جالبه 2014 نیومده جوک هاش شرو شده
جوک دسته اول 2014:
پرسپولیس تو اسیا حریف نداشته
ممنونم که موجبات خنده مارو فراهم کردی

جالبه 2014 نیومده جوک هاش شرو شده
جوک دسته اول 2014:
پرسپولیس تو اسیا حریف نداشته
ممنونم که موجبات خنده مارو فراهم کردی
دوست عزیز شما نمیخاد از اسطوره برای ما حرف بزنی . اسطوره شما علی کریمیه درسته! توی ایران توی سه تیم بازی کرد: پرس پول لیس،استیل آذین و الانم تراکتور. همه دیدن بازی استیل آذین با پرس پول لیس دقیقه آخر که گل زد میخاس از شدت خوشحالی سکته کنه!از کوچیک بودن باشگاه اس دق لـــــــــال همین بس که اسطورشون شده جواد نکونام !!!
فکر کردن نکونام رو ترنسفر کردن یا بازیکن داشتن که تو سطح یک اروپا بازی کرده
وقتی ما تو اسیا بودیم اینا نمیتونستن تو لیگ هم باشن .. تو دسته 3 بودن و با تولی پرس بازی میکردن میباختن .. الان واسه ما حرف از آسیا میزنن
یه زمانی آرزو داشتین برگردین لیگ تا بتونین با پرسپولیس بازی کنیناااااا![]()
دوست عزيز اينطوري كه شما صحبت ميكنيد اگه به فينال آسيا هم برسيد ديگه خدا رو بنده نيستيد!اسطوره های ما یکی دو نفر نیستن شماها نمیتونین بشناسینشون ..
کریمی تو ایران و واسه ایرانیا بازی کرده دمش گرم افتخار میکنم واسه تیم ایرانی رقیبم بازی کنه ولی نره وردست عربا .. به بهونه دخترش نرفته امارات که سر از قطر دربیاره که !!
دوپینگی هم نبوده درضمن
آخخخ حال میکنم وقتی میگین 4 آخرین سلاحتونه . ما بازیکن داریم 7 تا گل تو دربیا زده بازیکن داریم 6 تا زده 4 تا هم داریم تو 10 دقیقه 3 تا هم داریم !! پس باید همه این عددا رو بهتون نشون بدیم ؟ 4 شما در مقابل گلای بازیکنای ما هیچــــــــــــی نیست .. 3 بازیکن 17 گل ..
گل آندو به بوریرام رو همین هفته کفشگری خودمون یکی زد !! از گل وریا غفوری که قشنگ تر نبود که .. خخخخ
ولی از گل چیپ بازیکن کره ای قشنگ تر ندیدم تا حالا
خعلــــــــــــــــــی کوچیکین در مقابل پرسپولیس ..
دوست عزیز شما نمیخاد از اسطوره برای ما حرف بزنی . اسطوره شما علی کریمیه درسته! توی ایران توی سه تیم بازی کرد: پرس پول لیس،استیل آذین و الانم تراکتور. همه دیدن بازی استیل آذین با پرس پول لیس دقیقه آخر که گل زد میخاس از شدت خوشحالی سکته کنه!اسطوره ما فرهاده حتمن میشناسیش 4تا رو که یادته
که توی ایران فقط توی استقلال بازی کرد.ما دو بار قهرمان آسیا شدیم و گل آندو به بویرام رو شما توی خوابتون هم نمیتونید ببینید و با افتخار از آسیا حرف میزنیم
![]()
دوست عزيز تعجب ميكنم طرفدار پرسپوليس باشي!!!! اول اينكه جواد كاپيتان تيم مليه دوما اينكه از اين عكست مشخصه سر الكس جواد رو ميشناسه پس يه بازيكن جهانيه.سر الكس عمرن اسم پرسپوليس به گوشش خورده باشه!!! . حتما الان ميگي خو ممد نوري رو هم ميشناسن !!! و ممد نوري هم يه بازيكن جهانيه و توي لاليگا بازي كرده!!!!!![]()
سلام دوست عزيزکاملا مشخصه از رو تعصب بی جا حرف می زنید.البته ببخشید
کریمی اگه گل زد باید بازی خودشو می کرد چون بازیکن استیل آذین بوده و همیشه گفته به اینکه نون حلال ببره سر سفرش اعتقاد داره
چرا آخر بازی رو نمیگی که پیراهن استیل آذین رو پرت کرد رو زمین و زیرش پیراهن پرسپولیس رو نشون داد. نه مثل بعضی ها واسه عربها خودش رو تو آزادی زمین بزنه تا واسه الغرافه پنالتی بگیره
اصلا خیلی حال می کنم اسم فرهاد و میاری و بهش افتخار می کنی.واقعا بی اسطوره ای بد دردیه. هر چند من همیشه واسه مرحوم حجازی به عنوان اسطوره اس دق لال احترام خاصی قائلم
از همون 4 گلی حرف می زنی که کاظمی اعتراف می کنه یکیشون رو اون زده
کریمی اگه واسه تراکتور و استیل آذین بازی کرد چون مربی های وقت پرسپولیس اون رو نمی خواستن
واقعا مجیدی اسطوره است که دو تا نیم فصل تیم رو ول کرد و رفت.
