كل كل فوتبالی

كل كل فوتبالی

• مجموع رای دهندگان
    968

afshin_ss

عضو جدید
کاربر ممتاز
.این بازی و نتیجش ثابت کرد که برخلاف اون چیزی که می گویند،بازی داربی 6امتیازی هستش نه 3امتیازی(گاهی وقتها بیشتر هم میشه)این نتیجه،محصول حواشی ای بود که در روح بازیکنان بخاطر از دست دادن امتیاز تو داربی دمیده شده بود!!!!به همین خاطر بازیکن فکرش همش معطوف اون بازی و فرصتهای از دست رفته در اون بود تا بازی شیراز!!!!حواشی هند علیزاده،از دست دادن پیروزی در آخرین لحظات و در مسابقه ای که همه اهالی فوتبال از قبلش برد پرگل استقلال رو حدس می زدند!!!!!حواشی بعد از بازی در رختکن،شعار تماشاگران بعد از بازی،تهدید علیزاده حتی در منزلش از سوی هوادارن،قهر اکبرپور(اکبرپور هم بیشتر از همه بازیکنان متأثر از اون بازی بود) و....همه و همه حواشی ای بود که از طرف بازیکنان،مربیان،تماشاگران ایجاد شده بود!!!!در نتیجه تیم در هفته گذشته متأثر از بازی شهرآورد تمرین کرد و نتیجه این همه حاشیه رو امروز دیدیم!!!!حالا تصور کنید اون حرکت انجام نمی شد و استقلال 1-0بازی رو می برد!!!!نتیجه این میشد که پرسپولیس در حاشیه فرو می رفت و با روحیه ای داغون به مصاف ابومسلم می اومد و ما با یک روحیه عالی به شیراز می رفتیم!!!!!!همیشه هم همینطور بوده و به همین خاطر هم می گویند بازی داربی بیش از 3امتیاز داره!!!مخصوصا" وقتی یک تیم خیلی از تیم دیگر قویتر باشه و نتونه داربی رو ببره!!!!مثال هم براتون می زنم

الف)بازی رفت لیگ برتر1382:در این بازی با توجه به ستارگانی مانند باقری،دائی،کاظمیان،کاویان پور،میناوند و... در پیروزی و جوانان گمنامی مانند قربانی،صادقی و بازیکنان ناآماده ای مانند فکری،برومند،نوازی و... در استقلال همه از پیروزی پرگل پرسپولیس می گفتند!!!!ولی استقلال بازی رو برد.بعد از اون بازی استقلال اوج گرفت و در کورس قهرمانی قرار گرفت و پرسپولیس دچار حاشیه شد و افت کرد!!!!

ب)بازی رفت لیگ برتر1383:استقلال پرقدرت ترین تیم اون زمان بود و ستارگانی مانند عنایتی،سامره،نیکبخت،گیلائ وری و... رو داشت و پرسپولیس در بدترین شروعش در طول تاریخ لیگ با یک سرمربی آلمانی به اسم زوبل بود!!!همه از جمله خود پرسپولیسیها از برد پرگل استقلال می گفتند!!!!ولی نتیجه 0-0شد با بازی درخشان پیروزی!!!!بعد از این بازی پرسپولیس اوج گرفت بطوریکه جزء مدعیان شد و استقلال در حاشیه رفت(قضیه سامره)و در 3بازی بعدش فقط 1امتیاز در مقابل ابومسلم آنهم در تهران گرفت!!!!

من از دست دادن این دو بازی رو اول تقصیر قلعه نوعی(بخاطر تعویضهای اشتباهش در داربی)بعد علیزاده(بخاطر هندش)و در آخر اکبرپور می دونم!!!!

