سن من یکی که به اون 6 تا نمیرسه خخخخ
هم سن شما![]()

سن من یکی که به اون 6 تا نمیرسه خخخخ
هم سن شما![]()
سن من یکی که به اون 6 تا نمیرسه خخخخ![]()
منم جای شوما بودم یادم میرف![]()
آخ جون گیس کشیه![]()
خدایی من جای طرفدارهای استقلال و پیروزی بودم بعد از بازی دربی تا یک فصل کلا حرف نمیزدممممممممممممممممم
خدایی من جای طرفدارهای استقلال و پیروزی بودم بعد از بازی دربی تا یک فصل کلا حرف نمیزدممممممممممممممممم
اجازه بدین من سرامو بکوبم به میز
![]()
نمیشه خب :| ....خب حرف نزن دیگه..![]()
نه این یکی نه ایشون ..اوف به هردوتاشونبابایی حالا قرمزی یا ابی؟؟؟؟؟؟
ما جاش بیافته بدجوری هوای همو داریم
فقط منتظر بودیم ببینیم ادم جو گیرم این دورو ورا هس
رفیق، بحث بازیکن هایی که از یه تیم به تیم ملی رفتم، بحث تخصصی نیست؟!
باور کن، من اصلا بحث ملی پوش ها رو مطرح نکردم، من در جواب اونی که این بحث رو پیش کشید، اون حرف رو زدم!
خب دیگه، از اول اشکال کار ما این بود!
من یه سوالی از شما در باره پرسپولیس میپرسم، بعد شما میای استقلال رو وسط میکشی!
خب داداش من، افتخارات استقلال رو من خودمم میدونم!
میخواستم واسه پرسپولیس رو بدونم!
تازه شما میای میگی، استقلال فقط تو آسیا جام داره :|
خب این حرف یعنی چی؟ :|
ببین احسان جان، باور کن فوتبال خیلی سخته!
اونم جلوی صد هزار نفر! :|
تازه اون همه هم حساسیت!
البته این رو هم بگما، به نظر من یکی از دلایل اینکه بازی خیلی خشک بود، وجود علی دایی و قلعه نویی بود :|
این دوتا تاحالا تو دربی باخت ندادن، واسه همین با احتیاط بیشتری تیم رو هدایت میکنن
البته این نظر من بود ...
نـــــــــــــــــــــه من جوگیر نیسم ها!!! من فقط یک تماشاگرنما هسم![]()
بابا آخه تو هی حرفتو عوض میکنی، آدم گیج میشه!من نمیدونم چرا حرفای منو با دقت نمیخونی!!! من منظورم از بحث تخصصی بازیکنای تیم ملی نبودند که.بلکه نحوه 2 بار اول شدن استقلال تو آسیا بود.ولی شما هر چیزی که میگم با یه چیز دیگه اشتباه میگیری.!!!
در ضمن هر کسی از ملی پوشا صحبت کرده برو به خودش جواب بده نه من. نگو اشکال کار ما بگو اشکال کار من.داری حرف یکی دیگرو اوردی و منو زیر سوال میبری و بعد کلی کل کل میگی حرف یکی دیگه بود.خیلی کارت درسته بخدا!!!!
بازم میگم استقلال فقط تو آسیا افتخاراتش بیشتر هست از پرسپولیس.اونم تحت یه حالت های خاص که تو اوایل بحث توضیح دادم قضیه چی بوده و مرجع هم دادم که بخونی ولی نخوندی.غیر از این یکی افتخارات پرسپولیس بیشتر از استقلال هست. استقلال تو ایرانم جام داره ولی کمتر از پرسپولیس.البته اگه رتبه بندی الکی باشگاههارو اگه افتخار بدونی یا بازیکن ملی پوش داشتن رو افتخار میدونی قضیه فرق میکنه!! ویا حتی زدن 3 !!! اگه شما افتخار دیگه ای رو میدونی بگو ما هم بفهمیم
گل مجیدی به پرسپولیس رو افتخار بدونی.اونوقت دیگه کاریش نمیشه کرد .
نگو تورو خدا این حرفارو .مثل اینکه جدیدا وارد فاز دیدن دربی شدیا!!
اولا بگم دایی قبلا دایی داربی رو باخته.
در ضمن قبلا که بازیکنا اینهمه مثل الان پول نمیگرفتند بهتر بازی میکردند و داربی ازین داربی بهتر بود و لااقل توش گل میدیدیم.ولی الان صفر!!!!
بقول فرشاد پیوس که گفت.درسته داربی های قبلی علی اصغری بود ولی این داربی حتی علی اصغری هم نبود!!!
آفرین خوشم اومد
ما جاش بیافته بدجوری هوای همو داریم
فقط منتظر بودیم ببینیم ادم جو گیرم این دورو ورا هس![]()
ما نبودیم توضیح بدید ببینم دوستان بلخره پوز کی به خاک مالیده شد؟![]()
دوست عزیز نه پوز استقلالیهای اصیل به خاک مالیده میشه نه پرسپولیسیهای عزیز. به امید خدا پوز اونایی که دارن با نامردی به جام میرسن به خاک مالیده میشه.
مثلا کیا؟ دقیق شفاف سازی کون ببینم![]()
منظورت که با تیم محبوب من تشتک سازی جوزان نیس که![]()
بابا آخه تو هی حرفتو عوض میکنی، آدم گیج میشه!
شما اگه مثل الان میومدی میگفتی، استقلال تو آسیا افتخاراتش بیشتر هست، من صحبتی نداشتم!
شما گفتی: " استقلال فقط تو آسیا افتخار داره! " ( هنوز پستت هست! )
یه سوال: پرسپولیس هم تو لیگ، هم تو جام حذفی از استقلال بیشتر جام آورده؟
جدی؟ :|
من فکر میکردم تاحالا باخت نداده ( چه سالی باخت داد؟ )
در رابطه با اون حرفت : " نگو تورو خدا این حرفارو "
دقیقا کدوم حرفا؟ :|
راستی یه چیز جالب یادم رفت بگم. نمیدونم یادتون هست یا نه یا اصلا میدونید یا نه ولی سالی که پرسپولیس 3 بر 2 ده نفره استقلال رو برد فهمیدید بعد از بازی چه اتفاقی افتاد؟ بذارید من براتون بگم. بعد از بازی که کلی از هوادارای استقلال علیه پرویز مظلومی شعار میدادن و قلعه نوعی قلعه نوعی میکردن فهمیدید پرویز مظلومی چه جوابی بهشون داد؟ پرویز مظلومی جوابش این بود : اگر یک بار دیگه یک نفر دیگه علیه من حرفی بزنه به همه میگم چرا فقط امییر قلعه نوعی میتونه تو استقلال نتیجه بگیره. خیلی جالب بود که بعد از این حرف ما دیدیم استقلال حتی قهرمانی رو هم از دست داد ولی دیگه خبری از انتقاد علیه پرویز مظلومی نبود و همه انتقادات خوابید.