كل كل فوتبالی

كل كل فوتبالی

• مجموع رای دهندگان
    968

فرشید_civil

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
اره از اول كيسه حمومي بودن منتها بزرگ منشي پرسپوليسي هاست بهشون نميگن

لنگی بالا بری پایین بیای، بزرگ بشی کوچیک بشی اس اس سرورته.

ببین جون مادرت این گوجه ها یه سپاهانو بردن، بازم شلنگ تخته انداختن. هفته پیش همتون جلو امامزاده دس به دعای پیام شده بودین،
حالا بازم از سوراخاتون اومدین بیرون.
بابا دو هفته پیش عربا 5 تا چپوندنتون.
بستتون نیست. یکم زور بزنین شاید جام حذفی نایب قهرمان شدین

آخرین ویرایش:

automata

عضو جدید
لنگی بالا بری پایین بیای، بزرگ بشی کوچیک بشی اس اس سرورته.

ببین جون مادرت این گوجه ها یه سپاهانو بردن، بازم شلنگ تخته انداختن. هفته پیش همتون جلو امامزاده دس به دعای پیام شده بودین،
حالا بازم از سوراخاتون اومدین بیرون.
بابا دو هفته پیش عربا 5 تا چپوندنتون.
بستتون نیست. یکم زور بزنین شاید جام حذفی نایب قهرمان شدین

فرشید هم به جمع پیوست. البته یه کمی توپش پره ولی برای ما پرسپولیسیها فرقی نمی کنه. مثل بقیه طرفداراش به گریش درمیاریم:biggrin::D;)

archi_atish

عضو جدید
کاربر ممتاز
فرشید هم به جمع پیوست. البته یه کمی توپش پره ولی برای ما پرسپولیسیها فرقی نمی کنه. مثل بقیه طرفداراش به گریش درمیاریم:biggrin::D;)
حالا مگه در گذشته تونستید کسی‌ رو به گریه بندازید که فرشید بخواد دومیش باشه:w15:

بابا از رو برید...آخه چرا شماها انقدر اعتماد به نفس دارید؟؟؟؟:w02::w18:

نمیدونم دیگه منتظر چی‌ هستید

ما که خدا رو شکر و به کوری چشم اونا که نمی‌تونن ببینن قهرمان شدیم..:w16::w40:
خدا به شماها هم کمک کنه
ما که بخیل نیستیم بازم میشینیم به انتظار اینکه یه فرجی بشه و دل شماها خوش بشه:w44::w05:
اما
دریغ و صد افسوس:w22:....:w16:

automata

عضو جدید
حالا مگه در گذشته تونستید کسی‌ رو به گریه بندازید که فرشید بخواد دومیش باشه:w15:

بابا از رو برید...آخه چرا شماها انقدر اعتماد به نفس دارید؟؟؟؟:w02::w18:

نمیدونم دیگه منتظر چی‌ هستید

ما که خدا رو شکر و به کوری چشم اونا که نمی‌تونن ببینن قهرمان شدیم..:w16::w40:
خدا به شماها هم کمک کنه
ما که بخیل نیستیم بازم میشینیم به انتظار اینکه یه فرجی بشه و دل شماها خوش بشه:w44::w05:
اما
دریغ و صد افسوس:w22:....:w16:

فکر کنم این جوابی که دادی نوعی به گریه در اومدنت باشه مگه نه;):biggrin:

afshin_ss

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام بچه ها من اومدم چي ميگن قرمزا آخه واقعا خيلي رو مي خواد با تيم قهرمان حرف بزني تعظيم نكني

البته در مورد جام حذفي هم اگه استقلال فقط وحيد رو با خودش مي برد حتما بازي رو مي برد اصلا به خدا اگه موقع پنالتيا من تو دروازه بودم حداقل يكيشو مي گرفتم همه پنالتي ها رو قبل از ضربه مي پريد!!!مهم نيست استقلال اگه واقعا جام رو مي خواست بايد يكي از بازيكناي خوبش رو مي برد يا حداقل وحيد رو مي برد شايد پشت اين كار تفكري وجود داشته باشه من نمي دونم من هميشه با اين كار امير قلعه نوعي كه بعد از قهرماني جام حذفي رو بي خيال ميشه مشكل داشتم ولي اميدوارم پشت اين كار تفكري باشه

