قوانین ده گانه شهید مجتبی علمدار

bitajan

کاربر فعال تالار اسلام و قرآن ,
کاربر ممتاز
سلام به همه ي دوستان

ممنون از حضورتون بقيه دوستان هر وقت تونستن گزارش بدن

دوستان يه سوال:

چطوري بريم از ديگران حلاليت بگيريم؟؟ يكم كه نه،خيلي سخته

اين همه غيبت و حرفايي كه شنيديم و گفتيم و اشتباهاتي كه قبلا داشتيمو چطوري بايد تلافي كرد؟؟

چطوري بگيم حلالم كن؟؟

bitajan

کاربر ممتاز
هفته ي سوم

هفته ي سوم

قانون اول:
حداقل روزی ده آیه قرآن را باید بخوانم.
اگر روزی کوتاهی کردم و به هر دلیلی نتوانستم این ده آیه را بخوانم روز بعد باید حتما" یک جز کامل بخوانم.

ترك گناه: 2-نماز(واجب) (انس بیشتری با خدا بگیریم)

قانون دوم: حداقل روزی دو رکعت نماز قضا بخوانم. اگر روزی به هر دلیلی نتوانستم این دو رکعت را بخوانم.
باید نماز قضای 24 ساعت را بخوانم(17 رکعت)

3-کینه و شک (تا وقتی دل از این کینه ها خالی نباشه نمیتونه راحت کاراشو بکنه و با مردم کنار بیاد)
+

قانون سوم: هر شب قبل از خواب باید دو رکعت نماز تقرب بخوانم.
اگر به هر دلیلی نتوانستم این دو رکعت را بجا بیاورم.
روز بعد باید 2000 ریال صدقه بندازم و 8 رکعت نماز قضا بجا بیاورم.

4-اخلاق

اگه ميشه در مورد اخلاق نظراتتون رو بذارين

يا حق

F A R Z A N E

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام به همه ي دوستان

ممنون از حضورتون بقيه دوستان هر وقت تونستن گزارش بدن

دوستان يه سوال:

چطوري بريم از ديگران حلاليت بگيريم؟؟ يكم كه نه،خيلي سخته

اين همه غيبت و حرفايي كه شنيديم و گفتيم و اشتباهاتي كه قبلا داشتيمو چطوري بايد تلافي كرد؟؟

چطوري بگيم حلالم كن؟؟

سلام بیتا جون:gol:
یادمه یه بار تو برنامه ی سمتِ خدا یکی همین سوالو پرسید و کارشناسِ برنامه که یادم نیست کی بود!:)
گفتن که حلالیت گرفتن خوبه ، مثلا به طرف خیلی دوستانه بگیم حلالمون کن، در همین حد و این درست نیست که بگیم فلانی من غیبتتو کردم حلالم کن!اعتراف به گناه فقط پیشِ خداوند با ارزشه و بس و نباید پیشِ بنده ی خدا گفته بشه
ولی باز خیلی سخته حلالیت گرفتن

bitajan

کاربر ممتاز
سلام قربانت فرزانه جان ميدوني جرات ميخواد اونم با اين كسايي كه اطرافم هستن بعضيهاشون تو ديدشون هستم و اصلا حرفامو نميفهمن اينكه بهشون بگم حلالم كن ...جهنم مياد جلوي چشام انقدر در مورد كارام سوال ميپرسن و يه جورايي ...... كه سردرد ميگيرم چرا رفتي راهپيمايي ؟؟ چرا اينطوري هستي ؟؟ چرا نيومدي تولد؟؟ چرا چادر ميپوشي؟؟ فقط اگه قسمت بشه برم شلمچه ، اينطوري يه نقطه اميد هستش كه حلاليت بخوام توكل به خدا ممنون فرزانه جان شرمنده كه نميتونم بابت گل يه پيام تلافي بهت بدم قربانت:gol:

F A R Z A N E

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام قربانت فرزانه جان ميدوني جرات ميخواد اونم با اين كسايي كه اطرافم هستن بعضيهاشون تو ديدشون هستم و اصلا حرفامو نميفهمن اينكه بهشون بگم حلالم كن ...جهنم مياد جلوي چشام انقدر در مورد كارام سوال ميپرسن و يه جورايي ...... كه سردرد ميگيرم چرا رفتي راهپيمايي ؟؟ چرا اينطوري هستي ؟؟ چرا نيومدي تولد؟؟ چرا چادر ميپوشي؟؟ فقط اگه قسمت بشه برم شلمچه ، اينطوري يه نقطه اميد هستش كه حلاليت بخوام توكل به خدا ممنون فرزانه جان شرمنده كه نميتونم بابت گل يه پيام تلافي بهت بدم قربانت:gol:

اگرم نشد نهایتش اینه که استغفار کنیم قبول دارم به خیلیا نمی شه گفت حلالم کن!!! امیدوارم حتما بری شلمچه :gol:
منم تا حالا نرفتم با این اتفاقاییم که افتاد دیگه مطمئنا نمی رم!ا:w05:
این حرفا چیه بابا همین که خودت اینقد گلی خودش کلیه

التماسِ دعا دوست جونییییییییییییم:gol:

bitajan

کاربر ممتاز
اگرم نشد نهایتش اینه که استغفار کنیم قبول دارم به خیلیا نمی شه گفت حلالم کن!!! امیدوارم حتما بری شلمچه :gol:
منم تا حالا نرفتم با این اتفاقاییم که افتاد دیگه مطمئنا نمی رم!ا:w05:
این حرفا چیه بابا همین که خودت اینقد گلی خودش کلیه

التماسِ دعا دوست جونییییییییییییم:gol:

قربانت ممنون :w27::w30:،منم معلوم نيست برم ، انقدر دلم ميخواااااااااااد ...... انشاءالله قسمت بشه باهم ميريم(وااااي فقط اگه نشه!!!)

از همه دوستان ممنون بابت حضورشون

بقيه دوستان گزارش كار بدين... تا باهم پيش بريم....فقط از دوستان معذرت ميخوام كه نتونستم اطلاع بدم سرعت اينترنت خيلي پايين بود:redface:

**آگاهدخت**

مدیر تالار اسلام و قرآن
مدیر تالار
سلام

طاعات همگی قبول

نماز قضا خوندن برام سخت بود ولی جریمه نشدم البته نماز قضایی هم ندارم از این به بعد بجاش دو رکعت هدیه برای اموات میخونم

توفیق تلاوت قرآن هم مثل گذشته نصیبم شد

ولی مطمئنم برای نماز تقرب جریمه میشم

التماس دعا

حلما68

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
اگر حلالیت طلبیدن باعث مفسده دیگری بشود مانند ایجاد کدورت لازم نیست به او بگوید بلکه صرف استغفار (برای خود و برای فرد )یا اینکه به نیت او صدقه ای بدهد کفایت می کند یا اینکه برای اینکه این گونه مسائل هم پیش نیاید می تواند به طور کلی بگوید از خطاهایم بگذر واینکه بگوید شاید در گذشته در مورد شما مرتکب غیبت شده ام بدون اینکه بگوید چه گفته است.

مسروری

عضو جدید
کاربر ممتاز

سلام

یک روز به من ودوست همکلاسی ام گفتن بعد کلاس بمونید کارتون دارم
ما خیلی تعجب کردیم با توجه به اینکه میدونستیم شغل اصلیشون توی دانشگاه چیز دیگه هست و تدریس واحد عملی رو هم بر عهده گرفته اند یک مقدار نگران شدیم
همه که رفتند درب رو بستند و ازما دعوت کردند بنشینیم

از جبهه وجنگ گفتند واز دردهایی که بعد جنگ توی جامعه می بینند وبراشون دردناکه
بعد ازمون گله کردند
گفتند چطور میشه که آدم هایی که براتون گفتم هزارو یک جور ترفند بکار میبرندواز هرجای دنیا که باشه همدیگر وپیدا میکنند ودور هم جمع میشند ولی شماهانمیگردید افراد مثل خودتون رو پیدا کنید برنامه ریزی کنید همدیگر روبشسناسید وبدیها رو .........

