حالا خدا کنه برقی که ما بردیمش تو بحران خودمون هم از بحرا خارجش کرده باشیم
واقعا پرسپولیس بد بود خیلی هم بد حتی مساوی هم نباید می گرفت
واقعا پرسپولیس بد بود خیلی هم بد حتی مساوی هم نباید می گرفت
جون من بگو خوشحال شدی من این حرفو زدمواااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااای
راست میگی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
عجب ابروریزی واسه پرسپولیس![]()
نه بابا ناراحت نشدم تازه خیلی هم خوشحال شدم الان هم دارم میخندم باشه قهرمان ما چه فرقی می کنه شما که نمی شین پس ما ما قهرمان چه تو خواب چه تو بیداری پرسپولیس سرور استقلالهای بابا
چرا ناراحت میشی حالا؟؟؟؟؟
باشه شما قهرمان....اما تو خواب
البته جام قهرمانیتون تو صفحه های قبل هستش![]()
نه بابا ناراحت نشدم تازه خیلی هم خوشحال شدم الان هم دارم میخندم باشه قهرمان ما چه فرقی می کنه شما که نمی شین پس ما ما قهرمان چه تو خواب چه تو بیداری پرسپولیس سرور استقلاله
اون جام هم که میگی دستتون درد نکنه شما استقلالی ها همین کارا رو میکنید که بعد هیچ راهی واستون نمیمونه بچه های پرسپولیس هم میتونن این کار رو انجام بدن ولی نه ارزشش رو نداره نمی کنن چون جنبش رو دارن می تونن رنگش رو عوض کنن و بدن دست بازیکنای شما اما ؟ نمی کنن چرا ؟؟ چون نمی خوان .... چرا ؟؟؟ چون .......
راستی برو بچ استقلالی
روز بازی با فجر یه نفر تو منطقه ما رفته بود بالای خونه که آنتن رو درست کنه بین دو نیمه البته . بعد سیمای برق فشار قوی از کنار خونشون رد میشده که لوله آنتم می افته رو سیم و بد بخت خشک میشه تا بعد از بازی می فهمند که یارو مرده واقعا صحنه تاسف باری بود بد بخت سوخته بود . همون روز یادم رفت بهتون بگم الان یادم اومد
نه بابا ناراحت نشدم تازه خیلی هم خوشحال شدم الان هم دارم میخندم باشه قهرمان ما چه فرقی می کنه شما که نمی شین پس ما ما قهرمان چه تو خواب چه تو بیداری پرسپولیس سرور استقلاله
اون جام هم که میگی دستتون درد نکنه شما استقلالی ها همین کارا رو میکنید که بعد هیچ راهی واستون نمیمونه بچه های پرسپولیس هم میتونن این کار رو انجام بدن ولی نه ارزشش رو نداره نمی کنن چون جنبش رو دارن می تونن رنگش رو عوض کنن و بدن دست بازیکنای شما اما ؟ نمی کنن چرا ؟؟ چون نمی خوان .... چرا ؟؟؟ چون .......
سلام
میگم افشین من نبودم نتیجه رو نمیدونم...
چند چند شده بازی پرسپولیس؟
بابا اینقدر شکست روحی بهشون ندید. میرن خودکشی می کنن میفته گردنتونا !
قرمزا شما ها قهرمانید. اصلا نگران نباشید. اگه نشدینم خودم یه کاپ براتون می خرم بیاین ورزشگاه جشن بگیرید. باشه بچه های خوب؟
بابا چی میگین شما؟ اگه یه دونه دیگه از اون 4 تاییا بخورین ( که ایشالله می خورین ) کشوندیمتون پایین
پرسپولیس قهرماننننننننننننننننننننننه
چرا اینقدر حرص می خوری؟ اصلا غصه نخور. اگه همینطور به قهرمانی پرسپولیس فکر کنی، مطمئن باش خواب میبینی که تو آزادی هستی و کاپ قهرمانی رو بالای سرتون میبرین.
با خودتون حال می کنین با این رویاهاتونا. دلم براتون میسوزه![]()
کدوم .............؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نگو اين حرفا رو علي بابا چندتا از اين مدل توهينا مي خواي بيارم كه شما با فتوشاپ درست كردين و گذاشتين تو سايت؟؟؟مگه خود تو يه عكس نذاشته بودي من گفتم متاسفم شما هم گفتي باش؟؟؟
شما خيلي خيلي بيشتر از اين كارا كردين آقا پس لطفا الكي قيافه ي حق به جانب نگيرين
البته من سعي مي كنم به پستاي توهين آميز امتياز ندم چون معنيش اين ميشه كه باهاش موافقم
جون بود بد بخت ایشالا خدا بیامرزدشايشالا خدا رحمتش كنه چند سالش بود؟؟؟![]()
پارازیتپارازیت:
پیروانی: کی میگه استقلال بهتر از ما بود. من به عنوان سرمربی پرسپولیس نمیگما ولی جز موقعیت اکبرپور استقلال دیگه موقعیتی نداشت
قلعه نویی: پیروانی باید سنجیده تر حرف بزنه. مثلا می خواد مربی شه ها. وقتی مردم میگن استقلال بهتر بود پیروانی دیگه چی میگه؟ این حرفا در سطح یک مربی نیست![]()
میشه لطف کنی کمی از افتخارات پیروزی رو برام بگی؟؟؟؟
باشه یه کمیش رو برات میگم پارسال قهرمان شد و یه کمی دیگش 6 تایی کردن
..........................?برد در دربی برای استقلال اصلا افتخار بزرگی نیست
استقلال به آسیا می اندیشد![]()
پارازیت
کدوم مردم میگن استقلال بهتر بود شما فقط می گین بابا این بازی بود شما کردین
پرسپولیس با اینکه اون روز خیلی بد بازی کرد اما خیلی بهتر از شما بازی کرد
شما کارتون اینه که الکی بحث کنین و فایده ای هم نداره
شما قهرمان بشو نیستید
خوشحال باش که تا فردا بیشتر نیست
کدوم مردم؟! شما نظرسنجی برنامه 90 رو ندیدی که همه گفتند حق استقلال برد بود؟
احتمالا خواب بودی شما. همون بهتر که بخوابی ... !
پارازیت
کدوم مردم میگن استقلال بهتر بود شما فقط می گین بابا این بازی بود شما کردین
پرسپولیس با اینکه اون روز خیلی بد بازی کرد اما خیلی بهتر از شما بازی کرد
شما کارتون اینه که الکی بحث کنین و فایده ای هم نداره
شما قهرمان بشو نیستید
کدوم .............؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ما پرسپولیسی ها هستیم باز هم می گیم قهرمانیم شما قهرمان نمیشین
بچه هاي استقلالي بي خيال بابا پرسپوليس قهرمانه شك نكنينمي دونين كه چي ميشه استقلال سه تا بازي مي بازه ذوب آهن هم دو تا بازي مي بازه پرسپوليس هم همه تيما رو عين برق شيراز در هم مي كوبه
قهرمان ميشه
ولي فقط مي ترسم بازي ها به روز اخر بكشه بعد داور بجاي 7 دقيقه 70 دقيقه وقت اضافه واسه پرسپوليس بگيره ولي بازم نتيجه نده