ولي همه اينا به كنار آخه تيمي كه قهرمان ليگ شده و پرافتخار ترين تيم ليگ برتر و جام حذفي هم هست آخه شما چي ميگين اين وسط؟؟؟

afshin_ss

عضو جدید
کاربر ممتاز
راستي من يه سوالي دارم پيروزي سال 85 يعني ليگ پنجم مقام چندم رو بدست آورد من ديروز دنبال جدول ليگ پنجم مي گشتم تو چند تا سايت خوندم كه تو اون سال پيروزي نهم شده بود كه به دليل بدهي شش امتياز ازش كم شد و به رده ي سيزدهم سقوط كرد ولي چون اين كسر امتياز خيلي بعد تر از پايان ليگ اتفاق افتاده واسه همين كسي اهميتي نداده و متوجه نشده
درستي اين خبرا رو نمي دونم ولي خب چند جا خوندم گفتم ببينم شماها مي دونين چندم شده؟؟؟اگه درست باشه چه باحاله ها پيروزي با فيفا شش امتياز شش امتياز قرارداد داره!!!

automata

عضو جدید
سلام به دوستان چه استقلالی و چه پرسپولیسی. من اومدم تا بگم شاید نتونم بیام توی بحثها شرکت کنم و به همین خاطر از تمامی استقلالیهای عزیز و با مرامی که از دست من ناراحت هستن، حلالیت می خوام و امیدوارم که منو ببخشن. خداحافظ

ali hamraeiiyan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام به دوستان چه استقلالی و چه پرسپولیسی. من اومدم تا بگم شاید نتونم بیام توی بحثها شرکت کنم و به همین خاطر از تمامی استقلالیهای عزیز و با مرامی که از دست من ناراحت هستن، حلالیت می خوام و امیدوارم که منو ببخشن. خداحافظ
سلام علي جون كجا
ما خوشحال مي شيم شما اينجا باشي چرا نمي خواي تو بحثا شركت كني

ali hamraeiiyan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
راستي من يه سوالي دارم پيروزي سال 85 يعني ليگ پنجم مقام چندم رو بدست آورد من ديروز دنبال جدول ليگ پنجم مي گشتم تو چند تا سايت خوندم كه تو اون سال پيروزي نهم شده بود كه به دليل بدهي شش امتياز ازش كم شد و به رده ي سيزدهم سقوط كرد ولي چون اين كسر امتياز خيلي بعد تر از پايان ليگ اتفاق افتاده واسه همين كسي اهميتي نداده و متوجه نشده
درستي اين خبرا رو نمي دونم ولي خب چند جا خوندم گفتم ببينم شماها مي دونين چندم شده؟؟؟اگه درست باشه چه باحاله ها پيروزي با فيفا شش امتياز شش امتياز قرارداد داره!!!
آره متاسفانه اون سال هم 6 امتياز از پرسپوليس كم شد ولي خيلي بعد از ليگ بود
اگه امسال هم نره امريكا 6 امتياز كم ميشه فعلا كه فدراسيون مخالفه(0قضيه رو سياسي كردن)

arosak

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام بچه ها من اومدم چي ميگن قرمزا آخه واقعا خيلي رو مي خواد با تيم قهرمان حرف بزني تعظيم نكني

البته در مورد جام حذفي هم اگه استقلال فقط وحيد رو با خودش مي برد حتما بازي رو مي برد اصلا به خدا اگه موقع پنالتيا من تو دروازه بودم حداقل يكيشو مي گرفتم همه پنالتي ها رو قبل از ضربه مي پريد!!!مهم نيست استقلال اگه واقعا جام رو مي خواست بايد يكي از بازيكناي خوبش رو مي برد يا حداقل وحيد رو مي برد شايد پشت اين كار تفكري وجود داشته باشه من نمي دونم من هميشه با اين كار امير قلعه نوعي كه بعد از قهرماني جام حذفي رو بي خيال ميشه مشكل داشتم ولي اميدوارم پشت اين كار تفكري باشه