2.اگر از نظر فنی بخوام بگم،همونطور که هفته گذشته گفتم پاشنه آشیل استقلال وجود پیروز قربانیه!!!!مدافعی کاملا" کلاسیک(مثل رضا حسن زاده،پاشازاده،کازرانی،مرت ضی فنونی زاده)که از دفاع کردن فقط سرزدن بلده!!!!!در مقابل بازیکنان دریبل زن براحتی جا می مونه و اصلا" جایگیریهای خوبی هم نداره بطوریکه تمامی فرارهای مهاجمان حریف از سمت او هستش و به همین خاطر بود که فیروز در سیستم 4دفاعه(سیستمی که ما نیمه دوم اجرا کردیم)اصلا" از او استفاده نمی کرد!!!!!قلعه نوعی هم اشتباهش این بود که وقتی خواست سیستم رو 4دفاعی کنه باید شکوری رو حفظ می کرد نه قربانی که بازی زمینی و بازی با پای خوبی نداره!!!!!همین پاشنه آشیل بودن رو باقری هم در پرسپولیس(البته در خط میانی این تیم که ندوترین بازیکنوشونه)داره.فقط چیزی که باقری رو از قربانی متمایز می کنه،قدرت رهبری و حرف شنوی بازیکنان پرسپولیس از باقری هستش!!!که همچین چیزی رو بازیکنان استقلال از قربانی ندارند!!!بهتره برای یکبار هم که شده قلعه نوعی ترکیب کوشکی،منتظری و شکوری رو امتحان کنه

3.این بازی ثابت کرد که قلعه نوعی چه اشتباهی کرد که هفته قبل به عباسفرد بازی نداد!!!!او برعکس اکبرپور مرد بازیهای بزرگ هستش.ولی حیف.....

4.این بازی ثابت کرد استقلال بازیکن خلاق نداره!!!!!بازیکنی مثل کریمی،شجاعی،علیرضا اکبرپور...بازیکنی که زمانیکه بازی گره می خوره با دریبل یا شوت به قلب حریف بزنه!!!متأسفانه جباری با وجود هوش بسیار همچین خصلتی نداره!!!جانواریو هم همینطور و سایر بازیکنان!!!بهتره جای مهاجم سرزن به دنبال همچین کسی باشیم(کاش مبعلی رو گرفته بودیم)!!!

5.نکته جالب این بود که سال گذشته هم بعد از تساوی 1-1در داربی و در هفته 26،در هفته بعد(27)با همین نتیجه به پگاه باختیم و پرسپولیس هم با همین نتیجه به استقلال خوزستان باخت!!!!

اما قهرمانی تیم بستگی به نتیجه بازی آینده با پاس همدان داره!!!اگر بازی رو ببریم و پرگل هم ببریم تو قهرمانیمون شک نکنید!!!چون بعدش حواس روزنامه نگاران(منبع حواشی)معطوف مسابقات آسیائی و مسابقات تیم ملی میشه و استقلال می تونه خودشو بازیابی روحی و روانی کنه!!!ولی وای که اگر نبریم.....البته نزدیکی مسابقات آسیائی می تونه حواس بازیکنان رو از حواشی این 2مسابقه دور کنه!!! __________________

فرشيد با همه حرفات هميشه موافقم مخصوصا اون كه خودمم گفتم بازي قبل تاثير مستقيم روي اين بازي داشت شايد قلعه نوعي بايد فقط به روحيه تيم تو اين چند روز بعد از داربي مي پرداخت كاري كه به نظر من الان بايد تا بازي بعد بكنه چون بازيكنان تو شرايط ليگ هستن و از لحاظ بدني كاملا آماده هستن و فقط روحيه ندارن

قرباني رو اصلا اصلا اصلا باهات موافق نيستم قرباني پا به توپ خوبي داره به عنوان يه دفاع سرزني هم حرف نداره و مهمتر از همه جرات زياديه كه داره خب پست قرباني اصلا اوني نبود كه قلعه نوعي تو اين بازي ازش بازي گرفت بخصوص نيمه دوم روي گلها هم همه ي مدافعان مقصر بود گل اول عباسفرد مهاجم رو ول كرد و نرفت دنبالش و اونم گل زد گل دوم و چهارم هم كه همه مدافعان مقصر بودن هيچ پرسي انجام ندادن(گل چهارم فكر كنم كوشكي اين اشتباه رو كرد)قلعه نوعي قبلا يه بار تو همين فصل از تركيب شكوري كوشكي منتظري استفاده كرده(قرباني و برهاني بخاطر بازي ملي بيرون بودن و خسته بودن) ولي اصلا جواب نداد كشوكي بيشتر از اينكه دفاع خوب بكنه پا به توپ خوبي داره تو كاراي دفاعي ضعيفه اون بازي كاملا خلا قرباني حس ميشد نبودش تو دفاع كاملا مشهود بود

