پيروزي عشق ماست،چه قهرمان بشه چه آخر بشه.آخه شما استقلالها ميفهمين عشق چيه؟آره؟
همون شما میفهمین کافیه
پيروزي عشق ماست،چه قهرمان بشه چه آخر بشه.آخه شما استقلالها ميفهمين عشق چيه؟آره؟
خداییش علی راست میگی ما 86 پله بالاتریم؟
جمله رو خوب نمیخونی دیگه (عین فوتبال بازی کردنتون همه کاراتون نصفه کاره ست)، شما وقتی میگی رئال هم 6 تا خورد ما هم 5 تا اولا قیاسه مع الفارغه ثانیا اگه قرار مقایسه بشه باید همه جوره مقایسه بشه.اينكه جز 4 تايين معلومه آخه امسال هم جز 4 تايين درش شكي نيست ايشالا سال بعد هم همين طور جز 4 تا باشين
و اينايي كه گفتم يعني اينكه برو بزار باد بياد
جمله رو خوب نمیخونی دیگه (عین فوتبال بازی کردنتون همه کاراتون نصفه کاره ست)، شما وقتی میگی رئال هم 6 تا خورد ما هم 5 تا اولا قیاسه مع الفارغه ثانیا اگه قرار مقایسه بشه باید همه جوره مقایسه بشه.
اونا تو اروپا قهرمان شدن پشتشون گرمه(مثله ما که تو اسیا شدیم) ولی شماها حالا هی بدویین بازیکن چن صد میلیونی بخرین بعد بگین خدارو شکر با این وضع 13 نشدیم، نه جان من بیاین بشین.
امسال از دوتا جام محروم شديم ولي بازم راضي هستيم امسال با اين وضعيت خيلي كاره سيزدهم نشديم حد اقل توانش رو داشتيم جزو نيمه بالاي جدول باشيم مثل بعضيا نبوديم كه روم به ديوار 13 بشيم
تو آسيا هم با اين مربي نميتونيم نتيجه بگيريم ولي افتخار ميكنيم كه تو آسيا و جهان 86 پله از شما بالاتريم
فکر کنم دیگه وقت خوابت رسیده. شبت خوش![]()
این تیکه ها رو ازکی یاد گرفتی کوچولو...
ما بیداریم عموجون، my baby رو بستی ، بهت میاد، دو تا ببند
آخی ، طفلکی .شما استقلالیها اینا رو نگین چی بگین پس![]()
همیشه شما کم میارین.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
بقيش رو ننوشتي من مي نويسمقشنگیه تیم ما اینه که با وجود تمام مشکلاتش (فصل قبل) و حتی 13ام شدنش قهرمان جام حذفی شد پرسپولیس که با 5ام بودن توی لیگ نتونست جام حذفی رو بدست بیاره. در ضمن رنگ جام حذفی هر چی هست رو مس رفسنجان با حذف تیمای بزرگ دید و با اقتدار کنار رفت اما پرسپولیس ندید
.
راستی ما هنوزم مخلصتیم امیر خان (ژنرال بزرگ)تیمی رفتی که از استقلال هم بیشتر ,هواداراش با پرسپولیس مشکل دارن. تیم دوم همه ی ما آبیا سپاهانه برات آرزوی موفقیت داریم حتی اگه از استقلال رفته باشی![]()
خداییش علی راست میگی ما 86 پله بالاتریم؟
آخه علامت سوال بخاطر اينه كه انتظار داشتيم 186 پله باشه نه 86 پلهکشته مرده اون علامت سواله اخر جملتم، ما که رنکینگو ندیدیم ولی اگرم راس گفته باشه همینکه واسه خودت جایه تعجب خیلیه
اخه کجای این رنکینگ درسته
استقلال سرور هر چي لنگيه![]()
اولا که خیلی خوشحالم که تیم دوم دارم چون تیم اول و دومم برای ایران عزیزم افتخار ی آفریده که تیم شما حالا حالا ها باید بره تا بهش برسه(رسیدن بهش پیشکش اون افتخاراتو خراب نکنه)
بعدام دوست دارم سپاهان تیمتونو سال دیگه با ژنرال حذف کنه تا بفهمی تیم دوم یعنی چی.
بارها اینو گفتم که تیم استقلال بدون 6 بازیکن ارزشمندش به میدان اومد و توی پنالتی حذف شد پرسپولیس که با تمام بازیکناش اومد و حذف شد.
در ضمن تیم استقلال و ژنرال سرور هر چی لنگیه....
خودتو خسته نکن داش...
نرود میخ آهنی در سنگ
ژنرال؟ بگو سرباز صفراولا که خیلی خوشحالم که تیم دوم دارم چون تیم
بعدام دوست دارم سپاهان تیمتونو سال دیگه با ژنرال حذف کنه تا بفهمی تیم دوم یعنی چی.
پژنرال ی که تو میگی سرباز صفر,تیم 13ام جدولو قهرمان کردبا تمام این حرفا فرشید خان راست می گی اینا به حرف راست جواب نمیدن(جوابی ندارن)و این کار من بدتر از فرو کردن میخ توی سنگه.
تا زمانی که مثل آدم کل کل نکنن جواب دادن وقت تلف کردنه.
چرا وقتی کم میارید مثل ژنرالتول قهر می کنیدژنرال ی که تو میگی سرباز صفر,تیم 13ام جدولو قهرمان کردبا تمام این حرفا فرشید خان راست می گی اینا به حرف راست جواب نمیدن(جوابی ندارن)و این کار من بدتر از فرو کردن میخ توی سنگه.
تا زمانی که مثل آدم کل کل نکنن جواب دادن وقت تلف کردنه.
راست می گی اخه وقتی وجودشو نداری واسه چی کل بزنیمن اگه قهر کنم شما به کی حرفا تونو می زنینفعلا کسی رو برای کل کل نمی بینم و گرنه منم از کل کل خوشم می اد. راستش جوابمو بی ربط می دین منم کل کل نمی کنم , مجبور که نیستم
.
چرا وقتی کم میارید مثل ژنرالتول قهر می کنید
با با کم اوردن که دیگه گریه نداره![]()
دمت گرم ما که هر چی به اینا گفتیم قهر کردند.پس تو هم رنکینگ رو قبول داری؟
خوبیش اینه که من باید پستامو یه 20 باری بزارم تا جواب درست و حسابی بزارین تازه بازم حرف خودتونو می زنین اگه می تونین جوابی بدین,تا من دیگه جوابتونو ندم اگه مشکلی نیست یه نگاهی به جوابایی که به من دادین بکنین و ببینین چیزی بقیر از رنکینگ گفتین یا نه.
چیزی در مورد حذف از آسیای سال بعد یا 5تایی شدن و بردن آبروی ایران اونم از تیمی که بالا هم نیومد تا بگیم بابا حق دارن تیم سختی بود.آره ما از گروهی که قهرمان لیگاشون بودن یا کمتر از قهرمان نبودن 4رم شدیم و این برام اهمیتی نداره چون بچه های تیمم تمام تلاششونو کردن شانس نداشتن یا خدا نخواست(در واقع خدا خواست سال دیگه با قدرت دو چندان بریم)اما 5تا خوردن ربطی به شانس نداره امیدوارم آبرومونو تو آسیا نبرین.