ولي همه اينا به كنار آخه تيمي كه قهرمان ليگ شده و پرافتخار ترين تيم ليگ برتر و جام حذفي هم هست آخه شما چي ميگين اين وسط؟؟؟
اتفاقا ما خیلی حرف داریم واسه گفتن گوش کن تا روشنت کنم
از 4تا تیم ایران تو لیگ آسیا فقط قربونش برم پرسپولیس ما هنوز پرچم ایران رو بالا نگه داشته
جمله بالا رو 20 بار دیگه بخون;)
به امید خدا پرسپولیس ما قهرمان آسیا میشه ولی شما کیسه حمومی ها باید صبر کنید تاسال دیگه
تازه اگه قلعه نویی نباشه(ایشااله)باید قهرمانی رو هم فراموش کنید
ملتفت شدی:biggrin:
پس نتیجه میگیریم پرسپولیس سرور استقلال;)

Saber-jojo

عضو جدید
کاربر ممتاز
علی آقا اسم باشگاه استقلال و طرفداراش تغییر نام داده؟(كيسه حمومي ها):w15::w15::w15:

آره منم هر جور حساب می کنم اسمش استقلال نمیشه !!!
قبل انقلاب بوده " تاج " خب بعد انقلاب باید اسم اسلامیش رو میزاشتن که میشد " عمامه " !!!!

فرشید_civil

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
قبل انقلاب بوده " تاج " خب بعد انقلاب باید اسم اسلامیش رو میزاشتن که میشد " عمامه " !!!!

شما فعلا تکلیفتونو با پرس.پول.یس یا پیروزی یا لنگی یا...روشن کنین

afshin_ss

عضو جدید
کاربر ممتاز
اتفاقا ما خیلی حرف داریم واسه گفتن گوش کن تا روشنت کنم
از 4تا تیم ایران تو لیگ آسیا فقط قربونش برم پرسپولیس ما هنوز پرچم ایران رو بالا نگه داشته
جمله بالا رو 20 بار دیگه بخون;)
به امید خدا پرسپولیس ما قهرمان آسیا میشه ولی شما کیسه حمومی ها باید صبر کنید تاسال دیگه
تازه اگه قلعه نویی نباشه(ایشااله)باید قهرمانی رو هم فراموش کنید
ملتفت شدی:biggrin:
پس نتیجه میگیریم پرسپولیس سرور استقلال;)

چه افتخار بزرگي تو مرحله گروهي 2 برد و يه مساوي و يك باخت بدست آوردين اونوقت افتخار مي كنين بابا من دارم ميگم استقلال 6 بار رفته آسيا هر 6 بار جزو 4 تيم نيمه نهايي بوده اونوقت تو چي ميگي به نظرت اينكه بين 4 تيم ايراني شما بهترين نتيجه رو البته فعلا گرفتين ميشه موفقيت خيلي راهه تا برسي به اونجايي كه بشه بهش گفت موفقيت و البته خيلي خيلي خيلي راهه تا 6 بار بري جزو 4 تيم نيمه نهايي و 4 بار بري فينال و ... ;););)خوبه شما افتخارات مارو ندارين وگرنه كي مي خواست غرور شما رو تحمل كنه

ولي خوشم مياد قلعه نوعي لرزه بر اندام شما ميندازه;););)

شما هر وقت تكليفت مشخص شد كه اسمتون پرسپوليسه يا پيروزي اونوقت حرف بزنين استقلال اولين اسمش دوچرخه سواران بوده و بعد تاج و حالا هم استقلال

البته شما مي تونيد صداش كنين :

سرورم

تكرار كنيد يه بار همه بگيد سرورم

arosak

عضو جدید
کاربر ممتاز
چه افتخار بزرگي تو مرحله گروهي 2 برد و يه مساوي و يك باخت بدست آوردين اونوقت افتخار مي كنين بابا من دارم ميگم استقلال 6 بار رفته آسيا هر 6 بار جزو 4 تيم نيمه نهايي بوده اونوقت تو چي ميگي به نظرت اينكه بين 4 تيم ايراني شما بهترين نتيجه رو البته فعلا گرفتين ميشه موفقيت خيلي راهه تا برسي به اونجايي كه بشه بهش گفت موفقيت و البته خيلي خيلي خيلي راهه تا 6 بار بري جزو 4 تيم نيمه نهايي و 4 بار بري فينال و ... ;););)خوبه شما افتخارات مارو ندارين وگرنه كي مي خواست غرور شما رو تحمل كنه