استقلال ستاره نداره چون همش بر پايه ي كارهاي تيمي پيش ميره جباري هم اينروزا خيلي توپ لو ميده

الان فقط بايد روحيه تيم رو بسازه قلعه نوعي كه با پاس خوب بازي كنن چون بعد از پاس با پيكان و ذوب آهن بيرون خونه دارن فكر كنم بايد اين بازي رو پرگل ببرن تا همچنان به روند سابق برگردن استقلال الان روحيي داغوني داره چون بازيكنان اين بازي رو مي برن كه عين بازي با مقاومت نبازن و عين بازي هاي قبل نميرن كه پرگل ببرن اميدوارم قلعه نوعي با برگردوندن عليزاده به تيم كاري كنه كه كلا قضيه داربي از خاطر همه بره و يادشون بياد كه 7 هفته ديگه مونده اميدوارم اينكارو درست انجام بده كاري كه نتونست واسه اين بازي درست انجام بده

afshin_ss

عضو جدید
کاربر ممتاز
افشین جون در مورد طرفدار تیم بودن باهات موافقم ولی بعضی وقتا ادم به خاطر یه نفر از یه تیم دل می بره و بلعکس البته خیلی نادر الان من بخاطر دایی دوست ندارم تیم ملی اصلا نتیجه بگیره با اینکه زمانی تیم ملی برام خیلی خیلی مهم بود الان اصلا برام مهم نیست
ولی در کل باهات موافقم

درسته علي من خودم از تيم ملي علي دايي متنفرم تنها تيم ملي چند سال اخير ايران فكر كنم باشه كه بدون هيچ تاكتيكي با سيستم بكش زيرش بازي مي كنه و اصلا تاكتيك نداره ولي هر كاري مي كنم نمي تونم راضي بشم كه تيم كشورم ببازه وقتي تو اين بازي پارك جي سونگ اون حركت رو به سمت تماشاگران بعد از گل انجام داد مي خواستم اون لحظه يه تماشاگر بياد پايين و تا ميخوره اينو بزنه و اون موقع از علي دايي نفرتم بيشتر شد تيم ملي ما الان افتضاحه ولي نميشه بخاطر يه نفر قيدشو زد يعني من نمي تونم شايد يه زماني حتي بازي تيم ملي در مقابل يه تيم خيلي ضعيف رو هم تماشا مي كردم ولي الان فقط بازي هاي مهمش رو نگاه مي كنم اونم با اكراه ولي هيچوقت دوست ندارم نتيجه نگيره اميدوارم مسئولان از بازي شعيف تيم درك كنن كه دايي بد داره كار مي كنه يه كاري كنن دوست ندارم اين كار رو با نرفتن تيم ملي به جام جهاني 4 سال انتظار ديگه ببينم

ببخشيد اون پست دوبار فرستاده شد بخاطر ارور سايت بود الان ديگه حذف نميشه

sahar.chem eng

عضو جدید
استقلال نمی بازه نمی بازه وقتی هم می بازه از یه تیم قعر جدولی ده تا گل می خوره !

این است هنر استقلال!

کربلایی

مدیر بازنشسته
سلام

1- کسی که پارسال از همه بیشتر رو نظر سنجی نود تاکید می کرد من بودم، حالا هم میگم.
من نظرسنجی نود رو کاملا قبول دارم و هیچ بهونه ای هم نمیارم، طبق اون نظرسنجی تعداد طرفداران پرسپولیس دو برار استقلالی هاست.
نظرسنجی این هفته نود رو هم قبول دارم، 48 درصد گفتن که حق استقلال برد بوده!(تا جایی که من نود رو دیدم). این رو هم قبول دارم.
ولی نکته اینجاست که این 48 درصد فقط نظر شخصی خودشون رو گفتن، مثل 60 درصدی که گفتن طرفدار پرسپولیسن. این فقط نظر شخصی 48 درصد هست که میگن حق اس تق لال برد بوده! ممکنه اشتباه کرده باشن.
اما وقتی که درباره اینکه طرفدار چه تیمی هستی رای میدی، دیگه درستی یا نادرستی چیزی مورد بحث نیست، فقط علایق شخصی هست که آمارگیری میشه.
امیدوارم تونسته باشم منظورم رو درست برسونم