من وپریا دوستم ،اون روز گیج ومتحییر از اتاقشون در اومدیم

یادش بخیر رییس حراست دانشگاه بودند هرجا هستند انشالله صحیح وسلامت

کاش میشد بهشون میگفتم بیایید ببینید اینجا چه خبره استاد ..................

خوش بسعادت تک تک شما که اینطور با شهدا زندگی میکنید

bitajan

کاربر ممتاز

سلام

یک روز به من ودوست همکلاسی ام گفتن بعد کلاس بمونید کارتون دارم
ما خیلی تعجب کردیم با توجه به اینکه میدونستیم شغل اصلیشون توی دانشگاه چیز دیگه هست و تدریس واحد عملی رو هم بر عهده گرفته اند یک مقدار نگران شدیم
همه که رفتند درب رو بستند و ازما دعوت کردند بنشینیم

از جبهه وجنگ گفتند واز دردهایی که بعد جنگ توی جامعه می بینند وبراشون دردناکه
بعد ازمون گله کردند
گفتند چطور میشه که آدم هایی که براتون گفتم هزارو یک جور ترفند بکار میبرندواز هرجای دنیا که باشه همدیگر وپیدا میکنند ودور هم جمع میشند ولی شماهانمیگردید افراد مثل خودتون رو پیدا کنید برنامه ریزی کنید همدیگر روبشسناسید وبدیها رو .........

من وپریا دوستم ،اون روز گیج ومتحییر از اتاقشون در اومدیم

یادش بخیر رییس حراست دانشگاه بودند هرجا هستند انشالله صحیح وسلامت

کاش میشد بهشون میگفتم بیایید ببینید اینجا چه خبره استاد ..................

خوش بسعادت تک تک شما که اینطور با شهدا زندگی میکنید

سلام خيلي ممنون

هنوز هم با خوندن كتابهاي شهدا ميشه درد و ظلمي كه داره ميشه رو احساس كرد ولي...

وقتي رفته بودم راهپيمايي ، از اول مسير كه راه افتاديم هر قديمي كه برداشتيم جمعيت زياد و زياد تر ميشد

وقتي بينشون بودم حرفاي دلشون شنيدني بود ، دستي كه مادر بلند كرده بود و دعا ميكرد كسي كه بچه كوچيكش آورده بود و سرباز آقا ميدونست و شعارهايي كه ميدادن و پشتش دعا ميكردن ديدني بود

بهترين روز بود ، واقعا از ته قلب به ملت ايران افتخار ميكردم.... استادتون اينارو ديده و به شما هم افتخار ميكنه

مسروری

عضو جدید
کاربر ممتاز

الهی ؛ اگر چه درویشم ولی داراتر از من کیست، که تو دارایی منی...

الهی ، دربسته نیست ، ما دست و پا بسته ایم...

خدایا!می دونم هیچ گاه باری رو بر دوش ما نمی ذاری که از عهده حمل اون برنیایم...

برای پیمودن ادامه مسیر به کمکت احتیاج داریم...

bitajan

کاربر ممتاز

[FONT=courier new, courier, mono]امام سجاد عیه السلام میفرمایید:[/FONT]

من ثبت علی ولایتنا فی غیبه قائمنا

اعطاه الله اجر الف شهید مثل شهداء

بدرو احد.

هرکس در دوران غیبت قائم ما برولایت

ما ثابت واستوار بماند خداوند پاداش هزار

شهید همانند شهدای بدرواحد را به او عطا میفرمایید.

