ببین افشین جون من سخت میبینم استقلال قهرمان بشه
حالا گیرم قهرمان هم بشه چرا روم نشه بیام میام خوبش هم میام اینجا خونه منه صد در صد هم میام اما شما قهرمان بشو نیستید باز ما میایم و بالاتر از شما تو جدول قرار میگیریم
یاد لیگ دو دوره قبل افتادم اگه استقلال اهواز ببازه اگه سایپا ببازه اگه پرسپولیس ببازه استقلال قهرمانه یادتون هست وای چی شد امسال هم میبینمتون جوجه رو ............... ؟؟؟؟؟؟؟آفرین خوب بلدی
و شما که اینقدر به نظر ای کارشناسا معتقدی همون کارشناسا گفتن 7 دقیقه وقت اضافه داشته پس چرا قبول نمی کنی ؟؟؟؟ چون استقلالی هستی همین
ببین افشین جون من سخت میبینم استقلال قهرمان بشه
حالا گیرم قهرمان هم بشه چرا روم نشه بیام میام خوبش هم میام اینجا خونه منه صد در صد هم میام اما شما قهرمان بشو نیستید باز ما میایم و بالاتر از شما تو جدول قرار میگیریم
یاد لیگ دو دوره قبل افتادم اگه استقلال اهواز ببازه اگه سایپا ببازه اگه پرسپولیس ببازه استقلال قهرمانه یادتون هست وای چی شد امسال هم میبینمتون جوجه رو ............... ؟؟؟؟؟؟؟آفرین خوب بلدی
و شما که اینقدر به نظر ای کارشناسا معتقدی همون کارشناسا گفتن 7 دقیقه وقت اضافه داشته پس چرا قبول نمی کنی ؟؟؟؟ چون استقلالی هستی همین
اولا اینکه اس اس قهرمان نمیشه نظر شماست ،شما غیر از روزنامه پیروزی چهار تا روزنامه بیطرفم بخونی بد نیست،در مورده وقت اضافه ام مطمئن باش تمومه بازیای لیگ بیشتر از اونیکه اعلام میکنن وقت اضافه داره ، من همون روزه قهرمانیتونم حدس میزدم کارشناس داوری بیاد یه کرنومتر بندازه تازه کلیم منت بزاره که بیشتر از 7 دقیقه هم داشت،همون داوری که 7 دقیقه وقت اضافه گرفت چرا تو بازیهای دیگش اینقد بی نقص قضاوت نمیکرد؟؟؟؟
آخ چقدر باهوشه خوب می فهمهاولا اینکه اس اس قهرمان نمیشه نظر شماست ،شما غیر از روزنامه پیروزی چهار تا روزنامه بیطرفم بخونی بد نیست،در مورده وقت اضافه ام مطمئن باش تمومه بازیای لیگ بیشتر از اونیکه اعلام میکنن وقت اضافه داره ، من همون روزه قهرمانیتونم حدس میزدم کارشناس داوری بیاد یه کرنومتر بندازه تازه کلیم منت بزاره که بیشتر از 7 دقیقه هم داشت،همون داوری که 7 دقیقه وقت اضافه گرفت چرا تو بازیهای دیگش اینقد بی نقص قضاوت نمیکرد؟؟؟؟
فقط نظر سنجی نودو داشته باشین
60 درصدی که به لنگیا رای دادن کجان؟
آخ چقدر باهوشه خوب می فهمه
اون 60 درصد همین جان می بینی
گفته بودم فایده ای نداره اره وقت اضافی الکی بود می خواستن سرورتون قهرمان بشه
چون می دونستن پرسپولیس تو وقتای اضافه ضد حال میزنه
آخ چقدر باهوشه خوب می فهمه
اون 60 درصد همین جان می بینی
بازم می گم شما قهرمان بشو نیستید
تا روزش
ای بابا چقدر من حوصله دارم وای خداااااا
اشکال نداره افشین جون بخند خنده بر هر درد بی درمان دواست بخند غمهات رو فراموش کنی بخند یادت بره پارسال سیزدهم شدی بخند یادت بره پارسال طرفدار تیم خودت نبودی هر دم میگفتین سپاهان بخند واقعا خنده داره
اخ من چقدر خوشحال و خوشبختم که یک پرسپولیسی هستم الهی شکرت خدا
بابا بس کنید این کل کل و خود پرسپولیسی هاهم از قهرمانی نا امید شدند و قهرمانی رو حق استقلال سرور خودشون می دونند.