2- در مورد نیکبخت و هاشمی نسب و ... هم من قبلا بحث کرده ام، (ضمن احترام به علایق همه دوستان) چنین بازیکنایی بهدرد لای جرز هم نمی خورن! کسی که حاضره با احساسات میلیونها هوادار بازی کنه و اونها رو پیش رقیب سکه یه پول کنه! چه تضمینی هست که به هواداران تیم جدید وفادار بمونه؟

3-راستی افشینی به قلعه نویی که سرور هر چی لنگیه بسپر یه دو تا بازی دیگه رو همین جوری بیان تو زمین تا ببینیم چی پیش میاد:D

قول میدیم امسال مثل پارسال نشه و بعد از قهرمانی اجازه بدیم با جام یه عکس یادگاری بندازید:surprised:(با توجه به این حرفی که زدم، اگه پرسپولیس قهرمان نشه، افشین با چوب دستی سوگل سرمو کچل میکنه:smile:)

موفق باشید

فرشید_civil

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
سلام

1- کسی که پارسال از همه بیشتر رو نظر سنجی نود تاکید می کرد من بودم، حالا هم میگم.
من نظرسنجی نود رو کاملا قبول دارم و هیچ بهونه ای هم نمیارم، طبق اون نظرسنجی تعداد طرفداران پرسپولیس دو برار استقلالی هاست.
نظرسنجی این هفته نود رو هم قبول دارم، 48 درصد گفتن که حق استقلال برد بوده!(تا جایی که من نود رو دیدم). این رو هم قبول دارم.
ولی نکته اینجاست که این 48 درصد فقط نظر شخصی خودشون رو گفتن، مثل 60 درصدی که گفتن طرفدار پرسپولیسن. این فقط نظر شخصی 48 درصد هست که میگن حق اس تق لال برد بوده! ممکنه اشتباه کرده باشن.
اما وقتی که درباره اینکه طرفدار چه تیمی هستی رای میدی، دیگه درستی یا نادرستی چیزی مورد بحث نیست، فقط علایق شخصی هست که آمارگیری میشه.

2- در مورد نیکبخت و هاشمی نسب و ... هم من قبلا بحث کرده ام، (ضمن احترام به علایق همه دوستان) چنین بازیکنایی بهدرد لای جرز هم نمی خورن! کسی که حاضره با احساسات میلیونها هوادار بازی کنه و اونها رو پیش رقیب سکه یه پول کنه! چه تضمینی هست که به هواداران تیم جدید وفادار بمونه؟

3-راستی افشینی به قلعه نویی که سرور هر چی لنگیه بسپر یه دو تا بازی دیگه رو همین جوری بیان تو زمین تا ببینیم چی پیش میاد:D

قول میدیم امسال مثل پارسال نشه و بعد از قهرمانی اجازه بدیم با جام یه عکس یادگاری بندازید:surprised:(با توجه به این حرفی که زدم، اگه پرسپولیس قهرمان نشه، افشین با چوب دستی سوگل سرمو کچل میکنه:smile:)

موفق باشید

همین که خیلی از پرس پول یسیها به برد استقلال رای دادن واستون کافیه

afshin_ss

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام

موفق باشید

در مورد نظر سنجي من بازم ميگم عين سابق هيچ اعتقادي به نظر سنجي ندارم چون هواداراي دو تيم خيلي بيشتر از بينندگان نود هستن خيلي خيلي خيلي بيشتر ولي نظر كارشناسا و اهل فن كه تو اين هفته نظر دادن واسم قابل قبوله كاملا تقريبا همه قبول كردن كه تو داربي استقلال بهتر بود ولي استقلال تو اين هفته بهاي بهتر بازي كردنش تو داربي رو پرداخت و اينقدر به اين بحث فكر كرد وضعش اين شد

راجع به امير قلعه نوعي و لنگي با جو جو حسابي بحث كردم قبلا كه ابزار خيلي قشنگي اين اين قبيل واژه ها كه همش به كار مي برين:D:D:D