ولي خوشم مياد قلعه نوعي لرزه بر اندام شما ميندازه;););)

شما هر وقت تكليفت مشخص شد كه اسمتون پرسپوليسه يا پيروزي اونوقت حرف بزنين استقلال اولين اسمش دوچرخه سواران بوده و بعد تاج و حالا هم استقلال

البته شما مي تونيد صداش كنين :

سرورم

تكرار كنيد يه بار همه بگيد سرورم
اولان خودت چی میگی.کیسه حمومی من در مورد 20 قرن پیش صحبت نمیکنم .شما در دوران قبل از میلاد با یه مشت بچه بازی میکرد ید و مثلا قهرمان می شدید الان اون تیم ها کلی فرق کردند .هم سن وسال های من که چیزی از اس استون ندیدند .نه خداییش یه بار نایب قهرمان شدید سه سال پیشم که اصلا راتون ندادند جام اسیا امسالم که دیگه گفتن نداره...ما ادعای قهرمانی نمیکنیم ولی شما که قهرمانی آسیا رو یدک می کشید چرا توی گروهتون از چهار تا تیم چهارم شدید اگه راست می گید الان جولی این تیم ها بازی کنید( میدونم دل شیر می خواد که اونم فقط پرسپولیس ماداره)
تیم ایرانم 20 قرن پیش به تیم های آسیایی 20تا 20تا میزد ولی الان چی.........
این قهرمانی هاتونم بزارید تو کوزه آبشو بخورید الان چی واسه گفتن دارید;)

اس اسی ها از خواب اصحاب کهف بیدار شید 20 فرن پیش تمام شد الان 2009 هستیم

afshin_ss

عضو جدید
کاربر ممتاز
اولان خودت چی میگی.کیسه حمومی من در مورد 20 قرن پیش صحبت نمیکنم .شما در دوران قبل از میلاد با یه مشت بچه بازی میکرد ید و مثلا قهرمان می شدید الان اون تیم ها کلی فرق کردند .هم سن وسال های من که چیزی از اس استون ندیدند .نه خداییش یه بار نایب قهرمان شدید سه سال پیشم که اصلا راتون ندادند جام اسیا امسالم که دیگه گفتن نداره...ما ادعای قهرمانی نمیکنیم ولی شما که قهرمانی آسیا رو یدک می کشید چرا توی گروهتون از چهار تا تیم چهارم شدید اگه راست می گید الان جولی این تیم ها بازی کنید( میدونم دل شیر می خواد که اونم فقط پرسپولیس ماداره)

فكر مي كنم سن شما به سال 70 مي رسه عزيز من آخرين قهرماني استقلال بر مي گرده به سال 70 استقلال دو قهرماني داشته يكي سال 70 و ديگري سال 52 و بقيه 4 باري هم كه به 4 تيم نهايي رسيده پيش كش آخريش فكر كنم مقام سومي سال 80 بود(فكر مي كنم) حالا با اين شرايط فكر كنم همه اينا رو شما بخاطر داشته باشي يا شايدم مي خواي خودتو به فراموشي بزني

درسته البته اون زمان تيما فرق مي كردن ولي يه نكته جالب بهتره بگم يه سوال از شما اون زمان اين تيما فقط واسه ما فرق مي كردن واسه شما فرق نمي كردن؟؟؟شما اون زمانا بازي نمي كرديد؟؟؟يعني شما نبودين كه همون تيماي درپيت رو ببرين و قهرمان بشين؟؟؟چه حرفاي خنده داري مي زني بابا يعني هر تيمي بايد بگه چون قديما فرق مي كردن تيما پس افتخارات ما بدرد نمي خوره البته تيمي كه هيچ افتخاري نداره بايد اين حرف رو بزنه