و من هم خوشحالم كه يك پرسپوليسي نيستم و هيچ موقع سعي نمي كنم با انتخاب فونت خيلي بزرگ عصبانيت خودمو نشون بدم و حرف بي منطق خودم رو زوري منطقي جلوه بدم
ولي اينو بگم كه نشون دادي واقعا پرسپوليسي هستي من پارسال طرفدار استقلال نبودم؟؟؟خيلي بده دروغ به اين بزرگي بگي در حالي كه همه ي پستاي من هست و همه مي دونن من چقدر از حجازي خوشم مياد چطور ميشه طرفدار تيمش نباشم
با با افشین جون استقلالی بازی در نیار با این حرفات بهت میخندنو من هم خوشحالم كه يك پرسپوليسي نيستم و هيچ موقع سعي نمي كنم با انتخاب فونت خيلي بزرگ عصبانيت خودمو نشون بدم و حرف بي منطق خودم رو زوري منطقي جلوه بدم
ولي اينو بگم كه نشون دادي واقعا پرسپوليسي هستي من پارسال طرفدار استقلال نبودم؟؟؟خيلي بده دروغ به اين بزرگي بگي در حالي كه همه ي پستاي من هست و همه مي دونن من چقدر از حجازي خوشم مياد چطور ميشه طرفدار تيمش نباشم
باهات موافقم بد جورمنم خوشحالم که استقلالی نیستم که اینجوری خودم و گم کنم ....
بازم می گم شما قهرمان بشو نیستید
تا روزش
ای بابا چقدر من حوصله دارم وای خداااااا
اشکال نداره افشین جون بخند خنده بر هر درد بی درمان دواست بخند غمهات رو فراموش کنی بخند یادت بره پارسال سیزدهم شدی بخند یادت بره پارسال طرفدار تیم خودت نبودی هر دم میگفتین سپاهان بخند واقعا خنده داره
اخ من چقدر خوشحال و خوشبختم که یک پرسپولیسی هستم الهی شکرت خدا
یعنی.........؟ نچ من که چشام اب نمی خورهببینیم و تعریف کنیم لنگی های ضعیف![]()
خوشم میاد که یکیتون میاد دم از منطق میزنه یکیتونم اینجوری....
بعد میان میگین ما بیجنبه هستیم
خدایش خودتون قضاوت کنید
منم خوشحالم که استقلالی نیستم که اینجوری خودم و گم کنم ....
با با افشین جون استقلالی بازی در نیار با این حرفات بهت میخندن
فونت بزرگ و نمی دونم چی چی خیلی باحاله واسه خندیدن اما چه کنم که این روزا روزای شادی نیست تو آخر ماه صفر
باهات موافقم بد جور
خیلی از جا در رفتن اما طولی نمی کشه که سر به زیر بشن
به افشین جون هم بگو من این فونت رو دوست دارم چیکار کنم
استقلال جونه منه
عشقش تو خونه منه
دریا و لاله و آسمان که آبیست
انگار خدا هم استقلالیست
لاله آبی هر چه داند این نیست
اصل آن است که دل آبیست
3تایی بر می گرده
اوخ اوخ خدا استقلالیه پیامبر چی طرفدار استقلال بوده
کفر نگین بابا
روز قیامت سه میشین باید برین جهنما
اگه خدا استقلالیه چرا می زاره پرسپولیس تیمش رو 6 تایی کنه بابا یه چیزی بگین با عقل جور در بیاد
اسمون ابیه چون چشم دیگه بیشتر قادر به دیدن نیست دانشمندا گفتن
میگن اب ابیه اما وقتی میریزی تو لیوان میبینی آبی نیست
لاله هم لاله سرخ که از خون شهیدان روییده
استقلال جهانی شده اما 6 تایی شده
کافیه یا بازم بگم
خوشحالم كه اندازه فونت مورد علاقت رو گذاشتي كنار و به حالت سابقش برگشتي به اين زودي
ضمنا اين چه كل كلي هست دارين مي كنين اگه به خون و اين چيزا و خدا بخواين ربط بدين بر هيچ كس پوشيده نيست كه سرخ پوشان يزيد در كمال نامردي چه بر سر امام حسين و يارانش آوردنو اينكه خدا استقلال رو دوست داره كه اونو پرافتخار ترين تيم آسيا كرده،تو داربي هاي متقابل تا حالا كلي حال شما رو گرفتيم و هنوز كلي مونده به ما برسين و .... حالا يه بارم خواسته مارو امتحان كنه يه باخت سنگين واسمون پيش آورده تا شما هم چيزي واسه گفتن داشته باشين(بهتره به نيمه پر ليوان هم يه نگاهي بكني اين خيلي بده عينك بد بيني بزني و فقط با يه بازي كه شش گل خورده بگي خدا استقلالي نيست و از اين حرفا)
اگه از اين مدل كل كل دوست دارين من خودم خوب بلدما بهتره بگين الان تو فوتبال چي دارين ولي درست نيست اينا ربطي به فوتبال و كل كل ما ندارن