كل كل فوتبالی

كل كل فوتبالی

• مجموع رای دهندگان
    968

mohandeseit

دستیار مدیر مهندسی فناوری اطلاعات
کاربر ممتاز
آخه اين استقلاليها تو ليگ قهرمانان آبروشون رفت،درس نگرفتند،حال هي واسه پيروزي كري ميخونند،نميتونند ببينن كسي بالاتر از اوناست.مگه نهههههههههههه

farizin

عضو جدید
وینگادای بی لیاقت :mad::mad::redcard::w13:
اون احمقی که به خلیلی میاد از علی عسگر استفاده میکنه، همون بهتر که گم شه بره بیرون
بهتر که حذف شدند...دلم خنک شد:biggrin:
با این مربی به هیچ جایی نمیرسیم:cry:

ali hamraeiiyan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اصلا مديريت باشگاه مشكل داره همشون بي عرضه هستند من نميدونم چرا كاشاني رو نزاشتن كارش رو انجام بده همشون دست به دست هم دادن
اين بازيكنا هم بي تعصب بازي ميكنن فقط چندتاشون خوبي اصلا انگار نه انگار كه ما چشم به راه اوناييم حيف كه نمي فهمن

Danyal.KH

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
آخه اين استقلاليها تو ليگ قهرمانان آبروشون رفت،درس نگرفتند،حال هي واسه پيروزي كري ميخونند،نميتونند ببينن كسي بالاتر از اوناست.مگه نهههههههههههه

ما بودیم ۵ تا گل خوردیم ، ما آبرو ریزی کردیم ، عاقلان دانند .

فرشید_civil

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
بابا واسشون بدم نشد...
سال بعد میومدن 10 تا از پاختاکور میخوردن، ابرو واسه فوتبال ایران نمیزاشتن
این حذف شیرینو به تمومه کسایی که فوتبالو میفهمن تبریک میگم

artmiss

عضو جدید

بابا چه خبره اینجا آخه!

بازم این پرسپولیسیا یادشون رفت قهرمان لیگ کیه!:biggrin:

آخه من نمی دونم وقتی یه تیم قهرمان شده دیگه بازم حرفی میمونه واسه گفتن؟!!
بسه دیگه ،برین وقتی تونستین یه قهرمانی امسال بیارین اونوقت بیاین با استقلالیا کل کل کنین
اینجوری اصلا صورت خوشی نداره ها!:D
به نفعتونه تا اطلاع ثانوی سکوت اختیار کنین! ;)

ali hamraeiiyan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بازم پرسپوليس باخت

اما هنوز هم سرور استقلاله

تا اين روند مديريت عوض نشه و با اين مربي نبايد از پرسپوليس انتظار داشته باشيم

khooshe

مدیر بازنشسته
این تیم داغون لنگیاس یا علی مدد....

این تیم داغون لنگیاس یا علی مدد....

خدا رو شکر پرسپولیسیا هم می دونن چه تیم داغونی دارن:D در هر صورت نرسیدن دست قرمز های پایتخت به قهرمانی جام حذفی و تو کف ماندن آنها برای بودن در جام آسیای سال بعد را به تمام فوتبال دوستان تبریک می گویم;).
همیشه می گیم ما که رفتیم آسیا ........لنگیا
بازم میگیم:biggrin:.

automata

عضو جدید
خدا رو شکر پرسپولیسیا هم می دونن چه تیم داغونی دارن:D در هر صورت نرسیدن دست قرمز های پایتخت به قهرمانی جام حذفی و تو کف ماندن آنها برای بودن در جام آسیای سال بعد را به تمام فوتبال دوستان تبریک می گویم;).
چه فایده ، سال یعدش هم مثل امسال در مقدماتی حذف میشین;)
از بین 4 تیم ، چهارم میشین:biggrin::biggrin::biggrin::biggrin:

ali hamraeiiyan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
دستت درد نكنه رفيق جاي اون نقطه چين هات رو همه ميدونن چيه خوب تايپش ميكردي بهتر نبود
علي يار ت باشه
اينطوري آسيا نرفتن بهتره اما شما رو به خدا آبروريزي نكنين بين 4 تا تيم 4 نشين باشه .آفرين

arosak

عضو جدید
کاربر ممتاز
با حذف شدن توی جام حذفی از ارزش های تیم ما هیچی کم نشد
اخه تنها نماینده ایران باید فقط به جام آسیا فکر کنه نه جام حذفی

khooshe

مدیر بازنشسته
به نظرتون این بهتره که استقلال توی گروه مرگ 4رم بشه یا توی گروهی که یه کی از تیماش داره توی لیگش سقوط می کنه و انصراف میده و ازاون یکی تیمش که به مرحله ی بعدی نمی آد 5تا گل بخوره و بیاد بالا به این میگن آبرو ریزی نه چیز دیگه ای؟
در مورد اون چند تانقطه هم که همه ی بیننده های فوتبال می دونن چیه من توهین نکردم یه شعاری رو گفتم که همه میدونن ناراحتی نداره پرسپولیسیا بد تر از اینا رو گفتن حالا ناراحت میشین؟

ali hamraeiiyan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
به نظرتون این بهتره که استقلال توی گروه مرگ 4رم بشه یا توی گروهی که یه کی از تیماش داره توی لیگش سقوط می کنه و انصراف میده و ازاون یکی تیمش که به مرحله ی بعدی نمی آد 5تا گل بخوره و بیاد بالا به این میگن آبرو ریزی نه چیز دیگه ای؟
در مورد اون چند تانقطه هم که همه ی بیننده های فوتبال می دونن چیه من توهین نکردم یه شعاری رو گفتم که همه میدونن ناراحتی نداره پرسپولیسیا بد تر از اینا رو گفتن حالا ناراحت میشین؟
نه دوست من ناراحت نشدم چون انتظار ديگه اي هم از شما ندارم
شما برين افتخار كنين تو گروه مرگ 4 شدين ما هم افتخار ميكنيم آبروي ايران رو خريديم درسته تو يه بازي خيلي بد باختيم رئال هم بد باخت هميشه تو فوتبال از اين چيزا هست
شما كه ادعاتون ميشد تا حالا چند امتياز گرفتين تو اسيا تازه تو رده بندي فيفا هم كه 86 پله زير مايين ميدوني يعني چي يعني برو بزار باد بياد

ali hamraeiiyan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
یه سوال مهم از پرسپلسیا- جام حذفی چه شکلیه؟:biggrin::biggrin::biggrin::biggrin::biggrin::biggrin::biggrin::biggrin::biggrin:
الان بهت ميگم رنگش مثل رنگ پيراهن مس رفسنجانه
شكلش و قيافش هم كه برات آشناست

حالا يكي به ما بگه كه تيم خودش حد اقل يك چهارم باشه نه يك شانزدهم حذف شده باشه

ali hamraeiiyan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
یه سوال مهم از پرسپلسیا- جام حذفی چه شکلیه؟:biggrin::biggrin::biggrin::biggrin::biggrin::biggrin::biggrin::biggrin::biggrin:

automata

عضو جدید

فکر کنم با این جواب قاطعانه طرف دیگه اینجا نیاد. البته از استقلالیها بعید نیست;) که بیان

فرشید_civil

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز

اووووو...
چه حالیم میکنن اومدن جز 8 تا...
البته اینم واسه شما افتخاریه.
اخی اخی بنده خداها امسال از دو تا جام محروم شدن، ولی خداییش دیگه تو اسیا پرسپولیس قهرمان میشه:biggrin::biggrin::biggrin:

فرشید_civil

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
نه دوست من ناراحت نشدم چون انتظار ديگه اي هم از شما ندارم
شما برين افتخار كنين تو گروه مرگ 4 شدين ما هم افتخار ميكنيم آبروي ايران رو خريديم درسته تو يه بازي خيلي بد باختيم رئال هم بد باخت هميشه تو فوتبال از اين چيزا هست
شما كه ادعاتون ميشد تا حالا چند امتياز گرفتين تو اسيا تازه تو رده بندي فيفا هم كه 86 پله زير مايين ميدوني يعني چي يعني برو بزار باد بياد

