واقعا میخوای دربارش حرف بزنی؟
صحنه ای که نکونام بااستوک میذاره توصورت خلعتبری این مورد هم ازترکیبات بهترین سرمربی ایرانه و اینکه اغای نکونام بهترین بازیکن اخلاق زمین میشه
-----
صحنه ای که پژمان دنباله خلعت بدو آی بدو اگر پژمان توپ رو بادست نمیزد که الان نتیجه اینجوری نمیشد دقیقه70 بازی پژمان باید حتما یکی از بهترین بازیکن های زمین انتخاب میشد چون تو فوتبال اگر کسی تو موقعیت حمله توپ رو بادست بزنه تو سایت آمار وارقام معروف استغلال میشه بهترین بازیکن آسیا
-----
دوصحنه پشت هم حنیف عمران زاده به صورت کاملا انسانی وبادوتکل کاملا صحیح در10 دقیقه پایانی روی خلعتبری کاری کرد که باید حتما خلعتبری به خاطر تمارض اخراج میشد اصلا چرا وقتی حنیف تکل میزنه بازیکن حریف میخوره زمین اغای حنیف تو فوتبال شناخته شدستتو سایت بزرگ ارقام معروف استغلال جز 5دفاعه برتر جهانه حتی از راموس هم بالاتر........
-----
...دیگه صحنه ها ازین مشخص تر که نمیگم4بازیکن 100درصد 2بازیکن باید اخراج میشدند واغای فغانی به قاطعیت این بازی رو برای تیم ترسو استغلال با سوت های مکرر و اشتباه درآورد
من کل بازی رو حفظ نکردم، ولی اینا رو یادم مونده:
تو نیمه اول، اونجایی که تیموریان بازیکن شما رو رد کرد، و بازیکنتون روی زمین افتاد میخواست با دست هاش پاهای تیموریان رو بگیره، ولی دست هاش نرسید! :|
تو نیمه دوم، محمد نوری زیرپا انداخت واسه ساموئل که تیم نتونه ضد حمله رو تشکیل بده ...
و یا همونجایی که پیام صادقیان نکونامِ بدون توپ رو تکل کرد ...
و خیلی چیز های دیگه!
و درباره چیزایی که گفتی: صحنه ای که پای نکونام رفت رو صورت خلعتبری؛ واقعا از قصد بود؟
کامران بی انصاف نباش، ندیدش!
اونجایی که پژمان منتظری، توپ خلعتبری رو تکل کرد، بعدش افتاد رو توپ، اصلا توپ رو بادست نگرفت!
مگه صحنش رو از جلو ندیدی؟
در رابطه با عکس هم، چیزی نمیتونم بگم، چون حق با شماست ....
اتفاقا من نظر عکس شما رو دارم.شما خودتون اقرار میکنید که حرفاتون بی ربطه ولی من اعتقاد دارم کاملا مرتبط با موضوع دارم جواب میدم .
دلیل اینکه بحث با شما سخته به خاطر اینه که واقعیت رو قبول ندارید که اونم مثلا به خاطر کم نیووردن هست که کاملا طبیعی هستش و قابل درک
من اگه اشتباهی کنم اقرار میکنم.تو مملکت ما این شیوه مرسوم نیست.همه اشتباه میکنند ولی کسی نیست بگه من اشتباه کردم.البته دلیلش اینه که بقیه دنبال همین اقرار هستند تا طرف رو محکوم کنند در حالی که خودشون در اشتباهاتشون غوطه ور هستند. ولی من اینطوری نیستم. در ضمن خوشحال میشم بقیه اشتباهاتم بگی تا منم بفهمم کجاش اشتباه بوده.پس خواهشا بقیه رو هم رو کن
شما با یک جواب من کلا بی خیال شدی بعدش میگی از من یکی یکی سوال میکنی.ممنون که به فکر منی ولی بهتره اول به فکر خودت باشی نه من
لطفا توضیح بده که من کجا از ملی پوشای کنونی پرسپولیس صحبت کردم؟؟!!! شما ملی پوشاتون رو به رخ من کشیدی و من جواب دادم که اکثر ملی پوشاتون از تیم ملی به استقلال رسیدند.میتونی بری نظرمو ببینی.من از ملی پوشای کنونی پرسپولیس چیزی نگفتم.در ضمن من اشاره کردم که وقتی میتونی از ملی پوشای تیمت حرف بزنی که محصول خود استقلال باشند و از استقلال به تیم ملی رسیده باشند در حالی که اکثرشون اینطوری نیستند و من تو پست قبلی همینو ذکر کردم.پس دقت کن.من ادعا نکردم که بازیکنای ملی پوشمون از پرسپولیس رفتند تیم ملی ولی شما ادعا کردی و جوابشم گرفتی ولی خوب نخوندی!!! و مثالم زدم که وقتی میشه ادعا کرد که اکثر بازیکنان تو تیم ملی هستند که از تیم برن تیم ملی .در حالی که جز 2-3 تا بقیه محصول تیمای دیگه هستند و اسمم اوردم.و اشاره به پرسپولیس دهه 70 کردم که نزدیک 7- 10 تا پرسپولیسی از تیم به تیم ملی رسیدند نه از تیم ملی به پرسپولیس.پس خواهشا ادعا نکنید که سازنده ملی پوشاتون استقلال بوده!!!
در کل پست قبلیم کامل بود و جواب همه چزارو به طور واضح توش قید کرده بودم و اینا رو دوباره تکرار کردم.چون تکرارش لازم بود به شرطی که بخونی و منطقی باشی و فکر کنی
ولی چیزی که مشخصه بحثاتون توجیه منطقی نداره و یه کل کل بیشتر به نظر نمیرسه که بهتون حق میدم
شما صحبت نکردی، من صحبت کردم!
من میخوام ملی پوشای 2 تیم رو مقایسه کنم!
ببینیم کدومشون بیشتر ملی پوش دارن
اصلا، کدومشون از استقلال و پرسپولیس رفتن تیم ملی؟
عاقا فقط همین رو بگو!
بذار یه بحثمون نتیجه داشته باشه!
شما چیزی واسه گفتن نداری، الکی شلوغش میکنی، که بحث ما این وسط گم بشه، و تو به اون چیزی که میخوای برسی!
الان فقط درباره همون رنگ قرمز تو حرف های من بحث کنیم، بعدش من قول میدم که هر بحثی رو که گفتی من قبول میکنم!
ولی الان فقط به اون جواب بده!
جوابش هم 12 خط نمیشه!