دوست عزیز همین الان به قرآن مراجعه کردم همچین آیه ای موجود نمیباشد....این آیه ای که گفتید فقط در مورد کنیزان وچگونه رفتار کردن با انها توضیح داده است....بیشتر مطالعه کنید خواهشا اگه خواستید معنی همین آیه را تمام و کمال براتون بنویسم که اتفاقا در مورد خوب و با عدالت رفتار کردن با زنها و حتی کنیزان نوشته شده....نه اینکه آیه ای که مینویسم مورد علاقه ام باشه اتفاقاً برعکس ولی تأثیر زیادی روم گذاشت:
عربیشو بلد نیستم
عین ترجمش:
سوره نساء ایه 25 :
زنان شوهردار بر شما حرامند مگر آنکه آنها را به اسارت بگیرید.![]()
این امضاتم آخر روحیسااااااااا ایولالیس الله بکاف عبده
آیا خداوند برای بنده اش کافی نیست
دوست عزیز همین الان به قرآن مراجعه کردم همچین آیه ای موجود نمیباشد....این آیه ای که گفتید فقط در مورد کنیزان وچگونه رفتار کردن با انها توضیح داده است....بیشتر مطالعه کنید خواهشا اگه خواستید معنی همین آیه را تمام و کمال براتون بنویسم که اتفاقا در مورد خوب و با عدالت رفتار کردن با زنها و حتی کنیزان نوشته شده....
سلام.
از قشنگترین آیه ها برای من که من رو همواره هدایت میکنه:
احزاب 53:
53 ـ اى کسانى که ایمان آورده اید! در خانه هاى پیامبر داخل نشوید مگر این که به شما براى صرف غذا اجازه داده شود (در حالى که قبل از موعد نیائید و) در انتظار وقت غذا ننشینید; اما هنگامى که دعوت شدید داخل شوید; و وقتى غذا خوردید پراکنده شوید، و (بعد از صرف غذا) به بحث و صحبت ننشینید; این عمل پیامبر را ناراحت مى نماید ولى از شما شرم مى کند (و چیزى نمى گوید); اما خداوند از (بیان) حق، شرم ندارد، و هنگامى که چیزى از وسائل زندگى را (به عنوان عاریت) از آنان =] همسران پیامبر[ مى خواهید از پشت پرده بخواهید; این کار براى پاکى دلهاى شما و آنها بهتر است; و شما حق ندارید رسول خدا را آزار دهید، و نه هرگز همسران او را بعد از او به همسرى خود در آورید که این کار نزد خدا بزرگ است!
دوست عزیز اولا خوب نبود که این بحثو تو این تاپیک میکردیدبخاطر حرف شما شک کردم نکنه شماره آیه رو اشتباه نوشته باشم و حدسم درست بود شماره آیه 24 (سوره نساء) بود:
وامحصنات من النساء الا ما ملکت ایمانکم کتاب الله علیکم.
و نکاح زنان محصینه (شوهردار) نیز برای شما حرام شد مگر آنزنان که متصرف و مالک شده اید، بر شماست که پیرو کتاب خدا باشید.
سلام.
از قشنگترین آیه ها برای من که من رو همواره هدایت میکنه:
احزاب 53:
53 ـ اى کسانى که ایمان آورده اید! در خانه هاى پیامبر داخل نشوید مگر این که به شما براى صرف غذا اجازه داده شود (در حالى که قبل از موعد نیائید و) در انتظار وقت غذا ننشینید; اما هنگامى که دعوت شدید داخل شوید; و وقتى غذا خوردید پراکنده شوید، و (بعد از صرف غذا) به بحث و صحبت ننشینید; این عمل پیامبر را ناراحت مى نماید ولى از شما شرم مى کند (و چیزى نمى گوید); اما خداوند از (بیان) حق، شرم ندارد، و هنگامى که چیزى از وسائل زندگى را (به عنوان عاریت) از آنان =] همسران پیامبر[ مى خواهید از پشت پرده بخواهید; این کار براى پاکى دلهاى شما و آنها بهتر است; و شما حق ندارید رسول خدا را آزار دهید، و نه هرگز همسران او را بعد از او به همسرى خود در آورید که این کار نزد خدا بزرگ است!
و درسی که از این آیه میگیرید چیه؟
درس چیه؟
جدی موجه نشدین؟
اینه که اگه ایمان اوردیم، نباید وارد خونه پیامبر بشیم مگه اینکه برای غذا مارو دعوت کرده باشه و وقتی غذا خوردیم زود بریم و نشینیم تعریف کنیم.چون پیامبر خجالتیه! اما خدا که نیست اون جای پیامبر میگه برید بیرون.
درس دیگه هم اینه که هرگز با زنان پیامبر ازدواج نکنیم. البته شما که دختری رو این موضوع از اول نمیشده حساب باز کنی. این قسمت کاملا مردونه است.
آیه های اطراف هم درس های مهمی برای اهل تفکر دارند. این یکی از اونها بود.
راستش خانه پیامبر که سهله، بلکه ادب حکم میکنه که آدم خونه هیچ کس بدون اجازه و خبر داشتن صاحبخونه نره.وقتی هم که رفت بعد از مدتی خودش پاشه بره نه اینکه به قول معروف کنگر بخوره لنگر بندازه!
ببین بنده خدا پیامبر با کیا طرف بوده که خدا مجبور شده این مسائل ساده رو هم براشون توضیح بده.![]()
خدا دوستیتون رو با قران زیادتر کنهواسه همین چیزاشه این آیه رو دوس دارم دیگه
درسته چیزی که زیاد بوده زن.....ولی آیا زنان پیامبر هیچ حقی نداشتن؟
درس چیه؟
جدی موجه نشدین؟
اینه که اگه ایمان اوردیم، نباید وارد خونه پیامبر بشیم مگه اینکه برای غذا مارو دعوت کرده باشه و وقتی غذا خوردیم زود بریم و نشینیم تعریف کنیم.چون پیامبر خجالتیه! اما خدا که نیست اون جای پیامبر میگه برید بیرون.
درس دیگه هم اینه که هرگز با زنان پیامبر ازدواج نکنیم. البته شما که دختری رو این موضوع از اول نمیشده حساب باز کنی. این قسمت کاملا مردونه است.
آیه های اطراف هم درس های مهمی برای اهل تفکر دارند. این یکی از اونها بود.
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
محفل حفظ قران کریم | قرآن كريم | 37 | |
![]() |
قران یعنی زندگی | قرآن كريم | 0 | |
![]() |
آرشیو آیات منتخب تاپیک قرائت هفتگی قران کریم | قرآن كريم | 14 | |
T | معجزات قران کریم | قرآن كريم | 10 | |
![]() |
به نظر شما بهترین راه برای یادگیری روخوانی قران کریم چیه؟؟؟مرسی | قرآن كريم | 3 |