گزارش كار اين هفته
(( لطفا در مورد تمامي قوانين گزارش بذارين ))

bitajan

کاربر ممتاز
سلام به همه

اين هفته اصلا نتونستم نماز تقرب بخونم

راستش نتونستم جريمه هامو انجام بدم

چند روز آخر وضعيت بدنم خراب و خراب تر شد

در مورد اخلاق يكم مطالعه كردم ولي زياد از اين قانون نمره نميارم

اگه ميشه بقيه هم نظر بذارن......اگه موافق هستين اين هفته دوباره همين برنامه رو انجام بديم

نمره ي من صفر........

m4material

مدیر تالار مهندسی مواد و متالورژی
مدیر تالار
سلام به همگي دوستان

الحمدالله اين هفته به هر 3 قانون رسيدم

براي اخلاق هم قرار شده كتاب معراج السعادة رو بخونم البته به همراهي يكي از دوستان

ان شاءاله بتونم همينطور ادامه بدم

موافقم، همين هفته هم همينو ادامه ميديم، اينجوري بيشتر ملكه ميشه

موفق باشيد

ياحق

F A R Z A N E

عضو جدید
کاربر ممتاز
یعنی بدتر از این دیگه نمی شد!!!
روزایی کِ بیکار بودم یعنی دو سه روز اول هفته همه ی قانونا ،بعدش دیگه کلا نماز تقرب رو گذاشتم کنار جریمم فقط صدقه اجرا شد:(
الانم فقط قرآنمو می خونم!

پ.ن : به نظر من دیگه قانونِ جدید اضافه نشه تا همین قوانین ملکه ی ذهنمون بشه مثلا برایِ من خوندنِ قرآن و نماز قضا بیشتر جا افتاده تا نمازِ تقرب !!! چون پیش میومد که کلا فراموشش می کردم!!!!!!!

حلما68

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
سلام
منم فقط تونستم قرآنمو بخونم
وقتی گناه میکنم دیگه روی نماز تقرب خوندنو ندارم:(

بچه ها هر جا هر نکته ای دیدید ترو خدا بذارید
منم کتاب طرحی برای زندگی دینی رو دارم میخونم انشا الله نکته ای بود براتون مینویسم
البته شماها همه استادین و من شاگرد
انشا الله بیشتر فیض ببریم

من پارسال یه اردویی با دانشگاه رفته بودم جاتون خالی خیلی عالی بود
استادمون خیلی آدم نازنینی بود یکی از برنامه هامون این بود که هر روز از هرچیزی که میبینیم درس بگیریم و بنویسیم
یادش بخیر اولین باری که استاد اینو گفتن از یه جاده ی بیابونی رد میشدیم که هیچ کدوم نمیدونستیم چه درسی میشه گرفت و چی باید بنویسیم
اما استاد گفتن این خاک درس زندگی و اخلاق به ما ادما میده
اینکه هرچیزی بهش میدیم با آغوش باز میگیره و به بهترین شکل بهمون پس میده
حتی اگر زشتو سیاه باشه...........
چرا ما که انسان هستیم نباید این طور باشیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

ای کاش بتونیم هر روز یا یه روز در میون حد اقل یه درس اخلاق بگیریم از هر چیز و هر کسی و برای خودمون (چون بعد ها دیگه ارزشش فراموشمون بشه )و اینجا برای استفاده ی دوستان بنویسیم
اگر دنبالش باشیم حتما پیدا میشه مطمئنم

التماس دعا:gol:

bitajan

کاربر ممتاز
سلام به همه

ممنون از حضور گرمتون

منم با نظر همه موافقم :

هر نكته اي و درسي تو اين مدت بدست آورديم براي همديگه بذاريم

فقط بچه ها اگه ميشه طوري پيش بريم كه واسه سال جديد آمادگي پيدا كرده باشيم

راستي شبكه قرآن هر روز ساعت 10:40تا 10:45 خانه محبت خيلي خوبه البته بقيه برنامه هاش مثل شب آسماني هم خيلي خوبه .من واقعا ازشون خيلي استفاده ميكنم