اما در مورد الان فكر مي كنم تنها جام سال جاري كه تكليفش مشخص شده ليگ برتر باشه كه قهرمانش ما هستيم دو جام ديگه يعني حذفي و آسيا كلي راه مونده تا انتها فكر نكنم به نتايجي كه تو اين دو جام بدست آوردين بشه گفت موفقيت البته كتمان نمي كنم نتايج ما تو اين دو جام رو ميشه ناكامي ناميد ولي نتايج شما رو نميشه موفقيت گفت تنها موفقيت امسال متعلق به استقلاله عزيزم هر وقت تونستين به نتيجه اي برسين اونوقت از امسال حرفي بزنين

و يادت باشه استقلال پرافتخارترين تيم ليگ برتر و جام حذفي و آسيا هستش حتي اگه سن شما به سال 70 نرسه!!!

khooshe

مدیر بازنشسته
خوب شد یکی از تیم های گروه پرسپولیس داره می ره پایین تو لیگشون وگرنه حیوونکیا چجوری می گفتن ما از گروهمون داریم می ریم بالا؟خوب شد تو گروه ما نیستن وگرنه آبرومونو تا حالا برده بودن:redface:.5تا رو می ذاشتن رو سرشون حلوا حلوا می کردن اون موقع گلایی که می خوردن دو رقمی میشد(شایدم سه رقمی:D).ببین تروخدا تیم تو گروه ما قهرمانه اون وقت اینا چه تیمی تو گروهشونه....

artmiss

عضو جدید

افتخارات یه تیم همیشه براش می مونه،چه 20 قرن پیش باشه چه 10 روز پیش!
که ما خدارو شکر هر دو نوعشو داریم،هم در گذشته افتخار آفرین بودیم و هم حالا پر افتخار(یادتون که نرفته همین چند روز پیش قهرمان شدیم؟؟!)
همین امارهاست که نشون میده یه تیم برخلاف خیلی تیمهای دیگه چه پیشینه پر افتخاری داره و همین چیزاست که ارزش تیمهارو مشخص می کنه،
پس اینقدر راحت نگین این چیزا مال 20 قرن پیش بوده،اگه اون موقع افتخار آفرینی اینقدر راحت بوده که شما میگین پس چرا پرسپولیس در صحنه روزگار محو بود و جلو همون یه مشت بچه بازی نمی کرد تا قهرمان
بشه؟!!
میگم گروهتون بس که قویه همینجور تیمها دارن انصراف میدن و گروهتون سختتر از اینیکه هست میشه!
یکی از رقبای سختتون(شارجه)!!!هم که انصراف داد!کارتون برای صعود از این گروه سخت تر از قبل شد نه؟؟!!!
واقعا به اشتباه اسم گروه استقلالو گذاشتن گروه مرگ!با این کار سختی که شما برای صعود تو گروه سه تیمتون دارین واقعا گروه مرگ گروه شماست!!!

arosak

عضو جدید
کاربر ممتاز
افتخارات یه تیم همیشه براش می مونه،چه 20 قرن پیش باشه چه 10 روز پیش!

که ما خدارو شکر هر دو نوعشو داریم،هم در گذشته افتخار آفرین بودیم و هم حالا پر افتخار(یادتون که نرفته همین چند روز پیش قهرمان شدیم؟؟!)

همین امارهاست که نشون میده یه تیم برخلاف خیلی تیمهای دیگه چه پیشینه پر افتخاری داره و همین چیزاست که ارزش تیمهارو مشخص می کنه،

پس اینقدر راحت نگین این چیزا مال 20 قرن پیش بوده،اگه اون موقع افتخار آفرینی اینقدر راحت بوده که شما میگین پس چرا پرسپولیس در صحنه روزگار محو بود و جلو همون یه مشت بچه بازی نمی کرد تا قهرمان

بشه؟!!

میگم گروهتون بس که قویه همینجور تیمها دارن انصراف میدن و گروهتون سختتر از اینیکه هست میشه!

یکی از رقبای سختتون(شارجه)!!!هم که انصراف داد!کارتون برای صعود از این گروه سخت تر از قبل شد نه؟؟!!!

