![]()
پيامبر صلىلله عليه و آله :
مَنِ الْتَمَسَ رِضَى اللّهِ بِسَخَطِ النّاسِ رَضىَ اللّهُ عَنْهُ وَ اَرْضى عَنْهُ النّاسَ وَ مَنِ الْتَمَسَ رِضَى النّاسِ بِسَخَطِ اللّهِ سَخِطَ اللّهُ عَلَيْهِ وَ اَسْخَطَ عَلَيْهِ النّاسَ؛
هر كس رضاى خدا به خشم مردم جويد، خداوند از او خشنود شود و مردم را از او خشنود كند و هر كس رضاى مردم را به خشم خدا جويد، خداوند بر او خشم گيرد و مردم را از او خشمگين كند.
**گزارش كار**
دوستان اگه ميشه اين هفته در گزارش كارتون دليل موفقيتتون رو هم بگين
درضمن:
بگين كه هدف ما از انجام اينها چيه؟!
آيا بايد همه قوانين رو مو به مو اجرا كنيم ؟
سلام به همگي دوستان عزيز
و سلام مخصوص به بيتا خانم و تشكر ويژه از ايشون بابت پيگيريهاشون
اميدوارم همگي خوب و خوش و سلامت باشيد
الحمدالله اين هفته هم هر 3 قانون رو اجرا كردم.
در اين برنامه خداوند خيلي لطف كردند تا بتونم به همشون برسم و اميدوارم در مابقي كارهايي كه نيت خدايي داره موفق باشيم
فكر كنم بهتر باشه نوع فعاليتهامونو هم بگيم
در مورد قرآن روزانه سعي كردم كه هر شب بخونم، يعني قبل از خواب، البته براي خودم موارد ديگه اي هم قرار دادم،از جمله خوندن آية الكرسي و 3 بار سوره صمد و سوره ناس و فلق و تكاثر و حمد؛ يعني اگه قرآن رو هم نخونم هم اينا رو ميخونم كه برنامه رعايت بشه،گوش شيطون كر الان سوره هاي بقره و آل عمران رو خوندم.
در مورد نماز تقرب هم طوري شده كه تا نخونم نميخوابم، يه جور ملكه ذهن، اميدوارم همينطور باقي بمونه
اما در مورد نمازهاي قضا، من اينطور با خودم قرار گذاشتم كه از شنبه شروع ميكنم و تا چهارشنبه يكي از 5 وعده رو به ترتيب ميخونم، يعني شنبه دو ركعت نماز صبح قضا، يكشنبه هم چهار ركعت نماز ظهر قضا تا چهارشنبه و در روزهاي پنجشنبه و جمعه هم فقط دو ركعت نماز قضا ميخونم، اينجوري روزهاي هفته هركدوم براي خودشون نماز قضاي جداگانه دارن.
مهمترين هدف هم به نظر بنده حقير اينه كه فراموش نكنيم عبادت خداوند در اولويته و در برنامه هاي زندگيمون علاوه بر نمازهاي واجب،بايد براي عبادت خداوند بيشتر و بهتر برنامه ريخت، فقط بايد مراقب باشيم كه دچار عادت نشيم، چون بايد آگاهانه باشه تا تاثيرگذار باشه.
يه حكمي هست كه ميگه لازم نيست اون عمل يا مناجات رو در حالي كه حال نداريم كامل انجام بديم، گاهي اوقات ميشه كه من مثلا حال ندارم كه قرآن بخونم، دلايل متفاوت داره،شايد خستگي، شايد توفيق نداشتن، چون ممكنه ناشي از اين باشه كه خداي نكرده گناهي كرده باشيم و نتونم تو اون شب انجام بديم، براي همين ميشه مثلا به 2-3 آيه اكتفاء كرد، براي همين جريمه گذاشتيم كه انجامش بديم و زماني كه حال پيدا كرديم انجامش بديم تا به قول معروف يه حال اساسي به هوسمون بديم:دي
ان شاءاله از عمل كننده هاي واقعي دينمون باشيم
التماس دعاي شديد
موفق باشيد
ياحق