كل كل فوتبالی

كل كل فوتبالی

• مجموع رای دهندگان
    968

فرشید_civil

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
خداییش علی راست میگی ما 86 پله بالاتریم؟

کشته مرده اون علامت سواله اخر جملتم، ما که رنکینگو ندیدیم ولی اگرم راس گفته باشه همینکه واسه خودت جایه تعجب خیلیه
اخه کجای این رنکینگ درسته

فرشید_civil

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
اينكه جز 4 تايين معلومه آخه امسال هم جز 4 تايين درش شكي نيست ايشالا سال بعد هم همين طور جز 4 تا باشين

و اينايي كه گفتم يعني اينكه برو بزار باد بياد
جمله رو خوب نمیخونی دیگه (عین فوتبال بازی کردنتون همه کاراتون نصفه کاره ست)، شما وقتی میگی رئال هم 6 تا خورد ما هم 5 تا اولا قیاسه مع الفارغه ثانیا اگه قرار مقایسه بشه باید همه جوره مقایسه بشه.
اونا تو اروپا قهرمان شدن پشتشون گرمه(مثله ما که تو اسیا شدیم) ولی شماها حالا هی بدویین بازیکن چن صد میلیونی بخرین بعد بگین خدارو شکر با این وضع 13 نشدیم، نه جان من بیاین بشین.

automata

عضو جدید
جمله رو خوب نمیخونی دیگه (عین فوتبال بازی کردنتون همه کاراتون نصفه کاره ست)، شما وقتی میگی رئال هم 6 تا خورد ما هم 5 تا اولا قیاسه مع الفارغه ثانیا اگه قرار مقایسه بشه باید همه جوره مقایسه بشه.
اونا تو اروپا قهرمان شدن پشتشون گرمه(مثله ما که تو اسیا شدیم) ولی شماها حالا هی بدویین بازیکن چن صد میلیونی بخرین بعد بگین خدارو شکر با این وضع 13 نشدیم، نه جان من بیاین بشین.

فکر کنم دیگه وقت خوابت رسیده. شبت خوش;)

فرشید_civil

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
امسال از دوتا جام محروم شديم ولي بازم راضي هستيم امسال با اين وضعيت خيلي كاره سيزدهم نشديم حد اقل توانش رو داشتيم جزو نيمه بالاي جدول باشيم مثل بعضيا نبوديم كه روم به ديوار 13 بشيم

تو آسيا هم با اين مربي نميتونيم نتيجه بگيريم ولي افتخار ميكنيم كه تو آسيا و جهان 86 پله از شما بالاتريم

عیب نداره ایشالا سومیش واسه شماست...
تو اسیا الکس فرگوسنم بیارین نمیتونین نتیجه بگیرین.
حالا به همین 86 پله افتخار کن شاید یه چیزی شدین.

automata

عضو جدید
این تیکه ها رو ازکی یاد گرفتی کوچولو...
ما بیداریم عموجون، my baby رو بستی ، بهت میاد، دو تا ببند

شما استقلالیها اینا رو نگین چی بگین پس :biggrin:
همیشه شما کم میارین.:biggrin::biggrin::biggrin:

khooshe

مدیر بازنشسته
استقلال سرور هر چی لنگیه....

استقلال سرور هر چی لنگیه....

قشنگیه تیم ما اینه که با وجود تمام مشکلاتش (فصل قبل) و حتی 13ام شدنش قهرمان جام حذفی شد پرسپولیس که با 5ام بودن توی لیگ نتونست جام حذفی رو بدست بیاره:D. در ضمن رنگ جام حذفی هر چی هست رو مس رفسنجان با حذف تیمای بزرگ دید و با اقتدار کنار رفت اما پرسپولیس ندید:redface:.
راستی ما هنوزم مخلصتیم امیر خان (ژنرال بزرگ)تیمی رفتی که از استقلال هم بیشتر ,هواداراش با پرسپولیس مشکل دارن. تیم دوم همه ی ما آبیا سپاهانه برات آرزوی موفقیت داریم حتی اگه از استقلال رفته باشی:gol:

ali hamraeiiyan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
قشنگیه تیم ما اینه که با وجود تمام مشکلاتش (فصل قبل) و حتی 13ام شدنش قهرمان جام حذفی شد پرسپولیس که با 5ام بودن توی لیگ نتونست جام حذفی رو بدست بیاره:D. در ضمن رنگ جام حذفی هر چی هست رو مس رفسنجان با حذف تیمای بزرگ دید و با اقتدار کنار رفت اما پرسپولیس ندید:redface:.
راستی ما هنوزم مخلصتیم امیر خان (ژنرال بزرگ)تیمی رفتی که از استقلال هم بیشتر ,هواداراش با پرسپولیس مشکل دارن. تیم دوم همه ی ما آبیا سپاهانه برات آرزوی موفقیت داریم حتی اگه از استقلال رفته باشی:gol:
بقيش رو ننوشتي من مي نويسم
تيم قهرمان ليگ امسال جلوي يه تيم ليگ يكي حذف شد
از اينكه تيم دوم شما سپاهانه منم خوشحالم چون پرسپوليسي جماعت تيم دوم نداره فقط يكي اونم پرسپوليس خودمون
خوشحالم كه تيم دومتون رو حذف كرديم

