كل كل فوتبالی

كل كل فوتبالی

• مجموع رای دهندگان
    968

behnam.gas

عضو جدید
توئي كه دم از ادب مي زدي اول ورودت داري خوب ادبت رو نشون ميدي آفرين همينطور با حرفاي استقلالي ها تحت فشار قرار بگيري ديگه معلوم نيست چي از دهنت در بياد متاسفم براي يه مهندس ممكلكت واقعا متاسفم

دوست عزيز شما فقط دفعاتي كه تو آسيا باشين رو جزو قهرماني حساب مي كنين؟؟؟!!!

عزیزم دفعات تو آسیا بودن رو نه
ولی اگه فرض کنیم شما 2 بار تا آخر جام آسیا رفتید و یه بار هم اولش با اوردنگی انداختنتون بیرون با توجه به قاعده ی مثبت در منفی ریاضی که جوابش میشه منفی یکی از به اصطلاح قهرمانیهاتون تبدیل به هیچ میشه عزیزم..........
البته در رابطه با قهرمانی هاتون بگه که فکر کنم تا قبل از دهه ی 50 این تیم سلطنتی تاج بود که مقام میاورد نه استقلال
عزیزم از زمانی که استقلال اومد رو کار صحبت کن ..............البته فکر نکنم چیزی برای گفتن داشته باشی
:cry:

قرمز...............

shahab_A

عضو جدید
قابل توجه افشین و بقیه استقلالیها

افتخارات باشگاه پرسپولیس:
جام‌های آسیایی:
قهرمان جام برندگان جام آسیا (1990)
نایب قهرمان جام برندگان جام آسیا (1992)
مقام سومی جام باشگاه‌های آسیا 3 بار (1997-1996)، (2000-1999)، (2001-2000)

لیگ:
قهرمان لیگ 9 بار: 1350، 1352، 1354، 1374، 1375، 1377، 1378، 1380و 1386

نایب قهرمانیهای پرسپولیس هم پیشکش ;)

جام حذفی:
قهرمان جام حذفی 3 بار: 1366، 1370، 1377
فینالیست جام حذفی 1384

جام باشگاه‌های تهران:
قهرمان باشگاه‌های تهران 6 بار: 1361، 1365، 1366، 1367، 1368، 1369

جام حذفی تهران:
قهرمان جام حذفی تهران 3 بار: 1358، 1361، 1366
فینالیست جام حذفی تهران 1360

سایر جام‌ها:
قهرمان جام بین‌المللی وحدت تهران (1360)
قهرمان جام دوستی شارجه (1374)
قهرمان مسابقات انتخابی آسیا (1347)
مقام سوم جام دوستی تهران (1351)
برترین تیم ماه فوتبال آسیا ( فوریه 1998)

نام آوران باشگاه پرسپولیس:
علی پروین:
چهاردهمین بازیکن برتر قرن آسیا
بهترین بازیکن جام ملت‌های آسیا (1976)
عضو تیم منتخب آسیا (1974)
برترین فوتبالیست سال ایران (1350، 1355 و 1356)
برترین مربی ماه فوتبال آسیا (ژانویه 1999)

فرشاد پیوس:
دومین بازیکن برتر سال فوتبال آسیا (1990)
آقای گل بازی‌های آسیایی (1990)
عضو تیم منتخب آسیا (1990)
آقای گل لیگ ایران (1370 و 1373)
آقای گل لیگ قطر (1989)
آقای گل باشگاه‌های تهران (1365، 1366، 1367، 1369 و 1370)

ناصر محمدخانی:
آقای گل جام ملت‌های آسیا (1984)
عضو تیم منتخب آسیا (1984)
آقای گل باشگاه‌های تهران (1360 و 1362)
بازیکن اخلاق جام دیوار چین (1362)

محمد پنجعلی:
عضو تیم منتخب آسیا (1984)
کاپیتان تیم منتخب آسیا (1986)

افشین پیروانی:
بازیکن ماه فوتبال آسیا (فوریه 2000)
بازیکن اخلاق لیگ برتر (1380)

ادموند بزیک:
آقای گل لیگ (1381)
گلزن‌ترین بازیکن لیگ ایران با 82 گل

حامد کاویانپور:
بهترین بازیکن لیگ برتر (1380)
زننده زیباترین گل ماه آسیا (می 2001)

مهرداد اولادی:
آقای گل بازی‌های کشورهای اسلامی (2005)

محمدحسن انصاری‌فرد:
بهترین فوتبالیست سال ایران (1366)
برترین مربی سال ایران (1382)
بهترین مربی فوتسال آسیا با 4قهرمانی متوالی

حمید استیلی:

زننده گل قرن آسیا (1998)
بهترین بازیکن تورنمنت فوریه کویت (1999)
عضو تیم منتخب آسیا (1999)

محتبی محرمی:
ششمین بازیکن برتر سال فوتبال آسیا (1990)
عضو تیم منتخب آسیا (1990)

همایون بهزادی:
آقای گل جام ملت‌های آسیا (1968)
محبوب‌ترین فوتبالیست سال ایران (1350)