نيكبخت و هاشمي نسب و ...... هم كه كاملا موافقم باهات

قهرماني هم كه ازان ماست

derdevil

عضو جدید
استقلال

استقلال

آخه شما کی می خواین بفهمین استقلال سرور همه ی پرسی هاست ;)

derdevil

عضو جدید
برنامه هفته بیست و هشتم لیگ
شنبه 3 اسفند:
برق شیراز-پیروزی تهران ساعت 14حافظیه شیراز
یکشنبه 4 اسفند:
استقلا ل تهران -پاس همدان ساعت 16 آزادی تهران
ابومسلم مشهد-پیام مشهد ساعت 15 ثامن الا ئمه مشهد
صبای قم -راه آهن شهرری ساعت 15 یادگار امام قم
ملوان بندرانزلی -استقلا ل اهواز ساعت 15 تختی انزلی
فولاد خوزستان -داماش گیلان ساعت 15 تختی اهواز
پیکان قزوین -سپاهان اصفهان ساعت 15 شهید رجایی قزوین
ذوب آهن اصفهان- مقاومت سپاسی ساعت 15 فولاد شهر اصفهان
سایپا کرج -مس کرمان ساعت 15 انقلاب کرج

amin.1988

عضو جدید
کاربر ممتاز

milad3

عضو جدید
استقلال نمی بازه نمی بازه وقتی هم می بازه از یه تیم قعر جدولی ده تا گل می خوره !

این است هنر استقلال!

نمردیم و معنی قعر جدول رو فهمیدیم :cool:

دوست عزیز لیگ 10 تیمی نیست

فکر کنم جدول رو که نگاه میکردی صفحه دومشو از قلم انداختی !

ecsir

عضو جدید
ببينيد بچه ها اينا اصلا مهم نيست ..........

ما آدما وقتي خيلي به خودمون مغرور ميشيم خدا ميزنه پس كله مون كه يادمون نره كه چي بوديم و چي هستيم......

مشكل ما آدما هميجاست........

خيلي زود همه چيزو فراموش ميكنم و غرور كاذب باعث ميشه خودمونو گم كنيم..

.............

derdevil

عضو جدید
[FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif]*[/FONT][FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif]قلعه نویی چی ساخته : 20 تا ستاره ساخته ، ستاره هاش چه کردن : چشمارو خیره کردن[/FONT]​
[FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif]*[/FONT][FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif]استقلال تیم وفاست بازیاش چه باصفاست تیم ما تیم خداست تیمی از غیر تیماست[/FONT]​
[FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif]*[/FONT][FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif]استقلاله طوفانی محبوب هر ایرانی یکه تاز میدانی همیشه قهرمانی[/FONT]​

ali hamraeiiyan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
پرسپولیس بهترین فرصت رو واسه یورش به صدر جدول از دست داد

واقعا به بچه های برق خسته نباشید میگم اگه همیشه با این روحیه بازی کنن سقوط که نمیکنن هیچ قهرمان هم می شن
اما پرسپولیس واقعا ضعیف عمل کرد

مساوی مزد باختنه

amin.1988

عضو جدید
کاربر ممتاز
به به! چه میکنه این پرسپولیس. مگر اینکه با قعرنشینا بتونه یه مساوی بگیره!

اطمینان داشته باشید که پرسپولیس قهرمانه .
شاهنامه آخرش خوشه.

بدو بدو کنین. اینطوری به استقلال نمی رسینا !!! :w25::w25::w25: ( هر چند باید خوابشو ببینین)

afshin_ss

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها ديدين چي شد؟؟؟برق شيراز با پرسپوليس بحران خارج كن تونست يه تكوني به خودش بده!!!

مي دونستين كه برق نيم فصل دوم اصلا امتيازي نگرفته بود و اين اولين امتيازش بود؟؟؟

بابا پرسپوليس يه بازي رو برد هوادارا فكر كردن كه خبريه ديگه نمي دونستن كه نه بابا پرسپوليس همون تيم سابقه فقط يه هفته جوگير شدن به نظر شما تيمي كه نتونه برق رو كه اصلا امتياز نگرفته بود ببره مي تونه تو اصفهان سپاهان رو شكست بده؟؟؟

amin.1988

عضو جدید
کاربر ممتاز
به نظر شما تيمي كه نتونه برق رو كه اصلا امتياز نگرفته بود ببره مي تونه تو اصفهان سپاهان رو شكست بده؟؟؟

بابا اینقدر شکست روحی بهشون ندید. میرن خودکشی می کنن میفته گردنتونا !

قرمزا شما ها قهرمانید. اصلا نگران نباشید. اگه نشدینم خودم یه کاپ براتون می خرم بیاین ورزشگاه جشن بگیرید. باشه بچه های خوب؟

بالا