ali hamraeiiyan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
کشته مرده اون علامت سواله اخر جملتم، ما که رنکینگو ندیدیم ولی اگرم راس گفته باشه همینکه واسه خودت جایه تعجب خیلیه
اخه کجای این رنکینگ درسته
آخه علامت سوال بخاطر اينه كه انتظار داشتيم 186 پله باشه نه 86 پله

ali hamraeiiyan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
استقلال سرور هر چي لنگيه :gol:

نه ديگه ببين اون امير قلعه نوعيه سرور هر چي لنگيه اشتباه نوشتي
حالا برو از رو اين تمرين 86 بار بنويس تا ياد بگيري
امكير قلعه نوعيه سرور هرچي لنگيه

khooshe

مدیر بازنشسته
هر چی ssسرور هر چی لنگیه......

اولا که خیلی خوشحالم که تیم دوم دارم چون تیم اول و دومم برای ایران عزیزم افتخار ی آفریده که تیم شما حالا حالا ها باید بره تا بهش برسه(رسیدن بهش پیشکش اون افتخاراتو خراب نکنه:redface:)
بعدام دوست دارم سپاهان تیمتونو سال دیگه با ژنرال حذف کنه تا بفهمی تیم دوم یعنی چی:thumbsup2:.
بارها اینو گفتم که تیم استقلال بدون 6 بازیکن ارزشمندش به میدان اومد و توی پنالتی حذف شد پرسپولیس که با تمام بازیکناش اومد و حذف شد:d.
در ضمن تیم استقلال و ژنرال سرور هر چی لنگیه:thumbsup:....

فرشید_civil

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
اولا که خیلی خوشحالم که تیم دوم دارم چون تیم اول و دومم برای ایران عزیزم افتخار ی آفریده که تیم شما حالا حالا ها باید بره تا بهش برسه(رسیدن بهش پیشکش اون افتخاراتو خراب نکنه:redface:)
بعدام دوست دارم سپاهان تیمتونو سال دیگه با ژنرال حذف کنه تا بفهمی تیم دوم یعنی چی:thumbsup2:.
بارها اینو گفتم که تیم استقلال بدون 6 بازیکن ارزشمندش به میدان اومد و توی پنالتی حذف شد پرسپولیس که با تمام بازیکناش اومد و حذف شد:d.
در ضمن تیم استقلال و ژنرال سرور هر چی لنگیه:thumbsup:....

خودتو خسته نکن داش...
نرود میخ آهنی در سنگ

khooshe

مدیر بازنشسته

ژنرال ی که تو میگی سرباز صفر,تیم 13ام جدولو قهرمان کرد ;)با تمام این حرفا فرشید خان راست می گی اینا به حرف راست جواب نمیدن(جوابی ندارن)و این کار من بدتر از فرو کردن میخ توی سنگه.
تا زمانی که مثل آدم کل کل نکنن جواب دادن وقت تلف کردنه.

automata

عضو جدید
ژنرال ی که تو میگی سرباز صفر,تیم 13ام جدولو قهرمان کرد ;)با تمام این حرفا فرشید خان راست می گی اینا به حرف راست جواب نمیدن(جوابی ندارن)و این کار من بدتر از فرو کردن میخ توی سنگه.
پ

اگر بار گران بودی( که هستی)، رفتی
اگر نامهربان بودی(")، رفتی
:D:D:D

arosak

عضو جدید
کاربر ممتاز
چرا وقتی کم میارید مثل ژنرالتول قهر می کنید ;)
با با کم اوردن که دیگه گریه نداره:biggrin::biggrin::biggrin:

khooshe

مدیر بازنشسته
مثل همیشه هر چی ssسرور هر چی لنگیه....

من اگه قهر کنم شما به کی حرفا تونو می زنین:redface: فعلا کسی رو برای کل کل نمی بینم و گرنه منم از کل کل خوشم می اد. راستش جوابمو بی ربط می دین منم کل کل نمی کنم , مجبور که نیستم:cap:.

arosak

عضو جدید
کاربر ممتاز
من اگه قهر کنم شما به کی حرفا تونو می زنین:redface: فعلا کسی رو برای کل کل نمی بینم و گرنه منم از کل کل خوشم می اد. راستش جوابمو بی ربط می دین منم کل کل نمی کنم , مجبور که نیستم:cap:.
راست می گی اخه وقتی وجودشو نداری واسه چی کل بزنی

afshin_ss

عضو جدید
کاربر ممتاز
آره تو رنكينگ بالاتر از استقلال هستين بخاطر نتايج آسيايي فكر مي كنم باشه خب ملاك جام ها با هم فرق مي كنه البته اين فقط رنكينگ امساله
در مورد جام آسيا هم الان بازي دارين با گروه ما ديگه ببينيم چه مي كنيد

