شمام برید از الان تمرین کنید چون معلوم نیست شاید سیزدهمم نشدید![]()
آخه اين استقلاليها تو ليگ قهرمانان آبروشون رفت،درس نگرفتند،حال هي واسه پيروزي كري ميخونند،نميتونند ببينن كسي بالاتر از اوناست.مگه نهههههههههههه
چه فایده ، سال یعدش هم مثل امسال در مقدماتی حذف میشینخدا رو شکر پرسپولیسیا هم می دونن چه تیم داغونی دارندر هر صورت نرسیدن دست قرمز های پایتخت به قهرمانی جام حذفی و تو کف ماندن آنها برای بودن در جام آسیای سال بعد را به تمام فوتبال دوستان تبریک می گویم
.
همیشه می گیم ما که رفتیم آسیا ........لنگیا
بازم میگیم.
دستت درد نكنه رفيق جاي اون نقطه چين هات رو همه ميدونن چيه خوب تايپش ميكردي بهتر نبودخدا رو شکر پرسپولیسیا هم می دونن چه تیم داغونی دارندر هر صورت نرسیدن دست قرمز های پایتخت به قهرمانی جام حذفی و تو کف ماندن آنها برای بودن در جام آسیای سال بعد را به تمام فوتبال دوستان تبریک می گویم
.
همیشه می گیم ما که رفتیم آسیا ........لنگیا
بازم میگیم.
یه سوال مهم از پرسپلسیا- جام حذفی چه شکلیه؟چه فایده ، سال یعدش هم مثل امسال در مقدماتی حذف میشین
از بین 4 تیم ، چهارم میشین![]()
نه دوست من ناراحت نشدم چون انتظار ديگه اي هم از شما ندارمبه نظرتون این بهتره که استقلال توی گروه مرگ 4رم بشه یا توی گروهی که یه کی از تیماش داره توی لیگش سقوط می کنه و انصراف میده و ازاون یکی تیمش که به مرحله ی بعدی نمی آد 5تا گل بخوره و بیاد بالا به این میگن آبرو ریزی نه چیز دیگه ای؟
در مورد اون چند تانقطه هم که همه ی بیننده های فوتبال می دونن چیه من توهین نکردم یه شعاری رو گفتم که همه میدونن ناراحتی نداره پرسپولیسیا بد تر از اینا رو گفتن حالا ناراحت میشین؟
الان بهت ميگم رنگش مثل رنگ پيراهن مس رفسنجانهیه سوال مهم از پرسپلسیا- جام حذفی چه شکلیه؟![]()
الان بهت ميگم رنگش مثل رنگ پيراهن مس رفسنجانهیه سوال مهم از پرسپلسیا- جام حذفی چه شکلیه؟![]()
الان بهت ميگم رنگش مثل رنگ پيراهن مس رفسنجانه
شكلش و قيافش هم كه برات آشناست
حالا يكي به ما بگه كه تيم خودش حد اقل يك چهارم باشه نه يك شانزدهم حذف شده باشه
الان بهت ميگم رنگش مثل رنگ پيراهن مس رفسنجانه
شكلش و قيافش هم كه برات آشناست
حالا يكي به ما بگه كه تيم خودش حد اقل يك چهارم باشه نه يك شانزدهم حذف شده باشه
نه دوست من ناراحت نشدم چون انتظار ديگه اي هم از شما ندارم
شما برين افتخار كنين تو گروه مرگ 4 شدين ما هم افتخار ميكنيم آبروي ايران رو خريديم درسته تو يه بازي خيلي بد باختيم رئال هم بد باخت هميشه تو فوتبال از اين چيزا هست
شما كه ادعاتون ميشد تا حالا چند امتياز گرفتين تو اسيا تازه تو رده بندي فيفا هم كه 86 پله زير مايين ميدوني يعني چي يعني برو بزار باد بياد
اينكه جز 4 تايين معلومه آخه امسال هم جز 4 تايين درش شكي نيست ايشالا سال بعد هم همين طور جز 4 تا باشيندمتون گرم... چقد خوب ابروی ایرانو خریدین...
داداشه من ما که ادعامون میشه، دو تا قهرمانی تو اسیا داریم. افتخار شما خوردن 5 تا گل از عرباست. اس اس هر وقت رفته اسیا یا جز 4تاست یا با ابرو حذف شده.
حالا شما به بالا اومدن از گروتون مینازی، بله رئال 6 تا خورد ولی 6 بارم قهرمانه اروپا شده ،شما 5تا میخورین که هیچ تو ایرانم چیزی نیستین
و اینا یعنی اینکه... بیشین بینیم باااا حال نداری
امسال از دوتا جام محروم شديم ولي بازم راضي هستيم امسال با اين وضعيت خيلي كاره سيزدهم نشديم حد اقل توانش رو داشتيم جزو نيمه بالاي جدول باشيم مثل بعضيا نبوديم كه روم به ديوار 13 بشيماووووو...
چه حالیم میکنن اومدن جز 8 تا...
البته اینم واسه شما افتخاریه.
اخی اخی بنده خداها امسال از دو تا جام محروم شدن، ولی خداییش دیگه تو اسیا پرسپولیس قهرمان میشه
خداییش علی راست میگی ما 86 پله بالاتریم؟امسال از دوتا جام محروم شديم ولي بازم راضي هستيم امسال با اين وضعيت خيلي كاره سيزدهم نشديم حد اقل توانش رو داشتيم جزو نيمه بالاي جدول باشيم مثل بعضيا نبوديم كه روم به ديوار 13 بشيم
تو آسيا هم با اين مربي نميتونيم نتيجه بگيريم ولي افتخار ميكنيم كه تو آسيا و جهان 86 پله از شما بالاتريم