رسیدی فقط یادت باشه دیگه این ضرب المثلای درجه یکتو جایی نگی:biggrin:

بالا