حسین کلانی:
آقای گل جام ملت‌های آسیا (1972)
آقای گل لیگ (1349 و 1350)
آقای گل باشگاه‌های تهران (1348)

shahab_A

عضو جدید
صفر ایرانپاک:
آقای گل لیگ (1350)
آقای گل باشگاه‌های تهران (1350)
آقای گل جام کوروش (1350)
بهترین گل سال فوتبال ایران (1350)

مرتضی کرمانی‌مقدم:
برترین بازیکن خارجی لیگ قطر (1380)
پدیده فوتبال ایران (1366)

مهدی مهدوی‌کیا:
مرد سال فوتبال آسیا (2003)
جوان سال فوتبال آسیا (1997)
بازیکن ماه فوتبال آسیا (فوریه 2000)
زننده زیباترین گل سال آسیا (1997)
برترین فوتبالیست سال ایران (1382)
عضو تیم منتخب فیفا (2000)
بهترین پاسور فصل بوندس لیگا (2003-2002)
بهترین بازیکن فصل هامبورگ (2003-2002) و (2004-2003)
رکوردار بیشترین حضور یک ایرانی در بوندس لیگا
آقای گل جوانان باشگاه‌های تهران (1372)

کریم باقری:
بازیکن ماه فوتبال آسیا (جولای 1997 و دسامبر 2001)
سومین بازیکن برتر سال آسیا (1997)
زننده زیباترین گل ماه آسیا (اکتبر 2000 و اکتبر 2001)
دهمین بازیکن برتر قرن آسیا
عضو تیم منتخب آسیا (1997 و 2000)
دومین گلزن ملی برتر سال دنیا (1997)
بهترین بازیکن جام باشگاه‌های عرب (2001)

خداداد عزیزی:
مرد سال فوتبال آسیا (1996)
هشتمین بازیکن برتر قرن آسیا
عضو تیم منتخب آسیا (1997)
بهترین بازیکن جام باشگاه‌های آسیا منطقه غرب (1996)
بهترین بازیکن جام ملت‌های آسیا (1996)

علی دایی:
مرد سال فوتبال آسیا (1999)
دومین بازیکن برتر سال فوتبال آسیا (1996)
چهارمین بازیکن برتر سال فوتبال آسیا (1998)
برترین گلزن ملی تاریخ فوتبال جهان
برترین گلزن ملی سال دیتا (1996 و 2004)
هفتمین بازیکن برتر قرن آسیا
عضو تیم منتخب فیفا (2000)
عضو تیم منتخب آسیا (1997 و 1998)
آقای گل بازی‌های آسیایی (1998)
آقای گل جام ملت‌های غرب آسیا (2004)
بهترین بازیکن جام ملت‌های غرب آسیا (2004)
بهترین بازیکن جام ال‌جی تهران (2000)
آقای گل لیگ برتر (84-83)
نشان درجه 3 شجاعت (1383)
سفیر حسن نیت یونیسف در ایران
آقای گل باشگاه‌های تهران (1382)

علی کریمی:
مرد سال فوتبال آسیا (2004)
چهارمین بازیکن برتر سال آسیا (2001)
بازیکن ماه فوتبال آسیا (ژوئن 2000، اکتبر 2001، اکتبر 2003)
بهترین بازیکن جام ملت‌های غرب آسیا (2000)
بهترین بازیکن جام بین قاره‌ای (2003)
برترین فوتبالیست سال ایران
بهترین بازیکن خارجی لیگ امارات (2002 و 2004)
آقای گل جام ملت‌های آسیا (2004)
آقای گل لیگ امارات (2004-2003)
عضو تیم منتخب آسیا (2004)

احمدرضا عابدزاده:
رکورد بسته نگه داشتن دروزاه در لیگ (802 دقیقه)
13 بازی بدون شکست در داربی پرسپولیس- استقلال
بیشترین بازی ملی دروازه‌بانی (79 بازی ملی)

------------------------------------------------------------------------------------------------------

قضاوت با همه دوستداران فوتبال :victory::gol:

afshin_ss

عضو جدید
کاربر ممتاز
ها؟؟؟؟ :eek: :biggrin: نمی فهمیم! ها؟ها؟
عجله نکن!
حل نشو! دستو پاتو هم گم نکن!!!!

خودت جوابایه خودت رو دادی!!!!

خوب همه حرفات درست!!!!!
سیستم 3-5-2 خودتوم میدونی سیستم نیس!!!!! همه ی کارشناسا میگن!!!! همه هم میگن تو ایران شاید جواب بده! ولی آسیا خیلی سخت تره!!!! و باید به فکر روش درست و حسابیه!!!!!!
تو مشکلت اینه که استدلال هم نمی تونی بکنی! اصلا درست بخون! من منکر ایران نشدم!!!
خودت میگی تیم ما واسه ایرانبازی نمیکنه و ئاسه آسیاست و... بعدا میگی تو لیگ 60گل زده!!! ببین خودت تناقض هستی!!!!!!!!

