................
مَرد اونه که از سر کار رسیده بپر پای سینک و بعدش غذا بذاره و ...
وظیفه؟؟؟؟
کی گفته کار خونه وظیفه خانمه؟کجا نوشته؟
خب بره سر کار ولی ماهی 4میلیون پول در بیاره بعد بیاره دو دستی تقدیم آقاش کنه..................وظیفه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نگو خندم میگیره اگه الان مادر شما داره کارای خونه رو انجام میده فقط داره بهت لطف میکنه این با اون زمین تا اسمون فرق داره
بیا تا رو دادیم داره کولی میگیره، اصلا نباید دست به سیاه و سفید بزنه
که نزنییییییییییییییییییییی؟ چی؟
همینه.............بعدشم رفیقاش بیان خونه اونو، کامپیوتر بزنن به تلویزیونو، فوتبالو شروع کنن، گفته باشم من اولم
باشه هر چی تو بگی درستهوظیفه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نگو خندم میگیره اگه الان مادر شما داره کارای خونه رو انجام میده فقط داره بهت لطف میکنه این با اون زمین تا اسمون فرق داره
از پیدایش انسان تا کنونوظیفه؟؟؟؟
کی گفته کار خونه وظیفه خانمه؟کجا نوشته؟
پر تو سایت، بچرخی میبینیکی بد حرف زده بگو خودم..............![]()
بیا تا رو دادیم داره کولی میگیره، اصلا نباید دست به سیاه و سفید بزنه
که نزنییییییییییییییییییییی؟ چی؟
خب بره سر کار ولی ماهی 4میلیون پول در بیاره بعد بیاره دو دستی تقدیم آقاش کنه..................
خوبه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من نمیدونم این خانما چی فکر میکنن در مورد زندگی................
اگه 4 میلیون بیاره خودم نوکرشم، تمام کارای خونو رو میکنمخب بره سر کار ولی ماهی 4میلیون پول در بیاره بعد بیاره دو دستی تقدیم آقاش کنه..................
خوبه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دیگه سلامتیدیگه چی؟
اگه 4 میلیون بیاره خودم نوکرشم، تمام کارای خونو رو میکنم
وحید خانومت رفت سرکار،صبحا بیا باهم گیم بزنیم
دیگه سلامتی
خب بره سر کار ولی ماهی 4میلیون پول در بیاره بعد بیاره دو دستی تقدیم آقاش کنه..................
خوبه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خوبه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سرکارم نمیریم میشینیم خونه حالشو می بریم.
شما هم باید برید بیرون کار کنید هم کارای خونه رو انجام بدید.دلم واستون میسوزه!![]()
بله...4 میلیون...والا من الان هر چی زندگی دورم میبینم زنو شوهر دارن با هم کار میکنن بعدشم 4 میلیون؟؟؟؟
اگه شوهر من 4 میلیون در بیاره که کلفت میگیرم که واسش غذای گرمونرم بپزه![]()
سلام
اول از همه با خدا و متدین باشه.
توقع ظاهر بسیار زیبا ندارم چون زیبایی بیش از حد ظاهری خوب نیست اما چهره اش خوب باشه و آراسته باشه.
خانه داری هم یکی از مسئولیت هایی ست که خانم ها خیلی بهتر از آقایون از عهده اش برمیان.
بنابر این منم مثل بقیه انتظار دارم خانمم خانه داری رو به خوبی بتونه انجام بده و البته کمکش هم خواهم کرد.
اما در نهایت مدیریت منزل با خانمه و اگه قرار باشه درس و کار به این مدیریت لطمه بزنه درست نیست...
دوست ندارم اصلا مادی گرا باشه و در راس مادیات براش مطرح باشه.البته کسی که واقعا با ایمان باشه مطمئنا همچین ویژگی رو نخواهد داشت.
بنابراین فکر میکنم اگر کسی متدین باشه به معنای واقعی .در کنار اون ایمان خیلی از خصوصیات لازم رو داره و دیگه نیازی به ذکر بقیه موارد نیست.
والا من الان هر چی زندگی دورم میبینم زنو شوهر دارن با هم کار میکنن بعدشم 4 میلیون؟؟؟؟
زنگ نه، برای ایشون باید صلوات بفرستییه مرد دیگه هم اومد ...بزن زنگو
یه مرد دیگه هم اومد ...بزن زنگو
سلام
توقع ظاهر بسیار زیبا ندارم چون زیبایی بیش از حد ظاهری خوب نیست اما چهره اش خوب باشه و آراسته باشه.
خانه داری هم یکی از مسئولیت هایی ست که خانم ها خیلی بهتر از آقایون از عهده اش برمیان.
بنابر این منم مثل بقیه انتظار دارم خانمم خانه داری رو به خوبی بتونه انجام بده و البته کمکش هم خواهم کرد.
اما در نهایت مدیریت منزل با خانمه و اگه قرار باشه درس و کار به این مدیریت لطمه بزنه درست نیست...
دوست ندارم اصلا مادی گرا باشه و در راس مادیات براش مطرح باشه.البته کسی که واقعا با ایمان باشه مطمئنا همچین ویژگی رو نخواهد داشت.
بنابراین فکر میکنم اگر کسی متدین باشه به معنای واقعی .در کنار اون ایمان خیلی از خصوصیات لازم رو داره و دیگه نیازی به ذکر بقیه موارد نیست.
ممنون....خودش دستش چلاقه تو براش کلفت بگیری، خودش میگیره تو رو میخواد چیکار
سلام
جفتی با هم بشینیدوووووووووووووووووووووووووووووووای چه حالی میده![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
وسواس در ازدواج | مشاوره ازدواج | 2 | |
K | دانستنی های قبل از ازدواج | مشاوره ازدواج | 0 | |
E | مشورت در مورد بحث مهریه در ازدواج | مشاوره ازدواج | 37 | |
A | شرایط ازدواج رو دارم یا نه؟ | مشاوره ازدواج | 152 | |
![]() |
چرا باید با یک شخص خاص ازدواج و سال ها با او زندگی کنیم | مشاوره ازدواج | 38 |