در مورد سيزدهم شدن هم فكر مي كنم سال 85 كه ما قهرمان شديم شما هم 13 شدين يادتون نرفته كه؟؟؟

afshin_ss

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها راسته پيروز رباط پاره كرده؟؟؟آخه دكتر نوروزي كه گفت يه مشكل سادس و به زودي حل ميشه آدم نمي دونه حرف كيو باور كنه

afshin_ss

عضو جدید
کاربر ممتاز
دمت گرم ما که هر چی به اینا گفتیم قهر کردند.پس تو هم رنکینگ رو قبول داری؟

آره رنكينگ رو ديدم راست هم هست البته دقيقا نمي دونم اختلاف دو تيم چقدر هست ولي پرسپوليس بالاتره ولي خب طبيعيه خيلي هم اين مسئله طبيعيه همونطور كه هميشه پرافتخار ترين تيم اروپا تو رنكينگ اول نيست قرار هم نيست هميشه پرافتخار ترين تيم آسيا تو رنكينگ بالاترين باشه رنكينگ بر اساس نتايج فصل جاري تيمها تعيين ميشه خب طبعا امتيازي كه به بازي هاي آسيايي داده ميشه بيشتر از امتيازي هست كه به بازي هاي داخلي داده ميشه و هر چي سطح بازيا بالاتر بره هر برد و يا مساوي امتياز بيشتري به خودش اختصاص ميده واسه همين

khooshe

مدیر بازنشسته

خوبیش اینه که من باید پستامو یه 20 باری بزارم تا جواب درست و حسابی بزارین تازه بازم حرف خودتونو می زنین اگه می تونین جوابی بدین,تا من دیگه جوابتونو ندم اگه مشکلی نیست یه نگاهی به جوابایی که به من دادین بکنین و ببینین چیزی بقیر از رنکینگ گفتین یا نه.
چیزی در مورد حذف از آسیای سال بعد یا 5تایی شدن و بردن آبروی ایران اونم از تیمی که بالا هم نیومد تا بگیم بابا حق دارن تیم سختی بود.آره ما از گروهی که قهرمان لیگاشون بودن یا کمتر از قهرمان نبودن 4رم شدیم و این برام اهمیتی نداره چون بچه های تیمم تمام تلاششونو کردن شانس نداشتن یا خدا نخواست(در واقع خدا خواست سال دیگه با قدرت دو چندان بریم)اما 5تا خوردن ربطی به شانس نداره امیدوارم آبرومونو تو آسیا نبرین.

کربلایی

مدیر بازنشسته
خوبیش اینه که من باید پستامو یه 20 باری بزارم تا جواب درست و حسابی بزارین تازه بازم حرف خودتونو می زنین اگه می تونین جوابی بدین,تا من دیگه جوابتونو ندم اگه مشکلی نیست یه نگاهی به جوابایی که به من دادین بکنین و ببینین چیزی بقیر از رنکینگ گفتین یا نه.
چیزی در مورد حذف از آسیای سال بعد یا 5تایی شدن و بردن آبروی ایران اونم از تیمی که بالا هم نیومد تا بگیم بابا حق دارن تیم سختی بود.آره ما از گروهی که قهرمان لیگاشون بودن یا کمتر از قهرمان نبودن 4رم شدیم و این برام اهمیتی نداره چون بچه های تیمم تمام تلاششونو کردن شانس نداشتن یا خدا نخواست(در واقع خدا خواست سال دیگه با قدرت دو چندان بریم)اما 5تا خوردن ربطی به شانس نداره امیدوارم آبرومونو تو آسیا نبرین.

سلام
خدا وکیلی یه بار دیگه اینا رو بخون!!!!
شما میگی چهارم شدن در گروهی که به قول افشین به یمن وجود اس تق لال و الاتحاد گروه مرگ نامگذاری شده بود، برات مهم نیست! اما انتظار داری 5 گل خوردن در یه بازی بد، برای ما مهم باشه؟ در حالی که به هر حال علی رغم اون 5 گل پرسپولیس صعود کرده!
واقعا جالبه! بچه های تیم تلاششون رو کردن ولی خدا نخواست!!!
پس قلعه نویی بیخود میگفت من از قبل میدونستم حذف میشیم و قبلا به آشتیانی هشدار داده بودم!

من فکر کنم شما بیشتر دوس داری نقاط ضعف پرسپولیس رو ببینی، بجای اینکه بری درباره علتهای عدم نتیجه گیری تیمتون فکر کنی!

بالا