شما همه ی گل هاتون سالمه!!!! اصلا هم داوری مشکلی نداشته!!!!
داماش چندتا پنالتی واسه پرسپولیس نگرفتن؟؟؟ اگه دست رو هر بازی بذاری سر پرسپولیس رو بریدن!!!! اگه پنالتی پرسپولیس رو میگرفت نتیجه میشد 3 -1 اونوق دیگه هیچکدوم از اون اتفاقات نمی افتاد!!!

خرگوش باهوش خودتون رو نمیگین, تو همین بازی با را آهن وقتی 2-1 جلو بودین, پنالتی به نفع راه آهن داور نگرفت؟؟؟ اونقت می تونستید بیتشر گل بزنین؟؟؟
بازی با صبا باطری چی؟؟؟ 3تا پنالتی واسه صبا باطری و 2تا اخراجیتون هم که هیچی!!!
بازی با راه آهن که باید الآن 3 یا 4تا بازیکناتون رو روبرویه پرسپولیس نداشتین و داور بهتون حال داد رو نمیگین!!!!
بازی با پرسپولیس که گل برهانی آفساید بود!!!!
بازی با ذوب آهن که یادته؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خطایه 6 ثانیه و 7 ثانیه و 4 ثانیه و... که فقط امتیاز بگیرین و...
واسه اینکه داورا به شما امتیاز بدن, هر کاری میکنن!!!

واقعا تاسف باره!!!!

فقط امیدوارم داور تو دربی زیاد به نفعتون نگیره! اونوق میبینی چجوری به زانو درمیاین!!!!

خوب عیب نداره!!!! من هیچی نمیدونم! اصلا از مهدوی کیا که حدود 10 ساله تو اروپا بازی میکنه! علی دایی! علی کریمی! و.......... خیلی بازیکنایه دیگه!!!!!

ما ادعا میکنیم ما بازیکنامون موندن و بازی کردن!!!! و تو اوج بودن!
نه شما که خدایه دیپورت بودین و هستین!!! شما به فکر این باشین که بازیکناتون رو برنگردونن!!!! اونق به فکر این چیزا باش!!!!
منم میگم فرشید کریمی رو بارسلونا دعوت کرد!!!! ولی اون جواب رد داد!!!!!:biggrin: و بگم شما نمی فهمین!!!!

بعدش بیام تو سایت پرسپولیس به عنوان افتخارات باشگاه بنویسم!!!!
شما ها آخرشین!!!:biggrin:

امشب واسه مشق شبت از روی این 100 بار بنویس!

تا خون در رگ شماست...
پرسپولیس سرور شماست...!:gol:

راجع به جواب دادن سيستم 2-5-3 فقط اينو بهت بگم كه يونان سال 2004 با همين سيستم قهرمان اروپا شد
خب آسيا هم مي بينيم همين سيستم رو فقط اميدوارم كه اونجا ديگه حرفي نزني يه كم حرفاي كارشناسا رو گوش بدي مي بيني چي ميگم سيستم ما چرخشيه عزيز حالا باش تا آسيا
يعني اگه داور براي شما پنالتي مي گرفت شما ديگه دو تا پنالتي رو داماش نمي كردين كه داور نگيره
كدوم پنالتي راه آهن رو ميگي؟؟؟
بازي با صبا بازي مي تونست مساوي بشه ولي شما اينقدر حرصت گرفته كه داري همه چيز رو بزرگ مي كني دوست عزيز آروم باش يه خرده با آرامش حرف بزن لزومي نداره اينقدر سريع عصبي بشي
اين بازي با راه آهن رو فكر كنم شما خودت تو خونه كارشناسي داوري كردي و اصلا به كارشناسا كاري نداشتي فكر مي كنم اينطوري بوده
بازي با ذوب آهن هم 12 ثانيه توپ رو نگه داشته بود دروازه بان اگه برنامه نود اون بازي درست يادت نيست همين هفته پيش هم راجع بهش صحبت شد كه خطا كاملا درست و قانوني بود
گل آرش برهاني آ‏فسايد بود؟؟؟!!!مشكل دربي پنالتيايي بود كه يكي واسه استقلال گرفته نشد و يكي براي پرسپوليس به خدا تو خيلي عصبي شدي معلوم نيست چي داري ميگي يا اينكه به احتمال زياد كارشناس داوري هستي و اينا رو تو خونه خودت بررسي كردي گل آفسايد برهاني و بازي راه آهن و صبا و .... همه اينا رو خودت در آوردي يا خيلي عصبي بودي ندونستي چي گفتي
شما بگو فرشيد كريمي دعوت شده ولي فقط اينجا كه ما دوستتيم و بهت نمي خنديم سعي مي كنيم نخنديم جاي ديگه نگو آبروت ميره عزيزم خوب نمي خوني بالا بخون ببين بازيكنايي كه كاسموس بودن چقدر بازي كردن تا حد كاپيتاني و ناصر حجازي هم اگه مي خواي در موردش بدوني خودش جواب رد نداد عزيز من هيچ آدم عاقلي جواب رد به اين پيشنهاد نميده وضعيت كشور تو اون موقع طوري بود كه فدراسيون اجازه ي بازي در خارج كشور رو به حجازي نداد عيبي نداره خوب نيست اينقدر اعصابت رو بهم بريزي واسه خاطر يه بحث