البته واسه دوستانی که متولد 69 هستن، خیلی عجیب نیست که از پارسال به این طرف رو یادشون بیاد فقط ولی اون زمانی که بچه های کیسه کش داشتن تو دسته سه با تولیپرس قزوین رقابت میکردن، ما تو لیگ و آسیا هیچ حریفی نداشتیم.![]()
سلام دوست عزيز
منم همه صحبتم همينه. اگه با مربي مشكل داري يا مربي تورو نميخاد خداحافظي كن حتي نيم
فصل. شكر خدا ايقد داري كه محتاج زن و بچت نباشي!! ولي نرو توي يه تيم ديگه كه مجبور باشي
جلوي عشقت پرس پول ليس بازي كني و واسه همون پول ميلياردي كه از هدايتي گرفتي بعد گل اون اداها رو در بياري.
بله براي ما مرحوم حجازي و پورحيدري و فرهاد و برهاني اسطورن![]()
به نظر من اسطوره يعني به پيرهنت تعصب داشته باشي و توي كشورت به هيچ تيم ديگه اي نري.به جز مرحوم حجازی
واقعا اسطوره های با حالی دارید امیدوارم بیشتر بشن
فرق کریمی با بعضی ها اینه که حاضره تیمش رو عوض کنه
اما حاضر نیست مکتبش رو عوض کنه
موفق باشی دوست خوبم
به نظر من اسطوره يعني به پيرهنت تعصب داشته باشي و توي كشورت به هيچ تيم ديگه اي نري.
مالديني،فرناندو هيرو،ديويد بكام،جيمي كاراگر،اشمايكل،گيگز،رائول؛پويول،گوارديولاو....
شما كه مهدوي كياتون هم توي ايران چند تيم عوض كرده و همين مربي الانتون كه بهش افتخار
ميكنين! خعلي دلم ميخاد بدونم اسطوره هاي شما كين؟
مجيدي توي 15 سالگي توي بهمن بوده اين كه دليل نميشه. خو منم اسطوره هاتون رو نميشناسم به من معرفي كنيد!اصلا منطقی نیست این حرفتون
اگه اینجوریه باید اصغر حاجیلو اسطورتون باشه که تو هیچ تیمی جز اس دق لال بازی نکرده
نه مجیدی که اول تیم بهمن بوده بعدم ده بیست تا تیم عربی رو دور زده
اسطورهای ما رو همه می شناسند از سپ بلاتر نشنیدی به کفاشیان گفت معرفی نکن خودم می شناسم
مثل اسطوره بعضی تیم ها نیست از ایران که بره دیگه هیشکی نشناسدش![]()
مجيدي توي 15 سالگي توي بهمن بوده اين كه دليل نميشه. خو منم اسطوره هاتون رو نميشناسم به من معرفي كنيد!
تيم عربي دور زدن دليل نميشه مث اينه كه بگين منچستري ها از بكام دل خوشي ندارن! كاسياس هم بياد يه تيم عربي واسه رئاليها عزيزه ولي توي اسپانيا نبايد تيم عوض كنه. اين يه قانون نانوشته توي همه دنياس.