واقعا به اشتباه اسم گروه استقلالو گذاشتن گروه مرگ!با این کار سختی که شما برای صعود تو گروه سه تیمتون دارین واقعا گروه مرگ گروه شماست!!!
چون همه تیم ها ی آسیایی (حتی خود استقلال) میدونند که فقط تیم ما شایسته قهرمانی آسیاست
به نفع ما خودشون میرند بیرون;)
البته اینها همش لطف خداست یعنی خدا حق رو به حق دار میده
ولی بالا برید پایین بیاید پرسپولیس سرور اس اس:biggrin:

afshin_ss

عضو جدید
کاربر ممتاز
چون همه تیم ها ی آسیایی (حتی خود استقلال) میدونند که فقط تیم ما شایسته قهرمانی آسیاست
به نفع ما خودشون میرند بیرون;)
البته اینها همش لطف خداست یعنی خدا حق رو به حق دار میده
ولی بالا برید پایین بیاید پرسپولیس سرور اس اس:biggrin:

:biggrin::biggrin::biggrin:قهرماني آسيا اونم پرسپوليس؟؟؟!!!:eek::eek::eek::biggrin::biggrin::biggrin:

نگو اين حرفو بابا يعني مي خواين اون قهرماني هاي سالاي گذشته رو بازم تكرار كنيد؟؟؟

afshin_ss

عضو جدید
کاربر ممتاز
کسی که حرف و عملش یکی نیست، نظر نده لطفا

من كاري نمي تونم برات بكنم وقتي تو درك يه موضوع مشكل داري تو حرفايي كه از ديشب تا حالا مي زني يه كوچولو منطق نديدم و فكر مي كنم تو اون تاپيك فقط و فقط وفقط واسه خاطر اين شركت كردي كه جو رو بهم بزني فقط ميشه واسه اين رفتار زشتت تاسف خورد چيز ديگه اي نميشه گفت بهت بهتره دركت رو نسبت به مسائل عوض كني عزيز من

ضمنا كسايي كه بايد بين حرف و عمل من قضاوت كنن مي كنن خودشون شما هم مي توني نظر خودتو بدي فقط و فقط و فقط اين نظر واسه خودت محترمه منم فقط به نظراتي كه از روي منطق گفته بشه فكر مي كنم چيزي كه از ديشب تا حالا تو نظرات شما نديدم تا روشون فكر كنم

automata

عضو جدید
من كاري نمي تونم برات بكنم وقتي تو درك يه موضوع مشكل داري تو حرفايي كه از ديشب تا حالا مي زني يه كوچولو منطق نديدم و فكر مي كنم تو اون تاپيك فقط و فقط وفقط واسه خاطر اين شركت كردي كه جو رو بهم بزني فقط ميشه واسه اين رفتار زشتت تاسف خورد چيز ديگه اي نميشه گفت بهت بهتره دركت رو نسبت به مسائل عوض كني عزيز من

ضمنا كسايي كه بايد بين حرف و عمل من قضاوت كنن مي كنن خودشون شما هم مي توني نظر خودتو بدي فقط و فقط و فقط اين نظر واسه خودت محترمه منم فقط به نظراتي كه از روي منطق گفته بشه فكر مي كنم چيزي كه از ديشب تا حالا تو نظرات شما نديدم تا روشون فكر كنم

این بود نظر 1 استقلالی در برابر حرف حق. تو هنوز معنی منطق رو فکر کنم بلد نیستی عزیز.

afshin_ss

عضو جدید
کاربر ممتاز
این بود نظر 1 استقلالی در برابر حرف حق. تو هنوز معنی منطق رو فکر کنم بلد نیستی عزیز.

كار من تو اين همه مدتي كه تو اين مدت نسبتا كوتاهي كه تو اين سايت بودم كاملا واسه همه مشخصه همه مي دونن من خيلي كم پيش اومده شايدم نيومده باشه به كسي توهين كنم
راستش همون موقع كه يه پست توهين آميز دادي و علي ازت خواهش كرد و درستش كردي فهميدم موضع تورو نسبت به بقيه دوستان بعدش هم اومدي گفتي ديگه تو بحثا شركت نمي كني فكر مي كنم جاي اصلاح راه حل صورت مسئله رو پاك كردي وقتي هم كه اون تاپيك رو زدم محلي مناسب براي سواستفاده ي تو فراهم كردم و از همون پست اولت تو اون تاپيك مي دونستم چه هدفي رو دنبال مي كني از اون حرفا و فكر مي كنم واسه همه روشن باشه اين چيزا عزيز من

بالا