عزیزم دفعات تو آسیا بودن رو نه
ولی اگه فرض کنیم شما 2 بار تا آخر جام آسیا رفتید و یه بار هم اولش با اوردنگی انداختنتون بیرون با توجه به قاعده ی مثبت در منفی ریاضی که جوابش میشه منفی یکی از به اصطلاح قهرمانیهاتون تبدیل به هیچ میشه عزیزم..........
البته در رابطه با قهرمانی هاتون بگه که فکر کنم تا قبل از دهه ی 50 این تیم سلطنتی تاج بود که مقام میاورد نه استقلال
عزیزم از زمانی که استقلال اومد رو کار صحبت کن ..............البته فکر نکنم چیزی برای گفتن داشته باشی
:cry:

قرمز...............

:biggrin::biggrin::biggrin:چه تحليل گران با حالي هستين شما به خدا بچه ها ببينين اين چي ميگه:

استقلال دو قهرماني تو آسيا داره يه بار به دليل نرفتن ليست حذف شده از آسيا پس بدين ترتيب يه قهرماني آسيا حذف ميشه:biggrin::biggrin::biggrin:اين حتما بر طبق قانون سوم مدير عامل سابقتونه:biggrin::biggrin::biggrin:

محض اطلاع شما استقلال 6 بار تو آسيا بوده هر 6 بار بين 4 تيم اول بوده دو قهرماني دو نايب قهرماني دو مقام سومي و دو مقام چهارمي

يك قهرماني و دو نايب قهرماني مربوط به سال هاي 70 و 71 و 78 بودن يك مقام سومي هم فكر كنم مربوط به همين چند سال پيش بود كه نوازي پنالتي رو از دست داد جلوي آنيانگ كره بقيه رو يادم نيست ولي فكر كنم از اين 6 بار يك يا دو بارش مربوط به قبل از انقلاب بود يا اينكه شما جديدا انقلاب كرده باشي يعني تو دهه 80:biggrin::biggrin::biggrin:

afshin_ss

عضو جدید
کاربر ممتاز
شهاب جان افتخار آفرينان جز دايي،كريمي و مهدوي كيا بقيه رو نوشتي كه صفحه پر بشه ديگه؟؟؟اينطوري حساب كني پسر خوب آقاي گلا و دروازه بانم كه ديگه در حضور حجازي فكر نكنم عابدزاده حرفي داشته باشه ركورد هم كه اگه ساشا ايليچ تو ليگ دسته 1 براي گاه رو حسب نكنيم ركورد رو وحيد خودمون داره ركورد گلزني تو ليگ ايران تو يه فصل هم كه عنايتي داره جز اون 9 بار قهرماني كشور بقيه ي مقاماتون قابل مقايسه با واسه ما بود؟؟؟

ببين بخواي حساب كني فقط همون ليگ از ما بالاترين
جام حذفي كه ما بهتريم تو دربي هم ما بهتريم تو آسيا هم كه شما هيچ تشريف دارين و اصلا قابل مقايسه نيستين
جون من اينا رو مقايسه كردي به اين نتيجه رسيدي كه شما افتخاراتتون بيشتره؟؟؟!!!

shahab_A

عضو جدید
افشین جان سلام .. عزیزم به نظر من حجازی رو زیادی داری بزرگ میکنی .. حجازی که فعلا یه مانکن تبلیغاتی برا بنگاههای عرباست :D ... وقتی شما امکان حضور یه بازیکنتونو تو منچستر جز افتخارات باشگاهی استقلال محسوب میکنی ( البته تا سوژه ت نکردن بهتره اقرار کنی شوخی کردی ) من چیزی نگم بهتره ....!!!
درباره مقایسه ت هم :w15: .. واقعا از ته دل خندیدم:D .. افشین جان خیلی ماهی به خدا :w15: !!!!!!! .. چند سال بود اینجوری نخندیده بودم :D :gol::w15:

afshin_ss

عضو جدید
کاربر ممتاز
چون منظور پر كردن و شلوغ كردن صفحس طوري كه آقاي گل ليگ رو هم نوشتي اينا رو بخون حالشو ببر:

افتخارات داخلی
• قهرمانی در لیگ برتر ‎۱۳۸۴-۸۵
• نایب قهرمانی جام حذفی ايران ۱۳۸۲
• نایب قهرمانی لیگ برتر ۱۳۸۲
• نایب قهرمانی لیگ برتر ۱۳۸۰
• قهرمانی جام حذفی ایران ۱۳۸۰
• قهرمانی جام آزادگان ۱۳۷۹
• نائب قهرمانی در جام آزادگان و جام حذفی ۱۳۷۸
• قهرمانی جام آزادگان و جام رمضان ۱۳۷۷
• قهرمانی جام خزر و جام پرچم ترکمنستان و جام رمضان ۱۳۷۶
• قهرمانی جام حذفی ایران ۱۳۷۴
• قهرمانی جام برتر تهران و نایب قهرمانی جام آزادگان ۱۳۷۳
• نایب قهرمانی دسته سه ایران ۱۳۷۲
• نایب قهرمانی جام آزادگان و جام حذفی ایران ۱۳۷۰
• قهرمانی جام آزادگان و جام تهران ۱۳۶۹
• قهرمانی جام بردولوی هندوستان و نایب قهرمانی جام تهران ۱۳۶۸
• قهرمانی جام تهران ۱۳۶۴
• قهرمانی جام تهران ۱۳۶۲
• نایب قهرمانی جام تهران ۱۳۶۱
• قهرمانی جام حذفی ایران ۱۳۵۷
• قهرمانی جام تخت جمشید ۱۳۵۳
• قهرمانی جام اتحاد و نایب قهرمانی جام تخت جمشید ۱۳۵۲
• قهرمانی جام تهران و جام دوستی . نایب قهرمانی جام هندوستان ۱۳۵۱
• قهرمانی جام تهران ۱۳۵۰
• نایب قهرمانی جام تهران و جام حذفی ۱۳۴۹
• قهرمانی جام تهران و جام حذفی ۱۳۴۸
• قهرمانی جام تهران ۱۳۴۷
• قهرمانی جام تهران ۱۳۴۱
• قهرمانی جام تهران ۱۳۴۰
• قهرمانی جام تهران و جام حذفی ۱۳۳۸
• نایب قهرمانی جام تهران ۱۳۳۷
• قهرمانی جام تهران ۱۳۳۵
• نایب قهرمانی جام تهران ۱۳۳۰
• قهرمانی جام تهران ۱۳۲۹
• نایب قهرمانی جام حذفی تهران ۱۳۲۸
• قهرمانی جام حذفی تهران ۱۳۲۶
• نایب قهرمانی جام تهران و جام حذفی ۱۳۲۵
افتخارات خارجی
• نایب قهرمانی جام باشگاه‌های آسیا ۱۳۷۸
• نایب قهرمانی جام باشگاه‌های آسیا ۱۳۷۱
• قهرمانی جام باشگاه‌های آسیا ۱۳۷۰
• قهرمانی جام باشگاه‌های آسیا جام هندوستان و جام ایران ۱۳۴۹

shahab_A

عضو جدید
عزیزم اتفاقا منم میخواستم برای هر سال یک سطر اختصاص بدم و بین هر سطر هم یک سطر جا بزارم ولی متاسفانه سایت ERROR داد گفت چاراکترهاش بیش ار حد مجازه ;) .. مجبور شدم نایب قهرمانیهای پرسپولیس رو هم پیشکش استقلالیها کنم و ازش صرفنظر کنم تا جا بشه تو یه صفحه :D

Saber-jojo

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوستان لطفا بحث سابقه تیمها رو تمومش کنید ، مهم بازی دو روز دیگست ، که ما میبریم .

پــــــــــــــــــــــــــــــــــــــرسپـــــــــــــــــــــــــــــــــــــولیــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــس

afshin_ss

عضو جدید
کاربر ممتاز
ببين شهاب جون نگو اين حرفو افتخارات شما كه همش چند خط بود عزيز من بقيه رو شروع كرده بودي به نوشتن بازيكناتون از اول تا حالا و مثلا يكي تو محله شون آقاي گل شده نوشتي يكي ديگه مثلا از وسط زمين گل زده نوشتي خيلي باحال بود جون من:biggrin::biggrin::biggrin:بعدش مگه خط هم جزو كاراكتر به حساب مياد؟؟؟من فكر مي كردم حروف زياد باشه ارور ميده
احتمالا تو اسامي بازيكناني كه دوست داشتن بيان پرسپوليس تو بچگي رو هم نوشته بودي كه بخاطر ارور سايت مجبور شدي اونا رو پاك كني

آخرین ویرایش:

shahab_A

عضو جدید
ببين شهاب جون نگو اين حرفو افتخارات شما كه همش چند خط بود عزيز من بقيه رو شروع كرده بودي به نوشتن بازيكناتون از اول تا حالا و مثلا يكي تو محله شون آقاي گل شده نوشتي يكي ديگه مثلا از وسط زمين گل زده نوشتي خيلي باحال بود جون من:biggrin::biggrin::biggrin:بعدش مگه خط هم جزو كاراكتر به حساب مياد؟؟؟من فكر مي كردم حروف زياد باشه ارور ميده
احتمالا تو اسامي بازيكناني كه دوست داشتن بيان پرسپوليس تو بچگي رو هم نوشته بودي كه بخاطر ارور سايت مجبور شدي اونا رو پاك كني