اينم سايتشه:
http://qurantv.ir/web/quran/home

راستي از همه خواهش ميكنم يه دفتري براي كارها و برنامه هاي هر روزشون داشته باشن اين كار باعث ميشه همه چي(مخصوصا بدونيم چقدر نماز قضا خونديم) و هم كارامونو فراموش نكنيم

من يه تقويمي كه چند ساله دارمش رو برداشتم(البته هر بار دارم رو صفحاتش فكر ميكنم كه چيكار كنم كه بهتر و نظم بيشتري داشته باشه )

شرمنده زياد شد
التماس دعا:gol:

حلما68

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
قال رسول الله صلي‌الله‌عليه‌وآله:يكمَلُ المُؤمن ايمانه حَتّي يحتَوي علي مِائَةِ وَ ثَلاث خِصال: فِعلٌ و عَمَلٌ و نِيةٌ و باطِنٌ و ظاهرٌ.
فقال اميرالمؤمنين عليه‌السلام: يا رسول الله مَا المِائَة و ثَلاث خِصال؟ فقال صلي‌الله‌عليه‌وآله: يا علي مِن صِفاتِ المُؤمِن أن يكونَ جَوّالُ الفِكر، جوهَرّي الذِكر، كَثيراً عِلمُهٌ عَظيماً حِلمُه، جَميلَ المُنازِعَة،...
پيامبر اكرم صلي‌الله‌عليه‌وآله به علي عليه‌السلام فرمود: مؤمن كامل داراي 103 صفت است و اين صفات در پنج شاخه خلاصه مي‌شود، صفات عملي گذرا و صفات عملي مستمر نيت، صفات ظاهري و باطني. سپس اميرمؤمنان فرمود: اي رسول خدا اين 103 خصلت چيست؟
حضرت فرمودند: اي علي از صفات مؤمن اين است كه هميشه فكر مي‌كند و ذكر خدا را در آشكار مي‌گويد، علم او كثير و حوصله و تحمّلش زياد است و در منازعات هم زيبا برخورد مي‌كند.(بحارالانوار، ج 64، ص 310)
اين حديث در واقع يك دوره اخلاق اسلامیhttp://www.tebyan.net/index.aspx?pid=432 است، كه حضرت رسول صلي‌الله‌عليه‌وآله خطاب به علي عليه‌السلام آن را بيان مي‌كند، كه در پنج گروه خلاصه مي‌شوند كه عبارتند از :

- فعل
- عمل
- نيت
- باطن
- ظاهر

حلما68

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
اوّلين صفت مؤمن: مؤمن «جوّال الفكر» است، يعني كسي نيست كه فكرش متحجّر، جامد و راكد باشد بلكه دائماً در جولان است و هميشه فكر مي‌كند و به جايگاه تازه‌اي مي‌رسد و به حدّي از علم قانع نيست. فكر است كه نشان دهنده اهميت فكر است. افضل اعمال مؤمن تفكّر است. اگر به عاقبت امور فكر كنيم كمتر دچار مشكلات مي‌شويم.

دوّمين صفت مؤمن : «جوهري الذكر» است به معني آشكار كردن ذكر است، در دستورات اسلامي هم ذكر جلي(آشكار) داريم و هم ذكر خفي (پنهان) و يا صدقه و زكات هم مخفي داريم و هم آشكارا، كه هر يك فايده‌اي خاص دارد، در جايي كه آشكار است در واقع تبليغ است و در جايي كه مخفيانه است اثر مخصوص به خودش را دارد.

سوّمين صفت مؤمن : «كثيراً علمه» يعني علم او زياد است، در احاديث داريم كه ثواب به اندازه علم و عقل است، يعني ممكن است كسي دو ركعت نماز بخواند و در مقابل، ديگري صد ركعت ولي آن دو ركعت ثوابش بيشتر باشد، در واقع عبادت ضريب دارد و ضريب عبادت علم و عقل است.