من يه تار موي خسرو و نوازي و عليرضا اكبرپور رو با مهدوي كيا، فكري رو با باقري،فرهاد رو با كريمي عوض نميكنم. دايي و هاشميان برام ارزش همون يه تار مو رو هم ندارن! وقتي ميگم شما اگه توي آسيا به فينال برسيد كه ذوب آهن رسيده خدا رو بنده نيستيد همينه! براي ما شما از ذوب آهن هم كمتريد!نظر شما واسه من قابل احترامه
اما تو ایران عزیز بازی کنی و تیم عوض کنی بهتره تا بری واسه کشورهایی بازی کنی که حتی اسم خلیج فارسم جعل می کنن
در مورد اسطوره ها هم میگم اون مشکل خودتونه چون حتی ستاره ای میلانم می شناختنشون
شمایی که به بهترین بازیکن هفته امارات میگید اسطوره اگه دایی و مهدوی کیا و کریمی و هاشمیان و باقری
.............................. رو داشتید دیگه حتی اجازه نمیدادید ما حرفم بزنیم![]()
من يه تار موي خسرو و نوازي و عليرضا اكبرپور رو با مهدوي كيا، فكري رو با باقري،فرهاد رو با كريمي عوض نميكنم. دايي و هاشميان برام ارزش همون يه تار مو رو هم ندارن! وقتي ميگم شما اگه توي آسيا به فينال برسيد كه ذوب آهن رسيده خدا رو بنده نيستيد همينه! براي ما شما از ذوب آهن هم كمتريد!![]()
درسته اسطوره هاي شما تنشون به تن رونالدو و مسي خورده ولي نكونام ما توي افغانستان بازي ميكرده! هر چي شما ميگيد همون درسته!!شما راس میگی
از اولم نباید باهاتون کل کل می کردم
این که شما قبولشون نداشته باشید زیاد مهم نیست چون اسطوره های ما تو تیم هایی بازی کردن که شما فکرشم نمی تونید بکنید
دوست خوب من امیدوارم روزی برسه بازیکنهای که واست اسطوره هستند لااقل کشورهای حوزه خلیج فارس اونها رو بشناسند
موفق باشید
دوست عزيز اينطوري كه شما صحبت ميكنيد اگه به فينال آسيا هم برسيد ديگه خدا رو بنده نيستيد!
درسته فرهاد رفته براي عربا بازي كرده و يه پولي ازشون كنده نوش جونش حلالش. ولي علي كريمي توي بازي با پرس پول ليس گل كه زد از شدت خوشحالي ميخاس خودشو بكشه چقد اين بازيكن متعصبهيا گفته بود عشق من توي ايران استيل آذين و حاجي هدايتيه
اينا رو گفتم تا ديگه ايقد علي كريمي رو به سرو سينتون نزنيد و ديگه كلمه اسطوره رو به زبون نياري
من منظورم از گل آندو اين بود كه توي آسيا زده اگه نه ازين گلا تا دلت بخاد محمود فكري زده و علي سامره دقيقه يك بازي توي تبريز به خودتون زد وهمتون ايجوري
شده بوديد
.آره تيم شما خيـــــــــــــلي بزرگه كه سه تا از بازيكناش الان اومدن سمت ما! گلاي مهدي هاشمي نسب رو يادته يا سنت قد نميده
بنظرم هر كي از اول بره پرس پول ليس حقيره و اين سه تام همينطور
فصل قبل هم مث .... به جون هم پريده بوديد كه من كه استقلاليم اشكم دراومده بود
![]()
اولا که کریمی و مهدوی کیا وقتی رفتن به تیمای دیگه که مربیای ما نخواستنشون .. مخصوصا مهدی که وقتی از آلمان برگشت مربیای پرسپولیس هرکدوم به یه بهونه مهدی رو از تیم خودش دور کردن .. حتی با دلخوری رفت داماش و ناراحت شد که نخواستنش
بازم میگم از نظر من موندن و برای ایرانی بازی کردن خیلی بهتر از اینه که برن وردست عربا و مخصوصا اینکه کسی وسط نیم فصل تیمشو ول کنه بره دنبال دلارای عربا ..
حالا شما میتونی مثلا اینطوری واسه خودت توجیهش کنی که رفته از عربا پول کنده !!!!! یه طوری میگی انگار به زور رفته و یا مثلا اون پولا خیلی زیاد بوده و یه ضرر بزرگ مالی زده به کشورای حوزه خلیج فارس !!! اونا میرن ریوالدو و مارادونا میارن اینکه فرهاد مجیدی بازیکن درجه 2 ایرانی بود .. این توجیهت واقعا خنده دار بود .. آره مجیدی رفت یه ضرر بی سابقه زد به عربا و اصلا به همین خاطر رفت و قصدش خیر بود !!! خخخخخ
بعدشم سعی نکن با مبالغه کریمی رو پایین بیاری . کجا کریمی بعد گل از خوشحالی میخواسته خودشو بکشه !! اون که آخر بازی پیرهن استیل اذین رو پرت کرد یه گوشه و زیرش پیراهن پرسپولیس رو پوشیده بود .. اونی که داشت از خوشحالی می مرد هاشمی نسب بود بعد گلزنیش به پرسپولیس که غش هم کرد . پس سعی نکن الکی کریمی و در حد مجیدی پایین بیاری که مطمئن باش ایین نمیاد .. امثال مهدی و کریمی تعصبشون رو ثابت کردن به ما . کریمی اون موقع که وسط فصل از اتلتیکو پیشنهاد داشت نرفت .. حداقل مثل مجیدی بچه هاشو بهونه نکرد که بره و نخواست به هر قیمتی و با هر دروغی بره .. که اگر میرفت شاید الان خیلی بشتر پیشرفت کرده بود ..