:w15::w15: خیلی باحالی تو عمرم به اندازه امروز نخندیدم .. بقیه خنده هارو میزارم برا جمعه ....:victory: .. خب عزیزم خوشحالم پذیرفتی که این القابو بیخودی بهتون چسبوندن .. بیشتر از این دیگه ادامه نمیدم چون به هدفم رسیدم :w40::cap:;):gol:

afshin_ss

عضو جدید
کاربر ممتاز
باحالي از خودته شهاب جان
خودت نتيجه گرفتي به هدفت هم رسيدي ايشالا تو زندگيت هميشه به هدفت برسي البته اگه هدفي بوده باشه چون فكر مي كنم اين فقط يه ترفند واسه ...... بيخيال اميدوارم واقعا هدفي بوده باشه و بهش رسيده باشي عزيز جان و اميدوارم بعد از جمعه وري اومدن به اينجا رو داشته باشي
البته من نمي دونم چي خنده دار بوده تو حرف بالاي من واسه ....... نمي خنديدي بهتر بود دوست عزيز چون اگه دقت كني حرفم حق بود و يه سوال پرسيدم و يه چيز هم راجع به چند سطر بودن افتخاراتتون گفتم اگه دروغ و خنده داره برو نگاه كن ببين افتخارات شما چند خط بود سر هم البته به قول خودت قهرماني ها!؟!

afshin_ss

عضو جدید
کاربر ممتاز
چه جالب به نظرت واقعا من دارم حرص مي خورم؟؟؟اثبات؟؟؟به خدا معده درد مي گيره آدم اينقدر مي خنده تو اين تاپيك شما چيو اثبات شده مي دوني اينكه پرسپوليس موفق تر بوده؟؟؟بهتره يه كم واقع بين باشي و يه نگاه بندازي به آمار اي اف سي ....
راست ميگي بي خيال بهتره تا دربي بمونيم البته شما تو كل دربي ها اينقدر عقبين بازم روتون كم نميشه فكر نكنم بشه روي لنگي جماعت كم بشه لنگيه ديگه كاريش نميشه كرد

!...

عضو جدید
کاربر ممتاز
چه جالب به نظرت واقعا من دارم حرص مي خورم؟؟؟اثبات؟؟؟به خدا معده درد مي گيره آدم اينقدر مي خنده تو اين تاپيك شما چيو اثبات شده مي دوني اينكه پرسپوليس موفق تر بوده؟؟؟بهتره يه كم واقع بين باشي و يه نگاه بندازي به آمار اي اف سي ....
راست ميگي بي خيال بهتره تا دربي بمونيم البته شما تو كل دربي ها اينقدر عقبين بازم روتون كم نميشه فكر نكنم بشه روي لنگي جماعت كم بشه لنگيه ديگه كاريش نميشه كرد

:biggrin::biggrin:
ما تو داربی ها 4 گل از شما جلو تر هستیم!!!
این در حالی هستش که 3تا بازی 3-0 رو فدراسیون هایه وقت!!!!!!!!!!! به شما هدیه دادن!
که تو این بازی ها ما بهتر و جلوتر بودیم!!!!!

:biggrin:
شما هر چی بگین, به خودتون فش دادین!!!!
همون ای اف سی , پرسپولیس رو پرطرفدارترین تیم آسیا اعلام کرده...!
اصلا آقا!
شما ای اف سی ! یوفا! فیفا! فیلا! یونسکو! یونیسف! حمایت از کودکان بی سر پرست! حمایت از حیوانات وحشی! حمایت از... اوپک! یا شیر خوارگاه آمنه!!!!!! همشون به شما بهترین القاب رو دادن! خوب؟؟؟؟؟ همش قبول!!!! ولی شما از ما 6 تا خوردین!!!!! 6تا میفهمین؟ نمیفهمین که! 6تا! 6تا 6تا 6تا...........:biggrin::biggrin:
پس ساکت بشینین که حال و حوصله یه وزوز ندارم!!!!!!:whistle:

سوسک میبینمتون!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:whistle:

:w18:

afshin_ss

عضو جدید
کاربر ممتاز
:biggrin::biggrin:
ما تو داربی ها 4 گل از شما جلو تر هستیم!!!
این در حالی هستش که 3تا بازی 3-0 رو فدراسیون هایه وقت!!!!!!!!!!! به شما هدیه دادن!
که تو این بازی ها ما بهتر و جلوتر بودیم!!!!!

:biggrin:
شما هر چی بگین, به خودتون فش دادین!!!!
همون ای اف سی , پرسپولیس رو پرطرفدارترین تیم آسیا اعلام کرده...!
اصلا آقا!
شما ای اف سی ! یوفا! فیفا! فیلا! یونسکو! یونیسف! حمایت از کودکان بی سر پرست! حمایت از حیوانات وحشی! حمایت از... اوپک! یا شیر خوارگاه آمنه!!!!!! همشون به شما بهترین القاب رو دادن! خوب؟؟؟؟؟ همش قبول!!!! ولی شما از ما 6 تا خوردین!!!!! 6تا میفهمین؟ نمیفهمین که! 6تا! 6تا 6تا 6تا...........:biggrin::biggrin:
پس ساکت بشینین که حال و حوصله یه وزوز ندارم!!!!!!:whistle:

سوسک میبینمتون!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:whistle:

:w18:

اولا مرسي به ادب يه لنگي

ثانيا تو هميشه و در همه حال اينقدر عصبي جواب ميدي ديشب فكر كردم از فشار استقلالي هاست

ثالثا اون اي اف سي پرتماشاگر ترين بازي باشگاهي رو بازي استقلال و جوبيلوايواتا اعلام كرده و استقلال رو به عنوان پرافتخار ترين تيم آسيا

رابعا جالبه شما بازي هايي كه به دليل بعضي حركات وحشيانه تيم شما به نفع ما سه بر صفر اعلام شده همون نتيجه حالم بر بازي رو حساب مي كني فردا نتايج رو ميذارم تا قشنگ حساب كني ضمنا اگه اون سه بازي رو هم بذاري كنار باز ما از شما بيشتر برديم;):smile:;)

خامسا شما مارو سوسك مي بيني بعد حوصله وز وز نداري ضمن اطلاع سوسكا وز وز نمي كنن(واسه خاطر بهتر شدن اعصابت گفتم)

و در آخر فكر نكن حرف زدن عين تو واسه كسي سخته همه بلدن اين مدلي حرف بزنن ولي.....

!...

عضو جدید
کاربر ممتاز
اولا مرسي به ادب يه لنگي

ثانيا تو هميشه و در همه حال اينقدر عصبي جواب ميدي ديشب فكر كردم از فشار استقلالي هاست

ثالثا اون اي اف سي پرتماشاگر ترين بازي باشگاهي رو بازي استقلال و جوبيلوايواتا اعلام كرده و استقلال رو به عنوان پرافتخار ترين تيم آسيا

رابعا جالبه شما بازي هايي كه به دليل بعضي حركات وحشيانه تيم شما به نفع ما سه بر صفر اعلام شده همون نتيجه حالم بر بازي رو حساب مي كني فردا نتايج رو ميذارم تا قشنگ حساب كني ضمنا اگه اون سه بازي رو هم بذاري كنار باز ما از شما بيشتر برديم;):smile:;)

خامسا شما مارو سوسك مي بيني بعد حوصله وز وز نداري ضمن اطلاع سوسكا وز وز نمي كنن(واسه خاطر بهتر شدن اعصابت گفتم)

و در آخر فكر نكن حرف زدن عين تو واسه كسي سخته همه بلدن اين مدلي حرف بزنن ولي.....

یه کیسه کش بیاد این حرفارو بزنه زور داره!!!!
من تیمتون رو سوسک میبینم! نه شماهارو!!!!!!!!!!!!:whistle:
تیم ما هم هیچ حرکت وحشیانه ای انجام نداده!!!!!
تیم شما همیشه بیشتر اخراجی داشته!!!!! و کارایه وحشیانه واسه ی تیمتونه! که خودتم اذعان داری!
ولی تیم ما زمین مسابقه رو به خاطر ناعدالتی و بریدن سرش جلویه 100 هزاط تماشاچی ترک کرده!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
منم دارم میگم شما بهترین تیم آسیا! قبول! همش قبول!!!! ولی شما از ما 6تا خوردین!!!!

ali hamraeiiyan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
غرور کاذب استقلال, تله مرگ اين تيم...

afshin_ss

عضو جدید
کاربر ممتاز
یه کیسه کش بیاد این حرفارو بزنه زور داره!!!!
من تیمتون رو سوسک میبینم! نه شماهارو!!!!!!!!!!!!:whistle:
تیم ما هم هیچ حرکت وحشیانه ای انجام نداده!!!!!
تیم شما همیشه بیشتر اخراجی داشته!!!!! و کارایه وحشیانه واسه ی تیمتونه! که خودتم اذعان داری!
ولی تیم ما زمین مسابقه رو به خاطر ناعدالتی و بریدن سرش جلویه 100 هزاط تماشاچی ترک کرده!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
منم دارم میگم شما بهترین تیم آسیا! قبول! همش قبول!!!! ولی شما از ما 6تا خوردین!!!!

دوست عزيز ميگم عصبي هستي واسه همين مي گما پست قبليت رو بخون تو حرفي از اين زدي كه تيم ما رو سوسك مي بيني؟؟؟گفتي حوصله وزوز ندارم سوسك مي بينمتون خوبه اينجا همه چيز نوشتس وگرنه بايد عين فردوسي پور فيلم مياوردم تا ثابت كنم كه حرفي رو زدين يا نه تازه بعدشم تكذيب مي كردين!!!

چه جالب يعني چون شما به دليل ناعدالتي زمين رو ترك كردين بايد امتياز رو به شما ميدادن؟؟؟!!!يعني شما دعوا نگرفتين؟؟؟برو بگرد ببين اولين بازيكن اخراجي تو تاريخ دربي ها از كدوم تيم بوده بعدا بيا اينجا

خب ما بهترين تيم آسيا و شما مارو 6 تا زدين بايدم اينقدر تكرار كنين چون جزو افتخاراتتونه بهترين تيم آسيا رو 6 تا زدين چون خودتون تو آسيا حرفي براي گفتن ندارين كه لااقل اينطوري مي تونين هر وقت اسمي از استقلال تو آسيا اومد واسه مطرح شدن خودتون بگين ما اين تيم رو برديم!!!

NINIpaola

عضو جدید
به كي سلام برسونم؟؟؟

مربي خارجيتون هم مباركه ايشالا باهاش يه چندتايي از استقلال مي خورين بيچاره نمي دونه اولين بازي اي كه ميشينه رو نيمكت چي هست نمي دونه ببازه چه جهنمي واسش درست ميشه
منظورت از اون جهنمهاییه که واسه امیر قلعه درست شد ؟

afshin_ss

عضو جدید
کاربر ممتاز
غرور کاذب استقلال, تله مرگ اين تيم...

همه تيما قبل از بازي با ما از اين مدل حرفا مي زنن غرور كاذب و ..... بعدش كه مي بازن شروع به تحسين اين تيم قدرتمند مي كنن اميدوارم فردا شب شما هم لب به تحسين تيم ما بگشاييد

afshin_ss

عضو جدید
کاربر ممتاز
منظورت از اون جهنمهاییه که واسه امیر قلعه درست شد ؟

كدوم جهنم درست شد!؟! مگه بازي شروع شده؟؟؟بازي فرداي دوست عزيز

ولي دو نكته:

1.پرسپوليس تا حالا واسه كدوم تيم تو اين فصل تونسته جهنم درست كنه كه ما دوميش باشيم؟؟؟

2.كدوم تيم تا حالا تو اين فصل تونسته واسه ما جهنم درست كنه كه شما دوميش باشين؟؟؟

نكته مهم :استقلال واسه تيماي قوي تر از شما تو زمين خودشون جهنمي درست كرده كه تو بازي دعا مي كردن بازي هر چه زودتر تموم بشه و تا حالا همين تيماي قوي تر از شما نتونستن واسه ما جهنم كه سهله يه آتيش كوچيك به پا كنن چه برسه به شما

NINIpaola

عضو جدید
:w11:پرسپولیس همه تلاشش برای ضد حال زدن به استقلاله تیمهای دیگه که واسه پرسپولیس شاخو شونه نمیکشن !:w07:

در ضمن من با اونهایی که به پستم نمی خورن دوست نمیشم:neutral:

ali hamraeiiyan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
همه تيما قبل از بازي با ما از اين مدل حرفا مي زنن غرور كاذب و ..... بعدش كه مي بازن شروع به تحسين اين تيم قدرتمند مي كنن اميدوارم فردا شب شما هم لب به تحسين تيم ما بگشاييد
مطمئن باش افشین ما میبریم اینو بهت قول میدم
خیلی دوست دارم بعد از دربی بیای اینجا اما نمیای
ولی از همین حالا بهت میگم خیلی منم منم کردین اما دیدید هیچی نبودین دیدین باختین به این تیم میگن پرسپولیس قهرمان تیم روزهای سخت مرد استواری و پایداری
خیلی جات خالیه افشین
راستی می بینم بعد از امضات 3 تا گل سرخ گذاشتی به نشونه اینکه قلبت با پرسپولیسه منم 6 تا میزارم تا حال کنی :gol::gol::gol::gol::gol:

ali hamraeiiyan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
مطمئن باش افشین ما میبریم اینو بهت قول میدم
خیلی دوست دارم بعد از دربی بیای اینجا اما نمیای
ولی از همین حالا بهت میگم خیلی منم منم کردین اما دیدید هیچی نبودین دیدین باختین به این تیم میگن پرسپولیس قهرمان تیم روزهای سخت مرد استواری و پایداری
خیلی جات خالیه افشین
راستی می بینم بعد از امضات 3 تا گل سرخ گذاشتی به نشونه اینکه قلبت با پرسپولیسه منم 6 تا میزارم تا حال کنی:gol::gol::gol::gol::gol::gol:

behnam.gas

عضو جدید
كدوم جهنم درست شد!؟! مگه بازي شروع شده؟؟؟بازي فرداي دوست عزيز

ولي دو نكته:

1.پرسپوليس تا حالا واسه كدوم تيم تو اين فصل تونسته جهنم درست كنه كه ما دوميش باشيم؟؟؟

2.كدوم تيم تا حالا تو اين فصل تونسته واسه ما جهنم درست كنه كه شما دوميش باشين؟؟؟

نكته مهم :استقلال واسه تيماي قوي تر از شما تو زمين خودشون جهنمي درست كرده كه تو بازي دعا مي كردن بازي هر چه زودتر تموم بشه و تا حالا همين تيماي قوي تر از شما نتونستن واسه ما جهنم كه سهله يه آتيش كوچيك به پا كنن چه برسه به شما

افشین جان شنیدی که میگن مرگ یه دفعه سرو کلش پیدا میشه
پرسپولیس هم گذاشته تا یهو حالتون رو بگیره.................
راستی گفتی که کدو تیما تونستن تا حالا توی این فصل براتون جهنم درست کنن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
جوابت خیلی سادس بورو نیگا کن ببین تا هفته ی 9 و 10 کدوم تیم ته جدول بود..........
یادت اومد .................................................
ما که نمیدونیم استقلال بود...................

آخرین ویرایش:

sanzy

عضو جدید
استقلال :w14::w14::w14:استقلال

amin.1988

عضو جدید
کاربر ممتاز
فقط استقلال

ولی چه فایده. همش مساوی میشه. من شنیدم کمیته انضباطی بهشون دستور میده که باید مساوی کنین تا تماشاگرا با هم درگیر نشن !

بالا