حلما68

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
چهارمين صفت : مؤمن «عظيماً حلمه» است يعني به همان اندازه كه علمش زياد مي‌شود حلم او هم زياد مي‌شود. انسان عالم در اجتماع با افراد زيادي سر و كار دارد، اگر حلم نداشته باشد دچار مشكل مي‌شود. به عنوان مثال مي‌توان به حلم و بردباري حضرت ابراهيم عليه‌السلام اشاره نمود. آلوده‌تر از قوم لوط در اقوام گذشته نداريم و عذاب آنها هم دردناك‌تر از همه بود به گونه‌اي كه شهرهاي آنها زير و رو شد و بعد باران سنگ بر آنها باريد، با همه اينها وقتي فرشتگان براي عذاب اين قوم نازل شدند ابتدا خدمت حضرت ابراهيم رسيدند و به او خبر ولادت فرزندي را دادند كه ابراهيم خوشحال شد، بعد درباره قوم لوط شفاعت كرد. «فَلَمَّا ذَهَبَ عَنْ إِبْرَاهِيمَ الرَّوْعُ وَجَاءتْهُ الْبُشْرَى يجَادِلُنَا فِي قَوْمِ لُوطٍ؛ إِنَّ إِبْرَاهِيمَ لَحَلِيمٌ أَوَّاهٌ مُّنِيبٌ چون وحشت از ابراهيم برفت و شادماني جايش را بگرفت ، با ما در باره قوم لوط به مجادله برخاست؛ ابراهيم بردبار است و نازکدل است و فرمانبردار است». (هود/74و75) خيلي حلم مي‌خواهد كه انسان در مورد چنين قومي شفاعت كند و اين نشان دهنده كرامت و حلم و سعه صدر حضرت ابراهيم است، پس انسان بايد حلمش كثير باشد و تا جايي كه مي‌تواند اصلاح كند نه اين كه حذف كند.

حلما68

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
پنجمين صفت مؤمن: «جميل المنازعة» است اگر با كسي بحث و گفت وگويي دارد زيباست، و جنگ و جدال نيست. آيا بايد هر موضوعي را بهانه كنيم و ميدان جنگ تازه‌اي را راه بياندازيم يا عقل مي‌گويد زمان، زمان وفاق و اتّحاد است؟ اگر گفتگو و اعتراضي هم هست به صورت «جميل المنازعة» كه از صفات مؤمن است مطرح شود و قوانين را معيار قرار دهيم و معيارهاي وحدت را داشته باشيم.