دمتون گرم... چقد خوب ابروی ایرانو خریدین...
داداشه من ما که ادعامون میشه، دو تا قهرمانی تو اسیا داریم. افتخار شما خوردن 5 تا گل از عرباست. اس اس هر وقت رفته اسیا یا جز 4تاست یا با ابرو حذف شده.
حالا شما به بالا اومدن از گروتون مینازی، بله رئال 6 تا خورد ولی 6 بارم قهرمانه اروپا شده ،شما 5تا میخورین که هیچ تو ایرانم چیزی نیستین
و اینا یعنی اینکه... بیشین بینیم باااا حال نداری

arosak

عضو جدید
کاربر ممتاز
قهرمانی پارسال پرسپولیس توی لیگ حداقل شرف داشت به قهرمانی شما
ما 6 تا امتیازم ازمون کم کردن و قهرمان شدیم ولی شما اگه گل های ماستکیتون نبود قهرمان نبودید
ما هنوزم توی آسیا حرف واسه گفتن داریم .از این به بعد پرسپولیسو ببینید
ولی بالا برید پایین بیاید
پرسپولیس سرورتونه

mohandeseit

دستیار مدیر مهندسی فناوری اطلاعات
کاربر ممتاز
پيروزي عشق ماست،چه قهرمان بشه چه آخر بشه.آخه شما استقلالها ميفهمين عشق چيه؟آره؟

ali hamraeiiyan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
دمتون گرم... چقد خوب ابروی ایرانو خریدین...
داداشه من ما که ادعامون میشه، دو تا قهرمانی تو اسیا داریم. افتخار شما خوردن 5 تا گل از عرباست. اس اس هر وقت رفته اسیا یا جز 4تاست یا با ابرو حذف شده.
حالا شما به بالا اومدن از گروتون مینازی، بله رئال 6 تا خورد ولی 6 بارم قهرمانه اروپا شده ،شما 5تا میخورین که هیچ تو ایرانم چیزی نیستین
و اینا یعنی اینکه... بیشین بینیم باااا حال نداری
اينكه جز 4 تايين معلومه آخه امسال هم جز 4 تايين درش شكي نيست ايشالا سال بعد هم همين طور جز 4 تا باشين

و اينايي كه گفتم يعني اينكه برو بزار باد بياد

ali hamraeiiyan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اووووو...
چه حالیم میکنن اومدن جز 8 تا...
البته اینم واسه شما افتخاریه.
اخی اخی بنده خداها امسال از دو تا جام محروم شدن، ولی خداییش دیگه تو اسیا پرسپولیس قهرمان میشه:biggrin::biggrin::biggrin:
امسال از دوتا جام محروم شديم ولي بازم راضي هستيم امسال با اين وضعيت خيلي كاره سيزدهم نشديم حد اقل توانش رو داشتيم جزو نيمه بالاي جدول باشيم مثل بعضيا نبوديم كه روم به ديوار 13 بشيم

تو آسيا هم با اين مربي نميتونيم نتيجه بگيريم ولي افتخار ميكنيم كه تو آسيا و جهان 86 پله از شما بالاتريم

arosak

عضو جدید
کاربر ممتاز
امسال از دوتا جام محروم شديم ولي بازم راضي هستيم امسال با اين وضعيت خيلي كاره سيزدهم نشديم حد اقل توانش رو داشتيم جزو نيمه بالاي جدول باشيم مثل بعضيا نبوديم كه روم به ديوار 13 بشيم

تو آسيا هم با اين مربي نميتونيم نتيجه بگيريم ولي افتخار ميكنيم كه تو آسيا و جهان 86 پله از شما بالاتريم
خداییش علی راست میگی ما 86 پله بالاتریم؟

بالا