گفتم که یه زمانی آرزوتون بود بیاین لیگ برتر و با پرسپولیس بازی کنین پس از آسیا واسه ما نگو .. حالا طوری میگه آسیا انگار هرسال قهرمان میشن . حداقل وقتی از اسیا بگو که برید و افتخاری کسب کنید وگرنه تراکتورم که دو ساله اومده لیگ تو آسیا هست .
اینکه بازی تو آسیا رو بزرگ میدونید بخاطر سطح پایین تیمتونه . بازی با الشباب و نسف قرشی فکر نکنم خیلی اتفاق بزرگی باشه و اتفاقا خیلی هم عادیه و همین که با این پز میدید نشون میده حد و سطحتون چقدر پایینه ..
کدوم 3 تا ؟ هاشمی نسب و انصاریان؟ یا منظورت پژمان نوری و اولادی و نیکبخته که همون لیاقتشون استقلاله سر 120 سالگی .
منظورت از اینکه پرسپولیسیا به جون هم پریده بودید چیه ؟؟ فکر نکنم دعوایی بالاتر از مجیدی و قلعه نوعی بوده باشه که یکی به اون یکی میگفت پول پرست و اون یکی میگفت مافیا .. هواداراتونم اون مدت کاملا دو دسته بودن ..اگر با دعوای پرسپولیسیا اشکت درومده احتمالا با دعوای قلعه نوعی و مجیدی خودکشی هم کردی !!!
سلام
نمیذارید ک...هی ادم باید بیاد سخنرانی کنه :دی
بچه ها میدونم ک لازم به یاد اورری نیست ک ما اینجا فقط واسه تفریح و دل خودمون کل کل میکنیم و باید در حد همون تفریح باقی بمونه
اگ قراره حرمت ها شکسته بشه و ممکنه در ادامه کل کل بهم بی احترامی کنیم بهتره کل کل رو در هر مرحله ای ک هست تمومش کنیم.....همین دیگ حرف دیگ ای فعلا ندارم
سلام
نمیذارید ک...هی ادم باید بیاد سخنرانی کنه :دی
بچه ها میدونم ک لازم به یاد اورری نیست ک ما اینجا فقط واسه تفریح و دل خودمون کل کل میکنیم و باید در حد همون تفریح باقی بمونه
اگ قراره حرمت ها شکسته بشه و ممکنه در ادامه کل کل بهم بی احترامی کنیم بهتره کل کل رو در هر مرحله ای ک هست تمومش کنیم.....همین دیگ حرف دیگ ای فعلا ندارم
من همون روز اول این برام سوال بود که چرا ایشون مدیر شدن؟بله مثلا اینجا مدیر داره یه نفر میاد وقتی میبینه جوابی نداره و نمیتونه جواب بده و کم میاره بهمین راحتی به همه توهین میکنه به یکی میگه کولی بازی دراوردید به یکی میگه زدی به چاک و کاسه گدایی دست گرفتی و بی آبرو شدی اونوقت هیچ برخوردی نمیشه .. مدیر که رنگی باشه همین میشه ..
بابا خودتونو ناراحت نکنین.من همون روز اول این برام سوال بود که چرا ایشون مدیر شدن؟
اتفاقا تو تاپیک انتقادات و پیشنهادات پرسیدم ولی جوابی ندادن.
بعد جالبه یکی از دوستان استقلالی گفتن که قبلا یه نظر سنجی انجام شده بود و اعضا ایشون رو انتخاب کرده بودن.
بعد من فهمیدم منظورشون از اعضا خود دوستان استقلالی بوده که ایشون رو به عنوان مدیر کلوپشون انتخاب کردن!!!!