ششمين صفت : مؤمن «كريم المراجعة» است، يعني مراجعاتش كريمانه است كه دو احتمال دارد:
1- مراجعاتي كه مردم به او دارند كريمانه برخورد مي‌كند، يعني يا الان توانايي آن را دارد و انجام مي‌دهد يا وعده انجام آن را در آينده مي‌دهد و يا نمي‌تواند انجام دهد كه عذرخواهي مي‌كند، قرآن مي‌فرمايد: « قَوْلٌ مَّعْرُوفٌ وَمَغْفِرَةٌ خَيرٌ مِّن صَدَقَةٍ يتْبَعُهَآ أَذًى وَاللّهُ غَنِي حَلِيمٌ ؛ گفتار نيکو و بخشايش ، بهتر از صدقه‌اي است که آزاري به دنبال داشته باشد، خدا بي‌نياز و بردبار است.» (بقره/263)
2- مراجعه‌اش به ديگران كريمانه است يعني اگر از كسي چيزي مي‌خواهد مؤدّبانه است و طلبكارانه نيست و اصرار نكرده و طرف را شرمنده نمي‌كند. وقتي در جلسه‌اي مي‌نشيند سعي مي‌كند تعليم و تعلّم در آن باشد و به غيبت و چيزهايي كه به درد او نمي‌خورد و فايده‌اي براي او ندارد نمي‌پردازد
هفتمين صفت : مؤمن «أوسع الناس صدراً» است، يعني سينه‌اش از همه گشاده‌تر است.
قرآن در مورد سعه صدر مي‌فرمايد:« فَمَن يرِدِ اللّهُ أَن يهْدِيهُ يشْرَحْ صَدْرَهُ لِلإِسْلاَمِ وَمَن يرِدْ أَن يضِلَّهُ يجْعَلْ صَدْرَهُ ضَيقًا حَرَجًا ؛هر کس را که خدا خواهد که هدايت کند دلش را براي اسلام مي گشايد ، و هر، کس را که خواهد گمراه کند قلبش را فرو مي بندد.» (انعام/125)
«سعه صدر» به چه معني است؟ : اشخاصي كه شرح صدر دارند همه چيز را تحمّل مي‌كنند ( ناملايمات، مشكلات، حوادثِ سخت...) بدگويي‌ها در آنها اثر نكرده و زود نااميد نمي‌شوند. حوادث، علوم، دانش‌ها و معارف را در خود جاي مي‌دهند و اگر كسي درباره آنها بدي كند در گوشه‌اي از ذهن خود جاي مي‌دهند و تمام وجودشان را پر نمي‌كند ولي كساني كه ضيق الصدر هستند با اندك ناملايماتي جابه جا شده و پذيرش و تحمّل و حوصله ندارند.
هشتمين صفت : مؤمن «اذلّهم نفساً» است، «ذلت» در لغت عرب به معني تواضع و «ذلول» به معني رام است، ولي در فارسي ذلّت يك بار منفي دارد پس اين صفت به معني تواضع است يعني مؤمن تواضعش زياد است و در مقابل مردم تواضع مي‌كند، به كوچك و بزرگ آنها احترام مي‌كند، و توقع ندارد همه به او احترام بگذارند.
نهمين صفت :مؤمن «ضحكه تبسماً» است، مؤمن با صداي بلند نمي‌خندد در روايات داريم كه پيامبر هيچگاه با صداي بلند نخنديد، پس خنده مؤمن هم مؤدّبانه است.
دهمين صفت : مؤمن «اجتماعه تعلّماً» است يعني مؤمن وقتي در جلسه‌اي مي‌نشيند سعي مي‌كند تعليم و تعلّم در آن باشد و به غيبت و چيزهايي كه به درد او نمي‌خورد و فايده‌اي براي او ندارد نمي‌پردازد.

آخرین ویرایش:

bitajan

کاربر ممتاز

پيامبر صلى‏لله‏ عليه ‏و ‏آله :

مَنِ الْتَمَسَ رِضَى اللّه‏ِ بِسَخَطِ النّاسِ رَضىَ اللّه‏ُ عَنْهُ وَ اَرْضى عَنْهُ النّاسَ وَ مَنِ الْتَمَسَ رِضَى النّاسِ بِسَخَطِ اللّه‏ِ سَخِطَ اللّه‏ُ عَلَيْهِ وَ اَسْخَطَ عَلَيْهِ النّاسَ؛

هر كس رضاى خدا به خشم مردم جويد، خداوند از او خشنود شود و مردم را از او خشنود كند و هر كس رضاى مردم را به خشم خدا جويد، خداوند بر او خشم گيرد و مردم را از او خشمگين كند.

**گزارش كار**

دوستان اگه ميشه اين هفته در گزارش كارتون دليل موفقيتتون رو هم بگين

درضمن:

بگين كه هدف ما از انجام اينها چيه؟!

آيا بايد همه قوانين رو مو به مو اجرا كنيم ؟

مسروری

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام به همگی
من فقط قانون اول رو اجرا کردم
قرائت روزانه کلام خدا
برای اجرای قانون دوم وسوم کمی تنبلی می کنم
به نظر من اینکه ما مرتب برنامه ای رو اجرا ودنبال کنیم خوبه ولی نباید جوری بشه که
مرتب برامون دل نگرانی انجام دادان یا ندانش رو به همراه داشته باشه

از همه التماس دعا دارم
:gol: