اقای پارسا منم تعصبی ندارم ولی اب کشاورزی وپرورش ماهی از اب قنات تامین میشه واب زاینده رود هم مستقیم به منبع اب شرب وصل میشه که البته با اب چاه قاطی میکنن به خورد مردم میدن!من با حرف مسئولین کار ندارم من به عنوان یه ادم عادی دارم اظهار نظر میکنم همینطور که شما دنبال حق وحقوق خودتون هستید منم نمیتونم ببینم یکی داره بر علیهمون حرف میزنه!!اینکه دقیقا ابتونو کجا میبرن باید برید پیگیری کنید چون به مصرف کشاورزی اینجا نمیرسه
از لحاظ اینکه جز 10 استان برتر از لحاظ کشاورزیه چون مناطق خوش اب وهوا هم داره که واس کشاورزی خوبه و اصلن هم اب زایینده رود به این مناطق نمیاد
من خوب میدونم که یزد هم مهد قناته... مثل اصفهان و حتی بالاتر!! قناتایی که متاسفانه به دلیل تنبلی نسل فعلی و نسل قبل در لایروبی و صد البته حفر چاه های عمیق به جز تعداد محدودی همگی خشک شدن....
من خدای ناکرده علیه شما حرف نمیزنم ولی الآن دبی آب انتقالی از سرچشمه های زاینده رود به یزد 300 لیتر بر ثانیه ست (تا ابتدای سال 92 این قدر بود) در حالی که مقدار دبی لازم برای مصارف آب شرب این استان با ارفاق و ضریب اطمینان زیاد 500 لیتر بر ثانیه است و این یعنی مقدار فعلی بیش از 6 برابر مصرف شرب استان یزده!! به گفته خود مسئولین آب منتقل شده فقط برای شرب نیست و از کشاورزی گرفته تا صنایع فولاد و کاشی و حتی نوشابه سازی استفاده میشه!!
این که شما احساس میکنین کسی علیهتون صحبت میکنه متاسفانه نشأت گرفته از لحن و ادبیات استفاده شده توسط برخی مسئولین استان یزد و بخصوص نمایندگان مجلسه... متاسفانه پارسال بعد از اعتراض کشاورزای اصفهانی مسئولین یزدی طوری حرف زدن که انگار تمام استان اصفهان توی مرزهای استان یزد جمع شدن تا با مردم یزد بجنگن!!! در حالی که واقعا این طور نیست... من عرض کردم که آقای هاشمی آب رو بردن رفسنجان، آقای خاتمی بردن یزد و آقای احمدی نژاد گفتن آب چهار محال مال مردم چهار محال که منجر به حفر چاههای غیر مجاز و برداشت غیرقانونی آب همون شروع راه رودخونه شد....
پس یه بخش بزرگ از کمبود آب ناشی از این سه اقدام غیرمسئولانه بود! گسترش کارخونه های فولاد (غیر از ذوب آهن و فولاد مبارکه که از قدیم بودن...) و صنایعی که مصرف آبشون زیاده و صد البته کمبود بارش هم به این قضیه اضافه میشه!! البته مشکلات بخش آبیاری کشاورزی هم از قدیم وجود داشته و متاسفانه هیچ اقدامی از طرف مسئولین برای گسترش آبیاری نوین انجام نشد.........
دوست گرامی...
آب زاینده رود نه مال مردم اصفهانه و نه مال مردم چهارمحال و نه هیچ کس دیگه ای.... آب زاینده رود مال خود زاینده روده و رودخونه هم به هر کسی که توی مسیرشه یه حق آبه مشخص رو بخشیده!! حق آبه ای که هنوز پای قباله مادربزرگامون هست....ولی الآن فقط کاغذش مونده!! خداییش روا نیست که این کارها رو با یه رودخونه ای که پر از تاریخه!!!! بکنن....
اگه هم من این حرفها رو زدم هدفم این بود بلایی که سر زاینده رود آوردن خدای ناکرده سر کارون نیاد!! حتی به قیمت پر آب شدن زاینده رود (که البته قطعا هدف زاینده رود نیست) ...........